transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 12--> Aantal gevonden artikels : 1017

HACO TRADING OPENDEUR

Kantenlijmers en meer

Op 22, 23 en 24 juni ontvangen we je graag in onze showroom te Ardooie. Kom langs en maak kennis met de allerlaatste kantenlijmer-innovaties en ons uitgebreid aanbod hout-, aluminium-, en kunststofbewerkingsmachines.

Op donderdag ontvangen we je graag van 10u tot 19u.
Vrijdag is er een speciale nocturne tot 22u en komen er interessante sprekers langs.
Zaterdag openen we onze deuren van 10u tot 17u.
De locatie voor onze opendeurdagen: Hogeschuurstraat 2, Ardooie. Tot dan!

SPREKER: OSTERMANN, DER KANTENSPEZIALIST
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 400 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marketleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.


[6/6/2017] - » Het persbericht lezen

DB&S STELT NIEUWE VERTEGENWOORDIGER WVL VOOR.

DB&S Machines uit Hooglede/Gits is blij om de nieuwe vertegenwoordiger binnen de DB&S familie te mogen voorstellen.
Guy Lagast is de nieuwe commerciële man voor de thuisprovincie West-Vlaanderen.

Met zijn reeds opgedane sales-ervaring en zijn interesse in de houtwereld wordt dit zeker een goeie samenwerking.

Na een intensieve opleiding zal Guy u dan ook helpen bij de juiste keuze van machine.

U kan Guy contacteren via guy@dbs-machines.be .


[5/6/2017] - » Het persbericht lezen

BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017

Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ toonde Blum er zijn gekende bewegingstechnologieën. Ideaal om individuele oplossingen te creëren. Nieuw is hun geleider waarmee het mogelijk is om drie van die bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en Servo Drive) toe te passen met dezelfde geleider. Hierdoor zal het in de toekomst niet meer nodig zijn om een verschillende geleider te gebruiken bij een andere toepassing. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.


[30/5/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUW BIJ STILLEMANS

STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.

TOUCH ME
Onze “touch” technologie verandert een profiel in een schakelaar – met een enkele aanraking van het oppervlak.

Download (hier klikken) ons brochure.


[29/5/2017] - » Het persbericht lezen

PRINT ACOUSTICS STELT VERNIEUWDE COLLECTIE VOOR

Akoestisch dempende panelen van verhogen akoestisch comfort, ook in ruimtes met veel achtergrondlawaai

De mens heeft last van het lawaai. Onderzoeken hebben al vaker aangetoond, dat teveel omgevingslawaai een negatieve invloed heeft op de prestaties van de mens en ook inspeelt op het humeur. Architecten, studiebureaus en interieurdesigners doen er alles aan om de akoestiek in een gebouw optimaal te maken. Print Acoustics®, een divisie van Triplaco, ontwikkelt en produceert akoestisch dempende panelen voor wanden, kast- en schuifdeuren en losse elementen. Die panelen absorberen en reduceren de storende geluiden in een ruimte, waardoor een groter akoestisch comfort ontstaat, zelfs in druk bezochte ruimtes met veel achtergrondlawaai. Op Interzum stelt Print Acoustics® een vernieuwde, uitgebreide collectie voor.


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

VAN BELLE - WEIMA

WEIMA stelt op de LIGNA 2017 zijn nieuwe instapmodel WL600 voor. Wie geïnteresseerd is in een betaalbare solide één-assige breker met betrouwbare techniek, zal op de stand van WEIMA Maschinenbau GmbH Ilsfeld op de LIGNA in Hannover hoogstwaarschijnlijk zijn gading vinden.

Daar maakt de nieuw ontwikkelde WL 600 met 600 mm werkbreedte, probleemloos inzetbaar voor houtafval aller aard, zijn debuut. Met de WL 600 breidt Weima opnieuw zijn productpallet uit, om in de toekomst nog individueler op de wensen van de gebruiker kunnen in te spelen.

Hall 12, Stand A22


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

TA’OR BOX ONTVANGT PRESTIGIEUS TÜV-CERTIFICAAT

Familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA’OR BOX. De industrieel gefabriceerde houten lade ontving, na uitvoerige testen en controles, het prestigieuze TÜV-certificaat. De TA’OR BOX is het enige houten ladesysteem met die keuring. De gerenommeerde TA’OR BOX heeft, na uitgebreide testen en controles, het TÜV-certificaat in de wacht gesleept. De onafhankelijke keuringsorganisatie TÜV erkent hiermee de continue kwaliteit waarmee TA’OR BOX wordt geproduceerd. Om die keuring te behalen, onderzoekt TÜV eerst de kwaliteit van het product uitvoerig in zijn laboratorium. Nadien volgt een factory audit die controleert of diezelfde kwaliteit ook op de werkvloer behaald wordt voor élke lade.


[17/5/2017] - » Het persbericht lezen

INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING

Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.

"We denken veel meer in collecties in plaats van in afzonderlijke platen." Dit is zeer duidelijk te zien in de reeds in 2014 geïntroduceerde "Querkus"-collectie, die een breed scala van vernuftige looks met eikenfineer biedt maar ook inspeelt op het gevoel door speciale oppervlaktebehandelingen. "Querkus" zal ook dit jaar opnieuw een prominente rol spelen op de stand. Het assortiment werd namelijk uitgebreid met nieuwe looks en structuurafwerkingen.


[11/5/2017] - » Het persbericht lezen

BEVEKA - INFOSESSIE 30/05/17

COMPAC(MEL) PLUS

Ontdek samen met ons hét alternatief voor een dure massieve HPL-plaat.

Een boeiende avond waarbij wij de professionals aan het woord laten. Compac(Mel) Plus, door-en-door ingekleurde MDF (Fibracolour), de verschillende producten en behandelingen van Rubio Monocoat, gevolgd door een demonstratie, zijn de thema's van de avond. Ook de firma Van Opstal zal aanwezig zijn als bezoeker en kan aangesproken worden om meer uitleg te geven over hun beslag.

  • Compactplaat met densiteit van 1050-1100 kg/m³
  • Vochtbestendig
  • Zeer stoot-en krasvast
  • Voordelige prijs t.o.v. massief HPL
  • Horizontale en verticale toepassingen, zoals lockers, tafelbladen, plinten, wandpanelen etc. in scholen, kantoren, sporthallen, zorgsector, ...

Website
www.compacmelplus.be


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

ABET LAMINATI - NABESCHOUWING VAN DE MILANO DESIGN WEEK 2017

Abet Digital voor de installatie REFRAME van architect Simone Micheli

REFRAME is een iconische, buitengewoon herkenbare en boeiende installatie die bedacht werd om een eenvoudig verhaal te vertellen, om de gebruiker van deze plaats te laten inzien waarom het zo belangrijk is de complexiteit van onze situatie te vertalen in eenvoud. Binnen werden talrijke platen geïnstalleerd, evenwijdig met de lange zijden. Wanneer men deze platen aanraakt, maken ze een geluid dat aan water doet denken. Het plafond, de vloer en de achterste muur van REFRAME, die het element water voorstellen, zijn afgewerkt met Abet Digital.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

KOKEN WORDT KINDERSPEL MET ORGALUX

  • Koken als traditioneel familiemoment
  • Efficiënte keukenaccessoires om in een-twee-drie een heerlijke maaltijd op tafel te toveren

In drukke tijden genieten we extra hard van de tijd die we samen met het gezin delen. Een traditionele manier om het gezin te verenigen is samen koken. Door samen een lekkere maaltijd op tafel te toveren, creëer je een écht familiemoment. ORGALUX zet die traditie centraal en maakt er een zorgeloze activiteit van met efficiënte keukenaccessoires.

Koken is voor veel mensen een belangrijke ontstresser. Sommigen zien het zelfs als een bron van meditatie. Het ritmische snijden van groenten en het roeren in de kookpot brengen je hoofd tot rust. Maar het eten bereiden is ook een ideale manier om het gezin bijeen te krijgen. Rond de kookpotten ontspannen en communiceren we. De gezinsbanden worden er met andere woorden versterkt. De uren die we daarna aan tafel spenderen, zijn van even groot belang.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

ROGIERS - NIEUWE WEBSITE

Rogiers uit Waregem introduceert hun compleet vernieuwde website (http://www.rogiers.be).

Deze kenmerkt zich vooral door de combinatie van een trendy design en navigatiegemak om de klant comfortabel en overzichtelijk door de uitgebreide lijst van machines te leiden.

Verder houdt de website u op de hoogte van actuele gebeurtenissen bij Rogiers, boeiende referenties en zijn er tal van video’s.

Bij verdere interesse kan men natuurlijk steeds een bezoek brengen in de showroom van Rogiers.


[10/5/2017] - » Het persbericht lezen

VEILIG, EFFICIËNT, RENDABEL : NIEUWE FREES- EN SCHAAFMACHINES VAN PANHANS

Een nieuwe generatie freesmachines werd ontwikkeld en wordt op de LIGNA in Hannover gepresenteerd.

De freesmaschine 245I300 beschikt onder andere over een nieuw bedieningselement met touchscreen. Een gepersonaliseerde chip opent voor de bediener het menu. Enkel wie ertoe bevoegd is kan de machine bedienen. De mogelijkheid tot volledige verstelling van de machinetafel is het tweede opvallende kenmerk van de nieuwe freesmachine-generatie van Panhans.

Er is bij Panhans ook nieuws op het gebied van schaafmachines. De van-dikte-bank 436I10 werd uitgerust met een nieuw bedieningselement, dat nu over een extra programma-functie beschikt.


[6/5/2017] - » Het persbericht lezen

DE MODULAIRE LICHTSTRATEN VAN VELUX: EEN MAKKELIJK, PRAKTISCH EN MODULAIR PACK

De modulaire lichtstraat van VELUX is vanaf maart 2017 beschikbaar, als aanvulling op het gamma platdakvensters voor particulieren. Zoals de naam al doet vermoeden, kan deze modulaire lichtstraat op verschillende manieren worden geconfigureerd (van 1 tot 5 modules). Daardoor behoort een volledige transformatie van het dak tot de mogelijkheden, met als resultaat telkens een aangenamere woning. Elegantie, design en energie-efficiëntie: de perfecte combinatie voor een maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht in huis. Ideaal om een plat dak om te toveren, bieden de modulaire lichtstraten maximale lichtinval en zoveel mogelijk verse lucht, wat elk huis een gezellige en hartelijke sfeer verleent. Deze lichtstraten zijn ontworpen om nieuw leven te brengen in de woning. Modulaire lichtstraten zijn het ideale middel om helderheid en ruimte te creëren in huis. Ze bieden niet alleen zicht op de lucht, maar combineren ook elegantie en design met een uitzonderlijke energie-efficiëntie


[6/5/2017] - » Het persbericht lezen

NOBLESSE -LIGNA 2017 - MAKING MORE OUT OF WOOD

Zo stelt de LIGNA vakbeurs zich aan ons voor. Het is sowieso het belangrijkste evenement voor de houtverwerkende industrie wereldwijd. Alle vooraanstaande ondernemingen uit de sector zullen op de afspraak zijn. De LIGNA is dé internationale vakbeurs bij uitstek, waarop technologieën, processen en producten op de voorgrond staan.

Hou er rekening mee dat de thematische indeling in hallen gewijzigd werd, zodat bijna alle exposanten naar een andere plek moesten verkassen.

Het Noblesse team verhuist voor een week naar Hannover. Wij zullen u graag verwelkomen op de stands van onze fabrikanten. Er staat immers heel wat te gebeuren en er zijn zoals steeds veel nieuwigheden. Indien u iets specifieks op het oog hebt, dan verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen om een afspraak te maken op de stand van uw keuze.


[2/5/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP