ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT
 
Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1072

HOMAG & HOLZMA TREFF 2014

HOMAG & HOLZMA TREFF 2014

Hoogste bezoekersaantallen en binnenkomende orders ooit

De nieuwe HOMAG Ambition reeks en de HOLZMA 5 reeks, in première op het Treff evenement dit jaar, hebben een “enorme impact” veroorzaakt. Na doorgedreven onderzoek, hebben de pioniers uit het Zwarte Woud een grote opschudding binnen de sector veroorzaakt met de nieuwe conceptuele machines, op vlak van prestaties, flexibiliteit en efficiëntie. Alle nieuwe en verdere ontwikkelingen onthuld op de twee evenementen waren nadrukkelijk gericht op de reële en de huidige behoeften van klanten.

CLAMEX P-14

CLAMEX P-14

De nieuwe standaard verbinder met 14mm inbouwdiepte.

Na de succesvolle invoering van de Clamex P-15Lamello nu de nieuwe Clamex P-14. Deze nieuwste innovatie van Lamello werd geoptimaliseerd voor alle standaard applicaties en creëert veel nieuwe mogelijkheden. De nieuwe verbinder is beschikbaar sinds begin september 2014.

De installatie van de nieuwe verbinder is gebaseerd op de innovatieve P-System® groef en is een ware tijdsbesparing. De Clamex P-14 wordt binnen enkele seconden geïnstalleerd in de groef en dit zonder gereedschap. De twee geïntegreerde positioneringspinnen voorkomen torsie en maken eventuele extra positioneringselementen zoals deuvels overbodig. De maximale trekkracht van de verbinder is minstens 100kg.

DE VERNIEUWDE PRINT HPL COLLECTIE 2015>2018

DE VERNIEUWDE PRINT HPL COLLECTIE 2015>2018

Met de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 bevestigt Abet Laminati als benchmark voor innoverend, decoratief plaatmateriaal
Ontdek in primeur nieuwe decors en structuren van de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 tijdens Biënnale Interieur 2014 van 17 tot 26 oktober in Kortrijk, Hall 1 - Stand 108

Met een knipoog naar het postmodernisme transformeert Abet Laminati schoolbanken, symbolen van traditioneel, degelijk en functioneel Belgisch meubeldesign, in interactieve meubelobjecten, instrumenten als het ware, om de oneindig creatieve combinatiemogelijkheden van de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 te demonstreren op de 24ste Biënnale Interieur 2014 in Kortrijk. Abet Laminati toont in primeur een veelheid aan nieuwe Print HPL decors en oppervlaktestructuren in een unieke driedimensionale kleurbeleving : de rijen schoolbanken staan opgesteld in tunnels bekleed met lineaire kleurengradiënten en demonstreren door middel van unieke interactieve moodboards, in harmonie met de fascinerende Digital Prints van de tunnelwanden, dat Abet Laminati haar status als benchmark voor innoverend, decoratief plaatmateriaal, onderschrijft.

HET NIEUWE OPENEN EN SLUITEN

HET NIEUWE OPENEN EN SLUITEN

“FREElift“ van Kesseböhmer: Bedieningscomfort opnieuw gedefinieerd

Eén familie die alles in zich heeft – de “Freelifter” van Kesseböhmer. Betrouwbare krachtscharnieren, slanke optiek, vrij lopende beweging, moeiteloos openen en sluiten, eenvoudige montage, afstelling en bediening – de “FREEfold“, “FREEslide“, “FREEswing“ en “FREEflap“ overtuigen en bieden keukenfabrikanten, monteurs en eindgebruiker een zee aan voordelen.

Zo zorgt de exclusief door Kesseböhmer ontwikkelde tweezijdige demping voor een bijzonder zachte en soepele aanslag in de openings- en sluitrichting.

Alle vier typen liftbeslag zijn standaard uitgerust met Multi-Position-STOPP (MPS).

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

Precieze uitsnijdingen op de afgetekende lijn met het haakse hulpstuk, vooraf bepaalde zaagsneden met de diepteaanslag, die zonder gereedschap is in te stellen, of vlakke sneden tot aan de wand met de eveneens zonder gereedschap te monteren glijschoen: innovatieve accessoires completeren de VECTURO met een beslissend kenmerk: precisie. Of het nu gaat om hout, metaal, composiet of silicone. Hij is flexibel in gebruik door de plug-it kabel en de FastFix aansluiting voor een snelle zaagbladwisseling.

ALLES OP ZIJN PLAATS

ALLES OP ZIJN PLAATS

Expert
Blum is een expert als het over ergonomie en functionaliteit in de keuken gaat. Maar die kennis komt ook van pas voor andere ruimtes in de woning. Voor de badkamer bijvoorbeeld. Want net als in de keuken is er in de badkamer veel om op te bergen: handdoeken, medicijnen, babyverzorging, douche- en badproducten, haaraccessoires, scheergerief, parfumflesje, make-up, nagellak, nagelvijlen, etc. Uit onderzoek blijkt dat het geen sinecure is om de vele spullen een vaste plaats te geven op de in de meeste gevallen beperkte badkameroppervlakte. Hoe creëer je voldoende opbergruimte zodat er voor alles – ook voor de kleinste spulletjes - een vaste plaats is, je alles snel terugvindt en je badkamer er steeds netjes opgeruimd bijligt? Door bijvoorbeeld te kiezen voor een wastafelkast voorzien van de nieuwste laden LEGRABOX of voor de nieuwste versie van het kasttype Space Tower.

PARKETSPECIALIST LAMETT BREIDT UIT

PARKETSPECIALIST LAMETT BREIDT UIT

Deerlijk. Langs de E17 in Deerlijk is sinds dinsdag 23 september de uitbreiding van parketspecialist Lamett (www.lamett.be) duidelijk zichtbaar. Sinds haar oprichting in 2005 kent Lamett, de Deerlijkse producent en distributeur van parket, vinyl en laminaat, een stevige groei. De voorbije jaren werd hoofdzakelijk geïnvesteerd in productontwikkeling waardoor enkele succesvolle nieuwe collecties konden worden gelanceerd. Ook de marketingstrategie werd grondig bijgestuurd, vanuit een originele en uiterste klantvriendelijke aanpak. De Lamett productie bevindt zich hoofdzakelijk in Europa. De vestiging in Deerlijk is gericht op afwerking, voorraad en logistieke, administratieve en commerciële ondersteuning en stelt 25 van de meer dan 100 medewerkers te werk.

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

Menuiserie EMAC zal het 3de weekend van oktober voor de eerste keer deelnemen aan het “Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne”.

Het Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne heeft als devies alle facetten van het bos en de houtindustrie in de kijker te zetten. Het doel van dit weekend is het bos en de houtindustrie een modern imago te geven dat in de lijn van het duurzaam bouwen ligt.

Dit jaarlijks evenement biedt het grote publiek de unieke gelegenheid het bos en de houtindustrie te ontdekken en hun aandacht te vestigen op de rol, de rijkdom en de diversiteit van het bos en de houtindustrie.

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

Toegankelijke website om te sensibiliseren en PEFC-producten op te zoeken

PEFC Belgium, de vzw die in België onder andere verantwoordelijk is voor de promotie van het PEFC-label, heeft zopas een gloednieuwe website gelanceerd. “Alle doelgroepen hebben een duidelijk luik gekregen en we hebben de website ook zeer gebruiksvriendelijk gemaakt voor al wie op zoek is naar PEFC-gelabelde hout- of papierproducten”, vertelt Thomas Davreux, Algemeen Secretaris van PEFC Belgium.

Sinds kort werd de website www.pefc.be in een nieuw kleedje gestopt. Niet enkel de lay-out kende een transformatie, maar ook de volledige inhoud en structuur werd onder de loep genomen. “We hebben ervoor geopteerd om de teksten korter en overzichtelijker te maken, zonder aan inhoud in te boeten”, aldus Thomas Davreux. Naast algemene informatie over PEFC, koos de vzw ervoor om elke doelgroep een apart luik te geven. Concreet gaat het om boseigenaars, (gecertificeerde) bedrijven, consumenten (overheden, bedrijven en particulieren), pers en scholen/kinderen. Voor de PEFC-gecertificeerde bedrijven is er ook een extranet voorbehouden met tal van communicatiemiddelen.

WÜRTH LANCEERT APP

WÜRTH LANCEERT APP

Turnhout, 5 september 2014 – Mobiele vaklui kunnen voortaan gebruikmaken van de gloednieuwe Würth app. De groothandel in montage- en bevestigingsmaterialen stelt zijn professionele gebruikers daarmee in staat om ook onderweg of op de werf hun bestelling te plaatsen. Een opmerkelijke service van deze app is de ‘Click & Collect’ functie, waarmee de klant zijn artikelen kan afhalen in een Würth shop naar keuze.

Met behulp van deze gloednieuwe app wil Würth Belux nv het zijn mobiele gebruikers nog makkelijker maken. Via de zoekfunctie of met de barcodescanner heeft de professionele vakman voortaan ook onderweg steeds toegang tot het complete productassortiment.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 -> 108
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [3]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 10. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 11. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 12. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [3]
 13. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 14. Frezen met asgat --> [1]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Horizontaal paneelzaag --> [1]
 20. Houtkachel voor atelier --> [3]
 21. Industriële stofzuigers --> [2]
 22. Inpakmachines --> [3]
 23. Kaderpersen --> [4]
 24. Kantenlijmer --> [5]
 25. Kettingfreesmachines --> [1]
 26. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 27. Lintzagen voor schrijnwerk --> [5]
 28. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 29. Opdeelzaagmachines --> [1]
 30. Radiaalzaag --> [8]
 31. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 32. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 33. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 34. Tafelfreesmachines --> [8]
 35. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 36. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 37. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 38. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [5]
 39. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 40. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 41. Vlakschaafbanken --> [4]
 42. Vlakvandikteschaafmachines --> [5]
 43. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [6/10/2014]
  commercieel afgevaardigde
  Als vooraanstaand distributeur van plaatmateriaal voor de meubel- en interieurbranche zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze commerciële buitendienst, regio Antwerpen, Brabant en Namen. Wij bieden u een verantwoordelijke en autonome functie in de verkoop van internationaal erkende producten met korte communicatielijnen en een dynamische teamgeest. Stuur je sollicitatie met cv naar Christian Reynders of mail naar vacature@cypers.be .
  Meer over...
 2. [21/8/2014]
  Product Specialist
  Voor een pdf-file van de vacature, email : info@finaspan.be Stuur uw CV naar info@finaspan.be De Functie • Uw hoofdtaak bestaat erin uw klanten te begeleiden in hun keuze van hout en fineersoort tot het opstellen van de offertes. • U gebruikt uw kennis en begrip van hout en mens ten einde de link te maken tussen de behoeftes van de klanten en onze zeer uitgebreid productaanbod. • U bezoekt op zeer regelmatige wijze zowel uw klanten als uw prospecten: houthandelaars, industriële verwerkers, en architecten Gezocht profiel • Een hogere opleiding (Binnenshuis architect - architect). Een specialisatie in houttechnologie is een plus punt, • Een praktische ervaring van een paar jaar in de houtsector of de projectenwereld is een plus punt maar is niet vereist, • U spreekt vlot Frans. Een basis kennis van Engels of Duits is een plus punt, • U kan vlot overweg met de courante MS-office toepassingen, • U bent bereid om u regelmatig te verplaatsen, • U beschikt over waarnemingszin zowel tav het fineer als van uw gesprekspartner. U stemt duidelijk af met de Algemene Directeur, die openstaat voor nieuwe ideeën. • Klantentevredenheid en de realisatie van mooie verkoopsresultaten zijn Uw belangrijkste drijfveren.   Jobgerelateerde competenties • Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, ...) • Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen • Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant • De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, ...) • Domein: Particuliere woning • Domein: Winkels, boetieks • Domein: Hotels, restaurants • Domein: Culturele sites Persoonsgebonden competenties: • zelfstandig werken • klantgericht zijn • resultaatgericht werken • samenwerken • sociaal vaardig zijn • commercieel inzicht hebben Aanbod en voordelen • U wordt een spilfiguur binnen een bedrijf met een solide reputatie op gebied van kwaliteit en klantgerichtheid binnen de Europese markt, • U werkt er nauw samen met de Algemeen Directeur, • Een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan • Een motiverend salaris, laptop, gsm en een firmawagen.
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...