Français   België Ons contacteren


[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 748

LICHTE OMZETDALING IN 2014 VOOR DE HETTICH BEDRIJVENGROEP

LICHTE OMZETDALING IN 2014 VOOR DE HETTICH BEDRIJVENGROEP

5.853 medewerkers zijn wereldwijd goed voor een omzet van 842 miljoen euro
De Hettich bedrijvengroep uit het Duitse Kirchlengern behaalde in 2014 een omzet van 842 miljoen euro. Dat was een lichte daling van de omzet met 1,5 procent ten opzichte van het jaar ervoor (2013: 855 miljoen euro).

NIEUWE LEGNI HOUTPRINTS, FULL-WOOD EN OPPERVLAKTESTRUCTUUR “ROOT”

NIEUWE LEGNI HOUTPRINTS, FULL-WOOD EN OPPERVLAKTESTRUCTUUR “ROOT”

De collectie LEGNI Print HPL houtprints blijft verder uitbreiden als antwoord op de behoefte om ons te omringen met natuurlijk aanvoelende en uitziende materialen. Nieuw reproductie- en druktechnieken maken het vandaag mogelijk om gesofisticeerde houtreproducties en oppervlaktestructuren te produceren, die er zo natuurlijk uitzien en aanvoelen dat ze nauwelijks nog te onderscheiden zijn van echt hout. Nieuwe houtprints die aan de LEGNI NEWS collectie zijn toegevoegd zijn o.a. diverse eik interpretaties en eucalyptus. De nieuwe uitgesproken matte houtnerf structuur “Root” draagt in grote mate bij aan het natuurlijk uitzicht en aanvoelen van de houtprints en zal zowel in lengte als in de breedte (transversaal) van de plaat beschikbaar zijn.

UITNODIGING - WOOD EVENT 2015

UITNODIGING - WOOD EVENT 2015

Graag nodigen wij u vriendelijk uit op de tot Wood Event 2015 omgedoopte demodagen op de campus Katholieke Scholengemeenschap Harlindis-Relindis Maaseik-Kinrooi Weertersteenweg 135A, 3680 Maaseik

Mosa-Ic, leerkrachten en leerlingen van Nijverheid & Techniek werken samen met fabrikanten, leveranciers, verkopers, toeleveranciers en dienstverlenende organisaties.

Een ideaal moment om een workshop te volgen, een demonstratie bij te wonen of om uw netwerk verder uit te bouwen.

Woensdag 25 maart 2015 van 11h00 tot 20h00 en
Donderdag 26 maart 2015 van 13h00 tot 20h00/b>

BATIBOUW SLUIT SUCCESVOLLE EDITIE AF

BATIBOUW SLUIT SUCCESVOLLE EDITIE AF

De 56e editie van BATIBOUW sloot deze zondag met een duidelijk positieve noot de deuren. Het aantal bezoekers steeg ten opzichte van vorig jaar, waardoor de symbolische kaap van 300.000 bezoekers werd gehaald. De beurs profileerde zich bovendien meer dan ooit als een economische katalysator voor de hele sector. Eén van de grote motoren van het succes van deze editie was ongetwijfeld het attent inspelen op het thema renovatie.

Ondanks de crisis, en ondanks het prachtige weer dit weekend, stroomden de bezoekers massaal toe en toonden de exposanten zich bijzonder enthousiast.

ONZICHTBAAR MOOI – ONGEHOORD STIL

ONZICHTBAAR MOOI – ONGEHOORD STIL

TopLine XL voor kasten met grootse afmetingen

Grote fronten, kamerhoge kasten: puristen houden van schuifdeuren. En schuifdeuren houden van TopLine XL. Want het verborgen liggende systeem verplaatst ook grote en zware deuren tot 80 kg gemakkelijk en stil.

Het verborgen liggende schuifdeursysteem TopLine XL laat max. 80 kg zware deuren vrijwel onzichtbaar en fascinerend licht glijden. De nieuwe demping Silent System vangt de beweging van de deuren bij het open en dicht gaan behoedzaam op en voorkomt dat deuren botsen. Bovendien overtuigt de nieuwe demping door de zeer eenvoudige montage.

NU NOG KRACHTIGER: DE KLEINE HAAKSE SLIJPMACHINES VAN BOSCH VOOR DE VAKMAN

NU NOG KRACHTIGER: DE KLEINE HAAKSE SLIJPMACHINES VAN BOSCH VOOR DE VAKMAN

Hogere productiviteit door een sneller resultaat

 • Meer vermogen met 1300 en 1700 watt
 • Lange levensduur door motorkoeling en stofbescherming
 • Standtijd koolborstel met ongeveer 50% verlengd

Hoge gebruikersbescherming
Productiviteit en resultaat zijn cruciaal bij industrieel gebruik. Om te voldoen aan de hoge eisen van de metaalindustrie, brengt Bosch elf kleine haakse slijpmachines op de markt die gemakkelijker te bedienen zijn, een hoge gebruikersbescherming hebben, en dit bij een duidelijk hoger vermogen. De nieuwe modellen zorgen, met respectievelijk 1300 en 1700 watt, voor een aanzienlijk sneller resultaat dan hun voorgangers.

DIVERS AANBOD FSC® PRODUCTEN BIJ 15-TAL FSC GECERTIFICEERDE EXPOSANTEN OP BATIBOUW

DIVERS AANBOD FSC® PRODUCTEN BIJ 15-TAL FSC GECERTIFICEERDE EXPOSANTEN OP BATIBOUW

Jaar na jaar stijgt het aanbod FSC gecertificeerde houtproducten op de grootste Belgische bouwbeurs. Niet minder dan 15 FSC gecertificeerde bedrijven zijn aanwezig op Batibouw 2015. Buitenschrijnwerk, binnendeuren, trappen en vloeren met het FSC label kon men de voorbije jaren reeds vinden op de beursvloer maar het aantal aanbieders met FSC certificaat zit in stijgende lijn. Nieuw dit jaar is een FSC gecertificeerde keukenbouwer.

Het FSC label is zelf ook indirect vertegenwoordigd op een gemeenschappelijke stand van VIBE, de Cluster Ecoconstruction (Wallonië) en ecobuild.brussels (Brussel) in het ‘groene Batibouw paleis 10’.

Ook op zoek naar FSC producten?
Niet alle FSC certificaathouders staan op Batibouw, en niet iedereen bezoekt de beurs. Via een online leveranciersgids http://www.ikzoekFSC.be kan eenieder – zowel als particuliere of professionele klant – gericht op zoek gaan naar FSC gecertificeerde hout- of bouwtoepassingen of naar een FSC gecertificeerde leverancier of aannemer.

BRANDVEILIGHEID

BRANDVEILIGHEID

Brandveilige houtoplossingen zijn al meer dan 40 jaar een prioriteit, waardoor we heel wat expertise hebben op vlak van het brandgedrag van houten platen. We produceren zowel brandvertragende spaanplaten als brandvertragende MDF-platen met een Euroklasse B-certificaat (EN 13501-1).
De belangrijkste voordelen van brandvertragende houten platen in vergelijking met standaard, onbehandeld hout:

 • verhoging van de verbrandingstijd met 25%
 • geen bijdrage tot vlamoverslag en vlamverspreiding

HACO TRADING STELT IN PREMIÈRE VOOR OP BATIBOUW

HACO TRADING STELT IN PREMIÈRE VOOR OP BATIBOUW

De revolutionaire zaagmachine Concept 350.

  De machine biedt alleen maar voordelen, waarvan we hier enkele opsommen:
 • Machine in zware constructie met sterke ophanging. Enkel 1 operator vereist.
 • Geen voorritser nodig : de Concept 350 maakt eerst een groef en zaagt daarna , alles met éénzelfde zaagblad en elimineert de voorritser en alle instellingen die dit met zich meebrengen. Boven- en onderzijde van de plaat zijn beide perfect gezaagd.
 • Plaatsbesparend : de combinatie van technische oplossingen, resulteert dat de machine de helft plaatsinname dan een traditionele paneelzaag in beslag neemt.

HET KEUKENWERKBLAD IN DE SPOTLIGHT

HET KEUKENWERKBLAD IN DE SPOTLIGHT

Nieuwe kleuren van Dekton® en Silestone® by Cosentino op Batibouw

Als hart van het huis is de keuken veel meer dan een ruimte om te koken. Open woonkeukens nodigen uit tot samenzijn met vrienden en familie, en het ontwerp van de keuken hangt nauw samen met de rest van het huis. Niet gek dus dat het kiezen van de juiste materialen steeds belangrijker wordt. Voor Cosentino is Batibouw dan ook dé opportuniteit om haar twee toppers Silestone® en Dekton® by Cosentino in de kijker te zetten. Beide materialen beschikken over eigenschappen die ideaal zijn voor keukentoepassingen, met unieke en vooruitstrevende designs. Centrale thema voor Batibouw 2015: nieuwe opwindende kleuren, geïnspireerd op de uitstraling van natuursteen.

 
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afsnijfrees voor kanten --> [1]
 3. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [1]
 4. Allerlei --> [14]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
 10. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [1]
 11. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 12. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [2]
 13. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [3]
 14. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 15. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 16. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 17. Handcirkelzagen --> [1]
 18. Houtkachel voor atelier --> [4]
 19. Industriële stofzuigers --> [2]
 20. Inpakmachines --> [3]
 21. Kaderpersen --> [3]
 22. Kantenlijmer --> [6]
 23. Kettingfreesmachines --> [1]
 24. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 25. Lintzagen voor schrijnwerk --> [8]
 26. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 27. Opdeelzaagmachines --> [1]
 28. Radiaalzaag --> [8]
 29. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 30. Schuurmachines voor gebogen oppervlakken en bewerkte werkstukken --> [1]
 31. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [2]
 32. Tafelfreesmachines --> [7]
 33. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 34. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 35. Universele gereedschapsslijpmachines --> [1]
 36. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [9]
 37. Vandikteschaafmachine voor het vlak- en vandikteschaven in één bewerking --> [2]
 38. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 39. Vlakschaafbanken --> [4]
 40. Vlakvandikteschaafmachines --> [5]
 41. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [2/2/2015]
  Technieker CNC
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Met het oog op de uitbreiding van ons aanbod cnc-gestuurde machines, wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van cnc-gestuurde houtbewerkingsmachines. U heeft kennis van houtbewerking en houtbewerkingsmachines, mechanica, elektronica, pneumatica en hydraulica. Ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. U spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans en Engels. U bent vertrouwd met het werken met PC, email, fax en gsm. Naast werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Uw verloning is bespreekbaar naargelang uw kwalificaties en ervaring. Interesse? Mail vandaag nog uw CV naar donald@detagroup.be Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur in vertrouwen behandeld.
  Meer over...
 2. [2/2/2015]
  Technieker
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Door de continue groei van onze onderneming wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van houtbewerkingsmachines (zowel in ons atelier te Roeselare als bij onze klanten). U heeft een diploma mechanica of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is zeker een pluspunt, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. Naast een competitieve verloning en werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Stuur uw sollicitatie en CV naar donald@detagroup.be. Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...