[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 774

PERSCONFERENTIE PROWOOD 2015

PERSCONFERENTIE PROWOOD 2015

Het is inmiddels een driejaarlijkse gewoonte geworden op 12 juni 2015 nodigde de organisator van het PROWOOD salon de vakpers uit op een persconferentie, waarbij de volledige sector de revue passeerde.

Dit is in feite een mooie aangelegenheid om luidop de indrukken en analyses van de voornaamste spelers op de Belgische markt te aanhoren.

Bij de opening van de conferentie kon Mr. Olivier Claesens, organisator van het salon PROWOOD, zijn tevredenheid tegenover de cijfers en statistieken waarover hij beschikt niet verbergen. PROWOOD 2015 kondigt zich aan onder uiterst gunstige omstandigheden , aangezien tot nog toe 181 exposanten zich inschreven tegenover een oppervlakte van 14.000 m².

WORKSHOP WOODLAB

WORKSHOP WOODLAB

Vrijdag 5 juni 2015 werd in Waver een workshop georganiseerd voor de gebruikers van woodLAB. Dit was de gelegenheid voor diezelfde gebruikers om elkaar te ontmoeten, respectievelijke ervaringen uit te wisselen en getuige te zijn van een upgrade voor de goede werking van het programma.

Een heel aantal punten werden bestudeerd, waarvan het grootste deel ongetwijfeld bestond uit het invoeren van A tot Z van het BLUM meubelbeslag, met zijn integratie in woodLAB. Een ander belangrijk punt was de creatie van een catalogus van schuiflades.

WÜRTH.BE STEEKT IN EEN NIEUW JASJE

WÜRTH.BE STEEKT IN EEN NIEUW JASJE

Op vrijdag 12 juni lanceerde Würth Belux nv zijn nieuwe website. Door de continue uitbreiding en verbetering van de digitale services, drong een nieuwe site zich op. Een nieuw platform met een modernere vormgeving, verbeterde navigatie en een compleet vernieuwde online shop. Een site met meer ambitie.

Bent u een professional en wenst u snel een online bestelling te plaatsen of eenvoudig technische productinformatie te raadplegen? U vindt het antwoord op deze en andere vragen voortaan terug op de website www.wurth.be. De site is overzichtelijk, vlot navigeerbaar en mooi geïllustreerd.

5-IN-1 ACCUSCHROEFBOORMACHINESYSTEEM

5-IN-1 ACCUSCHROEFBOORMACHINESYSTEEM

Bosch FlexiClick biedt de vakman maximale flexibiliteit Voor het eerst op de markt: uniek boorhameropzetstuk

 • Systeem bestaande uit 14,4 of 18 volt accuschroefboormachine met elk vier opzetstukken
 • Maximale flexibiliteit en nauwkeurig werken, ook op moeilijk bereikbare plaatsen
 • Comfortabel gebruik: opzetstukken kunnen gewoon tijdens het afstellen op de machine blijven zitten
Een krachtig accuschroefboormachinesysteem voor de vakman dat door vier verschillende opzetstukken bijna elke klus aankan ‒ dat is FlexiClick van Bosch. Het systeem bevat de accuschroefboormachine GSR 14,4 V-EC FC2 Professional of GSR 18 V-EC FC2 Professional evenals het passende boorhouder-, excenter- en haaks opzetstuk. Bovendien biedt Bosch als eerste fabrikant een boorhameropzetstuk. Dat maakt FlexiClick het meest veelzijdige accuschroefboormachinesysteem op de markt. De toepassingsmogelijkheden gaan van klassieke schroefklussen tot en met het boren in hout, metaal en zelfs beton. Daarnaast hebben de machine en het opzetstuk zeer compacte afmetingen.

VEILIGSTELLEN VAN DE CONCURRENTIEPOSITIE DOOR INNOVATIEBESCHERMING

VEILIGSTELLEN VAN DE CONCURRENTIEPOSITIE DOOR INNOVATIEBESCHERMING

Hettich komt op de Interzum 2015 in actie tegen plagiatoren
Hettich heeft op de Interzum 2015 opnieuw bij veel bedrijven gecontroleerd of deze auteursrechten schonden. Met een internationaal georiënteerde octrooirechtstrategie wil Hettich zijn eigen concurrentievermogen en dat van klanten beschermen.

Om het concurrentievermogen veilig te stellen is een omvangrijk patentportfolio nodig. De Hettich Groep heeft meer dan 2400 technische octrooirechten en zet die met succes in tegen octrooischenders. Hettich neemt al jarenlang maatregelen tegen plagiatoren, om hen te hinderen aan het verkopen van productkopieën. Een van deze maatregelen is het aflopen van belangrijke beurzen zoals de Interzum 2015 in Keulen. Samen met juridisch ochtrooigemachtigden werden hier circa 70 bedrijven gericht gecontroleerd op het schenden van octrooirechten. Centraal stonden scharnieren, ladegeleidingen en beslag voor schuifdeuren en meubelen.

ABET LAMINATI TOONT MEG DIGITAL PRINT GEVELPLATEN OP ARCHITECT@WORK IN KORTRIJK EN LUIK

ABET LAMINATI TOONT MEG DIGITAL PRINT GEVELPLATEN OP ARCHITECT@WORK IN KORTRIJK EN LUIK

Ter gelegenheid van Architect@Work in Kortrijk (23-24/4/15) en Luik (28-29/5/15) stelt Abet Laminati de MEG Digital Print HPL gevelplaten voor. Dankzij de recente investering van Abet Laminati in nieuwe gesofisticeerde printtechnologie, kunnen de MEG Digital Print HPL platen worden gepersonaliseerd op basis van digitale ontwerpen die het printen van naadloze kleurengradiënten nu ook mogelijk maken. MEG Digital Print HPL hogedruk laminaat wordt als decoratief plaatmateriaal toegepast in o.a. geventileerde voorzetgevels. Het standaard MEG HPL plaatmateriaal wordt vooral toegepast bij een moderne, hedendaagse architectuur. Geventileerde gevels bekleed met deze zelfdragende panelen ogen zeer strak en sober (zeker indien men een neutrale kleur of een sober ontwerp kiest).

HARMONIEUZE MATERIALEN EN DESIGNS VOOR EEN TRENDY WINKELCONCEPT

HARMONIEUZE MATERIALEN EN DESIGNS VOOR EEN TRENDY WINKELCONCEPT

Een totale herinrichting
B-Wear is een kledingboetiek in Zwevegem. De uitbaatster van de familiezaak, Marleen Geldhof, vond dat een herinrichting aan de orde was: “Ons interieur ging al jaren mee. We konden de sporen van slijtage niet langer negeren.”

B-Wear wou een vertrouwde maar moderne look. Bovendien nam B-Wear geen genoegen met half werk. Wanden, kasten, tafels en kledingrekken: alles moest een frisse en harmonieuze update krijgen. Marleen Geldhof: “We zochten naar een eigentijdse, efficiënte en persoonlijke stijl. Het was niet makkelijk om een oplossing te vinden die aan die eisen voldeed.”

LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1

LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1

 • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
 • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
 • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
 • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groot succes voor alle betrokken partijen, met een indrukwekkende reeks van innovatieve technologieën en productiescenario's, grote machines en de snelle vooruitgang geboekt door de industrie 4.0 in de houtbewerking en de houtverwerkende industrie. "Exposanten presenteerden hier hun nieuwste innovaties aan een wereldwijd publiek en toonden de nieuwe, hoge normen van de communicatie tussen mensen, machines en slimme werkstukken in de meubel

 • en houtindustrie duidelijk aan," verklaarde Dr. Jochen Köckler, een lid van het Deutsche Messe bestuur verantwoordelijk voor LIGNA. "Baanbrekende nieuwe technologieën zijn de sleutel tot succes voor schrijnwerkers en meubelmakers, waardoor geïntegreerde productie binnen hun bereik ligt." Köckler zei ook dat het uitstaande succes van het evenement haar leidende positie in de wereld heeft vastgesteld. Een totaal van 96.000 bezoekers bezochten de beurs, waaronder ongeveer 40.000 van buiten Duitsland.

 • ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015

  ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015

  Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

  Een hout dat het licht laat doordringen, dat is Radiant de laatste creatie van ALPI, een Italiaans bedrijf dat zich de wereldleider mag noemen in de productie van decoratieve oppervlakken in gereconstrueerd hout voor interieurdecoratie. ALPI bevestigt zijn leiderspositie in de technologische verbetering van het materiaal, om aan de markt de perfectie te bieden wat betreft design en innovatie.

  EGGER - POSITIEVE BEOORDELING EN BELOVENDE VOORUITZICHTEN

  EGGER - POSITIEVE BEOORDELING EN BELOVENDE VOORUITZICHTEN

  EGGER verstevigt haar positie op de markt en gaat de toekomst tegemoet met innovatieve producten en installaties.

  De EGGER-groep heeft haar boekjaar 2014/15 afgesloten en is tevreden met haar vooruitgang. De stabiele ontwikkeling, vooral op het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign, had een positief effect op het afgelopen jaar. EGGER heeft een goede positie op de markt, wat aantoont dat het bedrijf op het juiste spoor is met haar strategische investeringen en groeibeslissingen. EGGER is vol van vertrouwen voor het nieuwe boekjaar en blijft sterk investeren in zijn bestaande fabrieken.

  • De EGGER-groep is tevreden met haar vooruitgaang in het afgelopen boekjaar.
  • Het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign heeft in het boekjaar 2014/2015 een positieve ontwikkeling ervaren.
  • EGGER heeft de weg naar een voortdurend stabiele ontwikkeling in het nieuwe boekjaar al vrijgemaakt met behulp van een uitgebreid investeringsprogramma.
  • Er is ook geïnvesteerd in verdere ontwikkeling van het EGGER-merk en producten.

   
  SCHRIJNWERKERS &
  INTERIEURBOUWERS
  PRODUCTEN &
  LEVERANCIERS
  OCCASIES

  GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

  Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids



  1. AFWERKINGEN
  2. FABRIKANTEN
  3. INRICHTINGEN
  4. MEUBELMAKERIJEN
  5. PLAATSEN
  6. SCHRIJNWERKERIJEN
   

  Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

  ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

  1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
  2. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
  3. Allerlei --> [6]
  4. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [4]
  5. Bandschuurmachines, met vaste tafel --> [1]
  6. Bandschuurmachines, volautomatisch --> [1]
  7. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
  8. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [4]
  9. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [2]
  10. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [2]
  11. Drevelboormachines, automatisch --> [2]
  12. Drevelboormachines, niet automatisch --> [2]
  13. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [5]
  14. Dubbele en meervoudige afkortcirkelzagen --> [1]
  15. Eenblad-cirkelzagen voor stammen en balkhout met rollentafel en/of loopwagen --> [1]
  16. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [2]
  17. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het zagen van panelen --> [1]
  18. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [5]
  19. Fineerpersen voor vlakke oppervlakken, automatische toevoer --> [1]
  20. Fineervoegmachines in langsrichting --> [2]
  21. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
  22. Freesmachines voor drie- of vierzijdige bewerking tot 400 mm werkbreedte --> [1]
  23. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
  24. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
  25. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
  26. Handcirkelzagen --> [1]
  27. Houtkachel voor atelier --> [3]
  28. Industriële stofzuigers --> [4]
  29. Inpakmachines --> [3]
  30. Kaderpersen --> [4]
  31. Kantenlijmer --> [5]
  32. Kettingfreesmachines --> [2]
  33. Knipmachines voor fineerpakken --> [3]
  34. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [2]
  35. Lakdrogers --> [4]
  36. Langgatboormachines, niet automatisch --> [1]
  37. Lintzagen voor schrijnwerk --> [5]
  38. Machines voor het aanbrengen van plastic films en bladen --> [6]
  39. Machines voor het frezen aan twee zijden --> [2]
  40. Machines voor het tussenschuren van gelakte oppervlakten --> [1]
  41. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
  42. Nagelmachines --> [1]
  43. Opbrengsystemen voor smeltlijm / Lijmopbrengsystemen --> [1]
  44. Opdeelzaagmachines --> [1]
  45. Radiaalzaag --> [3]
  46. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [1]
  47. Spuitcabines --> [1]
  48. Steekmachines met oscillerende beitel --> [1]
  49. Tafelcirkelzagen, voor schrijnwerkers (ook met verrijdbare tafel) --> [1]
  50. Tafelfreesmachines --> [14]
  51. Transportsystemen --> [13]
  52. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [2]
  53. Universele boormachines met een of meer spillen --> [2]
  54. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [9]
  55. Verstekcirkelzagen --> [2]
  56. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
  57. Vingerlaspersen --> [1]
  58. Vlak- en haaksschaafmachines in één enkele machinedoorvoer --> [1]
  59. Vlakschaafbanken --> [2]
  60. Vlakvandikteschaafmachines --> [4]
  61. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [2]
   
  Vacatures
  (Schrijnwerkers.)
  Vacatures
  (Leveranciers.)

  Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

  1. [2/6/2015]
   ACCOUNT MANAGER
   Om onze commerciële kansen optimaal te kunnen benutten zijn wij op zoek naar een account manager voor de regio Antwerpen/Limburg. Na een intensieve opleiding en de nodige inwerktijd bent u verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten bij een belangrijk deel bestaande klanten alsook voor prospectie bij potentiële afnemers en het aanboren van nieuwe marktsegmenten. Wij bieden u een verantwoordelijke en autonome functie in de verkoop van internationaal erkende plaatmaterialen, voor een solide onderneming met een uitstekende reputatie. Een organisatie met korte communicatielijnen en een dynamische teamgeest. Geïnteresseerd ? Neem dan contact op met Steef Coene op het nummer 0475/606328 of mail naar vacature@cypers.be .
   Meer over...
  2. [2/2/2015]
   Technieker CNC
   Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Met het oog op de uitbreiding van ons aanbod cnc-gestuurde machines, wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van cnc-gestuurde houtbewerkingsmachines. U heeft kennis van houtbewerking en houtbewerkingsmachines, mechanica, elektronica, pneumatica en hydraulica. Ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. U spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans en Engels. U bent vertrouwd met het werken met PC, email, fax en gsm. Naast werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Uw verloning is bespreekbaar naargelang uw kwalificaties en ervaring. Interesse? Mail vandaag nog uw CV naar donald@detagroup.be Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur in vertrouwen behandeld.
   Meer over...
  3. [2/2/2015]
   Technieker
   Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Door de continue groei van onze onderneming wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van houtbewerkingsmachines (zowel in ons atelier te Roeselare als bij onze klanten). U heeft een diploma mechanica of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is zeker een pluspunt, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. Naast een competitieve verloning en werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Stuur uw sollicitatie en CV naar donald@detagroup.be. Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.
   Meer over...
  4. [19/6/2014]
   Field Service Engineer – Alu Divisie
   Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
   Meer over...
  5. [19/6/2014]
   Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
   Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
   Meer over...
   

  Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

  1. [1/10/2010]
   POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

   Meer over...
  2. [23/5/2010]
   Werknemer voor atelier en plaatsen.
   Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
   Meer over...
  3. [23/3/2009]
   arbeider
   Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
   Meer over...
  4. [17/6/2008]
   Parketplaatser
   Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
   Meer over...