Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 743

NU NOG KRACHTIGER: DE KLEINE HAAKSE SLIJPMACHINES VAN BOSCH VOOR DE VAKMAN

NU NOG KRACHTIGER: DE KLEINE HAAKSE SLIJPMACHINES VAN BOSCH VOOR DE VAKMAN

Hogere productiviteit door een sneller resultaat

 • Meer vermogen met 1300 en 1700 watt
 • Lange levensduur door motorkoeling en stofbescherming
 • Standtijd koolborstel met ongeveer 50% verlengd

Hoge gebruikersbescherming
Productiviteit en resultaat zijn cruciaal bij industrieel gebruik. Om te voldoen aan de hoge eisen van de metaalindustrie, brengt Bosch elf kleine haakse slijpmachines op de markt die gemakkelijker te bedienen zijn, een hoge gebruikersbescherming hebben, en dit bij een duidelijk hoger vermogen. De nieuwe modellen zorgen, met respectievelijk 1300 en 1700 watt, voor een aanzienlijk sneller resultaat dan hun voorgangers.

DIVERS AANBOD FSC® PRODUCTEN BIJ 15-TAL FSC GECERTIFICEERDE EXPOSANTEN OP BATIBOUW

DIVERS AANBOD FSC® PRODUCTEN BIJ 15-TAL FSC GECERTIFICEERDE EXPOSANTEN OP BATIBOUW

Jaar na jaar stijgt het aanbod FSC gecertificeerde houtproducten op de grootste Belgische bouwbeurs. Niet minder dan 15 FSC gecertificeerde bedrijven zijn aanwezig op Batibouw 2015. Buitenschrijnwerk, binnendeuren, trappen en vloeren met het FSC label kon men de voorbije jaren reeds vinden op de beursvloer maar het aantal aanbieders met FSC certificaat zit in stijgende lijn. Nieuw dit jaar is een FSC gecertificeerde keukenbouwer.

Het FSC label is zelf ook indirect vertegenwoordigd op een gemeenschappelijke stand van VIBE, de Cluster Ecoconstruction (Wallonië) en ecobuild.brussels (Brussel) in het ‘groene Batibouw paleis 10’.

Ook op zoek naar FSC producten?
Niet alle FSC certificaathouders staan op Batibouw, en niet iedereen bezoekt de beurs. Via een online leveranciersgids http://www.ikzoekFSC.be kan eenieder – zowel als particuliere of professionele klant – gericht op zoek gaan naar FSC gecertificeerde hout- of bouwtoepassingen of naar een FSC gecertificeerde leverancier of aannemer.

BRANDVEILIGHEID

BRANDVEILIGHEID

Brandveilige houtoplossingen zijn al meer dan 40 jaar een prioriteit, waardoor we heel wat expertise hebben op vlak van het brandgedrag van houten platen. We produceren zowel brandvertragende spaanplaten als brandvertragende MDF-platen met een Euroklasse B-certificaat (EN 13501-1).
De belangrijkste voordelen van brandvertragende houten platen in vergelijking met standaard, onbehandeld hout:

 • verhoging van de verbrandingstijd met 25%
 • geen bijdrage tot vlamoverslag en vlamverspreiding

HACO TRADING STELT IN PREMIÈRE VOOR OP BATIBOUW

HACO TRADING STELT IN PREMIÈRE VOOR OP BATIBOUW

De revolutionaire zaagmachine Concept 350.

  De machine biedt alleen maar voordelen, waarvan we hier enkele opsommen:
 • Machine in zware constructie met sterke ophanging. Enkel 1 operator vereist.
 • Geen voorritser nodig : de Concept 350 maakt eerst een groef en zaagt daarna , alles met éénzelfde zaagblad en elimineert de voorritser en alle instellingen die dit met zich meebrengen. Boven- en onderzijde van de plaat zijn beide perfect gezaagd.
 • Plaatsbesparend : de combinatie van technische oplossingen, resulteert dat de machine de helft plaatsinname dan een traditionele paneelzaag in beslag neemt.

HET KEUKENWERKBLAD IN DE SPOTLIGHT

HET KEUKENWERKBLAD IN DE SPOTLIGHT

Nieuwe kleuren van Dekton® en Silestone® by Cosentino op Batibouw

Als hart van het huis is de keuken veel meer dan een ruimte om te koken. Open woonkeukens nodigen uit tot samenzijn met vrienden en familie, en het ontwerp van de keuken hangt nauw samen met de rest van het huis. Niet gek dus dat het kiezen van de juiste materialen steeds belangrijker wordt. Voor Cosentino is Batibouw dan ook dé opportuniteit om haar twee toppers Silestone® en Dekton® by Cosentino in de kijker te zetten. Beide materialen beschikken over eigenschappen die ideaal zijn voor keukentoepassingen, met unieke en vooruitstrevende designs. Centrale thema voor Batibouw 2015: nieuwe opwindende kleuren, geïnspireerd op de uitstraling van natuursteen.

SCM L'INVICIBILE - TECHNOLOGISCH HET MEEST HOOGSTAANDE GAMMA KLASSIEKE MACHINES TER WERELD

SCM L'INVICIBILE - TECHNOLOGISCH HET MEEST HOOGSTAANDE GAMMA KLASSIEKE MACHINES TER WERELD

SCM is sinds 1952 fabrikant van houtbewerkingsmachines. In de jaren 50, 60 en 70 waren de machines die onder de merknaam SCM "L'Invicibile" (wat "onoverwinnelijk" betekent) wereldwijd synoniem voor kwaliteit en precisie.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat SCM de merknaam van onder het stof haalde voor zijn nieuwe reeks top machines. Het L'Invicibile gamma bevat een reeks paneelzagen, freesmachines en schaafmachines. De machines combineren robustheid met precisie en hoogtechnologische oplossingen. Het mooie moderne design krijgt u er zomaar bovenop. U kon op onze opendeurdagen begin oktober reeds kennis maken met het gamma.

OPENDEUR DAGEN BIJ LISMONT IN SAINTES

OPENDEUR DAGEN BIJ LISMONT IN SAINTES

Op DONDERDAG 12, VRIJDAG 13 en ZATERDAG 14 FEBRUARI heetten wij U van harte welkom op onze SPECIALE opendeurdagen in onze toonzaal te Saintes, telkens van 9h00 tot 19h00 (behalve zaterdag middag).

Ons team verwacht U en is trots om U ons gekend gamma machines en gereedschappen te tonen, maar tevens ook enkele nieuwe houtbewerkingsmachines, waaronder ...

COSMOS EN SCALA

COSMOS EN SCALA

Op Batibouw 2015 (Paleis 7, standnummer 7.417) stelt De Decker twee gloednieuwe badkamerseries voor: COSMOS en SCALA. Steeds vaker genieten badkamerontwerpen zonder grepen de voorkeur, onder meer doordat ze de vormgeving meer centraal stellen en het meubilair ‘lichter’ laten ogen.

HET NIEUWE GREEPLOOS

HET NIEUWE GREEPLOOS

Op Batibouw 2015 (Paleis 11, Standnummer 11.112) lanceert Blum een gloednieuwe mechanische techniek die bijdraagt tot vloeiender en stiller bedieningscomfort van greeploos keukenmeubilair: TIP-ON BLUMOTION. Als tweede nieuwigheid introduceert de Oostenrijkse fabrikant ‘SERVO-DRIVE FLEX voor de koelkast’, een techniek die volledig greeploze keukenontwerpen mogelijk maakt.

TIP-ON BLUMOTION
Blum brengt vernieuwing door de mechanische openingstechniek TIP-ON en de zachte, geruisloze dempingstechniek BLUMOTION te combineren in de technologie TIP-ON BLUMOTION.

FESTOOL UNPLUGGED

FESTOOL UNPLUGGED

de nieuwe onafhankelijke generatie In januari start de Duitse premiumfabrikant met zijn geactualiseerde accugereedschapsprogramma Festool „unplugged“. Het gaat daarbij om een nieuwe generatie onafhankelijk gereedschap met nog meer kracht en uithoudingsvermogen en uitstekende werkresultaten bij het zagen, boren en schroeven. De combinatie van 5,2 Ah superkrachtige accupacks en koolborstelloze EC-TEC-motortechnologie zorgt voor een optimale krachtontplooiing, meer efficiëntie en een langere levensduur. Daarnaast realiseert Festool dankzij het nieuwe keuzesysteem „PowerSelect“ aantrekkelijke, faire en vooral individuele variatiemogelijkheden.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 -> 75
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [1]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
 10. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 11. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 12. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 13. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [2]
 14. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Houtkachel voor atelier --> [4]
 20. Industriële stofzuigers --> [2]
 21. Inpakmachines --> [3]
 22. Kaderpersen --> [3]
 23. Kantenlijmer --> [6]
 24. Kettingfreesmachines --> [1]
 25. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 26. Lintzagen voor schrijnwerk --> [8]
 27. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 28. Opdeelzaagmachines --> [1]
 29. Radiaalzaag --> [8]
 30. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 31. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 32. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 33. Tafelfreesmachines --> [7]
 34. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 35. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 36. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 37. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [9]
 38. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 39. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 40. Vlakschaafbanken --> [4]
 41. Vlakvandikteschaafmachines --> [5]
 42. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [2/2/2015]
  Technieker CNC
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Met het oog op de uitbreiding van ons aanbod cnc-gestuurde machines, wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van cnc-gestuurde houtbewerkingsmachines. U heeft kennis van houtbewerking en houtbewerkingsmachines, mechanica, elektronica, pneumatica en hydraulica. Ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. U spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans en Engels. U bent vertrouwd met het werken met PC, email, fax en gsm. Naast werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Uw verloning is bespreekbaar naargelang uw kwalificaties en ervaring. Interesse? Mail vandaag nog uw CV naar donald@detagroup.be Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur in vertrouwen behandeld.
  Meer over...
 2. [2/2/2015]
  Technieker
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Door de continue groei van onze onderneming wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van houtbewerkingsmachines (zowel in ons atelier te Roeselare als bij onze klanten). U heeft een diploma mechanica of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is zeker een pluspunt, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. Naast een competitieve verloning en werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Stuur uw sollicitatie en CV naar donald@detagroup.be. Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...