ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT
 
Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1068

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

Precieze uitsnijdingen op de afgetekende lijn met het haakse hulpstuk, vooraf bepaalde zaagsneden met de diepteaanslag, die zonder gereedschap is in te stellen, of vlakke sneden tot aan de wand met de eveneens zonder gereedschap te monteren glijschoen: innovatieve accessoires completeren de VECTURO met een beslissend kenmerk: precisie. Of het nu gaat om hout, metaal, composiet of silicone. Hij is flexibel in gebruik door de plug-it kabel en de FastFix aansluiting voor een snelle zaagbladwisseling.

ALLES OP ZIJN PLAATS

ALLES OP ZIJN PLAATS

Expert
Blum is een expert als het over ergonomie en functionaliteit in de keuken gaat. Maar die kennis komt ook van pas voor andere ruimtes in de woning. Voor de badkamer bijvoorbeeld. Want net als in de keuken is er in de badkamer veel om op te bergen: handdoeken, medicijnen, babyverzorging, douche- en badproducten, haaraccessoires, scheergerief, parfumflesje, make-up, nagellak, nagelvijlen, etc. Uit onderzoek blijkt dat het geen sinecure is om de vele spullen een vaste plaats te geven op de in de meeste gevallen beperkte badkameroppervlakte. Hoe creëer je voldoende opbergruimte zodat er voor alles – ook voor de kleinste spulletjes - een vaste plaats is, je alles snel terugvindt en je badkamer er steeds netjes opgeruimd bijligt? Door bijvoorbeeld te kiezen voor een wastafelkast voorzien van de nieuwste laden LEGRABOX of voor de nieuwste versie van het kasttype Space Tower.

PARKETSPECIALIST LAMETT BREIDT UIT

PARKETSPECIALIST LAMETT BREIDT UIT

Deerlijk. Langs de E17 in Deerlijk is sinds dinsdag 23 september de uitbreiding van parketspecialist Lamett (www.lamett.be) duidelijk zichtbaar. Sinds haar oprichting in 2005 kent Lamett, de Deerlijkse producent en distributeur van parket, vinyl en laminaat, een stevige groei. De voorbije jaren werd hoofdzakelijk geïnvesteerd in productontwikkeling waardoor enkele succesvolle nieuwe collecties konden worden gelanceerd. Ook de marketingstrategie werd grondig bijgestuurd, vanuit een originele en uiterste klantvriendelijke aanpak. De Lamett productie bevindt zich hoofdzakelijk in Europa. De vestiging in Deerlijk is gericht op afwerking, voorraad en logistieke, administratieve en commerciële ondersteuning en stelt 25 van de meer dan 100 medewerkers te werk.

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

LE W-E DU BOIS ET DES FORETS D'ARDENNE

Menuiserie EMAC zal het 3de weekend van oktober voor de eerste keer deelnemen aan het “Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne”.

Het Week-end du Bois et des Forêts d’Ardenne heeft als devies alle facetten van het bos en de houtindustrie in de kijker te zetten. Het doel van dit weekend is het bos en de houtindustrie een modern imago te geven dat in de lijn van het duurzaam bouwen ligt.

Dit jaarlijks evenement biedt het grote publiek de unieke gelegenheid het bos en de houtindustrie te ontdekken en hun aandacht te vestigen op de rol, de rijkdom en de diversiteit van het bos en de houtindustrie.

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

NIEUWE WEBSITE VOOR HET PEFC-LABEL

Toegankelijke website om te sensibiliseren en PEFC-producten op te zoeken

PEFC Belgium, de vzw die in België onder andere verantwoordelijk is voor de promotie van het PEFC-label, heeft zopas een gloednieuwe website gelanceerd. “Alle doelgroepen hebben een duidelijk luik gekregen en we hebben de website ook zeer gebruiksvriendelijk gemaakt voor al wie op zoek is naar PEFC-gelabelde hout- of papierproducten”, vertelt Thomas Davreux, Algemeen Secretaris van PEFC Belgium.

Sinds kort werd de website www.pefc.be in een nieuw kleedje gestopt. Niet enkel de lay-out kende een transformatie, maar ook de volledige inhoud en structuur werd onder de loep genomen. “We hebben ervoor geopteerd om de teksten korter en overzichtelijker te maken, zonder aan inhoud in te boeten”, aldus Thomas Davreux. Naast algemene informatie over PEFC, koos de vzw ervoor om elke doelgroep een apart luik te geven. Concreet gaat het om boseigenaars, (gecertificeerde) bedrijven, consumenten (overheden, bedrijven en particulieren), pers en scholen/kinderen. Voor de PEFC-gecertificeerde bedrijven is er ook een extranet voorbehouden met tal van communicatiemiddelen.

WÜRTH LANCEERT APP

WÜRTH LANCEERT APP

Turnhout, 5 september 2014 – Mobiele vaklui kunnen voortaan gebruikmaken van de gloednieuwe Würth app. De groothandel in montage- en bevestigingsmaterialen stelt zijn professionele gebruikers daarmee in staat om ook onderweg of op de werf hun bestelling te plaatsen. Een opmerkelijke service van deze app is de ‘Click & Collect’ functie, waarmee de klant zijn artikelen kan afhalen in een Würth shop naar keuze.

Met behulp van deze gloednieuwe app wil Würth Belux nv het zijn mobiele gebruikers nog makkelijker maken. Via de zoekfunctie of met de barcodescanner heeft de professionele vakman voortaan ook onderweg steeds toegang tot het complete productassortiment.

TA’OR BOX

TA’OR BOX

Het concept TA’OR dat de fineerhouten lade TA’OR BOX en de lade-indelingen TA’OR CUBICS omvat, werd bekroond met een iF Design Award. Dat TA’OR een prijsbeest is, hoeft niet te verbazen. Het concept springt eruit, zowel op het vlak van afwerking als inzake techniek.

Van Hoecke ontwikkelde het vernieuwende concept in samenwerking met het internationaal gereputeerde designbureau Enthoven Associates. De productie van de fineerhouten TA’OR BOX gebeurt in een nieuwe productie-unit die Van Hoecke in Sint-Niklaas bouwde.

HACO - BIO4HEATING DAYS!

HACO - BIO4HEATING DAYS!

Gratis uw bedrijfsruimte opwarmen? Kom dan naar onze Bio4heating days (3, 4 & 5 oktober/10-18 u) en ontdek ons aanbod industriële houtkachels!

Ontdek een nieuwe generatie brikettenpressen en brekers aan zeer interessante voorwaarden!

PLACE TO BE:
HOGESCHUURSTRAAT 2
8850 ARDOOIE | BELGIE
T 051 74 64 54 | F 051 74 69 87
INFO@BIO4HEATING.COM
WWW.BIO4HEATING.COM

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW JUST-IN-TIME PRODUCTIE

DE PERFECTE OPLOSSING VOOR UW JUST-IN-TIME PRODUCTIE

Door verticale bewerking toe te passen in uw bedrijf bespaart u aanzienlijk ruimte. Met de Brema Vektor, een machine uit het Biesse huis, liggen just in time productie, flexibiliteit, ruimtebesparing en complete bewerking van een paneel met directe inserts van bijvoorbeeld deuvels en scharnieren binnen handbereik.

De Brema Vector kan panelen aan tot 80 mm dik, 1600 breed en oneindig lang vanwege het transportsysteem. U haalt hiermee een volledig automatische productie in huis van werkvoorbereiding tot verpakking voor transport.

NIEUWE VERSIE VAN DE SUCCESVOLLE PROJECT TF

NIEUWE VERSIE VAN DE SUCCESVOLLE PROJECT TF

De machine is compacter en heeft toch grotere bewerkingsbereiken. Ze kan nu tegen een muur geplaatst worden aan twee zijden. Breedte 2450 lengte 1990. Minder dan 5 vierkante meter nodig en kan nog steeds platen met onbeperkte lengte aan. Drukrollen bovenaan met een torsiebar zodat er meer gelijkmatige druk is op de platen onafhankelijk of de platen breed of smal zijn.

Enkele voordelen zijn:
1) onbeperkte werkstuklengte
2) 1000 mm breedte
3) Minimum breedte is maar 60 mm
4) Dikteaansturing van de klem is 10-60 mm ipv slechts 10 mm bij sommige kollega’s
5) Z as voor zijdelingse boringen is gestuurd (niet manueel in te stellen)
6) Drukregeling van de klem van buiten de cnc mogelijk

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 -> 107
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 2. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [1]
 3. Allerlei --> [14]
 4. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [3]
 5. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 6. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 7. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 8. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 9. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 10. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 11. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [2]
 12. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 13. Frezen met asgat --> [1]
 14. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 15. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 16. Handcirkelzagen --> [1]
 17. Horizontaal paneelzaag --> [1]
 18. Houtkachel voor atelier --> [4]
 19. Industriële stofzuigers --> [2]
 20. Inpakmachines --> [3]
 21. Kaderpersen --> [4]
 22. Kantenlijmer --> [5]
 23. Kettingfreesmachines --> [1]
 24. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 25. Lintzagen voor schrijnwerk --> [5]
 26. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 27. Opdeelzaagmachines --> [1]
 28. Radiaalzaag --> [8]
 29. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 30. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 31. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 32. Tafelfreesmachines --> [8]
 33. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 34. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 35. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 36. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [5]
 37. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 38. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 39. Vlakschaafbanken --> [4]
 40. Vlakvandikteschaafmachines --> [5]
 41. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [21/8/2014]
  Product Specialist
  Voor een pdf-file van de vacature, email : info@finaspan.be Stuur uw CV naar info@finaspan.be De Functie • Uw hoofdtaak bestaat erin uw klanten te begeleiden in hun keuze van hout en fineersoort tot het opstellen van de offertes. • U gebruikt uw kennis en begrip van hout en mens ten einde de link te maken tussen de behoeftes van de klanten en onze zeer uitgebreid productaanbod. • U bezoekt op zeer regelmatige wijze zowel uw klanten als uw prospecten: houthandelaars, industriële verwerkers, en architecten Gezocht profiel • Een hogere opleiding (Binnenshuis architect - architect). Een specialisatie in houttechnologie is een plus punt, • Een praktische ervaring van een paar jaar in de houtsector of de projectenwereld is een plus punt maar is niet vereist, • U spreekt vlot Frans. Een basis kennis van Engels of Duits is een plus punt, • U kan vlot overweg met de courante MS-office toepassingen, • U bent bereid om u regelmatig te verplaatsen, • U beschikt over waarnemingszin zowel tav het fineer als van uw gesprekspartner. U stemt duidelijk af met de Algemene Directeur, die openstaat voor nieuwe ideeën. • Klantentevredenheid en de realisatie van mooie verkoopsresultaten zijn Uw belangrijkste drijfveren.   Jobgerelateerde competenties • Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, ...) • Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen • Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant • De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, ...) • Domein: Particuliere woning • Domein: Winkels, boetieks • Domein: Hotels, restaurants • Domein: Culturele sites Persoonsgebonden competenties: • zelfstandig werken • klantgericht zijn • resultaatgericht werken • samenwerken • sociaal vaardig zijn • commercieel inzicht hebben Aanbod en voordelen • U wordt een spilfiguur binnen een bedrijf met een solide reputatie op gebied van kwaliteit en klantgerichtheid binnen de Europese markt, • U werkt er nauw samen met de Algemeen Directeur, • Een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan • Een motiverend salaris, laptop, gsm en een firmawagen.
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...