ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT
 
Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 

 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1055

EFFICIENT OUTSOURCEN VOOR MEER SLAGKRACHT

EFFICIENT OUTSOURCEN VOOR MEER SLAGKRACHT

Wie vandaag zijn positie in de markt wil handhaven of versterken doet er goed aan om bepaalde werken uit te besteden. Een goed doordachte keuze van vele rationele ondernemers die oog hebben voor kostprijsbeheersing zonder verrassingen. Interieurbouwers met een scherpere focus op calculatie, een strakke organisatie met uitgepuurde processen die beheerst worden door interne experten met een sterk netwerk aan betrouwbare partners, hebben nog steeds mooie toekomstperspectieven in deze moeilijke tijden. Met veel ervaring, overtuiging en toewijding neemt OPTIMA die rol als partner graag op zich.

OPTIMA is niet aan zijn proefstuk toe. Reeds meer dan 15 jaar is zij een pionier en specialist in oplossingen-op-maat en ondersteunt al die tijd de vakman bij al zijn interieurprojecten, ongeacht diens schaalgrootte.

FESTOOL - STOFZUIGERS CTL MINI/MIDI

FESTOOL - STOFZUIGERS CTL MINI/MIDI

De nieuwe mobiele stofzuigers CTL MINI/MIDI: ideale compagnons voor onderweg

 • Sterker is draagbaar nog nooit geweest.
 • Mobiele stofzuiger CTL MINI - 584150
 • Mobiele stofzuiger CTL MIDI - 584159
Bespaart op gewicht. Niet op vermogen. Een volle 3.700 l/min volumestroom, 240 mbar onderdruk en extra getuned met conisch toelopende zuigslang voor 40 % meer afzuigcapaciteit.

Hierdoor kan de nieuwe generatie MINI/MIDI zich meten met klassieke werkplaatsstofzuigers, maar hij is aanzienlijk compacter en met zijn slechts 9 kg gewicht tegelijkertijd de ideale partner voor onderweg.

DECOSPAN LANCEERT QUERKUS

DECOSPAN LANCEERT QUERKUS

Decospan lanceert Querkus, een nieuwe collectie gefineerde platen met eikenfineer met LOOK, THICKNESS en TOUCH naar keuze
Totaalconcept met trendy en natuurlijke look wordt voorgesteld op Carrefour Du Bois 2014.

Menen, 12 mei 2014. – Decospan, Europees marktleider en trendsetter op gebied van gefineerd plaatmateriaal, lanceert op Carrefour Du Bois 2014 het nieuwe merk “Querkus”. Het inmiddels erg populaire concept “The Oak Collection” krijgt hiermee een straffe opvolger. Decospan biedt met “Querkus” een antwoord op de hedendaagse interieurtrend in Noord-Europa. Het combineren van authentieke materialen met moderne, strakke elementen getuigt van vernieuwing zonder afbreuk te doen aan onze rijke geschiedenis. Decospan speelt hierop in door eikenhout in verschillende varianten te brengen.

VAKBEURS HOUTPRO+ 2014 BIJNA VOLGEBOEKT

VAKBEURS HOUTPRO+ 2014 BIJNA VOLGEBOEKT

Het gaat goed met de bezettingsgraad van de vakbeurs HoutPro+. Vandaag werd de 105de deelnemer verwelkomd. Een totaal van 13.000 m² beursoppervlakte is inmiddels verhuurd en de voorbereidingen zijn in volle gang.

De eerste editie van de Vakbeurs HoutPro+ vindt plaats van 4 t/m 7 november 2014 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Drie beurshallen zullen voor deze eerste editie in gebruik worden genomen: De Brabanthal (houtbewerkingsmachines en toebehoren), de Kempenhal en Langstraathal (Toeleveranciers en aanverwante producten). Inmiddels zijn twee en een halve hal uitverkocht, waarvan de Brabanthal helemaal volgeboekt is!

Voorbereiding in volle gang
De beursadviesraad komt regelmatig bijeen om te bepalen hoe we de beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we slimme keuzes gemaakt over technische aspecten, zoals de op- en afbouw met traffic-management. Dat betekent dat we optimale efficiëntie kunnen garanderen voor onze beurshouders.


NIEUWE WEBSITE VAN NORBORD IS ONLINE

NIEUWE WEBSITE VAN NORBORD IS ONLINE

Genk, 6 juni 2014 – De website van Norbord, toonaangevend OSB-producent, werd zopas in een nieuw kleedje gestoken. Het resultaat mag er zijn: een duidelijk gestructureerde webstek vol informatie. Dé belangrijkste troef echter is het interactieve luik. Voor gebruikers wordt www.norbord.be dan ook een echt werkinstrument.

Op één lijn
Het is de volledige Norbord Groep die de oefening maakte. De websites voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België zijn vandaag al gelanceerd, die van Duitsland zal kortelings volgen. De bezoeker die bovenaan de Belgische site één van de andere landen selecteert, herkent in één oogopslag de structuur die over de hele groep wordt gevolgd. Alle websites zijn sterk analoog aan elkaar, een element dat meteen ook de groep als een eenheid benadrukt.

BOSQ IS DE NIEUWE NAAM VAN LEYSEN WOOD TRADING

BOSQ IS DE NIEUWE NAAM VAN LEYSEN WOOD TRADING

Vanaf 21 mei krijgt Leysen Wood Trading een nieuwe naam: Bosq. Deze naamswijziging is onderdeel van een nieuwe strategie voor ons bedrijf dat al meer dan vijftig jaar ervaring heeft in de branche van houtfineer en aanverwante producten.

Bosq zal meer dan ooit een ambassadeur worden van de waardevolle grondstof die hout is en de mogelijkheden van dit unieke materiaal naar buiten brengen. Want het is duidelijk: er zal in de toekomst met hout anders omgegaan worden. Duurzamer ook, met aandacht voor lokaal hout of recuperatieverhalen of hout dat eigenlijk gras is. Love Wood. U bent en blijft hierbij onze gewaardeerde partner.

Wij hopen dat wij samen met u de toekomst van hout verder kunnen uitbouwen en geven graag antwoord op uw concrete vragen. Op onze nieuwe website www.bosq.be kunt u onze activiteiten duidelijk terugvi

UNILINE RAMENCENTER LIVE IN HET VTI ROESELARE (6 JUNI) !

UNILINE RAMENCENTER LIVE IN HET VTI ROESELARE (6 JUNI) !

Met veel trots nodigt de directie van HACO TRADING u uit op het Wood CNC Technologies Event waar ons Biesse Uniline Ramencenter centraal in de spotlights zal staan. Dit op vrijdag 6 juni vanaf 19u in Roeselare, Leenstraat 32.

Het VTI Roeselare (school voor wetenschap & techniek) wil via dit evenement het resultaat tonen van de ver doorgedreven samenwerking met zijn partners in het kader van zijn houtbewerkingsafdeling.

Interesse om dit evenement bij te wonen én de Uniline live aan het werk te zien?

KLIK dan op "inschrijven", vul het contactformulier in en geef op met hoeveel personen u aanwezig zal zijn!

FESTOOL - CONTURO - DE PERFECTE KANT

FESTOOL - CONTURO - DE PERFECTE KANT

Wereldprimeur van Festool: De eerste mobiele kantenlijmer CONTURO met uniek patroonlijmsysteem

Met het nieuwe CONTURO systeem introduceert Festool niet alleen een handgeleid elektrisch gereedschap voor kantenverlijming met nauwelijks zichtbare naadverbindingen, maar een geheel nieuwe systeemoplossing voor de perfecte kant. De CONTURO is eenvoudig in de bediening en excellent in het resultaat – zowel bij rechthoekige delen als bij vrije en complexe vormen. Optimaal voor kleine serieproducties, maar ook voor individuele oplossingen die een snel en kwalitatief hoogwaardig bekanten van gewelfde, bolle en holle vormen vereisen.

De eisen aan de perfecte kanten worden groter: Naast de functionaliteit komen de visuele en contactkwaliteit steeds meer centraal te staan. Zichtbare lijmnaden en vuil dat zich afzet in de kant of een tastbare kantoversteek kunnen absoluut niet meer. Van hoogwaardige arbeid kan pas worden gesproken wanneer ook de kanten perfect zijn verwerkt. Rechte kanten werden tot nu toe overwegend aangebracht met een stationaire kantenlijmer, die in een perfecte kwaliteit verlijmt, afkort, freest en polijst.

DE ACCUVERSIE VAN DE CARVEX - VERMOGEN ZOALS UIT HET STOPCONTACT.

DE ACCUVERSIE VAN DE CARVEX - VERMOGEN ZOALS UIT HET STOPCONTACT.

 • uitstekend bochtgedrag door torsiebestendige pendelstang en drievoudige zaagbladgeleiding
 • Grote doortrekkracht voor een snelle zaagvoortgang
 • eenvoudige bediening door softgrip en ergonomische uitvoering
 • in- en uitschakelaar aan weerskanten, vanuit elke greeppositie te bereiken
 • Snel en gereedschaploos wisselen van zolen, loopzolen en zaagbladen
 • Goed zichtbare aftekenlijn door LED-verlichting en sterke afzuiging
 • Krachtbesparend laag gewicht: 2,4 kg

BOSCH

BOSCH "WIRELESS CHARGING SYSTEM" VOOR PROFESSIONALS

Accugereedschap vanaf nu altijd gebruiksklaar

 • Verhoogde productiviteit en comfort: gereedschap is altijd gebruiksklaar
 • Technologie spaart kosten, een tweede accu is niet meer nodig
 • Laadeenheden zonder contactpunten zijn tegen water en stof beschermd
 • Volledige compatibiliteit met het volledige 18 volt professionele systeem van Bosch

Bosch past als eerste ter wereld de voordelen van inductieve energieoverdracht toe op accugereedschappen. Met de introductie van het "Wireless Charging System" presenteert Bosch de nieuwste ontwikkeling in laadtechnologie en nieuwe manieren voor het efficiënt, kosten- en tijdbesparend werken met accugereedschappen. "We zijn ervan overtuigd dat we met deze pioniersrol even succesvol kunnen zijn als met de eerste integratie van Lithium-Ion-cellen in een accuschroevendraaier meer dan tien jaar geleden – een technologie die men voor 2003 alleen van de gsm's kende en waarmee ondertussen 83 procent van alle handbediende elektrische accugereedschappen in Europa uitgerust is", verklaart Henk Becker, lid van de divisiedirectie in de afdeling Power Tools van de Robert Bosch GmbH.

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 -> 106
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
 2. Allerlei --> [14]
 3. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [1]
 4. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 5. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 6. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
 7. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 8. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [6]
 9. Dubbele en meervoudige afkortcirkelzagen --> [1]
 10. Eenblad-cirkelzagen voor stammen en balkhout met rollentafel en/of loopwagen --> [1]
 11. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het zagen van panelen --> [1]
 12. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [1]
 13. Formaat- en opdeelcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, automatische toevoer --> [2]
 14. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [2]
 15. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 16. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [1]
 17. Handcirkelzagen --> [1]
 18. Houtkachel voor atelier --> [3]
 19. Industriële stofzuigers --> [2]
 20. Kaderpersen --> [4]
 21. Kantenlijmer --> [5]
 22. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 23. Lintzagen voor schrijnwerk --> [4]
 24. Machines met meer dan drie numeriek gestuurde assen met werktuigmagazijn en automatische werktuigwissel --> [2]
 25. Machines voor het aanbrengen van plastic films en bladen --> [2]
 26. Machines voor het frezen aan twee zijden --> [1]
 27. Machines voor het tussenschuren van gelakte oppervlakten --> [1]
 28. Opbrengsystemen voor smeltlijm / Lijmopbrengsystemen --> [1]
 29. Opdeelzaagmachines --> [1]
 30. Radiaalzaag --> [3]
 31. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 32. Spuitcabines --> [1]
 33. Tafelfreesmachines --> [5]
 34. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 35. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [4]
 36. Verstekcirkelzagen --> [1]
 37. Vlakschaafbanken --> [3]
 38. Vlakvandikteschaafmachines --> [3]
 39. Vormgevingsdraaibanken --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 4. [28/4/2014]
  Verkoper
  Wij zoeken een gemotiveerd verkoper ( M/V ) B2B met basiskennis van meubel en meubelbeslag, bij voorkeur iemand met ervaring in het interieur. ( deuren, keukens en dressings )
  Een schrijnwerker, meubelmaker, interieurarchitect, ....met commerciêle feeling, tweetalig, taalvaardig,.. ervaring in verkoop B2B krijgt onze voorkeur.
  Het productengamma die wij aanbieden is vooral gefocust op maatwerk.
  Alu-schuifdeuren, alu kaderdeuren, alu grepen, alu dressings, alu interieur en keukentoepassingen, foliedeuren, gelakte deuren,... .
  Daarnaast zijn wij ook verdeler van schuifdeursystemen en speciaal meubelbeslag.
  Hij of zij beschikt over een eigen wagen.
  Degelijke vergoeding op comissiebasis.( zelfstandig statuut )
  Geïnteresseerden nemen contact op met Bart Heiremans
  Geïnteresseerden nemen contact op met Bart Heiremans
  Tel. 053 68 23 00

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...