[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 755

ABET LAMINATI - NIEUWE OPPERVLAKTESTRUCTUUR “PAPIER”

ABET LAMINATI - NIEUWE OPPERVLAKTESTRUCTUUR “PAPIER”

De tactiliteit van de woon- en werkruimte wordt vandaag nog meer dan vroeger bepaald door een bewuste materiaalkeuze. Het interieurontwerp richt zich dan ook meer en meer op de beleving van het oppervlak waarbij de visuele en decoratieve interpretatie in perfecte harmonie met de tastzin wordt gebracht. Met het voorraadprogramma Touched by Colours HPL biedt Abet Laminati de ontwerper de mogelijkheid om objecten, meubels, volumes met hogedruk laminaat (HPL) te creëren die uitnodigen tot het aanraken, ervaren, beleven,… van de materie. Touched by Colours is gebaseerd op de combinatie van 21 niet trend gebonden Print HPL basiskleuren met 7 uitgesproken oppervlaktestructuren. “

VENS & THIERS - LIGNA HANNOVER | 11 - 15 MEI 2015

VENS & THIERS - LIGNA HANNOVER | 11 - 15 MEI 2015

Bezoek ons op de wereldbeurs voor bosbouw en houtindustrie LIGNA in Hannover van 11 - 15 mei 2015.

 • Totaaloplossing van 100 meter
  • van zaagprocédé t.e.m. verpakken
  • alle machines verbonden
 • Nieuw TLF211 automatisch magazijn
 • Première van nieuwe manloze opdeelzaag
 • Standaardoplossing 5-assige CNC met robot
 • Nieuwe ontwikkelingen airTec kantenverlijmen

Wilt u gratis inkomkaarten? Vraag uw kaarten telefonisch aan (+32 56 36 51 70) of stuur een e-mail naar: cora.demeester@vens-thiers.be

ROGIERS - BETERE AFWERKINGSGRAAD DANKZIJ NIEUWE TECHNOLOGIE.

ROGIERS - BETERE AFWERKINGSGRAAD DANKZIJ NIEUWE TECHNOLOGIE.

De nieuwe spiraal as voor vlak- en vandikteschaafmachines heeft een groot aantal voordelen:

 • Betere afwerking dankzij de spiraalvormige snede van het schaafmes.
  De as is opgebouwd uit een aantal draaibare widia mesjes die in een spiraal op de schaafas gemonteerd worden. Door die spiraalvorm bekomt men een vloeiende snede op het te bewerken stuk hout. Waar voorheen met traditionele messen er eerder in het hout werd 'gekapt'.
 • Langere levensduur messen
  Widia heeft een langere levensduur dan traditionele messen uit HSS of sneldraaistaal.
 • Groter gebruiksgemak
  Het schaafmes moet niet meer uitgeleijnd worden. De messen staan reeds op de correcte positie dankzij hun mechanische bevestiging op de as.

NOBLESSE - NIEUWE VERTEGENWOORDIGER IN WALLONIË, BRUSSEL EN LUXEMBURG

NOBLESSE - NIEUWE VERTEGENWOORDIGER IN WALLONIË, BRUSSEL EN LUXEMBURG

Na meer dan 30 jaar als vertegenwoordiger actief geweest te zijn voor ons bedrijf, is Carol Payen op 30 juni 2014 met pensioen gegaan. Hij had een uitstekende band met zijn klanten, dikwijls familiebedrijven, waar hij met opeenvolgende generaties handelde. Geen wonder dat hij meestal vriend aan huis werd. Langs deze weg, en ook in naam van al zijn klanten, willen wij hem heel hartelijk danken voor zoveel jaren professionele en trouwe inzet.

Het was niet zo gemakkelijk om voor Carol een geschikte opvolger te vinden. Het is dan ook met genoegen dat wij onze cliënteel willen informeren van de komst van Damien Chasse in ons team. Damien is 53 jaar oud en heeft een uitstekende kennis van houtbewerkingsmachines. Hij was eerder al gedurende 10 jaar actief als technisch-commercieel afgevaardigde voor een belangrijk bedrijf in de sector.

INTERZUM AWARD 2015 VOOR INLINE S

INTERZUM AWARD 2015 VOOR INLINE S

Schuifdeurbeslag overtuigt met intelligente details
Het nieuwe schuifdeurbeslag InLine S van Hettich heeft de experts van de Interzum Award jury overtuigd. Deze gerenommeerde onderscheiding van de toeleveringsbranche getuigt van de kwaliteit en functie evenals de innovatieve waarde van dit beslag voor vlak ingebouwde fronten.

De Interzum Award, die inmiddels voor de achtste keer wordt uitgereikt door de Kölnmesse in samenwerking met Red Dot, legt de nadruk op de designfactor als waardeverhogend element. In deze wedstrijd worden de factoren innovatieve vormgeving en intelligente details centraal gesteld, want die zijn bepalend voor de esthetiek en functionaliteit van producten.

UNILIN

UNILIN

Van 5 t/m 8 mei nemen we deel aan interzum in Keulen, dé beurs om innovaties en interieurtrends te ontdekken. U vindt ons in hal 5.1 stand A70-B79. Kom naar de UNILIN, division panels stand en ontdek er meteen ons antwoord op de laatste trends in decoratief plaatmateriaal!

Primeur op interzum
Voor interzum hebben we een speciale primeur in petto. U kan er voor het eerst kennismaken met de volledig vernieuwde en uitgebreide Evola-collectie. Bekijk de video.

Unieke samenwerking
Kom er ook de Formica UNILIN collectie ontdekken. Dit volledige gamma biedt hoogwaardige oplossingen voor eender welk interieurbekledingsproject.

HOUTPRO+

HOUTPRO+

Persbericht Witte rook : data bekend volgende editie HoutPro+ Na grondige analyse van de resultaten van de eerste editie van de vakbeurs HoutPro+ is de kogel door de kerk met betrekking tot de volgende editie van de beurs.

HoutPro+ blijft georganiseerd worden in de bekende Brabanthallen van 31 oktober tot en met 3 november 2017 Hiervoor zullen opnieuw de Brabanthal, Kempenhal en Langstraathal benut worden.

Ten gevolge de vraag van diverse nieuwe kandidaat deelnemers, werd tevens een optie op 2 extra hallen bij de hallenuitbater Libéma aangevraagd.

LICHTE OMZETDALING IN 2014 VOOR DE HETTICH BEDRIJVENGROEP

LICHTE OMZETDALING IN 2014 VOOR DE HETTICH BEDRIJVENGROEP

5.853 medewerkers zijn wereldwijd goed voor een omzet van 842 miljoen euro
De Hettich bedrijvengroep uit het Duitse Kirchlengern behaalde in 2014 een omzet van 842 miljoen euro. Dat was een lichte daling van de omzet met 1,5 procent ten opzichte van het jaar ervoor (2013: 855 miljoen euro).

NIEUWE LEGNI HOUTPRINTS, FULL-WOOD EN OPPERVLAKTESTRUCTUUR “ROOT”

NIEUWE LEGNI HOUTPRINTS, FULL-WOOD EN OPPERVLAKTESTRUCTUUR “ROOT”

De collectie LEGNI Print HPL houtprints blijft verder uitbreiden als antwoord op de behoefte om ons te omringen met natuurlijk aanvoelende en uitziende materialen. Nieuw reproductie- en druktechnieken maken het vandaag mogelijk om gesofisticeerde houtreproducties en oppervlaktestructuren te produceren, die er zo natuurlijk uitzien en aanvoelen dat ze nauwelijks nog te onderscheiden zijn van echt hout. Nieuwe houtprints die aan de LEGNI NEWS collectie zijn toegevoegd zijn o.a. diverse eik interpretaties en eucalyptus. De nieuwe uitgesproken matte houtnerf structuur “Root” draagt in grote mate bij aan het natuurlijk uitzicht en aanvoelen van de houtprints en zal zowel in lengte als in de breedte (transversaal) van de plaat beschikbaar zijn.

UITNODIGING - WOOD EVENT 2015

UITNODIGING - WOOD EVENT 2015

Graag nodigen wij u vriendelijk uit op de tot Wood Event 2015 omgedoopte demodagen op de campus Katholieke Scholengemeenschap Harlindis-Relindis Maaseik-Kinrooi Weertersteenweg 135A, 3680 Maaseik

Mosa-Ic, leerkrachten en leerlingen van Nijverheid & Techniek werken samen met fabrikanten, leveranciers, verkopers, toeleveranciers en dienstverlenende organisaties.

Een ideaal moment om een workshop te volgen, een demonstratie bij te wonen of om uw netwerk verder uit te bouwen.

Woensdag 25 maart 2015 van 11h00 tot 20h00 en
Donderdag 26 maart 2015 van 13h00 tot 20h00/b>

 
SCHRIJNWERKERS &
INTERIEURBOUWERS
PRODUCTEN &
LEVERANCIERS
OCCASIES

GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids 1. AFWERKINGEN
 2. FABRIKANTEN
 3. INRICHTINGEN
 4. MEUBELMAKERIJEN
 5. PLAATSEN
 6. SCHRIJNWERKERIJEN
 

Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

 1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
 2. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
 3. Allerlei --> [16]
 4. Alleskunners (dubbele meervoudige bewerkingsmachines) --> [2]
 5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [2]
 6. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
 7. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
 8. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
 9. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
 10. Drevelboormachines (zagen, frezen, boren, enz,) --> [1]
 11. Drevelboormachines, automatisch --> [2]
 12. Drevelboormachines, niet automatisch --> [1]
 13. Drevelinschietmachines (lijmen, aanbrengen) --> [2]
 14. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [3]
 15. Drogers voor massief hout --> [1]
 16. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van fineerpakken --> [1]
 17. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
 18. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het zagen van panelen --> [2]
 19. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [5]
 20. Fineervoegmachines in langsrichting --> [1]
 21. Formaat- en opdeelcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, automatische toevoer --> [2]
 22. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [6]
 23. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 24. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
 25. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
 26. Handcirkelzagen --> [1]
 27. Houtkachel voor atelier --> [3]
 28. Industriële stofzuigers --> [2]
 29. Inpakmachines --> [2]
 30. Kaderpersen --> [4]
 31. Kantenlijmer --> [6]
 32. Kettingfreesmachines --> [1]
 33. Knipmachines voor fineerpakken --> [1]
 34. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
 35. Lakdrogers --> [1]
 36. Lintzagen voor schrijnwerk --> [7]
 37. Machines met meer dan drie numeriek gestuurde assen met werktuigmagazijn en automatische werktuigwissel --> [1]
 38. Machines voor het aanbrengen van plastic films en bladen --> [2]
 39. Machines voor het frezen aan twee zijden --> [2]
 40. Machines voor het tussenschuren van gelakte oppervlakten --> [2]
 41. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
 42. Nagelmachines --> [1]
 43. Opbrengsystemen voor smeltlijm / Lijmopbrengsystemen --> [1]
 44. Opdeelzaagmachines --> [1]
 45. Profieldraaibanken --> [1]
 46. Radiaalzaag --> [7]
 47. Schaafmachines voor het bewerken van één zijde --> [1]
 48. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [1]
 49. Spuitmachines voor het aanbrengen van lakken en kunststoffen --> [2]
 50. Steekmachines met oscillerende beitel --> [1]
 51. Tafelfreesmachines --> [11]
 52. Transportsystemen --> [10]
 53. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
 54. Universele boormachines met een of meer spillen --> [1]
 55. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [9]
 56. Verstekcirkelzagen --> [4]
 57. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
 58. Vingerlaspersen --> [1]
 59. Vlak- en haaksschaafmachines in één enkele machinedoorvoer --> [1]
 60. Vlakschaafbanken --> [3]
 61. Vlakvandikteschaafmachines --> [5]
 62. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
 
Vacatures
(Schrijnwerkers.)
Vacatures
(Leveranciers.)

Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

 1. [2/2/2015]
  Technieker CNC
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Met het oog op de uitbreiding van ons aanbod cnc-gestuurde machines, wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van cnc-gestuurde houtbewerkingsmachines. U heeft kennis van houtbewerking en houtbewerkingsmachines, mechanica, elektronica, pneumatica en hydraulica. Ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. U spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans en Engels. U bent vertrouwd met het werken met PC, email, fax en gsm. Naast werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Uw verloning is bespreekbaar naargelang uw kwalificaties en ervaring. Interesse? Mail vandaag nog uw CV naar donald@detagroup.be Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur in vertrouwen behandeld.
  Meer over...
 2. [2/2/2015]
  Technieker
  Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Door de continue groei van onze onderneming wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van houtbewerkingsmachines (zowel in ons atelier te Roeselare als bij onze klanten). U heeft een diploma mechanica of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is zeker een pluspunt, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. Naast een competitieve verloning en werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Stuur uw sollicitatie en CV naar donald@detagroup.be. Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.
  Meer over...
 3. [19/6/2014]
  Field Service Engineer – Alu Divisie
  Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 4. [19/6/2014]
  Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
  Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
  Meer over...
 

Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

 1. [1/10/2010]
  POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

  Meer over...
 2. [23/5/2010]
  Werknemer voor atelier en plaatsen.
  Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
  Meer over...
 3. [23/3/2009]
  arbeider
  Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
  Meer over...
 4. [17/6/2008]
  Parketplaatser
  Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
  Meer over...