ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT
 
Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 

 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1058

BRENGT DESIGN IN BEWEGING

BRENGT DESIGN IN BEWEGING

Schuifdeurbeslag SlideLine M van Hettich
Een systeem voor een breed scala van toepassingen is het schuifdeurbeslag SlideLine M van Hettich. Het blijft in het meubeldesign ingetogen op de achtergrond en zet schuifdeurelementen op elegante wijze in scène.

SlideLine M opent telkens nieuwe perspectieven: rekken worden aansprekende functionele meubelen,want door het verschuiven van de deuren ontstaat een spannende afwisseling tussen open en gesloten segmenten. De demping Silent System sluit deuren zacht en geruisloos en zorgt zo voor gebruiksgemak

ZESDE EDITIE VAN TOOLS&TOOLS IN DE STARTBLOKKEN

ZESDE EDITIE VAN TOOLS&TOOLS IN DE STARTBLOKKEN

De organisatoren van Tools&Tools Professional Equipment zijn momenteel druk doende met de voorbereiding van de volgende editie op 29 & 30 januari 2015 en 1 & 2 februari 2015. Een afspraak die aanbieders van professioneel gereedschap, ijzerwaren of bevestigingsmaterialen niet mogen missen. Want Tools&Tools blijft de ontmoeting met 10.000 potentiële klanten op 4 dagen.

Het aantal bezoekers op Tools&Tools Professional Equipment zat bij de 5 vorige edities in in de lift. De formule 2+2, met twee dagen vakbeurs voor dealers en distributeurs en twee dagen voorbehouden voor professionele eindgebruiker en industrie, bewees door de jaren heen aan te slaan. Handel en vaklui erkennen Tools&Tools als hét platform voor gereedschap.

NORBORD GAAT VOLUIT VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

NORBORD GAAT VOLUIT VOOR DUURZAME ONTWIKKELING

Genk, 4 augustus 2014 – Hedendaags, verantwoord ondernemerschap. Dat is waar alle plants van de Norbord Groep wereldwijd 100% op inzetten, vandaag en in de toekomst. Bij Norbord in Genk is dat niet anders. De uitbreiding van de productiecapaciteit die er vandaag aan de orde is, strookt volledig met de bepalingen die dit duurzame bedrijfsbeleid omschrijven.

De Norbord Groep is één van de grootste producenten van OSB in de wereld. Het bedrijf telt 15 productie-eenheden en stelt in totaal 2000 mensen tewerk. 125 daarvan gaan dagelijks aan de slag in de vestiging in Genk voor de productie van SterlingOSB-Zero®-bouwplaten.

Na de overname in 2004 werd de Norbord-site in Genk uitgebouwd tot een succesvolle onderneming, ondanks de enorme uitdagingen waarmee de economie in het algemeen en de regio in het bijzonder, geconfronteerd werden.

EFFICIENT OUTSOURCEN VOOR MEER SLAGKRACHT

EFFICIENT OUTSOURCEN VOOR MEER SLAGKRACHT

Wie vandaag zijn positie in de markt wil handhaven of versterken doet er goed aan om bepaalde werken uit te besteden. Een goed doordachte keuze van vele rationele ondernemers die oog hebben voor kostprijsbeheersing zonder verrassingen. Interieurbouwers met een scherpere focus op calculatie, een strakke organisatie met uitgepuurde processen die beheerst worden door interne experten met een sterk netwerk aan betrouwbare partners, hebben nog steeds mooie toekomstperspectieven in deze moeilijke tijden. Met veel ervaring, overtuiging en toewijding neemt OPTIMA die rol als partner graag op zich.

OPTIMA is niet aan zijn proefstuk toe. Reeds meer dan 15 jaar is zij een pionier en specialist in oplossingen-op-maat en ondersteunt al die tijd de vakman bij al zijn interieurprojecten, ongeacht diens schaalgrootte.


FESTOOL - STOFZUIGERS CTL MINI/MIDI

FESTOOL - STOFZUIGERS CTL MINI/MIDI

De nieuwe mobiele stofzuigers CTL MINI/MIDI: ideale compagnons voor onderweg

 • Sterker is draagbaar nog nooit geweest.
 • Mobiele stofzuiger CTL MINI - 584150
 • Mobiele stofzuiger CTL MIDI - 584159
Bespaart op gewicht. Niet op vermogen. Een volle 3.700 l/min volumestroom, 240 mbar onderdruk en extra getuned met conisch toelopende zuigslang voor 40 % meer afzuigcapaciteit.

Hierdoor kan de nieuwe generatie MINI/MIDI zich meten met klassieke werkplaatsstofzuigers, maar hij is aanzienlijk compacter en met zijn slechts 9 kg gewicht tegelijkertijd de ideale partner voor onderweg.

DECOSPAN LANCEERT QUERKUS

DECOSPAN LANCEERT QUERKUS

Decospan lanceert Querkus, een nieuwe collectie gefineerde platen met eikenfineer met LOOK, THICKNESS en TOUCH naar keuze
Totaalconcept met trendy en natuurlijke look wordt voorgesteld op Carrefour Du Bois 2014.

Menen, 12 mei 2014. – Decospan, Europees marktleider en trendsetter op gebied van gefineerd plaatmateriaal, lanceert op Carrefour Du Bois 2014 het nieuwe merk “Querkus”. Het inmiddels erg populaire concept “The Oak Collection” krijgt hiermee een straffe opvolger. Decospan biedt met “Querkus” een antwoord op de hedendaagse interieurtrend in Noord-Europa. Het combineren van authentieke materialen met moderne, strakke elementen getuigt van vernieuwing zonder afbreuk te doen aan onze rijke geschiedenis. Decospan speelt hierop in door eikenhout in verschillende varianten te brengen.

VAKBEURS HOUTPRO+ 2014 BIJNA VOLGEBOEKT

VAKBEURS HOUTPRO+ 2014 BIJNA VOLGEBOEKT

Het gaat goed met de bezettingsgraad van de vakbeurs HoutPro+. Vandaag werd de 105de deelnemer verwelkomd. Een totaal van 13.000 m² beursoppervlakte is inmiddels verhuurd en de voorbereidingen zijn in volle gang.

De eerste editie van de Vakbeurs HoutPro+ vindt plaats van 4 t/m 7 november 2014 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Drie beurshallen zullen voor deze eerste editie in gebruik worden genomen: De Brabanthal (houtbewerkingsmachines en toebehoren), de Kempenhal en Langstraathal (Toeleveranciers en aanverwante producten). Inmiddels zijn twee en een halve hal uitverkocht, waarvan de Brabanthal helemaal volgeboekt is!

Voorbereiding in volle gang
De beursadviesraad komt regelmatig bijeen om te bepalen hoe we de beurs zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo hebben we slimme keuzes gemaakt over technische aspecten, zoals de op- en afbouw met traffic-management. Dat betekent dat we optimale efficiëntie kunnen garanderen voor onze beurshouders.

NIEUWE WEBSITE VAN NORBORD IS ONLINE

NIEUWE WEBSITE VAN NORBORD IS ONLINE

Genk, 6 juni 2014 – De website van Norbord, toonaangevend OSB-producent, werd zopas in een nieuw kleedje gestoken. Het resultaat mag er zijn: een duidelijk gestructureerde webstek vol informatie. Dé belangrijkste troef echter is het interactieve luik. Voor gebruikers wordt www.norbord.be dan ook een echt werkinstrument.

Op één lijn
Het is de volledige Norbord Groep die de oefening maakte. De websites voor het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en België zijn vandaag al gelanceerd, die van Duitsland zal kortelings volgen. De bezoeker die bovenaan de Belgische site één van de andere landen selecteert, herkent in één oogopslag de structuur die over de hele groep wordt gevolgd. Alle websites zijn sterk analoog aan elkaar, een element dat meteen ook de groep als een eenheid benadrukt.

BOSQ IS DE NIEUWE NAAM VAN LEYSEN WOOD TRADING

BOSQ IS DE NIEUWE NAAM VAN LEYSEN WOOD TRADING

Vanaf 21 mei krijgt Leysen Wood Trading een nieuwe naam: Bosq. Deze naamswijziging is onderdeel van een nieuwe strategie voor ons bedrijf dat al meer dan vijftig jaar ervaring heeft in de branche van houtfineer en aanverwante producten.

Bosq zal meer dan ooit een ambassadeur worden van de waardevolle grondstof die hout is en de mogelijkheden van dit unieke materiaal naar buiten brengen. Want het is duidelijk: er zal in de toekomst met hout anders omgegaan worden. Duurzamer ook, met aandacht voor lokaal hout of recuperatieverhalen of hout dat eigenlijk gras is. Love Wood. U bent en blijft hierbij onze gewaardeerde partner.

Wij hopen dat wij samen met u de toekomst van hout verder kunnen uitbouwen en geven graag antwoord op uw concrete vragen. Op onze nieuwe website www.bosq.be kunt u onze activiteiten duidelijk terugvi

UNILINE RAMENCENTER LIVE IN HET VTI ROESELARE (6 JUNI) !

UNILINE RAMENCENTER LIVE IN HET VTI ROESELARE (6 JUNI) !

Met veel trots nodigt de directie van HACO TRADING u uit op het Wood CNC Technologies Event waar ons Biesse Uniline Ramencenter centraal in de spotlights zal staan. Dit op vrijdag 6 juni vanaf 19u in Roeselare, Leenstraat 32.

Het VTI Roeselare (school voor wetenschap & techniek) wil via dit evenement het resultaat tonen van de ver doorgedreven samenwerking met zijn partners in het kader van zijn houtbewerkingsafdeling.

Interesse om dit evenement bij te wonen én de Uniline live aan het werk te zien?

KLIK dan op "inschrijven", vul het contactformulier in en geef op met hoeveel personen u aanwezig zal zijn!

 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 -> 106
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [21/8/2014]
  Product Specialist
  Voor een pdf-file van de vacature, email : info@finaspan.be Stuur uw CV naar info@finaspan.be De Functie • Uw hoofdtaak bestaat erin uw klanten te begeleiden in hun keuze van hout en fineersoort tot het opstellen van de offertes. • U gebruikt uw kennis en begrip van hout en mens ten einde de link te maken tussen de behoeftes van de klanten en onze zeer uitgebreid productaanbod. • U bezoekt op zeer regelmatige wijze zowel uw klanten als uw prospecten: houthandelaars, industriële verwerkers, en architecten Gezocht profiel • Een hogere opleiding (Binnenshuis architect - architect). Een specialisatie in houttechnologie is een plus punt, • Een praktische ervaring van een paar jaar in de houtsector of de projectenwereld is een plus punt maar is niet vereist, • U spreekt vlot Frans. Een basis kennis van Engels of Duits is een plus punt, • U kan vlot overweg met de courante MS-office toepassingen, • U bent bereid om u regelmatig te verplaatsen, • U beschikt over waarnemingszin zowel tav het fineer als van uw gesprekspartner. U stemt duidelijk af met de Algemene Directeur, die openstaat voor nieuwe ideeën. • Klantentevredenheid en de realisatie van mooie verkoopsresultaten zijn Uw belangrijkste drijfveren.   Jobgerelateerde competenties • Samen met de klant de kenmerken en de uitvoeringscriteria van het project bepalen (functies van de ruimte, materialen, kleuren, ...) • Interieurinrichtingen en -indelingen ontwerpen en tekenen • Decoratieve elementen zoeken en selecteren volgens de keuze van de klant • De klant bijstaan bij het administratieve beheer van het project (aangifte van werkzaamheden, betalingsverzoeken, ...) en bij de oplevering (voorbehoud, ...) • Domein: Particuliere woning • Domein: Winkels, boetieks • Domein: Hotels, restaurants • Domein: Culturele sites Persoonsgebonden competenties: • zelfstandig werken • klantgericht zijn • resultaatgericht werken • samenwerken • sociaal vaardig zijn • commercieel inzicht hebben Aanbod en voordelen • U wordt een spilfiguur binnen een bedrijf met een solide reputatie op gebied van kwaliteit en klantgerichtheid binnen de Europese markt, • U werkt er nauw samen met de Algemeen Directeur, • Een bedrijfscultuur waarin openheid, een goede onderlinge samenwerking, betrokkenheid, geestdrift en een goede werksfeer centraal staan • Een motiverend salaris, laptop, gsm en een firmawagen.
  Meer over...
 2. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [2/6/2014]
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger
  Sinds 1925 is de LMC Group als familiale onderneming actief als specialist in distributie van functionele beslagoplossingen voor meubel, interieur en winkel. Gevestigd in Lille (FR) , met 180 medewerkers, 4 verkoopkantoren en 2 distributiecentra zijn wij marktleider in Frankrijk/Benelux, met een geconsolideerde omzet van 60mio€. Dankzij doorgedreven innovatie, kwalitatieve producten & service op maat, slagen wij erin om dagelijks duizenden klanten feilloos te bedienen.
  Voor de versterking van de Belgische vestiging zijn wij dringend op zoek naar
  Technisch-commerciële vertegenwoordiger (m/v) – regio Oost- & West-Vlaanderen
  Functiebeschrijving: Je bezoekt keukenfabrikanten, interieurbouwers en winkelinrichters, presenteert onze oplossingen en adviseert hen bij de keuze van het juiste beslag en bijhorende accessoires, nodig voor de realisatie van hun projecten. Je krijgt daartoe de meest innovatieve marketingtools ter beschikking. Je streeft een langdurige relatie na en je kan op verschillende niveaus onderhandelen. Je hebt dagelijks meerdere contacten met de klantendienst, die jou efficiënt ondersteunt qua orderverwerking en offertes. Via CRM registreer je de afgelegde bezoeken.
  Profiel: Je genoot bij voorkeur een technische opleiding houtbewerking en je hebt affiniteit met meubelbeslag. Enkele jaren ervaring als meubelmaker/tekenaar/werkvoorbereider/plaatser zijn een pluspunt. Je bent luistervaardig en communicatief, beschikt over een positieve ingesteldheid, de nodige verantwoordelijkheidszin én vooral de passie om klanten deskundig te helpen. Je bent sociaal vaardig en beschikt over een bachelor werk- en denkniveau. Doortastend presenteer je het juiste product bij de juiste klant. Je beschikt over het nodige doorzettingsvermogen en organisatietalent.
  Ons aanbod: Wij bieden een aantrekkelijk salaris met een motiverende commissieregeling en een pakket aan extralegale voordelen (een representatieve bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, laptop, smartphone, mc’s, ecocheques, onkostenvergoeding). Wij voorzien interne opleidingen en persoonlijke begeleiding. Je krijgt de kans jezelf verder te ontwikkelen binnen een sterk georganiseerde en professionele werkomgeving.
  Interesse ?
  Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Philip Maljers, vestigingsmanager België, naar onderstaand adres
  pmaljers@lmc-group.com – GSM 0491 15 98 51 – TEL 09 261 03 71
  LMC Benelux nv, Toleindestraat 7/0001 te 9080 Beervelde

  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...