NIEUW: EUROLIGHT – DE LICHTGEWICHTPLAAT VAN EGGER
 
Français   België Ons contacteren


[]

NIEUW: EUROLIGHT – DE LICHTGEWICHTPLAAT VAN EGGER

In september introduceert EGGER een nieuwe drager: EUROLIGHT. DIK EN LICHT.

Het product is samengesteld uit:

1. een kern van honingraatkarton met een diameter van 15mm en 2. deklagen uit spaanplaat of MDF in een dikte van 4 tot 8mm kaal of decoratief.

De bijzonderheden van dit product:

 • mogelijke diktes van 15 tot 100mm !!!
 • laag gewicht gecombineerd met een hoge stabiliteit en hoge technische eigenschappen
 • EGGER is de eerste fabrikant die dit product op een industriële schaal produceert (1000m³/ dag)
 • de deklagen kunnen worden verkregen in kaal – gemelamineerd
 • gelakt of beplakt met een decoratief laminaat
 • zowel vlakke verlijming als postforming zijn mogelijk
 • verkrijgbaar met of zonder steunregels (10mm-38mm-65mm naar keuze) op de kanten.

Meerwaarde voor ons milieu:

Het biedt een antwoord - op de stijgende energiekosten - op de stijgende grondstofkosten - op de stijgende logistiekkosten

Meerwaarde voor de gebruiker:

Aan de meubelen interieurbouwer geeft het nieuwe impulsen door:

 • moderne en strakke uitstraling
 • maximale ontwerpvrijheid
 • dikte gecombineerd met het lichte gewicht
 • kant-en-klaar oplossing inzake constructief-, draai-, schuif- en ladebeslag
 • perfecte kleurkoppeling met alle andere EGGER decorative producten
 • beschikbaarheid van bijpassende ABS-kantenband voor de kantafwerking
 • optimale machinale bewerkingsmogelijkheden
 • uit voorraad leverbaar. Leveringsprogramma op aanvraag.

EGGER BENELUX BVBA
Limnanderdreef 44 B-9870 Zulte
Tel. +32/9/388.64.41 Fax. +32/9/338.00.55
info-benelux@egger.com
www.egger.com/be
www.egger.com/nl

 

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1065

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

Menuiserie EMAC zal het 3de weekend van oktober voor de eerste keer deelnemen aan het “Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne”.

Het Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne heeft als devies alle facetten van het bos en de houtindustrie in de kijker te zetten. Het doel van dit weekend is het bos en de houtindustrie een modern imago te geven dat in de lijn van het duurzaam bouwen ligt.

Dit jaarlijks evenement biedt het grote publiek de unieke gelegenheid het bos en de houtindustrie te ontdekken en hun aandacht te vestigen op de rol, de rijkdom en de diversiteit van het bos en de houtindustrie.

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

Toegankelijke website om te sensibiliseren en PEFC-producten op te zoeken

PEFC Belgium, de vzw die in België onder andere verantwoordelijk is voor de promotie van het PEFC-label, heeft zopas een gloednieuwe website gelanceerd. “Alle doelgroepen hebben een duidelijk luik gekregen en we hebben de website ook zeer gebruiksvriendelijk gemaakt voor al wie op zoek is naar PEFC-gelabelde hout- of papierproducten”, vertelt Thomas Davreux, Algemeen Secretaris van PEFC Belgium.

Sinds kort werd de website www.pefc.be in een nieuw kleedje gestopt. Niet enkel de lay-out kende een transformatie, maar ook de volledige inhoud en structuur werd onder de loep genomen. “We hebben ervoor geopteerd om de teksten korter en overzichtelijker te maken, zonder aan inhoud in te boeten”, aldus Thomas Davreux. Naast algemene informatie over PEFC, koos de vzw ervoor om elke doelgroep een apart luik te geven. Concreet gaat het om boseigenaars, (gecertificeerde) bedrijven, consumenten (overheden, bedrijven en particulieren), pers en scholen/kinderen. Voor de PEFC-gecertificeerde bedrijven is er ook een extranet voorbehouden met tal van communicatiemiddelen.

WÜRTH LANCEERT APP

WÜRTH LANCEERT APP

Turnhout, 5 september 2014 – Mobiele vaklui kunnen voortaan gebruikmaken van de gloednieuwe Würth app. De groothandel in montage- en bevestigingsmaterialen stelt zijn professionele gebruikers daarmee in staat om ook onderweg of op de werf hun bestelling te plaatsen. Een opmerkelijke service van deze app is de ‘Click & Collect’ functie, waarmee de klant zijn artikelen kan afhalen in een Würth shop naar keuze.

Met behulp van deze gloednieuwe app wil Würth Belux nv het zijn mobiele gebruikers nog makkelijker maken. Via de zoekfunctie of met de barcodescanner heeft de professionele vakman voortaan ook onderweg steeds toegang tot het complete productassortiment.

TA’OR BOX

TA’OR BOX

Het concept TA’OR dat de fineerhouten lade TA’OR BOX en de lade-indelingen TA’OR CUBICS omvat, werd bekroond met een iF Design Award. Dat TA’OR een prijsbeest is, hoeft niet te verbazen. Het concept springt eruit, zowel op het vlak van afwerking als inzake techniek.

Van Hoecke ontwikkelde het vernieuwende concept in samenwerking met het internationaal gereputeerde designbureau Enthoven Associates. De productie van de fineerhouten TA’OR BOX gebeurt in een nieuwe productie-unit die Van Hoecke in Sint-Niklaas bouwde.

HACO - BIO4HEATING DAYS!

HACO - BIO4HEATING DAYS!

Gratis uw bedrijfsruimte opwarmen? Kom dan naar onze Bio4heating days (3, 4 & 5 oktober/10-18 u) en ontdek ons aanbod industriële houtkachels!

Ontdek een nieuwe generatie brikettenpressen en brekers aan zeer interessante voorwaarden!

PLACE TO BE:
HOGESCHUURSTRAAT 2
8850 ARDOOIE | BELGIE
T 051 74 64 54 | F 051 74 69 87
INFO@BIO4HEATING.COM
WWW.BIO4HEATING.COM

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW JUST-IN-TIME PRODUCTIE

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW JUST-IN-TIME PRODUCTIE

Door verticale bewerking toe te passen in uw bedrijf bespaart u aanzienlijk ruimte. Met de Brema Vektor, een machine uit het Biesse huis, liggen just in time productie, flexibiliteit, ruimtebesparing en complete bewerking van een paneel met directe inserts van bijvoorbeeld deuvels en scharnieren binnen handbereik.

De Brema Vector kan panelen aan tot 80 mm dik, 1600 breed en oneindig lang vanwege het transportsysteem. U haalt hiermee een volledig automatische productie in huis van werkvoorbereiding tot verpakking voor transport.

NIEUWE VERSIE VAN DE SUCCESVOLLE PROJECT TF

NIEUWE VERSIE VAN DE SUCCESVOLLE PROJECT TF

De machine is compacter en heeft toch grotere bewerkingsbereiken. Ze kan nu tegen een muur geplaatst worden aan twee zijden. Breedte 2450 lengte 1990. Minder dan 5 vierkante meter nodig en kan nog steeds platen met onbeperkte lengte aan. Drukrollen bovenaan met een torsiebar zodat er meer gelijkmatige druk is op de platen onafhankelijk of de platen breed of smal zijn.

Enkele voordelen zijn:
1) onbeperkte werkstuklengte
2) 1000 mm breedte
3) Minimum breedte is maar 60 mm
4) Dikteaansturing van de klem is 10-60 mm ipv slechts 10 mm bij sommige kollega’s
5) Z as voor zijdelingse boringen is gestuurd (niet manueel in te stellen)
6) Drukregeling van de klem van buiten de cnc mogelijk

BRENGT DESIGN IN BEWEGING

BRENGT DESIGN IN BEWEGING

Schuifdeurbeslag SlideLine M van Hettich
Een systeem voor een breed scala van toepassingen is het schuifdeurbeslag SlideLine M van Hettich. Het blijft in het meubeldesign ingetogen op de achtergrond en zet schuifdeurelementen op elegante wijze in scène.

SlideLine M opent telkens nieuwe perspectieven: rekken worden aansprekende functionele meubelen,want door het verschuiven van de deuren ontstaat een spannende afwisseling tussen open en gesloten segmenten. De demping Silent System sluit deuren zacht en geruisloos en zorgt zo voor gebruiksgemak

ZESDE EDITIE VAN TOOLS&TOOLS IN DE STARTBLOKKEN

ZESDE EDITIE VAN TOOLS&TOOLS IN DE STARTBLOKKEN

De organisatoren van Tools&Tools Professional Equipment zijn momenteel druk doende met de voorbereiding van de volgende editie op 29 & 30 januari 2015 en 1 & 2 februari 2015. Een afspraak die aanbieders van professioneel gereedschap, ijzerwaren of bevestigingsmaterialen niet mogen missen. Want Tools&Tools blijft de ontmoeting met 10.000 potentiële klanten op 4 dagen.

Het aantal bezoekers op Tools&Tools Professional Equipment zat bij de 5 vorige edities in in de lift. De formule 2+2, met twee dagen vakbeurs voor dealers en distributeurs en twee dagen voorbehouden voor professionele eindgebruiker en industrie, bewees door de jaren heen aan te slaan. Handel en vaklui erkennen Tools&Tools als hét platform voor gereedschap.

NORBORD GAAT VOLUIT VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

NORBORD GAAT VOLUIT VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

Genk, 4 augustus 2014 – Hedendaags, verantwoord ondernemerschap. Dat is waar alle plants van de Norbord Groep wereldwijd 100% op inzetten, vandaag en in de toekomst. Bij Norbord in Genk is dat niet anders. De uitbreiding van de productiecapaciteit die er vandaag aan de orde is, strookt volledig met de bepalingen die dit duurzame bedrijfsbeleid omschrijven.

De Norbord Groep is één van de grootste producenten van OSB in de wereld. Het bedrijf telt 15 productie-eenheden en stelt in totaal 2000 mensen tewerk. 125 daarvan gaan dagelijks aan de slag in de vestiging in Genk voor de productie van SterlingOSB-Zero®-bouwplaten.

Na de overname in 2004 werd de Norbord-site in Genk uitgebouwd tot een succesvolle onderneming, ondanks de enorme uitdagingen waarmee de economie in het algemeen en de regio in het bijzonder, geconfronteerd werden.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 -> 107
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [21/8/2014]
  Product Specialist
  Voor een pdf-file van de vacature, email : info@finaspan.be Stuur uw CV naar info@finaspan.be De Functie • Uw hoofdtaak bestaat erin uw klanten te begeleiden in hun keuze van hout en fineersoort tot het opstellen van de offertes. • U gebruikt uw kennis en begrip van hout en mens ten einde de link te maken tussen de behoeftes van de klanten en onze zeer uitgebreid productaanbod. • U bezoekt op zeer regelmatige wijze zowel uw klanten als uw prospecten: houthandelaars, industriële verwerkers, en architecten Gezocht profiel • Een hogere opleiding (Binnenshuis architect - architect). Een specialisatie in houttechnologie is een plus punt, • Een praktische ervaring van een paar jaar in de houtsector of de projectenwereld is een plus punt maar is niet vereist, • U spreekt vlot Frans. Een basis kennis van Engels of Duits is een plus punt, • U kan vlot overweg met de courante MS-office toepassingen, • U bent bereid om u regelmatig te verplaatsen, • U beschikt over waarnemingszin zowel tav het fineer als van uw gesprekspartner. U stemt duidelijk af met de Algemene Directeur, die openstaat voor nieuwe ideeën. • Klantentevredenheid en de realisatie van mooie verkoopsresultaten zijn Uw belangrijkste drijfveren.   Jobgerelateerde competenties • Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, ...) • Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen • Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant • De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, ...) • Domein: Particuliere woning • Domein: Winkels, boetieks • Domein: Hotels, restaurants • Domein: Culturele sites Persoonsgebonden competenties: • zelfstandig werken • klantgericht zijn • resultaatgericht werken • samenwerken • sociaal vaardig zijn • commercieel inzicht hebben Aanbod en voordelen • U wordt een spilfiguur binnen een bedrijf met een solide reputatie op gebied van kwaliteit en klantgerichtheid binnen de Europese markt, • U werkt er nauw samen met de Algemeen Directeur, • Een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan • Een motiverend salaris, laptop, gsm en een firmawagen.
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...