Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 728

WÜRTH VROUWENKALENDER 2015 IN HET LAND

WÜRTH VROUWENKALENDER 2015 IN HET LAND

Naast Kerstmis en Nieuwjaar zorgt de komst van de Würth vrouwenkalender traditiegetrouw voor extra warmte tijdens de kille eindejaarsperiode. Elk jaar opnieuw kijken klanten en medewerkers van de marktleider in professionele montage- en bevestigingsmaterialen halsreikend uit naar de nieuwe editie.

Ditmaal trok Würth naar het art & design hotel Miura in Tsjechië, waar de modellen Eliska Buckova, Karolina Matuskova en Katerina Jursikova voor 12 adembenemende foto’s zorgden. De beelden zijn steeds sensueel en prikkelend, maar laten nog net genoeg aan de verbeelding over. Dat is meteen ook een van de redenen van het grote succes van deze kalender.

ALTRIPAN HELPT CHINESE MULTIPLEXFABRIEK BIJ BEHALEN FSC-CERTIFICAAT

ALTRIPAN HELPT CHINESE MULTIPLEXFABRIEK BIJ BEHALEN FSC-CERTIFICAAT

Altripan, de Belgische invoerder van houten plaatmaterialen, trok een belangrijke Chinese multiplexproducent over de streep om het FSC-certificaat te behalen. De importeur - met vestigingen in Antwerpen en in Tilbury (UK) - overtuigde zijn Chinese partner van het belang en begeleidde hen intensief op het traject naar de certificering.

Altripan wil haar klanten een zo ruim mogelijk assortiment bieden in FSC-plaatmateriaal, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het bedrijf, dat vandaag al de overgrote meerderheid van haar omzet in FSC-goederen verhandelt, gaat hiervoor allianties aan met haar belangrijkste leveranciers. Onlangs plukte Altripan de vruchten van de intensieve ondersteuning die ze boden aan hun Chinese partner Suzhou Kai Wah om de FSC-certificering te behalen.

VERHIT

VERHIT

Volkomen milieuvriendelijk
Hout is eeuwenoud en tegelijk zeer actueel. Dat is enerzijds te danken aan het feit dat hout een natuurlijk, ecologisch verantwoord en mooi materiaal is, en anderzijds aan nieuwe ontwikkelingen zoals de thermische modificatie, ook wel thermische verduurzaming of hittebehandeling genoemd.
Hittebehandeling is een verduurzamingsmethode die gebruik maakt van hitte om de duurzaamheid van houtsoorten die van nature niet of weinig duurzaam zijn en daardoor enkel geschikt voor binnentoepassingen, te verhogen en het hout vormstabieler te maken. Hittebehandeling is een milieuvrie

ENGELS WORDT NIEUWSTE PARTNER VAN FSC BELGIE

ENGELS WORDT NIEUWSTE PARTNER VAN FSC BELGIE

De firma Engels – producent en plaatser van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout – werd onlangs partner van FSC België. Engels en FSC België slaan de handen in mekaar wat betreft de promotie van FSC gelabeld schrijnwerk naar zowel particuliere als professionele klanten.

De firma Engels produceert en plaats ramen en deuren in hout en dit reeds sinds 1945. Met 12 ‘Engels Shops’ is het bedrijf verspreid aanwezig in heel België en via Engels Projects ook actief op de projectmarkt. Engels beschikt reeds sinds 2011 over een FSC Chain of Custody certificaat, en kiest vandaag resoluut voor het aanbieden van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout. Het gaat hierbij zowel over verschillende tropische houtsoorten met FSC label, alsook andere houtsoorten waaronder lariks of het geacetelyeerde Accoya.

NABESCHOUWING BIENNALE INTERIEUR KORTRIJK 2014

NABESCHOUWING BIENNALE INTERIEUR KORTRIJK 2014

Graag blikken we samen met U nog even terug op een succesvolle deelname aan de Internationale Design Biënnale Interieur in Kortrijk (B) van 17 t/m 26 oktober laatstleden. Tijdens deze tweejaarlijkse hoogmis van design en interieurinrichting mochten we duizenden enthousiaste bezoekers verwelkomen op de Abet Laminati stand en merkten we dat de preview van nieuwe kleuren en oppervlaktestructuren van de Print HPL collectie 2015>2018 kon rekenen op heel wat goedkeurende blikken en positieve reacties.

ARE YOU READY FOR THE LEX GENERATION?

ARE YOU READY FOR THE LEX GENERATION?

Voor Festool automotive systems is het een constante uitdaging om de productieprocessen te verbeteren, de trillingen van de machines te verminderen en de energiekosten duurzaam te verminderen. Kortom, om zo goed mogelijk op de vragen van bodyshop eigenaars te antwoorden. Dankzij de nieuwe LEX generatie werd aan deze uitdaging meer dan voldaan!

De LEX generatie of hoe uw "Profit Zone" verbeteren.

Om de kosten in de carrosserie te kunnen verminderen is het belangrijk om zowel de zichtbare als de onzichtbare kosten te definiëren.

SPECIAAL NUMMER NOBLESSE INFO: STRIEBIG VERTICALE PANEELZAGEN

SPECIAAL NUMMER NOBLESSE INFO: STRIEBIG VERTICALE PANEELZAGEN

Met dit speciaal nummer van Noblesse Info, willen we ons Striebig topproduct met bijhorende service uitgebreid aan u voorstellen.

Een greep uit de inhoud:

 • Meer dan 50 jaar geleden: de eerste verticale paneelzaag
 • Onze "Striebig" service
 • Overzicht van de modellen
 • Zuivere lucht in de werkplaats
 • De Hebrock kantenaanlijmer type F4 heeft alles in huis
 • Sinds 1968, de Standard blijft werken, werken, werken.
 • Download hier deze Noblesse Info:

HETTICH ONTVANGT GERMAN DESIGN AWARD – SPECIAL MENTION 2015

HETTICH ONTVANGT GERMAN DESIGN AWARD – SPECIAL MENTION 2015

Push to open Silent voor ArciTech behoort opnieuw tot de beste

De Duitse stichting 'Rat für Formgebung' (Duitse Raad voor vormgeving) heeft de German Design Award – Special Mention 2015, toegekend aan Hettich in de categorie 'Kitchen and Household' voor de Push to open Silent functie voor ArciTech schuifladen.

"Gegeven het feit dat deelname aan de German Design Award onderworpen is aan een strikt normalisatieproces, is deze onderscheiding des te opmerkelijker", aldus Andreas Hettich. De revolutionaire openingsfunctie van de Hettich groep werd al onderscheiden met de iF Product Design Award 2014.

BINNEN-SCHRIJNWERKER HEEFT INDRUKWEKKEND, MODERN MACHINEPARK

BINNEN-SCHRIJNWERKER HEEFT INDRUKWEKKEND, MODERN MACHINEPARK

Wat is een interieurbouwer zonder atelier? De sector van de Vlaamse schrijnwerkers en interieurbouwers wordt gekenmerkt door een modern machinepark. Een basisuitrusting in de meeste bedrijven bestaat uit een paneelzaag, bovenfrees, schaafmachine en een kantenlijmer. Het gaat hier om een investering van om en bij de 50.000 euro. “Machines worden steeds meer geavanceerd en dus vaak ook duurder”, zegt Jos Heylen, Bouwunie voorzitter van de sector schrijnwerkers en interieurbouwers en gedelegeerd bestuurder van Jos Heylen nv. “Dit noopt de sector tot specialisatie en specialisatie gaat ook hand in hand met investeren in meer en nog betere machines, zoals in CNC-gestuurde machines of de computergestuurde regeling van machines”. Een gemiddelde CNC boor- en freesmachines kost 55.000 euro, een CNC opdeelzaagmachine rond de 50.000 euro. “Dit zijn grote maar noodzakelijke investeringen om rendabel te blijven, dankzij deze machines kan er sneller en nauwkeuriger geproduceerd worden en dat is nodig aangezien de loonkost in ons land heel erg hoog is.”

GOOD DESIGN AWARD VOOR HETTICH

GOOD DESIGN AWARD VOOR HETTICH

Sensys en ArciTech opnieuw onderscheiden met prijs

In oktober 2014 heeft het Japan Institute of Design Promotion het 'G-Mark' label van de Good Design Award toegekend aan twee producten van Hettich. Het symboliseert uiterst geraffineerde vormgevingen en een opmerkelijke functie, en is met name zeer populair in Japan.

De scharnier Sensys en het schuifladesysteem ArciTech hebben in 2014 talrijke prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. De Good Design Award 2014 is een hele bekende Japanse prijs die de uitzonderlijke vormgeving van de producten van Hettich bevestigt. Daarnaast beloont het 'G-Mark' label de uitstekende functie en de prestatie van de producten. De label is een waardevolle hulp voor consumenten bij de aanschaf van een nieuw product.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 -> 73
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [4]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
 10. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 11. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 12. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 13. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [2]
 14. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Houtkachel voor atelier --> [4]
 20. Industriële stofzuigers --> [2]
 21. Inpakmachines --> [3]
 22. Kaderpersen --> [4]
 23. Kantenlijmer --> [5]
 24. Kettingfreesmachines --> [1]
 25. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 26. Lintzagen voor schrijnwerk --> [7]
 27. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 28. Opdeelzaagmachines --> [1]
 29. Radiaalzaag --> [8]
 30. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 31. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 32. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 33. Tafelfreesmachines --> [9]
 34. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 35. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 36. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 37. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [7]
 38. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 39. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 40. Vlakschaafbanken --> [4]
 41. Vlakvandikteschaafmachines --> [4]
 42. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [6/10/2014]
  commercieel afgevaardigde
  Als vooraanstaand distributeur van plaatmateriaal voor de meubel- en interieurbranche zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze commerciële buitendienst, regio Antwerpen, Brabant en Namen. Wij bieden u een verantwoordelijke en autonome functie in de verkoop van internationaal erkende producten met korte communicatielijnen en een dynamische teamgeest. Stuur je sollicitatie met cv naar Christian Reynders of mail naar vacature@cypers.be .
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...