Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 733

WAT BRENGT BATIBOUW 2015?

WAT BRENGT BATIBOUW 2015?

Een blik vooruit op België’s grootste bouw- en verbouwbeurs

Op een druk bijgewoonde persconferentie stelde BATIBOUW-organisator Geert Maes deze namiddag de thema’s, evenementen en toekomstige blikvangers van de editie 2015 voor. Het aftellen naar de 56ste BATIBOUW is dus begonnen. Van donderdag 26 februari tot en met zondag 8 maart 2015 opent ’s lands grootste en belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector opnieuw de deuren. Bijna 1.000 exposanten stellen er hun meest innovatieve producten voor, waardoor alle paleizen van Brussels Expo gevuld zullen zijn. Als men elk Heizelpaleis als een beurs ziet, kan men zelfs spreken van 12 complete beurzen, elk met hun eigen thema van ruwbouw over sanitair tot verwarming en domotica. Zowel wie het groots ziet en een ambitieus nieuwbouw- of renovatie-project wil aanvatten, als wie bijvoorbeeld gewoon op zoek is naar een upgrade van de keuken of badkamer, kan op BATIBOUW terecht. Op de beurs is er met andere woorden voor elk wat wils, in welke fase van zijn of haar project de bezoeker ook zit.

NIEUWE UNI KLEUREN EN FLUORESCENTE KLEUREN FLUO

NIEUWE UNI KLEUREN EN FLUORESCENTE KLEUREN FLUO

Uitbundig en intens of verfijnd en discreet, de nieuwe uni kleuren verrijken het reeds uitgebreide tintenpalet van de Print HPL Colours collectie. Een veelvoud van groene, blauwe, gele, rode, oranje, bruine, witte, grijze,… tinten vormen een quasi onuitputtelijk bron van kleureninspiratie voor elk type interieurproject. Helemaal nieuw zijn de “FLUO” HPL kleuren. “FLUO” trekt onmiddellijk de aandacht met een reeks enerzijds felle, volle fluorescente kleuren en anderzijds lineaire fluo patronen.

NOBLESSE: EEN TESTIMONIAL OVER DE STENNER ST100R

NOBLESSE: EEN TESTIMONIAL OVER DE STENNER ST100R

De Stenner bandherzaag type ST100R is nu een vaste waarde bij Schrijnwerkerij Patrick Van Overmeire BVBA te Knokke-Heist. We laten zaakvoerder Patrick Van Overmeire aan het woord:

Na aankoop in 2013 van een langszaag voor het verzagen van boolplanken, kwamen wij tot de bevinding dat een herzaag in combinatie met de langszaag een belangrijke meerwaarde zou betekenen.

De conclusie van een grondig marktonderzoek bij verschillende leveranciers was dat er momenteel maar één machine was, die aan onze eisen voldeed om massieve stukken tot 300 mm hoog in drie te zagen, dit voornamelijk in hardhout zoals afzelia, paddock, afrormosia en eik. De machine, die aan onze voorwaarden voldeed en tevens binnen het vooropgestelde budget bleef, was de Stenner ST100R.

PAR-KY INTRODUCEERT DE TWIST+ EN DELUXE+ ROUGH CUT

PAR-KY INTRODUCEERT DE TWIST+ EN DELUXE+ ROUGH CUT

De uitstraling en sfeer van elk interieur worden voor een groot deel bepaald door de keuze van de vloer. Steeds meer worden verouderde stijlen gecombineerd met moderne of klassieke interieurs. Een opvallend voorbeeld hiervan is parket in visgraatmotief. Deze tijdloze klassieker is niet gemakkelijk te plaatsen en tijdrovend en wordt daarom meestal enkel geplaatst door de vakman.

Een oplossing hiervoor is de Par-ky de TWIST+ collectie: fineervloeren die heel snel zwevend geplaatst kunnen worden in verschillende patronen. Het traditionele visgraatmotief is er één van, maar ook een dubbele visgraat en zelfs vierkanten zijn mogelijk dankzij deze innovatieve collectie. Par-ky TWIST+ bestaat in 5 kleuren en is voorzien van een geïntegreerde akoestische kurkonderlaag. Bovendien is Par-ky TWIST+ een pak goedkoper in installatie dan de traditionele massieve visgraatparketten en is veel gemakkelijker in plaatsing.

Een andere trend is het gebruik van de ruwe, authentieke materialen in combinatie met moderne interieurs. De bestaande Par-ky collectie DELUXE+ wordt daarom uitgebreid met een extra “ROUGH CUT” afwerking. De planken van Par-ky Deluxe zijn 1800mm, voorzien van een geborstelde afwerking en een geïntegreerde kurkonderlaag. Maar als extra “touch” werd gekozen voor een afwerking in lintzaagmotief. Hierbij staan zaagsneden haaks op de vezelrichting van het hout. Hierdoor krijgt deze prachtige collectie een extra ruw karakter. Onze innovatieve techniek garandeert bovendien dat elke plank uniek is, omdat het lintzaagmotief willekeurig wordt aangebracht op verschillende plaatsen. Samen met de geborstelde afwerking creëert dit een fenomenaal 3D effect.

Kom en bezoek onze stand op Domotex Hannover hal 9 stand C05 en Batibouw Brussel hal 6 stand 6213 of surf naar www.par-ky.com .

NIEUWE DIGITAL PRINT COLLECTIE : DIGITAL NATURE BY KARIM RASHID

NIEUWE DIGITAL PRINT COLLECTIE : DIGITAL NATURE BY KARIM RASHID

Tijdens het Salone del Mobile in 2008 pakte Abet Laminati in “La Triennale di Milano” uit met het grensverleggende project “KASA DIGITALIA”, ontworpen door Karim Rashid. “KASA DIGITALIA” toonde de woning als een baanbrekende technologische leefruimte, volledig bekleed met digitaal geprinte HPL platen van Abet Laminati, naar een ontwerp van Karim Rashid.

De samenwerking met Karim Rashid resulteerde onlangs in een nieuwe Digital Print HPL collectie “DIGITAL NATURE”.

WÜRTH VROUWENKALENDER 2015 IN HET LAND

WÜRTH VROUWENKALENDER 2015 IN HET LAND

Naast Kerstmis en Nieuwjaar zorgt de komst van de Würth vrouwenkalender traditiegetrouw voor extra warmte tijdens de kille eindejaarsperiode. Elk jaar opnieuw kijken klanten en medewerkers van de marktleider in professionele montage- en bevestigingsmaterialen halsreikend uit naar de nieuwe editie.

Ditmaal trok Würth naar het art & design hotel Miura in Tsjechië, waar de modellen Eliska Buckova, Karolina Matuskova en Katerina Jursikova voor 12 adembenemende foto’s zorgden. De beelden zijn steeds sensueel en prikkelend, maar laten nog net genoeg aan de verbeelding over. Dat is meteen ook een van de redenen van het grote succes van deze kalender.

ALTRIPAN HELPT CHINESE MULTIPLEXFABRIEK BIJ BEHALEN FSC-CERTIFICAAT

ALTRIPAN HELPT CHINESE MULTIPLEXFABRIEK BIJ BEHALEN FSC-CERTIFICAAT

Altripan, de Belgische invoerder van houten plaatmaterialen, trok een belangrijke Chinese multiplexproducent over de streep om het FSC-certificaat te behalen. De importeur - met vestigingen in Antwerpen en in Tilbury (UK) - overtuigde zijn Chinese partner van het belang en begeleidde hen intensief op het traject naar de certificering.

Altripan wil haar klanten een zo ruim mogelijk assortiment bieden in FSC-plaatmateriaal, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het bedrijf, dat vandaag al de overgrote meerderheid van haar omzet in FSC-goederen verhandelt, gaat hiervoor allianties aan met haar belangrijkste leveranciers. Onlangs plukte Altripan de vruchten van de intensieve ondersteuning die ze boden aan hun Chinese partner Suzhou Kai Wah om de FSC-certificering te behalen.

VERHIT

VERHIT

Volkomen milieuvriendelijk
Hout is eeuwenoud en tegelijk zeer actueel. Dat is enerzijds te danken aan het feit dat hout een natuurlijk, ecologisch verantwoord en mooi materiaal is, en anderzijds aan nieuwe ontwikkelingen zoals de thermische modificatie, ook wel thermische verduurzaming of hittebehandeling genoemd.
Hittebehandeling is een verduurzamingsmethode die gebruik maakt van hitte om de duurzaamheid van houtsoorten die van nature niet of weinig duurzaam zijn en daardoor enkel geschikt voor binnentoepassingen, te verhogen en het hout vormstabieler te maken. Hittebehandeling is een milieuvrie

ENGELS WORDT NIEUWSTE PARTNER VAN FSC BELGIE

ENGELS WORDT NIEUWSTE PARTNER VAN FSC BELGIE

De firma Engels – producent en plaatser van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout – werd onlangs partner van FSC België. Engels en FSC België slaan de handen in mekaar wat betreft de promotie van FSC gelabeld schrijnwerk naar zowel particuliere als professionele klanten.

De firma Engels produceert en plaats ramen en deuren in hout en dit reeds sinds 1945. Met 12 ‘Engels Shops’ is het bedrijf verspreid aanwezig in heel België en via Engels Projects ook actief op de projectmarkt. Engels beschikt reeds sinds 2011 over een FSC Chain of Custody certificaat, en kiest vandaag resoluut voor het aanbieden van ramen en deuren in FSC gecertificeerd hout. Het gaat hierbij zowel over verschillende tropische houtsoorten met FSC label, alsook andere houtsoorten waaronder lariks of het geacetelyeerde Accoya.

NABESCHOUWING BIENNALE INTERIEUR KORTRIJK 2014

NABESCHOUWING BIENNALE INTERIEUR KORTRIJK 2014

Graag blikken we samen met U nog even terug op een succesvolle deelname aan de Internationale Design Biënnale Interieur in Kortrijk (B) van 17 t/m 26 oktober laatstleden. Tijdens deze tweejaarlijkse hoogmis van design en interieurinrichting mochten we duizenden enthousiaste bezoekers verwelkomen op de Abet Laminati stand en merkten we dat de preview van nieuwe kleuren en oppervlaktestructuren van de Print HPL collectie 2015>2018 kon rekenen op heel wat goedkeurende blikken en positieve reacties.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 -> 74
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [2]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
 10. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 11. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 12. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 13. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [2]
 14. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Houtkachel voor atelier --> [4]
 20. Industriële stofzuigers --> [2]
 21. Inpakmachines --> [3]
 22. Kaderpersen --> [3]
 23. Kantenlijmer --> [5]
 24. Kettingfreesmachines --> [1]
 25. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 26. Lintzagen voor schrijnwerk --> [8]
 27. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 28. Opdeelzaagmachines --> [1]
 29. Radiaalzaag --> [8]
 30. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 31. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 32. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 33. Tafelfreesmachines --> [8]
 34. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 35. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 36. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 37. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [8]
 38. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 39. Vlakschaafbanken --> [4]
 40. Vlakvandikteschaafmachines --> [4]
 41. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [6/10/2014]
  commercieel afgevaardigde
  Als vooraanstaand distributeur van plaatmateriaal voor de meubel- en interieurbranche zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze commerciële buitendienst, regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen en Henegouwen. Wij bieden u een verantwoordelijke en autonome functie in de verkoop van internationaal erkende producten met korte communicatielijnen en een dynamische teamgeest. Stuur je sollicitatie met cv naar Kris Rens of mail naar vacature@cypers.be .
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...