Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 717

PRINT ACOUSTICS®: AKOESTISCH DEMPENDE PANELEN

PRINT ACOUSTICS®: AKOESTISCH DEMPENDE PANELEN

De akoestisch dempende ‘Print Acoustics®’ panelen zijn ontwikkeld om allerhande storende omgevingsgeluiden te absorberen en bijgevolg te reduceren om zo bij te dragen tot een aangenamer leef- en werkcomfort. De ‘Print Acoustics®’ panelen zijn opgebouwd uit een centrale MDF-kern die aan beide zijden met Print HPL laminaat is afgewerkt : elke kleur en oppervlaktestructuur uit het Print HPL gamma van Abet Laminati is mogelijk. Dat leidt tot een keuzewaaier van meer dan 750 hedendaagse kleuren en decors. De rugzijde van de panelen is afgesloten met een bijkomend akoestisch dempend glasvlies. Er is keuze uit een 6 tal types ‘Print Acoustics®’ panelen met specifieke esthetische en geluidsreducerende karakteristieken.

LAMETT, DE PARKETSPECIALIST, VERSTERKT HET EUROPESE TEAM

LAMETT, DE PARKETSPECIALIST, VERSTERKT HET EUROPESE TEAM

Lamett, de parketspecialist uit Deerlijk, produceert en verdeelt parket vloeren naar alle Europese landen. Het is een jonge en dynamische firma die sinds 2007 een continue groei kent.

De omzet evolueerde de voorbije 7 jaar van 2 miljoen EUR tot om en bij de 20 miljoen EUR in 2014. Recent (september 2014) werd reeds melding gemaakt van een fikse uitbreiding en investering in Deerlijk. Om de groei verder te ondersteunen werd het organigram van de firma bijgestuurd.

De belangrijkste ingreep is dat Pieter-Jan Dendooven Sales Director Europe wordt.

Daarnaast zijn er een aantal country managers:

HACO OPENDEURDAGEN!

HACO OPENDEURDAGEN!

Haco Trading zet de poorten van zijn meer dan 3.000 m² grote showroom wagenwijd open. Kom langs voor een hapje en een drankje en ontdek ons innovatieve gamma met doorlopend demo's!

 1. AKRON 1440 MET AIR FORCE TECHNOLOGIE
 2. B SOLID: HET NIEUWSTE SOFTWARE PAKKET VAN BIESSE
 3. WINSTORE: HET NIEUWE PLATENMAGAZIJN VAN BIESSE
 4. MECAL: ONS NIEUWSTE TOPMERK IN ONS GAMMA
 5. HET MODERNSTE RAMENCENTER OP DE MARKT

ROGIERS LIVE: TECHNOLOGIE- EN DEMODAGEN

ROGIERS LIVE: TECHNOLOGIE- EN DEMODAGEN

Van 20 tot 23 november.

Open op donderdag & vrijdag van 09u00 tot 21u00. Zaterdag & zondag van 09u00 tot 19u00.

Tal van nieuwigheden en premières. Uitzonderlijke voorwaarden en promoties. Opruiming stock & toonzaalmachines. Hapjes en drankjes zijn voorzien.

TRAP HOUTINDUSTRIE VERHOOGT CAPACITEIT MET NIEUWE FABRIEK IN HONGARIJE

TRAP HOUTINDUSTRIE VERHOOGT CAPACITEIT MET NIEUWE FABRIEK IN HONGARIJE

NV Frans Trap is een typisch Belgisch familiebedrijf dat ondertussen reeds sinds 3 generaties en meer dan 70 jaar actief is in de import en verwerking van hardhout. Vanuit 3 vestigingen in België (2 in Mechelen en 1 in het Waalse Ciney) produceert en verdeelt Trap voornamelijk massieve werkbladen lijstwerk en parket (meerlaags en massief) in een zeer uitgebreid gamma van meer dan 30 houtsoorten.

Gezien de sterke internationale oriëntatie (meer dan de helft van de omzet wordt geëxporteerd) en de ongelijke concurrentie met lage(re) loonlanden werd een 2-tal jaar geleden door zaakvoerder Marc Trap en zijn vader Jean-Paul beslist om te investeren in een nieuwe productie in het buitenland. Dat de keuze na een lange zoektocht uiteindelijk op Hongarije is gevallen is niet verwonderlijk gezien onder andere de goede logistieke verbinding en het feit dat het binnen de EU gelegen is.

HOMAG & HOLZMA TREFF 2014

HOMAG & HOLZMA TREFF 2014

Hoogste bezoekersaantallen en binnenkomende orders ooit

De nieuwe HOMAG Ambition reeks en de HOLZMA 5 reeks, in première op het Treff evenement dit jaar, hebben een “enorme impact” veroorzaakt. Na doorgedreven onderzoek, hebben de pioniers uit het Zwarte Woud een grote opschudding binnen de sector veroorzaakt met de nieuwe conceptuele machines, op vlak van prestaties, flexibiliteit en efficiëntie. Alle nieuwe en verdere ontwikkelingen onthuld op de twee evenementen waren nadrukkelijk gericht op de reële en de huidige behoeften van klanten.

CLAMEX P-14

CLAMEX P-14

De nieuwe standaard verbinder met 14mm inbouwdiepte.

Na de succesvolle invoering van de Clamex P-15Lamello nu de nieuwe Clamex P-14. Deze nieuwste innovatie van Lamello werd geoptimaliseerd voor alle standaard applicaties en creëert veel nieuwe mogelijkheden. De nieuwe verbinder is beschikbaar sinds begin september 2014.

De installatie van de nieuwe verbinder is gebaseerd op de innovatieve P-System® groef en is een ware tijdsbesparing. De Clamex P-14 wordt binnen enkele seconden geïnstalleerd in de groef en dit zonder gereedschap. De twee geïntegreerde positioneringspinnen voorkomen torsie en maken eventuele extra positioneringselementen zoals deuvels overbodig. De maximale trekkracht van de verbinder is minstens 100kg.

DE VERNIEUWDE PRINT HPL COLLECTIE 2015>2018

DE VERNIEUWDE PRINT HPL COLLECTIE 2015>2018

Met de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 bevestigt Abet Laminati als benchmark voor innoverend, decoratief plaatmateriaal
Ontdek in primeur nieuwe decors en structuren van de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 tijdens Biënnale Interieur 2014 van 17 tot 26 oktober in Kortrijk, Hall 1 - Stand 108

Met een knipoog naar het postmodernisme transformeert Abet Laminati schoolbanken, symbolen van traditioneel, degelijk en functioneel Belgisch meubeldesign, in interactieve meubelobjecten, instrumenten als het ware, om de oneindig creatieve combinatiemogelijkheden van de vernieuwde Print HPL collectie 2015>2018 te demonstreren op de 24ste Biënnale Interieur 2014 in Kortrijk. Abet Laminati toont in primeur een veelheid aan nieuwe Print HPL decors en oppervlaktestructuren in een unieke driedimensionale kleurbeleving : de rijen schoolbanken staan opgesteld in tunnels bekleed met lineaire kleurengradiënten en demonstreren door middel van unieke interactieve moodboards, in harmonie met de fascinerende Digital Prints van de tunnelwanden, dat Abet Laminati haar status als benchmark voor innoverend, decoratief plaatmateriaal, onderschrijft.

HET NIEUWE OPENEN EN SLUITEN

HET NIEUWE OPENEN EN SLUITEN

“FREElift“ van Kesseböhmer: Bedieningscomfort opnieuw gedefinieerd

Eén familie die alles in zich heeft – de “Freelifter” van Kesseböhmer. Betrouwbare krachtscharnieren, slanke optiek, vrij lopende beweging, moeiteloos openen en sluiten, eenvoudige montage, afstelling en bediening – de “FREEfold“, “FREEslide“, “FREEswing“ en “FREEflap“ overtuigen en bieden keukenfabrikanten, monteurs en eindgebruiker een zee aan voordelen.

Zo zorgt de exclusief door Kesseböhmer ontwikkelde tweezijdige demping voor een bijzonder zachte en soepele aanslag in de openings- en sluitrichting.

Alle vier typen liftbeslag zijn standaard uitgerust met Multi-Position-STOPP (MPS).

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

MET DE VECTURO OS 400 BOEKT U OVERAL EEN SCHITTEREND RESULTAAT.

Precieze uitsnijdingen op de afgetekende lijn met het haakse hulpstuk, vooraf bepaalde zaagsneden met de diepteaanslag, die zonder gereedschap is in te stellen, of vlakke sneden tot aan de wand met de eveneens zonder gereedschap te monteren glijschoen: innovatieve accessoires completeren de VECTURO met een beslissend kenmerk: precisie. Of het nu gaat om hout, metaal, composiet of silicone. Hij is flexibel in gebruik door de plug-it kabel en de FastFix aansluiting voor een snelle zaagbladwisseling.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 -> 72
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 10. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 11. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 12. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [3]
 13. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 14. Frezen met asgat --> [1]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 17. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 18. Handcirkelzagen --> [1]
 19. Horizontaal paneelzaag --> [1]
 20. Houtkachel voor atelier --> [3]
 21. Industriële stofzuigers --> [3]
 22. Inpakmachines --> [3]
 23. Kaderpersen --> [4]
 24. Kantenlijmer --> [5]
 25. Kettingfreesmachines --> [1]
 26. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 27. Lintzagen voor schrijnwerk --> [7]
 28. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 29. Opdeelzaagmachines --> [1]
 30. Radiaalzaag --> [8]
 31. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 32. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 33. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 34. Tafelfreesmachines --> [8]
 35. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 36. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 37. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 38. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [6]
 39. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 40. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 41. Vlakschaafbanken --> [4]
 42. Vlakvandikteschaafmachines --> [4]
 43. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [6/10/2014]
  commercieel afgevaardigde
  Als vooraanstaand distributeur van plaatmateriaal voor de meubel- en interieurbranche zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor onze commerciële buitendienst, regio Antwerpen, Brabant en Namen. Wij bieden u een verantwoordelijke en autonome functie in de verkoop van internationaal erkende producten met korte communicatielijnen en een dynamische teamgeest. Stuur je sollicitatie met cv naar Christian Reynders of mail naar vacature@cypers.be .
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...