NIEUW: EUROLIGHT – DE LICHTGEWICHTPLAAT VAN EGGER
 
Français   België Ons contacteren


[]

NIEUW: EUROLIGHT – DE LICHTGEWICHTPLAAT VAN EGGER

In september introduceert EGGER een nieuwe drager: EUROLIGHT. DIK EN LICHT.

Het product is samengesteld uit:

1. een kern van honingraatkarton met een diameter van 15mm en 2. deklagen uit spaanplaat of MDF in een dikte van 4 tot 8mm kaal of decoratief.

De bijzonderheden van dit product:

 • mogelijke diktes van 15 tot 100mm !!!
 • laag gewicht gecombineerd met een hoge stabiliteit en hoge technische eigenschappen
 • EGGER is de eerste fabrikant die dit product op een industriële schaal produceert (1000m³/ dag)
 • de deklagen kunnen worden verkregen in kaal – gemelamineerd
 • gelakt of beplakt met een decoratief laminaat
 • zowel vlakke verlijming als postforming zijn mogelijk
 • verkrijgbaar met of zonder steunregels (10mm-38mm-65mm naar keuze) op de kanten.

Meerwaarde voor ons milieu:

Het biedt een antwoord - op de stijgende energiekosten - op de stijgende grondstofkosten - op de stijgende logistiekkosten

Meerwaarde voor de gebruiker:

Aan de meubelen interieurbouwer geeft het nieuwe impulsen door:

 • moderne en strakke uitstraling
 • maximale ontwerpvrijheid
 • dikte gecombineerd met het lichte gewicht
 • kant-en-klaar oplossing inzake constructief-, draai-, schuif- en ladebeslag
 • perfecte kleurkoppeling met alle andere EGGER decorative producten
 • beschikbaarheid van bijpassende ABS-kantenband voor de kantafwerking
 • optimale machinale bewerkingsmogelijkheden
 • uit voorraad leverbaar. Leveringsprogramma op aanvraag.

EGGER BENELUX BVBA
Limnanderdreef 44 B-9870 Zulte
Tel. +32/9/388.64.41 Fax. +32/9/338.00.55
info-benelux@egger.com
www.egger.com/be
www.egger.com/nl

 

 

 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1041

HOUTPRO+

HOUTPRO+

Na de standverdelingsvergadering van de nieuwe vakbeurs HoutPro+ van 3 en 4 april jl. tikt de teller nu op 83 exposanten en 6.041 m² netto oppervlakte (12.000 m² bruto) verspreidt over 3 hallen.

De Brabanthal is volledig voorbehouden voor de houtbewerkingsmachines en aanverwante producten of diensten en voor de pers. In de aanpalende Kempenhal en Langstraathal stellen dan weer de exposanten uit de aanverwante sectoren tentoon: toelevering, Hout, beslag, veredelingsproducten enz. In totaal zijn 70% van de uitgenodigde bedrijven persoonlijk langsgekomen om hn standplaats te kiezen, wat voor deze eerste keer een succes genoemd kan worden. Menig langsgekomen exposanten wisten te zegen dat zij deze, voor Nederland ongewone, wijze i.v.m. stand toewijzing, echt wisten te waarderen !

FESTOOL - OPLAADAPPARAAT TCL 3

FESTOOL - OPLAADAPPARAAT TCL 3

Het nieuwe oplaadapparaat overtuigt met kleinere afmetingen en een plaatsbesparende kabelopwikkeling. Zo zijn in de SYS 2 met de nieuwe uitgekiende indeling accuschroevendraaiers en accessoires altijd ordelijk opgeborgen. De compacte oplaadapparaat TCL 3 is kleiner dan zijn voorganger maar net zo robuust en het is nu met praktische kabelopwikkeling.

SAMENWERKING TUSSEN LAMETT EN EUROPLAC.

SAMENWERKING TUSSEN LAMETT EN EUROPLAC.

Lamett, de parketspecialist en de Franse fabrikant Europlac hebben een overeenkomst afgesloten om samen producten te ontwikkelen voor de Europese markt en ook voor de rest van de wereld. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat beide partijen beter kunnen inspelen op de vraag van zeer grote klanten uit de vloersector en daarnaast ook in staat zijn om te voldoen aan de specifieke vragen vanuit de projectwereld.

Deze samenwerking werd bevestigd door de zaakvoerder van Lamett, Mr Bruno Descamps, en de zaakvoerder van Europlac, Mr Cabannes.

Samen nieuwe producten creëren
Een aantal producten zal geproduceerd worden door Europlac, Lamett zal deze producten op de markt brengen onder eigen merk of onder het huismerk van grote distributeurs.

EEN NIEUWE WENDING VOOR NOBLESSE BENELUX

EEN NIEUWE WENDING VOOR NOBLESSE BENELUX

Noblesse Benelux, reeds meer dan 60 jaar invoerder van kwaliteitsmachines voor de houtindustrie, deelt mede dat, na een "management buy out"" en met ingang van 31 maart 2014, een team, bestaande uit 4 werknemers van het bedrijf, het roer heeft overgenomen. De ""continuïteit van het beleid"" is verzekerd, doordat de voormalige zaakvoerders, Jan en Paul Noblesse, nog jarenlang actief blijven, als bestuurder en ook operationeel.

De vier nieuwe bestuurders zijn Davy Raes, handelsingenieur, Bert Wittevrongel, ingenieur MSc, Werner Kennes, sales manager en Koen De Donder"", office manager. Gedelegeerd bestuurder wordt Davy Raes en Voorzitter van de Raad van Bestuur blijft Jan Noblesse.


INNOVATIEVE OPENINGSFUNCTIE PUSH TO OPEN SILENT VOOR ARCITECH SCHUIFLADEN

INNOVATIEVE OPENINGSFUNCTIE PUSH TO OPEN SILENT VOOR ARCITECH SCHUIFLADEN

Hettich biedt met ArciTech en de nieuwe Push to open Silent functie een systeemschuiflade die het mechanische Push to open mechanisme combineert met het comfort van de demping Silent System. Dit systeem overtuigt in het bijzonder door de geringe frontplaatspleet en een uniek ruime openingswijdte. Het resultaat: een chique greeploos design en groot bedieningscomfort bij een economische productie dankzij de toepassing van de standaard ArciTech schuifladeelementen.

Push to open Silent – comfortabele openingsfunctie
Push to open Silent kan puur mechanisch wat tot nu toe alleen elektromechanische systemen konden: het brengt een greeploos design harmonieus samen met een groot openings- en sluitcomfort van de schuifladen.

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE VOOR EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION IN GENT

SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE VOOR EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION IN GENT

3509 bezoekers en ruim 110 exposanten voor een vakbeurs van houten vloeren, terrassen en gevelbekleding, vinyl, laminaat en pvc.

Van zondag 16 tot dinsdag 18 maart was Flanders Expo in Gent (B) de verzamelplaats van de internationale sector voor houten vloeren en gevelbekledingen, terrassen, vinyl, laminaat en pvc-vloeren. In totaal bezochten 3509 bezoekers de vakbeurs.

Gent – 19 maart 2014

Hoogwaardig aanbod, gezellige en comfortabele beurs
De afgelopen European Floor & Wall Exhibition presenteerde zich als een mooie en gezellige vakbeurs die een divers, nationaal en internationaal publiek gedurende drie dagen de gelegenheid bood tal van nieuwe producten en leveranciers uit alle landen van Europa en daarbuiten te leren kennen.

NULVOEGDEMONSTRATIES

NULVOEGDEMONSTRATIES

Optimale nulvoeg én beste waarden qua vocht- & warmteweerstand op de Hebrock Airtronic met Döllken Fusion-edge PP-kanten (polypropyleen met polymeerlaag), te zien op de demo's bij Noblesse Benelux.

In de maand maart organiseert Noblesse Benelux individuele "nulvoegdemonstraties op afspraak" in het bedrijf te Londerzeel. Door gewoon te bellen naar Sales Manager Werner Kennes op nr. 0490 56 62 60 kan je zo'n afspraak vastleggen.

EENZELFDE KANT VOOR ALLE VERWERKINGEN RAUKANTEX LASER EDGE: BRUIKBAAR MET ZOWEL LASER-, HOT AIR ALS PLASMATECHNOLOGIE

EENZELFDE KANT VOOR ALLE VERWERKINGEN RAUKANTEX LASER EDGE: BRUIKBAAR MET ZOWEL LASER-, HOT AIR ALS PLASMATECHNOLOGIE

Het verlangen in termen van design en uiterlijk van meubelen neemt de laatste jaren almaar toe met een steeds sterkere vraag naar de nulvoeg. Er zijn 3 procedures op de markt die het toelaten om een onzichtbare voeg tussen paneel en kantenband te verwezenlijken : het aanbrengen met een laser, de hot air procedure en de plasmatechniek. Allen creëren ze een duurzame verbinding tussen kant en plaat, zonder lijmvoeg, allen in een optimaal productieproces.

DE POLYMERE FUNCTIELAAG VAN REHAU
REHAU voorziet RAUKANTEX laser edge van een speciale functielaag, perfect passend bij de basiskleur van de kant, die gesmolten kan worden met al de beschikbare technieken op de markt. Dit resulteert in een duurzame afwerking van het paneel. De aanpak eigen aan elke kant kan individueel ingesteld worden op de machine en dit is de sleutel voor een optimale afwerking.

EEN NIEUW AANBOD DESIGN EN TECHNIEK RONDOM DE DEUR

EEN NIEUW AANBOD DESIGN EN TECHNIEK RONDOM DE DEUR

Exact 5 maanden na de lancering van de catalogus ‘Meubelgarnituren’ brengt LMC als specialist in functioneel beslag voor meubel, interieur en winkel opnieuw een collectie op de markt, ditmaal met als thema ‘Rondom de deur’. Deze collectie bundelt zowel technische als designoplossingen voor het binnenschrijn-werk, geschikt voor interieur- en utiliteitsbouw.

De nieuwe collectie is opgebouwd rond 2 grote thema’s. Het eerste deel legt de nadruk op de nieuwste designtrends in deur- en raamkrukken en schuifdeurgrepen.

De grepen werden geselecteerd uit de assortimenten van de grootste merken, waaronder: OLIVARI, GRÖEL, ENRICO CASSINA, HOPPE en FSB, die samenwerken met gerenommeerde designers zoals Patricia Urquiola, Alessandro Mendini, Jesper Morisson en Marelli & Molteni. Het is een zeer gevarieerde en eigentijdse collectie geworden: gestileerde grepen met bijhorend rozet, opbouw of ingewerkt voor een strak lijnenspel, rond of vierkant en in diverse materialen (zoals de zijdezacht aanvoelende greep LOFT in inox en teflon) en kleuren: metaal, zwart en wit…

KANJER VAN EEN VOORRAADKAST

KANJER VAN EEN VOORRAADKAST

Het tekort aan opbergruimte in de keuken zorgt voor ergernis, zo blijkt uit wereldwijd onderzoek. Op Batibouw 2013 zet Blum SPACE TOWER - dé opbergkampioen onder de keukenkasten - in de kijker. Met dit kasttype vergroten de opbergmogelijkheden aanzienlijk. Bovendien is Space Tower ook ergonomisch een aanrader.

Torenhoog
Sedert vele jaren en in nauwe samenwerking met Duitse universiteiten observeert en bestudeert Blum wereldwijd de keuken van verschillende doelgroepen (grote gezinnen, singles, jongeren, senioren, andersvaliden, hobbykoks, etc.): de handelingen, de bewegingen, het comfort, de obstakels en de ergernissen. Uit deze onderzoeken blijkt dat het tekort aan opbergruimte een steeds terugkerende ergernis is, zowel bij oude(re) keukens als bij recent geplaatste keukeninrichtingen. Vanuit de vraag hoe je op een bestaande oppervlakte meer opbergruimte creëert, ontwikkelde Blum een nieuw kasttype: Space Tower

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 -> 105
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [2]
 2. Allerlei --> [6]
 3. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 4. Boormachines --> [1]
 5. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 6. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 7. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [6]
 8. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 9. Drevelboormachines, niet automatisch --> [1]
 10. Dubbele en meervoudige afkortcirkelzagen --> [1]
 11. Eenblad-cirkelzagen voor stammen en balkhout met rollentafel en/of loopwagen --> [1]
 12. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het zagen van panelen --> [1]
 13. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [1]
 14. Fineervoegmachines in langsrichting --> [2]
 15. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [6]
 16. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Houtkachel voor atelier --> [2]
 20. Industriële stofzuigers --> [2]
 21. Kaderpersen --> [4]
 22. Kantenlijmer --> [4]
 23. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 24. Langgatboormachines, automatisch --> [1]
 25. Lintzagen voor schrijnwerk --> [4]
 26. Machines met meer dan drie numeriek gestuurde assen met werktuigmagazijn en automatische werktuigwissel --> [1]
 27. Machines voor het aanbrengen van plastic films en bladen --> [1]
 28. Machines voor het frezen aan twee zijden --> [2]
 29. Machines voor het tussenschuren van gelakte oppervlakten --> [2]
 30. Nagelmachines --> [1]
 31. Opbrengsystemen voor smeltlijm / Lijmopbrengsystemen --> [1]
 32. Opdeelzaagmachines --> [1]
 33. Radiaalzaag --> [2]
 34. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 35. Spuitcabines --> [1]
 36. Spuitmachines voor het aanbrengen van lakken en kunststoffen --> [1]
 37. Steekmachines met oscillerende beitel --> [2]
 38. Tafelfreesmachines --> [5]
 39. Transportsystemen --> [2]
 40. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 41. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 42. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [4]
 43. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [1]
 44. Verspaners voor de fabricatie van spaanplaten --> [1]
 45. Verstekcirkelzagen --> [1]
 46. Vlakschaafbanken --> [1]
 47. Vlakvandikteschaafmachines --> [3]
 48. Zwaluwstaartfrees --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [11/6/2013]
  Technisch commercieel medewerker
  Voor de versterking van onze binnendienst zijn wij op zoek naar een technisch-commerciële medewerker die wil bijdragen tot een vlotte organisatie en afhandeling van de orders, zowel verkoop als aankoop. Tevens zal hij instaan voor de technische ondersteuning van de klanten en voor de logistieke opvolging van de verzendingen. Kortom, een volwaardige job met ruime bevoegdheden waarin een geboren organisator zich volop kan uitleven. Heeft u belangstelling neem dan contact op met joachim.fias@cypers.be of bel ons op 03-360.78.79.
  Meer over...
 2. [29/5/2013]
  -
  -
  Meer over...
 3. [19/8/2011]
  Vertefgenwoordiger
  toebehoren
  Meer over...
 4. [5/4/2011]
  Sales representative België
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor de verdere professionele ontwikkeling van de verkoop in België. Na een grondige productopleiding beheer je de bestaande klantenportefeuille en breid je deze verder uit door actieve prospectie in diverse industrieën. Je analyseert de behoeften van de klant en werkt de beste technische oplossing uit. Je bespreekt je voorstel met de klant en overtuigt hem om jouw machines te kopen. Je rapporteert aan de verkoopsdirecteur. Profiel: Je bent een commerciële doorzetter en hebt een zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid. Je hebt een hoger diploma en enkele jaren relevante verkoopservaring, bij voorkeur in een gelijkaardige omgeving. Je bent leergierig, hebt affiniteit met techniek en bent resultaatgericht. Je spreekt vlot Nederlands en Frans en hebt een goede kennis van MS Office. Ons aanbod: Verantwoordelijke en zelfstandige functies met een grote impact op het bedrijfsresultaat. Je werkt voor een dynamisch bedrijf. Er is een collegiale bedrijfscultuur met korte communicatielijnen en met ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Je kan rekenen op een verloningspakket aangevuld met een bedrijfswagen. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...