[]

ALU-ID IS DE SPECIALIST IN ALUMINIUM SCHUIFDEUREN OP MAAT

ALU-ID is een Oost-Vlaams bedrijf dat flexibele en op maat gemaakte oplossingen van schuifwand tot walk-in dressing aanbiedt. Het assortiment bestaat verder uit alu dressings, dressingaccessoires, alu wandsystemen, alu kaderdeuren, alu sokkels, ... tegen scherpe prijzen. Bezoek ALU-ID op stand 2330 tijdens de beurs Prowood.

Het ruime assortiment schuifdeuren werd opgedeeld in diverse categorieën qua design en prijs, met de geruisloze topkwaliteit als constante factor. Of u de schuifdeuren integreert als scheidingswand, voor wandkasten of walk-in dressings: ze toveren elke ruimte om tot een functioneel en esthetisch geheel.

Voor de inrichting van een ruimte met een alu dressing biedt ALU-ID flexibele en handige opbouwsystemen die eenvoudig aan te passen zijn naar de veranderende behoeften van de klant. Met een waaier aan aluminium maatwerk kan u bij ALU-ID tevens terecht voor kaderdeuren, handgrepen, poten en sokkels. Daarnaast zijn zij tevens leverancier van wandkasten op maat (modulair) met of zonder inrichting. Nieuw in het assortiment zijn de kwalitatieve dressingaccessoires zoals uittrekbare broekrekken, dassenhouders, linnenmanden, uittrekbare kledingstangen, kledingliften, …

Kortom: ALU-ID is uw professionele partner als het op aluminium maatwerk aankomt.

Surf naar www.alu-id.be en laat u inspireren door een waaier aan doelgerichte oplossingen!

 
 

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 767

LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1

LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1

 • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
 • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
 • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
 • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groot succes voor alle betrokken partijen, met een indrukwekkende reeks van innovatieve technologieën en productiescenario's, grote machines en de snelle vooruitgang geboekt door de industrie 4.0 in de houtbewerking en de houtverwerkende industrie. "Exposanten presenteerden hier hun nieuwste innovaties aan een wereldwijd publiek en toonden de nieuwe, hoge normen van de communicatie tussen mensen, machines en slimme werkstukken in de meubel

 • en houtindustrie duidelijk aan," verklaarde Dr. Jochen Köckler, een lid van het Deutsche Messe bestuur verantwoordelijk voor LIGNA. "Baanbrekende nieuwe technologieën zijn de sleutel tot succes voor schrijnwerkers en meubelmakers, waardoor geïntegreerde productie binnen hun bereik ligt." Köckler zei ook dat het uitstaande succes van het evenement haar leidende positie in de wereld heeft vastgesteld. Een totaal van 96.000 bezoekers bezochten de beurs, waaronder ongeveer 40.000 van buiten Duitsland.

 • ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015

  ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015

  Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

  Een hout dat het licht laat doordringen, dat is Radiant de laatste creatie van ALPI, een Italiaans bedrijf dat zich de wereldleider mag noemen in de productie van decoratieve oppervlakken in gereconstrueerd hout voor interieurdecoratie. ALPI bevestigt zijn leiderspositie in de technologische verbetering van het materiaal, om aan de markt de perfectie te bieden wat betreft design en innovatie.

  EGGER - POSITIEVE BEOORDELING EN BELOVENDE VOORUITZICHTEN

  EGGER - POSITIEVE BEOORDELING EN BELOVENDE VOORUITZICHTEN

  EGGER verstevigt haar positie op de markt en gaat de toekomst tegemoet met innovatieve producten en installaties.

  De EGGER-groep heeft haar boekjaar 2014/15 afgesloten en is tevreden met haar vooruitgang. De stabiele ontwikkeling, vooral op het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign, had een positief effect op het afgelopen jaar. EGGER heeft een goede positie op de markt, wat aantoont dat het bedrijf op het juiste spoor is met haar strategische investeringen en groeibeslissingen. EGGER is vol van vertrouwen voor het nieuwe boekjaar en blijft sterk investeren in zijn bestaande fabrieken.

  • De EGGER-groep is tevreden met haar vooruitgaang in het afgelopen boekjaar.
  • Het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign heeft in het boekjaar 2014/2015 een positieve ontwikkeling ervaren.
  • EGGER heeft de weg naar een voortdurend stabiele ontwikkeling in het nieuwe boekjaar al vrijgemaakt met behulp van een uitgebreid investeringsprogramma.
  • Er is ook geïnvesteerd in verdere ontwikkeling van het EGGER-merk en producten.

  NIEUWE OSB-PLAAT VAN NORBORD VOOR DE DOE-HET-ZELVER

  NIEUWE OSB-PLAAT VAN NORBORD VOOR DE DOE-HET-ZELVER

  Norbord, producent van OSB-platen, stelt Panel2 voor. De nieuwe plaat is oersterk, duurzaam én heeft een gebruiksvriendelijk formaat. Panel2 is vierzijdig voorzien van tand en groef en dus perfect voor de snelle beplating van daken, ondervloeren en wanden. Kortom, de ideale plaat voor doe-het-zelvers en zelfstandige professionals.

  Robuust en gebruiksvriendelijk
  De Panel2 -platen bestaan uit verschillende lagen houtschilfers. Dit type plaat heeft geen zwakke plekken of knoesten en biedt - in tegenstelling tot multiplex - een constante sterkte en stijfheid. Panel2 is robuust, een troef die op geen enkel moment afbreuk doet aan het gebruiksgemak. Integendeel, Panel2 -platen hebben een handig formaat (59 x 170 cm) en een laag gewicht (11 kg).

  WEES WELKOM OP ONZE LIMBURGSE OPENDEURDAGEN 29 & 30 MEI 2015

  WEES WELKOM OP ONZE LIMBURGSE OPENDEURDAGEN 29 & 30 MEI 2015

  Wij presenteren U gedurende deze 2 dagen onze beste condities en prijzen voor :

  FESTOOL - Verscheidene demonstraties mogelijk. Kom en test zelf. Profiteer van de tijdelijke extra fabriekskortingen.
  Kom kennismaken met de nieuwste draagbare kantenlijmer Conturo. Een must voor elke interieurbouwer, ook al werkt U vandaag met de modernste stationaire kantenlijmer.

  De Conturo is de aanvulling op uw productiemogelijkheid.

  ROBLAND Silver Line by BIMAC
  Belgische fabrikant van gecombineerde houtbewerkingsmachines, alsook van industriële standaard machines. Presentatie van compacte en budgetvriendelijke kantenaanlijmers in het gamma KM. De vaste waarde in Limburg. Uw dealer BIMAC staat klaar voor de volledige service van ROBLAND.

  PRODUCTINNOVATIES VAN HETTICH OP DE INTERZUM 2015

  PRODUCTINNOVATIES VAN HETTICH OP DE INTERZUM 2015

  Naast de oppervlaktetrends wordt het meubeldesign momenteel door drie trends beheerst: smalle voegen, greeploze fronten en geruisloze, comfortabele functies. Hettich heeft op de Interzum 2015 beslagen gepresenteerd die deze trends doelgericht en rendabel in alle marktsegmenten kunnen integreren.

  Overtuigende precisie: nieuwe Actro 5D geleiding
  Het nieuwe geleidingssysteem Actro 5D van Hettich is perfectie voor de zintuigen: zichtbaar, hoorbaar, voelbaar. Met Actro 5D kan het voegenbeeld tot op tiende millimeters nauwkeurig worden ingesteld. Doordat de schuiflade buitengewoon vast op de geleiding zit en dankzij de grote verticale en horizontale stabiliteit zijn zeer smalle voegen mogelijk. Schuifladen lopen met Actro 5D voelbaar licht, stil en zonder overgangen, waardoor een zeer hoogwaardige uitstraling wordt overgebracht. Ook het sluiten geschiedt geruisloos dankzij de geïntegreerde demping Silent System.

  TEL DE SPANTEN VAN DE BELGICA

  TEL DE SPANTEN VAN DE BELGICA

  Op de werf
  Een paar maanden geleden, is de definitieve kielbalk geplaatst op de werf en intussen werden er reeds twaalf spanten gemonteerd. Dit monteren van een spant is een hele onderneming, omdat elke spant zo’n 500 kilo weegt en omdat het plaatsen flink wat precisiewerk vereist. Dank zij de heftruck, die door PSA werd geschonken, kan De Steenschuit de klus echter makkelijk klaren. Tegen eind 2015 zou het overgrote deel van de 62 spanten op zijn plaats moeten staan.

  Vernieuwd opleidingsprogramma
  Niet alleen aan het schip, maar ook aan het sociale luik van De Steenschuit werd de laatste tijd intensief getimmerd. Een van de belangrijkste realisaties is de hertekening van het opleidingsprogramma

  TRENDS EN NIEUWE PRODUCTEN EN IDEEN IN HET DEEL

  TRENDS EN NIEUWE PRODUCTEN EN IDEEN IN HET DEEL "FUNCTION & COMPONENTS":

  Onderzoek van interzum 2015 exposanten

  Een toonaangevende internationale handelsbeurs zoals interzum toont bezoekers de nieuwste trends in de meubelindustrie en interieurinrichting. Terwijl ze zich voorbereiden op hun optreden op de beurs, besteden de exposanten veel tijd aan de volgende vragen: Welke trends zien zij voor de toekomst? Welke producten zullen deze trends voortbrengen? En welke nieuwe producten en diensten zullen ze eigenlijk tonen op de beurs? Om te peilen naar hun eerste mening, stelde Koelnmesse enkele vragen aan de exposanten van interzum voordat de beurs begon.

  Vele bedrijven namen deel aan het onderzoek, dat zelfs voor dat de beurs begon al zorgde voor de eerste glimp van de nieuwe producten en ideeën die getoond worden op interzum samen met de trends van de toekomst.

  NOBLESSE- LIGNA 2015 - MAKING MORE OUT OF WOOD

  NOBLESSE- LIGNA 2015 - MAKING MORE OUT OF WOOD

  Het Noblesse team verhuist voor een week naar Hannover. Wij zullen u graag verwelkomen op de stands van onze fabrikanten. Er staat immers heel wat te gebeuren en er zijn zoals steeds veel nieuwigheden. Indien u iets specifieks op het oog hebt, dan verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen om een afspraak te maken op de stand van uw keuze.

  Mocht u nog niet over toegangskaarten beschikken, dan kunnen wij misschien nog helpen. Wij hopen binnenkort over een (jammer genoeg) beperkte voorraad te beschikken. In de mate van het mogelijke sturen wij u het gevraagde toe.

  Klik hier om het "Ligna 2015" nummer van Noblesse Info te lezen.

  ABET LAMINATI : PROJECTPARTNER VOOR ZORGSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

  ABET LAMINATI : PROJECTPARTNER VOOR ZORGSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

  Abet Laminati biedt met een uitgebreid leveringsassortiment van innovatief en duurzaam HPL en Solid Surface plaatmateriaal, totaaloplossingen voor het inrichten van ruimtes in de zorgsector, zoals patiëntenkamers, operatiekwartieren, verzorgingsruimtes, laboratoria, clean rooms, sanitaire cellen, leslokalen, enz. Het ervaren team van Abet Laminati productexperts, adviseert en begeleidt architecten, ontwerpers en aannemers zowel tijdens de studie- als de uitvoeringfase van het project. Dankzij de specifieke esthetische en gecertificeerde materiaaleigenschappen, draagt het Abet Laminati plaatmateriaal bij tot het creëren van een aangename omgeving waar het comfort en welzijn van de zorgbehoevende centraal staat.

   
  SCHRIJNWERKERS &
  INTERIEURBOUWERS
  PRODUCTEN &
  LEVERANCIERS
  OCCASIES

  GIDS VAN DE SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS

  Honderden schrijnwerkers en interieurbouwers ter uwer beschikking in deze gids  1. AFWERKINGEN
  2. FABRIKANTEN
  3. INRICHTINGEN
  4. MEUBELMAKERIJEN
  5. PLAATSEN
  6. SCHRIJNWERKERIJEN
   

  Tientale houtbewerkingsmachines gesorteerd per type.

  ALLE TWWEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES

  1. Aanvoerapparaten voor schrijnwerkmachines --> [2]
  2. Afzonderlijk afzuigingstoestellen --> [3]
  3. Allerlei --> [16]
  4. Alleskunners (dubbele meervoudige bewerkingsmachines) --> [2]
  5. Bandschuurmachines, met beweegbare tafel (ook met automatisch schuren) --> [4]
  6. Bandschuurmachines, volautomatisch --> [1]
  7. Borstel- en reinigingsmachines --> [1]
  8. Bovenfrezen met werkstukgeleiding (ook met schuurinrichting) --> [2]
  9. Bovenfrezen met werktuigbesturing (ook met schuurinrichting) --> [1]
  10. Breedbandschuurmachines (vanaf 400 mm breedte) --> [1]
  11. Drevelboormachines (zagen, frezen, boren, enz,) --> [1]
  12. Drevelboormachines, automatisch --> [1]
  13. Drevelboormachines, niet automatisch --> [1]
  14. Drevelinschietmachines (lijmen, aanbrengen) --> [2]
  15. Drie- of vierzijdige schaafmachines, met tafel (ook met copieeras) --> [3]
  16. Drogers voor massief hout --> [1]
  17. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van fineerpakken --> [1]
  18. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het langszagen van planken --> [1]
  19. Eenblad-cirkelzagen, met mobiele cirkelzaag, voor het zagen van panelen --> [2]
  20. Enkelvoudige pennemachines met twee of meer assen --> [5]
  21. Fineerpersen voor vlakke oppervlakken, automatische toevoer --> [1]
  22. Fineervoegmachines in langsrichting --> [1]
  23. Formaat- en opdeelcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, automatische toevoer --> [2]
  24. Formaatcirkelzagen voor parallel en/of haaks zagen van panelen, manuele toevoer --> [6]
  25. Gecombineerde cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
  26. Gecombineerde hobbymachines --> [1]
  27. Gecombineerde vlakvandikteschaaf-, cirkelzaag-, frees- en langgatboormachines --> [2]
  28. Handcirkelzagen --> [1]
  29. Houtkachel voor atelier --> [3]
  30. Industriële stofzuigers --> [4]
  31. Inpakmachines --> [2]
  32. Kaderpersen --> [4]
  33. Kantenlijmer --> [7]
  34. Kettingfreesmachines --> [1]
  35. Knipmachines voor fineerpakken --> [1]
  36. Korpuspersen (ook voor plooisystemen) --> [1]
  37. Lakdrogers --> [1]
  38. Langgatboormachines, niet automatisch --> [1]
  39. Lintzagen voor schrijnwerk --> [5]
  40. Machines met meer dan drie numeriek gestuurde assen met werktuigmagazijn en automatische werktuigwissel --> [1]
  41. Machines voor het aanbrengen van plastic films en bladen --> [2]
  42. Machines voor het frezen aan twee zijden --> [2]
  43. Machines voor het tussenschuren van gelakte oppervlakten --> [2]
  44. Messenslijpmachines voor schaaf-, schil- en schaarmessen --> [1]
  45. Nagelmachines --> [1]
  46. Opbrengsystemen voor smeltlijm / Lijmopbrengsystemen --> [1]
  47. Opdeelzaagmachines --> [1]
  48. Profieldraaibanken --> [1]
  49. Radiaalzaag --> [7]
  50. Schuurmachines voor kanten, sponningen en profielen --> [1]
  51. Spuitmachines voor het aanbrengen van lakken en kunststoffen --> [2]
  52. Steekmachines met oscillerende beitel --> [1]
  53. Tafelcirkelzagen, voor schrijnwerkers (ook met verrijdbare tafel) --> [1]
  54. Tafelfreesmachines --> [13]
  55. Transportsystemen --> [10]
  56. Trommelschuurmachines met automatische aanvoer --> [1]
  57. Universele schrijnwerkerijmachines voor ambachtelijke bedrijven --> [10]
  58. Verstekcirkelzagen --> [4]
  59. Vierzijdige stroopschaafmachines --> [1]
  60. Vingerlaspersen --> [1]
  61. Vlak- en haaksschaafmachines in één enkele machinedoorvoer --> [1]
  62. Vlakschaafbanken --> [3]
  63. Vlakvandikteschaafmachines --> [4]
  64. Walsenopbrengmachines voor lakken en kunststoffen --> [1]
   
  Vacatures
  (Schrijnwerkers.)
  Vacatures
  (Leveranciers.)

  Vacatures - Leveranciers (Belgi�)

  1. [2/2/2015]
   Technieker CNC
   Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Met het oog op de uitbreiding van ons aanbod cnc-gestuurde machines, wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van cnc-gestuurde houtbewerkingsmachines. U heeft kennis van houtbewerking en houtbewerkingsmachines, mechanica, elektronica, pneumatica en hydraulica. Ervaring in een soortgelijke functie is een voordeel, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. U spreekt vlot Nederlands en bij voorkeur ook Frans en Engels. U bent vertrouwd met het werken met PC, email, fax en gsm. Naast werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Uw verloning is bespreekbaar naargelang uw kwalificaties en ervaring. Interesse? Mail vandaag nog uw CV naar donald@detagroup.be Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur in vertrouwen behandeld.
   Meer over...
  2. [2/2/2015]
   Technieker
   Deta Machines BVBA is als dynamische Westvlaamse KMO steeds op zoek naar gedreven medewerkers om onze onderneming te komen versterken. Door de continue groei van onze onderneming wensen wij ons team te versterken met een technieker voor het onderhouden, herstellen en inbedrijfstellen van houtbewerkingsmachines (zowel in ons atelier te Roeselare als bij onze klanten). U heeft een diploma mechanica of elektro-mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring is zeker een pluspunt, maar uw motivatie is minstens even belangrijk. Naast een competitieve verloning en werkzekerheid in een dynamische Westvlaamse KMO bieden wij U een boeiende en afwisselende job in een groeiende onderneming met een aangename werksfeer. Stuur uw sollicitatie en CV naar donald@detagroup.be. Uw sollicitatie wordt in alle discretie behandeld.
   Meer over...
  3. [19/6/2014]
   Field Service Engineer – Alu Divisie
   Functie: Je job bestaat uit: Enerzijds installatie, opstarten van nieuwe machines. Dit gaat zowel over conventionele- als CNC gestuurde machines, voor het vervaardigen van ramen en deuren in aluminium en pvc. Anderzijds herstellingen uitvoeren aan het bestaande machinepark. Deze taken worden vooral uitgevoerd bij de klant zelf over gans België. Profiel: Technische kennis: Zeer goede kennis van algemene mechanica, vooral op vlak van montage (machines, lagers, aandrijvingen, elektrische motoren). Goede kennis van pneumatica: pneumatische schema’s lezen en begrijpen – foutdetectie. Basis kennis van hydraulica. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Pluspunt is de kennis van Autocad, Visual Studio. Talenkennis: Nederlands, Frans begrijpen en spreken, Engels begrijpen en spreken. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
   Meer over...
  4. [19/6/2014]
   Verantwoordelijke aankoop Spare Parts
   Functie: Je bent verantwoordelijk voor aankoop van onderdelen. Je zorgt dat klanten op een snelle manier worden geholpen. Je takenpakket bestaat uit: Onderhouden van contracten met leveranciers, prijsaanvragen/bestellingen bij leveranciers, leveringstermijnen opvolgen, klantencontact, offertes/orderbevestigingen opstellen. Profiel: Ervaring als aankoper, technische kennis is een must. Informatica kennis: Word, Excel en Outlook. Talenkennis: Nederlands, Frans, Engels. Persoonsgebonden competenties: Zelfstandig werken, commercieel inzicht hebben, klantgericht zijn. Interesse? Stuur uw cv naar Rogiers-Vanpoucke, H.-Lebbestraat 150, 8790 Waregem t.a.v. Laura Rogiers. Tel. 056 60 13 45 - laura@rogiers.be
   Meer over...
   

  Vacatures - Schrijnwerkerij (Belgi�)

  1. [1/10/2010]
   POSE DE MENUISERIES ALU,BOIS,PVC

   Meer over...
  2. [23/5/2010]
   Werknemer voor atelier en plaatsen.
   Maken van meubelen en interieurinrichtingen in plaathout, massief en lakwerk. Je kan volledig zelfstandig werken in atelier en op placement, zowel bankwerk alsook machines bedienen.
   Meer over...
  3. [23/3/2009]
   arbeider
   Algemeen schrijnwerkerij plaatsen van parketvloeren. maken en plaatsen van maatkasten plaatsen van ramen
   Meer over...
  4. [17/6/2008]
   Parketplaatser
   Plaatsen van alle types parketvloeren alsook occasioneel atelierwerk zoals het maken van treden, ...
   Meer over...