transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 11--> Aantal gevonden artikels : 1017

OPENDEURDAGEN BIJ VEBIM NV

Vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017.

Vebim NV is sinds 1989 gespecialiseerd in de aan- en verkoop en revisie van tweedehands houtbewerkingsmachines. U kan er ook terecht voor tal van nieuwe machines waaronder het volledige gamma ROBLAND-machines, VG borstel- en schuurmachines en NAZZARENO briketpersen.

In de vernieuwde toonzaal van 8000 m² beschikt Vebim over een permanent aanbod van een 500-tal machines.

Het team van ervaren medewerkers staat paraat om u technische ondersteuning te geven en te begeleiden bij de keuze van uw machine.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober wordt iedereen uitgenodigd op deze opendeurdagen waarop het volledige gamma machines gepresenteerd zal worden. Er zijn demo’s voorzien en tal van promoties.

Dit alles gaat gepaard met een hapje en een drankje.

Vrijdag 6 oktober : van 8u tot 21u.
Zaterdag 7 oktober : van 9u tot 18 u.

Adres: Bozestraat 41, 8501 Heule (Kortrijk)


[20/9/2017] - » Het persbericht lezen

KRACHTIGE 18-VOLT-BOORHAMER VAN BOSCH ZORGT VOOR VEILIGE EERSTE TOCHT OP DE BEKLIMMINGSROUTE IN HET SPAANSE „EL CHORRO“

Vanuit de verte gezien lijken ze onneembaar, de ruige en steile kalksteenhellingen van de „Sierra de Huma“ in het nationaal park „El Chorro“. Het gebied behoort tot de Spaanse provincie Málaga. El Chorro biedt met zijn gigantische ravijnen, grotten en steile hellingen stof tot veel verhalen: bijvoorbeeld over de „Koningsweg“, ofwel de „Caminito del Rey“, die door kloven van een rivier leidt en ooit werd gezien als een van de gevaarlijkste wandelpaden van de wereld. Of de „Arabische trap“, een bouwwerk uit lang vervlogen tijden dat zich met talloze treden langs Moorse graven via steile hellingen omhoog slingert.. Hier, waar gieren boven bergtoppen cirkelen en steenbokken gedurfd berghellingen beklimmen, heeft zich een van de grootste klimgebieden van Europa ontwikkeld. Er zijn al meer dan 2000 routes en nog lang niet alles is getrotseerd. Zo ook de ca. 300 meter hoge steile helling in de sector „Escalera Suiza“, die Tobias Görtz van de Climbing Lodge El Chorro al heel lang als eerste wilde beklimmen. Met behulp van de accuboorhamer GBH 18V-26 F Professional van Bosch heeft hij die route nu voor de klimwereld ontsloten.


[11/9/2017] - » Het persbericht lezen

OPENDEURDAGEN BIJ LISMONT

Op DONDERDAG 21, VRIJDAG 22 en ZATERDAG 23 SEPTEMBER 2017 heetten wij U van harte welkom op onze SPECIALE opendeurdagen in onze toonzaal te Saintes, telkens van 9h00 tot 19h00 (behalve zaterdagmiddag tot 15h00).

Ons team verwacht U en is trots om U ons gekend gamma machines en gereedschappen te tonen, maar tevens ook enkele nieuwe houtbewerkingsmachines, waaronder ...

Wat bieden nog meer op onze open-deur dagen ?

  • De paneelzagen van ALTENDORF
  • Schuurmachines van CASADEI
  • Combinatie machines ROBLAND

Gereedschappen aangeboden door ZUANI - DIMAR - ELBE - FABA


[5/9/2017] - » Het persbericht lezen

ARALCO VOORTAAN ONDER MERKNAAM ‘RENSON’ OP DE MARKT

Vanaf 1 januari 2018 komt het volledige assortiment van Aralco onder de merknaam Renson op de markt. Als internationale trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, geeft Renson hiermee extra invulling aan de ambitie om z’n klanten beter te kunnen bedienen met een ruimer assortiment. Beide ventilatiespecialisten bundelen de krachten om met één merk ‘Renson’ sterker te staan voor de toekomst.

Ventilatie kijkt tegen een steeds strenger wordende wetgeving aan en dus legt de bouwsector de lat op het vlak van energiezuinigheid, luchtkwaliteit en akoestiek telkens hoger. Bovendien zijn bewoners zich meer dan ooit bewust van het belang van een degelijke binnenluchtkwaliteit in hun woning, op kantoor, op school of in het ziekenhuis. En uiteraard brengt ook dat stijgende verwachtingen met zich mee, bijvoorbeeld op het vlak van ‘smart living’.


[5/9/2017] - » Het persbericht lezen

KWALITEIT IS IN ONS DNA

HI-MACS® profiteert van de hightech-infrastructuur en ontwikkelings-ervaring van LG Group, die regelmatig prachtige innovaties tot leven brengen. LG garandeert een superieure kwaliteit voor alle grondstoffen De acryl aanwezig is geproduceerd door onze eigen fabrieken, die perfectie garanderen vanaf de bron.

Kwaliteit is een uitstekend netwerk van hooggeschoolde ambachtslieden.
Onze hoogwaardige fabricagepartners genieten van regelmatige training om u zo goed mogelijk te kunnen leveren. Ze hebben toegang tot het beste in de klas trainingsmateriaal en ondersteuning. De meest bekwame fabrikanten van HI-MACS® zijn gemakkelijk te identificeren, aangezien zij gecertificeerde leden van de HI-MACS® Quality Club zijn.


[4/9/2017] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE STELT ZIJN NIEUWIGHEDEN VOOR OP HOUTPRO +

Op de komende editie van HoutPro + presenteert het Belgische familiebedrijf Van Hoecke heel wat nieuwigheden van Blum aan het grote publiek. Ook de houten ladesystemen van TA’OR hebben heel wat extra features te bieden, deze zijn centraal op de stand te bewonderen. Tenslotte stelt Van Hoecke ook zijn vernieuwde e-commerce toepassingen uitgebreid voor aan de vakman.

Blum-bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Nieuw op HoutPro+ is de Blum-geleider waarmee het mogelijk is om drie van de gekende bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en SERVO DRIVE) toe te passen met dezelfde geleider. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.


[4/9/2017] - » Het persbericht lezen

PARKETSPECIALIST LAMETT ORGANISEERT “SELLING FLOORS IN 2020”

Op 7 september organiseert Lamett in Kinepolis Gent een seminarie met de titel “Selling floors in 2020, Part II”. Net zoals in oktober 2013 laat zaakvoerder Bruno Descamps 300 gasten uit de parketbranche in alle openheid kennis maken met zijn visie op de toekomst van de parketwereld en de ondertussen beruchte impact van het internet. Lamett kiest ervoor om deze marktverschuiving niet passief te ‘ondergaan’ maar roept op om samen actief te ‘ondernemen’.

Bruno Descamps : “Eigenlijk is onze vaststelling heel eenvoudig: Vroeger bepaalden we als fabrikant hoe ons product bij de consument terecht kwam. Vandaag, en zeker morgen, is het de consument die beslist hoe, waar en wanneer hij ons product wil. Dit vereist een totaal andere manier van denken en handelen, zowel voor ons als voor onze professionele klanten. Het internet wordt steeds belangrijker, en de lokale parkethandel heeft meestal niet de kennis of de middelen om hier op een goede manier op in te spelen. Velen zien dit als een bedreiging, wij zien het als een uitdaging, en willen graag verduidelijken hoe wij onze ‘customer centric commerce’-visie die wij in 2013 hebben gelanceerd, in de toekomst willen versterken.”


[1/9/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUWE DAKVENSTERS BLAZEN STUDIO NIEUW LEVEN IN

Zorgen voor extra natuurlijke lichtinval kan een kamer volledig nieuw leven inblazen. Met dit idee als vertrekpunt besloten Valérie en haar man om hun aangebouwde studio onder handen te nemen. De bestaande VELUX-dakvensters werden door grotere versies vervangen, zodat er veel meer daglicht binnenkomt.

Meer natuurlijk licht voor meer leefcomfort

Zoon Simon wou graag volop van zijn studentenleven kunnen genieten. Daarom woont hij in de studio die aan het huis van zijn ouders is aangebouwd. Hij kan er van meer onafhankelijkheid genieten, maar er was eigenlijk te weinig licht in deze ruimte om op een comfortabele manier te kunnen studeren. Zijn ouders besloten dan ook om de twee VELUX-dakvensters door grotere versies te vervangen. Want in ideale omstandigheden zou de oppervlakte die in een kamer onder het dak door natuurlijk licht wordt belicht minstens 12% van de bewoonbare vloeroppervlakte* moeten bedragen.


[1/9/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUWE MAN TGE BESTELWAGEN OP STAND TOONT VELE INRICHTINGSMOGELIJKHEDEN

20/08/2017 – Van 6 tot en met 10 september 2017 exposeert Sortimo Belux een ruime selectie uit haar aanbod voor de inrichting van bedrijfswagens, op de 37ste editie van Matexpo in Kortrijk Xpo. Publiekstrekker op de Sortimo-stand wordt deze keer een goednieuwe MAN TGE L3H3 bestelwagen, compleet uitgerust voor het dagelijkse, robuuste werk in de wereld van de zware bouwmaterialen. Welkom op stand R52!

Klaar voor de job!
De MAN TGE L3H3 op de stand wordt een representatief staaltje van de talrijke mogelijkheden die Sortimo te bieden heeft voor de realisatie van een bedrijfswagen ingericht op maat van elke onderneming en de typische branche waarin ze actief is. Dit zijn de oplossingen die bezoekers van Matexpo in de bestelwagen op de Sortimo-stand ontdekken:


[21/8/2017] - » Het persbericht lezen

HET HOUTBAD

Is een zesdaagse opleiding gericht naar zowel bedrijfsleiders, inkopers, verkopers… alsook nieuwe medewerkers in de houtbranche die zich willen verdiepen in de materie hout en plaatmaterialen. Opleiding in samenwerking met University College Ghent (B), faculteit Natuur en Techniek en Träteknik AB (SE)
Periode oktober 2017 – locatie Gent (B)

Dag 1: Basiskennis hout en Houtsoorten – 3/10
Deze basisopleiding bestaat uit houttechnologie en behandelen van specifieke houtsoorten. Houttechnologie geeft een overzicht en kennis in de:

  • eigenschappen van hout- chemisch, fysisch en mechanisch
  • duurzaamheid en mogelijke aantastingen
  • aandachtspunten en gebreken van de stam en het hout
  • oorsprong, herkomst en groeigebieden met hun zaagwijzen en klasseringssystemen


[21/8/2017] - » Het persbericht lezen

DB&S GROEIT VERDER

DB&S gaat gestaag vooruit en investeert daarom ook verder in mensen.

De DB&S familie verwelkomt dan ook met plezier volgende twee mensen :

Paul Syx (accountmanager Oost-Vlaanderen) en Steven Buelens (accountmanager Vlaams-Brabant).

Beide heren hebben een flink aantal jaren ervaring opgedaan in de sector van gereedschappen en beslag en gaan nu hun opgedane ervaring verder inzetten voor DB&S houtbewerkingsmachines. Na een intense opleiding van enkele weken gaan ze de mensen met raad en daad kunnen bijstaan.
Paul is bereikbaar via paul@dbs-machines.be Steven via steven@dbs-machines.be

Alle info vind je ook op www.dbs-machines.be


[8/8/2017] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE LANCEERT VOLLEDIG NIEUWE ONLINE OMGEVING!

Van Hoecke is al 50 jaar een trouwe partner voor de meubelindustrie. Vorig jaar hielden ze al hun merken onder de loep. Zodat ze met een vernieuwde merkessentie en huisstijl klaar zijn om de volgende 50 jaar in te gaan. Het vernieuwde Van Hoecke wordt zichtbaar gemaakt bij alle contacten en communicatie. Hun website kon dan ook niet achterblijven en kreeg een totale make-over mét een volledig vernieuwde webshop.

Een eerste bedoeling van de nieuwe website is uiteraard om de bezoekers op een makkelijke en uitgebreide manier te informeren over het gamma, de oplossingen en diensten die Van Hoecke kan aanbieden. De website kreeg een volledige make-over en de content werd enorm uitgebreid. Als experten in het vak wil Van Hoecke hun klanten en consumenten inspiratie laten opdoen en zorgen ze ervoor dat ze snel een passende oplossing vinden voor hun situatie. Via een geavanceerde zoekfunctie vinden klanten en bezoekers snel alle beschikbare informatie, brochures, montagehandleidingen,… van een product terug.


[7/8/2017] - » Het persbericht lezen

EEN OPGERUIMD BUREAU IN EEN-TWEE-DRIE

  • Back to work: tips voor een ordelijke bureau
  • Cubics van ORGALUX zorgen voor overzicht en rust

We zijn allemaal wel eens afgeleid op het werk. Dan dwalen we af en gaan we prutsen met spullen die op het bureau liggen. Je productiviteit daalt niet alleen door afleiding, maar ook door wanorde aan je werkplaats. Als je bureau vol ligt met kleine prullen, boeken, kladpapier of ander bureaumateriaal, is de kans groot dat je je kostbare tijd én je concentratie verliest. Kies daarom voor Cubics van ORGALUX, die je spullen helpen organiseren, zowel in je lade als op het bureau.

Kleine bureauspullen liggen al snel overal. Dat is allesbehalve overzichtelijk en komt rommelig over. Bovendien vind je op die manier amper terug wat je nodig hebt en verlies je kostbare tijd. Door met Cubics te werken, creëer je zelf een persoonlijk overzicht en weet je precies waar alles zich bevindt.


[1/8/2017] - » Het persbericht lezen

UITBREIDING VAN DE SERVICE VAN TIMBER TRAINING CENTER

NIEUW ......KMO Portefeuille : uitbreiding van de service van Timber training Center.

TTC draagt de service naar zijn klanten hoog in het vaandel. Het is dan ook met trots dat we u op de hoogte brengen dat TTC met glans geslaagd is voor de audit van de KMO Portefeuille voor de diensten van TTC. Deze service zal u, als KMO bedrijf, toelaten om subsidies te krijgen voor zowel onze gespecialiseerde houtopleidingen als ons professioneel advies omtrent personeelsorganisatie. Registratienummer advies werd reeds toegekend: DV.A221333

Inschrijvingsformulier: hier klikken


[19/6/2017] - » Het persbericht lezen

STOP CONTROL PLUS VOOR SCHUIFLADEN

Sluitsysteem voor meubelen van Hettich
Met het Hettich sluitsysteem Stop Control Plus worden laden een veilige plek voor vertrouwelijke documenten en waardevolle spullen. Behalve de bescherming tegen ongewenste toegankelijkheid speelt ook de beveiliging tegen kantelen van het meubel een belangrijke rol, aangezien meubelen steeds vaker vrijstaand worden gepland.

Beschermt waardevolle dingen en privéspullen
Op kantoor en in winkels behoren sloten en sluitsystemen voor meubelen tot het leven van alledag. Maar ook in particuliere omgevingen is een vergrendeling van laden zinvol, wanneer hierin waardevolle dingen of privéspullen worden opgeborgen. Bij toepassing van Stop Control Plus met centrale vergrendeling wordt het gehele meubel met slechts één sleutelomwenteling vergrendeld.


[12/6/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP