woodLAB

Newsdesk woodweblab


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..


NIEUW BIJ STILLEMANS


STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.


INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING


Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en ..


interzum 2017 - PREVIEW


Over precies 118 dagen gaat de vakbeurs Interzum van start in Keulen. De organisatoren zijn terecht koplopers te noemen op vlak van innovatie in de interieurbouw en de meubelindustrie. Elke twee jaar legt Interzum de basis voor toekomstige ontwikkelingen in deze industrie, dankzij de wisselwerking tussen exposanten en designers uit de hele wereld, die in de rij zullen staan voor dit niet te missen evenement. De exposanten (verdeeld over 10 beurshallen) lijken deze wissel..


ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015


Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

Een h..

Ligna


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..


LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1


 • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
 • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
 • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
 • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groo..

U bent op pagina : 10--> Aantal gevonden artikels : 988

STOP CONTROL PLUS VOOR SCHUIFLADEN

Sluitsysteem voor meubelen van Hettich
Met het Hettich sluitsysteem Stop Control Plus worden laden een veilige plek voor vertrouwelijke documenten en waardevolle spullen. Behalve de bescherming tegen ongewenste toegankelijkheid speelt ook de beveiliging tegen kantelen van het meubel een belangrijke rol, aangezien meubelen steeds vaker vrijstaand worden gepland.

Beschermt waardevolle dingen en privéspullen
Op kantoor en in winkels behoren sloten en sluitsystemen voor meubelen tot het leven van alledag. Maar ook in particuliere omgevingen is een vergrendeling van laden zinvol, wanneer hierin waardevolle dingen of privéspullen worden opgeborgen. Bij toepassing van Stop Control Plus met centrale vergrendeling wordt het gehele meubel met slechts één sleutelomwenteling vergrendeld.


[12/6/2017] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING OPENDEUR

Kantenlijmers en meer

Op 22, 23 en 24 juni ontvangen we je graag in onze showroom te Ardooie. Kom langs en maak kennis met de allerlaatste kantenlijmer-innovaties en ons uitgebreid aanbod hout-, aluminium-, en kunststofbewerkingsmachines.

Op donderdag ontvangen we je graag van 10u tot 19u.
Vrijdag is er een speciale nocturne tot 22u en komen er interessante sprekers langs.
Zaterdag openen we onze deuren van 10u tot 17u.
De locatie voor onze opendeurdagen: Hogeschuurstraat 2, Ardooie. Tot dan!

SPREKER: OSTERMANN, DER KANTENSPEZIALIST
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 400 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marketleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.


[6/6/2017] - » Het persbericht lezen

DB&S STELT NIEUWE VERTEGENWOORDIGER WVL VOOR.

DB&S Machines uit Hooglede/Gits is blij om de nieuwe vertegenwoordiger binnen de DB&S familie te mogen voorstellen.
Guy Lagast is de nieuwe commerciële man voor de thuisprovincie West-Vlaanderen.

Met zijn reeds opgedane sales-ervaring en zijn interesse in de houtwereld wordt dit zeker een goeie samenwerking.

Na een intensieve opleiding zal Guy u dan ook helpen bij de juiste keuze van machine.

U kan Guy contacteren via guy@dbs-machines.be .


[5/6/2017] - » Het persbericht lezen

BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017

Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ toonde Blum er zijn gekende bewegingstechnologieën. Ideaal om individuele oplossingen te creëren. Nieuw is hun geleider waarmee het mogelijk is om drie van die bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en Servo Drive) toe te passen met dezelfde geleider. Hierdoor zal het in de toekomst niet meer nodig zijn om een verschillende geleider te gebruiken bij een andere toepassing. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.


[30/5/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUW BIJ STILLEMANS

STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.

TOUCH ME
Onze “touch” technologie verandert een profiel in een schakelaar – met een enkele aanraking van het oppervlak.

Download (hier klikken) ons brochure.


[29/5/2017] - » Het persbericht lezen

PRINT ACOUSTICS STELT VERNIEUWDE COLLECTIE VOOR

Akoestisch dempende panelen van verhogen akoestisch comfort, ook in ruimtes met veel achtergrondlawaai

De mens heeft last van het lawaai. Onderzoeken hebben al vaker aangetoond, dat teveel omgevingslawaai een negatieve invloed heeft op de prestaties van de mens en ook inspeelt op het humeur. Architecten, studiebureaus en interieurdesigners doen er alles aan om de akoestiek in een gebouw optimaal te maken. Print Acoustics®, een divisie van Triplaco, ontwikkelt en produceert akoestisch dempende panelen voor wanden, kast- en schuifdeuren en losse elementen. Die panelen absorberen en reduceren de storende geluiden in een ruimte, waardoor een groter akoestisch comfort ontstaat, zelfs in druk bezochte ruimtes met veel achtergrondlawaai. Op Interzum stelt Print Acoustics® een vernieuwde, uitgebreide collectie voor.


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

VAN BELLE - WEIMA

WEIMA stelt op de LIGNA 2017 zijn nieuwe instapmodel WL600 voor. Wie geïnteresseerd is in een betaalbare solide één-assige breker met betrouwbare techniek, zal op de stand van WEIMA Maschinenbau GmbH Ilsfeld op de LIGNA in Hannover hoogstwaarschijnlijk zijn gading vinden.

Daar maakt de nieuw ontwikkelde WL 600 met 600 mm werkbreedte, probleemloos inzetbaar voor houtafval aller aard, zijn debuut. Met de WL 600 breidt Weima opnieuw zijn productpallet uit, om in de toekomst nog individueler op de wensen van de gebruiker kunnen in te spelen.

Hall 12, Stand A22


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

TA’OR BOX ONTVANGT PRESTIGIEUS TÜV-CERTIFICAAT

Familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA’OR BOX. De industrieel gefabriceerde houten lade ontving, na uitvoerige testen en controles, het prestigieuze TÜV-certificaat. De TA’OR BOX is het enige houten ladesysteem met die keuring. De gerenommeerde TA’OR BOX heeft, na uitgebreide testen en controles, het TÜV-certificaat in de wacht gesleept. De onafhankelijke keuringsorganisatie TÜV erkent hiermee de continue kwaliteit waarmee TA’OR BOX wordt geproduceerd. Om die keuring te behalen, onderzoekt TÜV eerst de kwaliteit van het product uitvoerig in zijn laboratorium. Nadien volgt een factory audit die controleert of diezelfde kwaliteit ook op de werkvloer behaald wordt voor élke lade.


[17/5/2017] - » Het persbericht lezen

INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING

Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

"We denken veel meer in collecties in plaats van in afzonderlijke platen." Dit is zeer duidelijk te zien in de reeds in 2014 geïntroduceerde "Querkus"-collectie, die een breed scala van vernuftige looks met eikenfineer biedt maar ook inspeelt op het gevoel door speciale oppervlaktebehandelingen. "Querkus" zal ook dit jaar opnieuw een prominente rol spelen op de stand. Het assortiment werd namelijk uitgebreid met nieuwe looks en structuurafwerkingen.


[11/5/2017] - » Het persbericht lezen

BEVEKA - INFOSESSIE 30/05/17

COMPAC(MEL) PLUS

Ontdek samen met ons hét alternatief voor een dure massieve HPL-plaat.

Een boeiende avond waarbij wij de professionals aan het woord laten. Compac(Mel) Plus, door-en-door ingekleurde MDF (Fibracolour), de verschillende producten en behandelingen van Rubio Monocoat, gevolgd door een demonstratie, zijn de thema's van de avond. Ook de firma Van Opstal zal aanwezig zijn als bezoeker en kan aangesproken worden om meer uitleg te geven over hun beslag.

 • Compactplaat met densiteit van 1050-1100 kg/m³
 • Vochtbestendig
 • Zeer stoot-en krasvast
 • Voordelige prijs t.o.v. massief HPL
 • Horizontale en verticale toepassingen, zoals lockers, tafelbladen, plinten, wandpanelen etc. in scholen, kantoren, sporthallen, zorgsector, ...

Website
www.compacmelplus.be


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

ABET LAMINATI - NABESCHOUWING VAN DE MILANO DESIGN WEEK 2017

Abet Digital voor de installatie REFRAME van architect Simone Micheli

REFRAME is een iconische, buitengewoon herkenbare en boeiende installatie die bedacht werd om een eenvoudig verhaal te vertellen, om de gebruiker van deze plaats te laten inzien waarom het zo belangrijk is de complexiteit van onze situatie te vertalen in eenvoud. Binnen werden talrijke platen geïnstalleerd, evenwijdig met de lange zijden. Wanneer men deze platen aanraakt, maken ze een geluid dat aan water doet denken. Het plafond, de vloer en de achterste muur van REFRAME, die het element water voorstellen, zijn afgewerkt met Abet Digital.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

KOKEN WORDT KINDERSPEL MET ORGALUX

 • Koken als traditioneel familiemoment
 • Efficiënte keukenaccessoires om in een-twee-drie een heerlijke maaltijd op tafel te toveren

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen. Een traditionele manier om het gezin te verenigen is samen koken. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een écht familiemoment. ORGALUX zet die traditie centraal en maakt er een zorgeloze activiteit van met efficiënte keukenaccessoires.

Koken is voor veel mensen een belangrijke ontstresser. Sommigen zien het zelfs als een bron van meditatie. Het ritmische snijden van groenten en het roeren in de kookpot brengen je hoofd tot rust. Maar het eten bereiden is ook een ideale manier om het gezin bijeen te krijgen. Rond de kookpotten ontspannen en communiceren we. De gezinsbanden worden er met andere woorden versterkt. De uren die we daarna aan tafel spenderen, zijn van even groot belang.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

ROGIERS - NIEUWE WEBSITE

Rogiers uit Waregem introduceert hun compleet vernieuwde website (http://www.rogiers.be).

Deze kenmerkt zich vooral door de combinatie van een trendy design en navigatiegemak om de klant comfortabel en overzichtelijk door de uitgebreide lijst van machines te leiden.

Verder houdt de website u op de hoogte van actuele gebeurtenissen bij Rogiers, boeiende referenties en zijn er tal van video’s.

Bij verdere interesse kan men natuurlijk steeds een bezoek brengen in de showroom van Rogiers.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

VEILIG, EFFICIËNT, RENDABEL : NIEUWE FREES- EN SCHAAFMACHINES VAN PANHANS

Een nieuwe generatie freesmachines werd ontwikkeld en wordt op de LIGNA in Hannover gepresenteerd.

De freesmaschine 245I300 beschikt onder andere over een nieuw bedieningselement met touchscreen. Een gepersonaliseerde chip opent voor de bediener het menu. Enkel wie ertoe bevoegd is kan de machine bedienen. De mogelijkheid tot volledige verstelling van de machinetafel is het tweede opvallende kenmerk van de nieuwe freesmachine-generatie van Panhans.

Er is bij Panhans ook nieuws op het gebied van schaafmachines. De van-dikte-bank 436I10 werd uitgerust met een nieuw bedieningselement, dat nu over een extra programma-functie beschikt.


[6/5/2017] - » Het persbericht lezen

DE MODULAIRE LICHTSTRATEN VAN VELUX: EEN MAKKELIJK, PRAKTISCH EN MODULAIR PACK

De modulaire lichtstraat van VELUX is vanaf maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters voor particulieren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis. Ideaal om een plat dak om te toveren, bieden de modulaire lichtstraten maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht, wat elk huis een gezellige en hartelijke sfeer verleent. Deze lichtstraten zijn ontworpen om nieuw leven te brengen in de woning. Modulaire lichtstraten zijn het ideale middel om helderheid en ruimte te creëren in huis. Ze bieden niet alleen zicht op de lucht, maar combineren ook elegantie en design met een uitzonderlijke energie-efficiëntie


[6/5/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 -> 66

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP