transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 10--> Aantal gevonden artikels : 1017

HACO - WE OPENEN ONZE DEUREN!

Eind dit jaar nodigen we je graag terug uit op onze opendeurdagen te Ardooie. We openen onze showroomdeuren van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 november. Kom langs met het ganse gezin en beleef een gezellig dag waarin je kennis maakt met de allerlaatste innovaties in de hout-, aluminium-, en advanced materials-bewerking. Afspraak in de HACO Trading showroom: Hogeschuurstraat 2, 8850 Ardooie. Op vrijdag van 10u tot 22u (speciale nocturne) en zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Tot dan!

Houtbewerkingsinnovaties voor elke klus
In onze ruime showroom kom je in contact met houtbewerkingsmachines voor elke klus, hoe groot of hoe klein dan ook: van onze intelligente CNC-bewerkingscenters tot ons assortiment compacte Black Label machines.


[6/11/2017] - » Het persbericht lezen

MAAK KENNIS MET DETA MACHINES 2.0

ANDERE KLEUR, ANDERE NAAM … ZELFDE KWALITEIT EN SERVICE

ALIVE & KICKING
Deta Machines is springlevend. Deta Machines heeft er zeer recent een uitbreiding van de bedrijfsgebouwen op zitten en is intussen ook officiële verdeler van het Italiaanse merk Casadei-Busellato. Na jaren verdeler geweest te zijn van de rode machines van SCM Group, maakt Deta Machines een frisse start met de verdeling van de machines van Casadei-Busellato. Het bedrijf noemt het zelf Deta Machines 2.0 een upgrade van het bestaande bedrijf. Deta Machines zal immers hetzelfde hoge niveau van advies voor verkoop bieden en dezelfde uitstekende service na verkoop.

35 JAAR KWALITEIT
Deta Machines bestaat intussen zo’n 35 jaar. Oorspronkelijk een handelaar in tweedehands machines, breidde het bedrijf zijn activiteiten uit, zodat zijn activiteiten nu op drie poten steunen: naast de tweedehands machines worden ook nieuwe machines verkocht en is Deta Machines actief in de stofafzuiging. “Drie complementaire activiteiten waarin we onze excellente kwaliteit kunnen tonen”, aldus zaakvoerder Donald Doornaert.


[4/11/2017] - » Het persbericht lezen

HOUTFINEER EVOLUEERT NAAR EEN ECHT LUXEPRODUCT

Al 5 generaties lang zit Finaspan in de houtwereld, en meer dan 50 jaar in het fineer. De laatste jaren heeft fineer een hele evolutie gekend: van een basisproduct dat voor allerlei toepassingen gebruikt werd is houtfineer vandaag geëvolueerd naar een luxe product dat zijn plaats vindt in hoogwaardige exclusieve projecten. Finaspan heeft haar manier van werken dan ook aangepast: iedere bestelling wordt nu als een afzonderlijk project beschouwd, met aandacht voor de samenhang tussen techniek en sfeer. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak zorgt deze nieuwe benadering voor comfort en rust bij onze klanten.

Finaspan probeert eerst de wensen van de architect of projectleider perfect te begrijpen en deze in houtsoort en tekening te vertalen. De mogelijke varianten worden dan door Finaspan aan de klant voorgesteld : fineerkleuren, structuur, voegpatroon, lengtes, beschikbare hoeveelheid allemaal aspecten die een rol spelen in de creatie van een bepaalde sfeer.


[25/10/2017] - » Het persbericht lezen

POPULAIRE KANTENAANLIJMER TYPE F4 KRIJGT FLINKE UPGRADE

Hebrock blijft zijn best verkochte kantenaanlijmer verbeteren en uitrusten met handige opties. De vindingrijkheid van deze Duitse fabrikant dwingt respect af.
Op een basis van slechts 4 m, biedt dit paradepaardje van Hebrock een complete bewerking, inclusief het voorfrezen, hoekfrezen, vlakschrapen en optioneel het radiusschrapen. De lijmbak met korte smelttijd, maakt een opstart van de machine mogelijk in een recordtijd van 3,5 min.

Dat de F4 kan worden uitgerust met een touchscreen en een pneumatische verplaatsing van de aggregaten is geen geheim meer. Met het aanraakscherm kunnen vele instellingen in functie van de kantdikte voorgeprogrammeerd worden, wat de bediening nog eenvoudiger maakt.


[21/10/2017] - » Het persbericht lezen

ACCOYA GESELECTEERD ALS MATERIAAL VAN KEUZE OM EXTREME WEERSOMSTANDIGHEDEN TE WEERSTAAN, NOORWEGEN

Geleverd door Fritzøe Engros AS, werd Accoya geselecteerd als materiaal van keuze om een nieuwe bardeur op de Styrhuset Pub in Svolvær te renoveren, gevestigd in het hart van de Lofoten. Bekend als een informele ontmoetingsplaats voor het lokale gebied, hebben de eigenaars van de kroeg een indrukwekkende ingang om bezoekers welkom te heten.

Fritzøe Engros AS heeft Accoya aanbevolen als de beste toepassing, grotendeels door de locatie (boven de poolcirkel) van het project. Het materiaal moet in het kleine Noorse vissersdorp extreme weersomstandigheden weerstaan . Accoya’s uitstekende duurzaamheid, dimensiestabiliteit en natuurlijk isolerende voordelen maakte het de ideale oplossing voor dit project. Jømna Brug AS produceerde de opvallende Accoya deur.


[19/10/2017] - » Het persbericht lezen

ZWARTE KADERDEUREN MET GLASVULLING OP MAAT

INTRODUCTIE
Je kan niet meer naast de laatste trend in landelijke woningen kijken: steel look ramen en deuren zijn hot en helemaal in. Uiteraard bepaalt deze trend mee het uitzicht van de bijhorende keuken en badkamer, woon- en slaapkamer meubelen en zoekt iedereen een gepaste manier om deze lijn door te trekken. Met het nieuwe DARBY DOORS programma tracht Du Pont als groothandelaar/fabrikant (Pulderbos, België) hier tegemoet aan te komen. Een mat zwart aluminium kaderdeur met landelijke uitstraling, voorzien van eventuele horizontale en verticale onderbrekingsprofielen en uitgerust met BLUM kaderdeur scharnieren in ONYX zwart en met 3D regeling. U biedt daardoor niet alleen een antwoord aan de concrete vraag naar zwarte kaderdeuren maar behoudt tevens het regelcomfort en kwaliteit van een moderne keukendeur.


[19/10/2017] - » Het persbericht lezen

GEEF UW KLANT PROFESSIONEEL - ADVIES EN VERHOOG UW OMZET

De kwaliteit van het binnenmilieu wordt grotendeels bepaald door de materialen en technieken die men toepast. Een goede akoestiek speelt hierbij een cruciale rol.

Dagelijks komen nieuwe producten op de markt die bijdragen aan het akoestisch comfort en aangepast zijn aan nieuwe technieken.

Een grondige kennis van het huidige aanbod aan plafond- en wandsystemen en een inzicht in de technische kwaliteiten, helpen u het juiste product aan te bieden, professioneel advies te verlenen en alzo uw omzet te verhogen.

  • Plafond- en Wandsystemen
  • Plafond- en wandsystemen in functie van akoestiek, klimaat en techniek
  • Wanneer: 5 december 2017 - Gent (B)


[18/10/2017] - » Het persbericht lezen

PERSONALISATIE EN KOPPELING CENTRAAL: BOSCH BREIDT CONNECTIVITY-SYSTEEM VOOR DE VAKMAN VERDER UIT

Het volgende niveau in vermogens- en machinecontrole in de 18-volt-klasse

  • Gamma van connected elektrische gereedschappen blijft groeien
  • Machinefeedback en meldingen zoals statuswijzigingen en uitschakelen van machine worden op de smartphone ontvangen
  • Gepersonaliseerde instellingen zoals „KickBack Control“ kunnen via smartphone worden aangepast en opgeslagen om de machine op de behoeften af te stemmen
  • Bosch breidt het gamma van connected elektrische gereedschappen voor de vakman consequent uit: vanaf nu heeft de vakman de beschikking over de nieuwe haakse slijpmachines GWS 18V-125 PC en PSC, de 18 volt schroefboormachine en klopboorschroevendraaier van de „robustseries“, de GSR 18V-85 C Professional en de GSB 18V-85 C Professional, en de machines van de „dynamicseries“, de GSR 18V-60 C Professional en de GSB 18V-60 C Professional.


[16/10/2017] - » Het persbericht lezen

KUNSTBAAN TRANSFORMEERT AFVAL TOT KUNST

Het familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag en producent van o.a. de bekroonde TA’OR BOX, zet al jaren in op ontwikkeling en ontplooiing van de eigen medewerkers. Om nog een stap verder te zetten in het maatschappelijk ondernemerschap, gingen ze in zee met KunstBaan vzw. Deze vzw gebruikt kunst als springplank naar sociale inclusie van volwassenen met een verstandelijke beperking.

Drie cliënten van verschillende zorgvoorzieningen uit Sint-Niklaas (Dagcentrum Sint-Niklaas, De Klokke en Vesta) werden warm ontvangen door het bedrijf. Roland, Johan en Sofie creëerden, onder leiding van Laura Van Wingen, een aantal unieke kunstwerken. Dat deden ze bovendien op een ecologisch verantwoorde manier door gebruik te maken van restproducten uit de magazijnen en de productie.


[6/10/2017] - » Het persbericht lezen

EEN ÉCHTE PLAATSWINNER: DE SPOELBAKLADE

» Een u-vormig uitgesneden voorraadlade: een ideaal opbergsysteem

Niets lijkt zo verloren als de ruimte onder de spoelbak. Deze kastruimte is vaak allesbehalve georganiseerd en efficiënt ingericht. Blum heeft hier met de spoelbaklade een fascinerende oplossing voor: deze lade benut de beschikbare ruimte namelijk optimaal. Zo blijven zelfs sponzen, vodden en afwasmiddel uit het zicht en toch binnen handbereik!

Met een u-vormig uitgesneden voorraadlade vul je de ruimte links en rechts van de spoelbak perfect op: een ideaal opbergsysteem voor spullen die je het meest nodig hebt, maar liever niet op je werkblad laat staan.


[4/10/2017] - » Het persbericht lezen

DEMO WEEKEND DB&S MACHINES

Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 oktober houden we bij DB&S Machines in Hooglede terug ons demo weekend.
Op vrijdag houden we het casual met onze After Work DB&S drink.
Op zaterdag en zondag staan we paraat van 09 uur met om elk uur een demo op een specifieke machine.

Vrijdag 13 oktober van 16 uur tot .... uur: kom na je werk langs voor een lekker frietje en een frisse drink.
Breng gerust je collega's mee.
Om 19 uur: optreden van "Het Lot" (met als zanger onze eigen Paul Syx! ).

Zaterdag 14 en zondag 15 oktober: van 09 uur tot 19 uur met doorlopend demo's op onze machines.


[3/10/2017] - » Het persbericht lezen

DE TERUGKEER VAN SCHEER

Scheer opdeelzagen zijn een begrip in België. De firma Ducuroir, waarvan wij in 2003 de activiteiten hebben overgenomen, was reeds vertegenwoordiger van dit merk. Wij hebben dit voortgezet en zo staan er tientallen machines in onze contreien.

De Duitse firma Hans KOCH heeft in 2008 het merk Scheer overgenomen. Sinds 1955 verzorgde dit bedrijf reeds de vertegenwoordiging en de service van de Scheer machines in een aantal Länder in Duitsland. Bij de overname heeft Koch zich uiteraard eerst gefocust op het verzekeren van de continuïteit van de service en de levering van onderdelen. Dit werd heel erg gewaardeerd door de bestaande klantenkring.


[28/9/2017] - » Het persbericht lezen

WONING OMGETOVERD DANKZIJ NATUURLIJK DAGLICHT

Christophe en zijn vrouw Stéphanie profiteerden van de uitbreidingswerken aan hun woning om extra dakvensters te installeren. Resultaat: ze wonen nu in een modernere, ruimere woning met meer licht en betere verluchting.

Het gezin snakte naar een grotere woning. Na de geboorte van hun derde kind hadden ze nood aan meer ruimte. Daarom stelde de architect voor om de achterkant van de woning uit te breiden. Dat deed hij door het hellend dak op de verdieping te verhogen en een stuk bij te bouwen aan de ruimtes langs de achterkant. Daarbij werd er speciaal gelet op het benutten van een maximale glasoppervlakte, zodat de bewoners ook optimaal van daglicht te kunnen genieten. Daglicht is immers niet alleen zeer belangrijk voor de gezondheid en het welzijn, het vergroot ook het perspectief van de kamers, waardoor de ruimtes groter lijken.


[27/9/2017] - » Het persbericht lezen

DEMODAGEN BIJ ROGIERS

“Op 19, 20 en 21 oktober vinden bij Rogiers de demodagen plaats, waarbij men drie dagen lang kan genieten van doorlopende software- en machinedemonstraties voor diverse toepassingen (interieur, ramen, deuren, trappen, houtskeletbouw, enz…) aan alle machines. Hieraan gekoppeld zijn er bovendien ook nog speciale voorwaarden op alle stock- en toonzaalmodellen. Achteraf kan er gezellig worden nagekaart met een hapje en een drankje. Iedereen is welkom in de Rogiers showroom op 19 & 20 oktober vanaf 14u tot 21u en op zaterdag 21 oktober vanaf 10u tot 19u.”


[26/9/2017] - » Het persbericht lezen

HOUTPRO+ 2017 – DÉ AFSPRAAK MET UW BRANCHE

Met inmiddels 190 exposanten wordt HoutPro+ 2017 dé ontmoetingsplek in eigen land voor de gehele houtbe- en verwerkende branche.

Onze exposanten kunnen niet wachten om hun nieuwigheden aan u voor te stellen. Kijk zeker op www.houtproplus.nl voor een overzicht van de deelnemers.

Maar in deze nieuwsbrief hebben we het graag met u over de algemene beursbeleving, demonstraties en tentoostellingen die voor u klaarstaan.

Jong talent
Jong talent vindt u op stand 5210 van Hout- en Meubileringscollege. 4 pas afgestudeerde jonge talentvolle ondernemers uit de afstudeerrichting ‘Meubelmaker/Ontwerper’ tonen oa een complete meubellijn, een gegraveerde kaart van Rotterdam (volledig uit hout) en een ‘Luxury Whisky 2 Table’.


[25/9/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP