transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 13--> Aantal gevonden artikels : 1017

BLUM ONTWIKKELT ALTERNATIEF VOOR VERNIKKELDE SCHARNIEREN

Donkere kleuren worden steeds populairder in ons interieur. Zwarte meubels bijvoorbeeld stralen luxe uit en ogen vooral tijdloos. Voor een uniform uitzicht wordt ook de binnenkant van de meubels steeds vaker in een donkere tint afgewerkt. Een noodzakelijk, maar opvallend element in veel van die kasten zijn de vernikkelde scharnieren. Blum brengt hiervoor nu dé oplossing op de markt. De ‘CLIP top BLUMOTION’-scharnieren van het merk zijn voortaan ook in het ‘Onyx’-zwart verkrijgbaar. De vertrouwde, beproefde Blum-kwaliteit in een stijlvol, vernieuwend jasje.

Bewezen kwaliteit, nieuwe mogelijkheden

Sinds 2009 is de ‘CLIP top BLUMOTION’ van Blum dé standaard voor meubelscharnieren. Omdat de demping er al in geïntegreerd zit, is het niet meer nodig een afzonderlijk of opklikbaar systeem te gebruiken. De bekroonde Blum-scharnieren laten de deuren zacht en geruisloos sluiten dankzij de ingenieuze ‘BLUMOTION’-techniek.


[28/4/2017] - » Het persbericht lezen

PROFESSIONELE OPLOSSINGEN VOOR VOCHTMETINGEN

Protimeter toestellen helpen vocht te detecteren en het vochtgehalte te meten. In de bouwsector worden ze vaak gebruikt om een diagnose te stellen van de vochtproblemen in een pand.

Detectie van lekkages en vochtproblemen in een vroeg stadium is van onschatbare waarde om grotere problemen te voorkomen. De draagbare vochtmeters van het merk Protimeter bieden professionele, hoogkwalitatieve, nauwkeurige en gemakkelijk te gebruiken oplossingen voor deze toepassingen.

Noblesse Benelux biedt de toestellen nu ook te koop aan in een eigen webshop!

Uw voordelen:

  • snelle levering
  • geen verzendingskosten (in de Europese Unie)
  • centrale ligging voor service of vragen (industriepark Londerzeel)


[26/4/2017] - » Het persbericht lezen

NABESCHOUWING VAN DE MILANO DESIGN WEEK 2017: ZIQQUARAT DOOR DRIADELAB

Ziqquarat kasten hebben een Abet Digital oppervlak, met poten van zwart notenhoutfineer. De vormen en volumes geven dit bijzondere meubelstuk een unieke persoonlijkheid. Het digitaal bedrukte laminaatoppervlak is verkrijgbaar in vier exclusieve uitvoeringen. De patronen zijn modern en zeer herkenbaar: vintagecollages, optische decors, texturen die gestalte geven aan patronen die gesuggereerd worden door de creativiteit van de huidige trends.

Ziqquarat is een meubelstuk dat zijn opbergfunctie perfect vervult. Daarnaast speelt het echter ook een belangrijke rol in het meesterwerk dat elke woning kan zijn door naar de wereld van de kunst te neigen en onze gevoeligste snaren te raken.


[25/4/2017] - » Het persbericht lezen

UNIVERSELE MONTAGETOOL HELPT INVISIDOOR ASSORTIMENT NOG SNELLER TE PLAATSEN

Om een invisidoor deurkader voor onzichtbare binnendeuren nog sneller te kunnen plaatsen, ontwikkelde Argent Alu een nieuwe montagetool. Daarmee is het voortaan kinderspel om zowel boven- als onderaan perfect de juiste breedtemaat van het deurkader aan te houden, zonder extra opmeetwerk. Daar zorgt de geïntegreerde schuifmeter voor. Met de tool onderaan op het kader vastgeklemd, blijven de verticale profielen ook bij montage mooi op de juiste afstand van elkaar.
Dankzij het aanslagblokje op elk van de kopse kanten van de montagetool, komt er trouwens ook geen rekenwerk meer aan te pas om het in te pleisteren kader op de juiste diepte, precies in het vlak van de nog af te werken wand in te bouwen. Je hoeft het deurkader met het opgeklemde hulpstuk enkel met dat aanslagblokje tot tegen de metalstuds of houten profielen te drukken bij het vastschroeven.


[19/4/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUWE VERTEGENWOORDIGING DB&S MACHINES

Na het verwerven van het exclusieve verdeelrecht van het premium merk Format-4 is DB&S nu ook exclusieve verdeler geworden voor de andere merken binnen het gamma namelijk Felder en Hammer.
Dit exclusief verdeelrecht van Felder en Hammer voor DB&S geldt enkel voor Wallonië.
Om dit merk ten volle te kunnen vertegenwoordigen heeft DB&S ook hiervoor speciaal een account manager gezocht en gevonden.
Mathieu Demuynck versterkt het familiale DB&S team en zal dus de merken van de Felder groep vertegenwoordigen in Wallonië.
Met zijn enthousiasme en reeds opgedane ervaring in de verkoop zal dit zeker een positief verhaal worden.

Mathieu is per mail bereikbaar via mathieu@dbs-machines.be


[19/4/2017] - » Het persbericht lezen

WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT

In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimalisering, uiteindebewerking alsook het fabriceren van meubelen en ramen.

De « W 4.0 Digital » sectoren, de projectcommercialisering en de alternatieve materialen zijn punten die steeds zwaarder doorwegen. De veertig tentoongestelde producten van de Weinig groep zullen in werking worden voorgesteld. Voor de eerste keer in Hannover, zal de vertegenwoordiging gemeenschappelijk zijn met de activiteitensector van de afgeleide materialen van houten. Het huis HolzHer zal op de stand van de Weinig groep oplossingen voorstellen voor het bewerken met CNC, het snijden van panelen en het kantenlijmen, alsook opslagsystemen van panelen.

www.weinig.de Bron:Close Up News 88 April 2017


[13/4/2017] - » Het persbericht lezen

MULTIFUNCTIONEEL VERDUISTEREND EN ISOLEREND VOUWGORDIJN VAN VELUX: GOED SLAPEN, BETER LEVEN

Wie dakvenster zegt, zegt aangepast gordijn! Naast dakvensters biedt VELUX ook tal van accessoires om het comfort te maximaliseren. Door gordijnen en rolluiken te plaatsen kan aan ieders behoeften worden voldaan, zoals bescherming tegen de warmte, een betere nachtrust of zelfs een betere isolatie. Het multifunctioneel verduisterend en isolerend vouwgordijn van VELUX voldoet aan een groot aantal van deze behoeften. Het gordijn is gemaakt van een geplooide stof met honingraatstructuur en een aluminium tussenlaag en combineert zo verduistering, thermisch comfort en energiebesparing. De lichtinval kan gemakkelijk worden aangepast dankzij de maximale flexibiliteit van het gordijn dat naar elk willekeurig niveau van het venster kan worden verschoven. 's Nachts of tijdens een middagdutje staat het gordijn in 'gesloten positie' garant voor een weldadige slaap dankzij de optimale verduistering. Dankzij het unieke Pick&Click!®-systeem, waarmee de dakvensters van VELUX zijn uitgerust, kan het gordijn gemakkelijk worden geïnstalleerd. Het bovenste deel van het gordijn in de vooraf gemonteerde steunen plaatsen en de profielen vast schroeven is het enige dat hoeft te gebeuren. Klaar! In minder dan 15 minuten is het gordijn geplaatst.


[11/4/2017] - » Het persbericht lezen

"HET HOUTBAD" EDITIE 2

Opleiding in samenwerking met University College Ghent (B) en Träteknik AB (SE) - Oktober 2017

"Het houtbad" is een 6 daagse opleiding gericht naar zowel bedrijfsleiders, inkopers, verkopers als nieuwe medewerkers in de houtsector die zich willen verdiepen in de materie hout en plaatmaterialen. Opleiding in samenwerking met HoGent (Hoge School Gent (B) faculteit natuur en techniek) en Träteknik AB - Christer Uddh.

Pre - registratie:

Gezien het succes van de vorige editie en het beperkt aantal plaatsen kan u zich vanaf nu inschrijven voor deze exclusieve opleiding. Van zodra het exacte programma, data en de prijzen gekend zijn, contacteren wij u.

REGISTREER HIER


[11/4/2017] - » Het persbericht lezen

'S WERELDS EERSTE HAAKSE SLIJPMACHINES MET CONNECTIVITY-FUNCTIE VAN BOSCH

Accumachines voor de vakman met de kracht van een kabelgebonden machine

  • Gebruikersinterface en integreerbare Bluetooth-module voor een nog groter bedieningsgemak
  • 35 procent meer vermogen en dubbele looptijd dankzij EC-motor en krachtige accu
  • Efficiënt doorslijpen en slijpen bij meer arbeidsveiligheid en gezondheidsbescherming

Professionals die inzetten op efficiëntie en bedieningsgemak, kunnen voortaan grijpen naar de nieuwe generatie professionele haakse accuslijpmachines van Bosch: de GWS 18V-115 en -125 C Professional evenals de GWS 18V-115, -125 en -150 SC Professional. Dit zijn de eerste haakse slijpmachines ter wereld met een Connectivity-functie. Door een integreerbare Bluetooth-module en de ´MyTools`-functie in de Bosch Toolbox-app kunnen gebruikers de nieuwe haakse accuslijpmachines met hun smartphone verbinden. Zo hebben ze de mogelijkheid hun machine te personaliseren, deze individueel te configureren alsook alle beschikbare machine-informatie zoals serienummer en productiedatum op te vragen. Gebruikers krijgen bovendien informatie over de gereedschapsstatus evenals tips voor het verhelpen van fouten, bijvoorbeeld wanneer een machine door oververhitting is uitgeschakeld, direct op de smartphone.


[10/4/2017] - » Het persbericht lezen

ONE COMPANY - ONE BRAND

Elke firma die op zoek is naar succes in onze hedendaagse economie moet een oogje in het zicht houden op de markt, luisteren naar klanten en open staan voor verandering. Dit heeft de HOMAG Group ter harte genomen en als gevolg de firma opnieuw georganiseerd voor onze consumenten, leveranciers en partners. De opkomst van “new HOMAG Group” toont een verandering in het merkenstrategie, een nieuwe claim ‘ UW OPLOSSING ‘ en de aanwezigheid van een nieuw merk.


[6/4/2017] - » Het persbericht lezen

DE NIEUWE GENERATIE SCHUURMACHINES AOS-B 130NV + AROS-B150NV

De Mirka AOS-B 130NV en de Mirka AROS-B 150NV zijn de nieuwe generatie 32 mm koolborstelvrije, Li-ion accu aangedreven, excentrische schuurmachines.

Met deze snoerloze schuurmachines heeft u geen last meer van in de weg zittende luchtslangen of elektriciteitskabels, waardoor de schuurmachines ideaal zijn voor kleine schuurklussen zoals spotrepair werkzaamheden.

Ook voor de mobiele werker die niet altijd een stopcontact of compressor tot zijn beschikking heeft zijn deze schuurmachines zeer geschikt. De finishing machines liggen met een laag gewicht van onder de 0,56 kg en een ergonomische grip zeer goed in de hand.


[6/4/2017] - » Het persbericht lezen

BOERE GAAT LIVE TIJDENS DE LIGNA

Klanten zien Boere als een toonaangevend bedrijf als het gaat om de perfecte schuuroplossing. Of het nu gaat om kalibreren van massief hout of om finishen van ragfijn fineer, Boere begrijpt de wensen van de klant en vertaalt deze naar tot in perfectie uitgevoerde machines. En dat geldt niet alleen voor de bewerking van hout, maar ook voor bijzondere materialen zoals kunststoffen, composietmaterialen, isolatiematerialen, imitatie teakdekken, HPL, rubber of fiber cement. Deze materialen worden onder andere in de auto-industrie, gevelbekleding, jachtbouw en luchtvaartindustrie toegepast.

Het zijn juist deze industrieën die zeer hoge kwaliteitseisen aan hun produkten stellen en van Boere verwachten dat de machines ook aan deze kwaliteitseisen voldoen. Dit stelt Boere in staat om niet alleen machines te ontwikkelen voor nieuwe markten, maar ook om de bestaande machines te perfectioneren


[4/4/2017] - » Het persbericht lezen

INVISIBLE NEO: NIEUWE TRENDS, NIEUWE KLEUREN

De argenta invisible scharnieren gaan mee met hun tijd en spelen in op de laatste trends uit de markt. Ze zijn een essentieel onderdeel van strak ingewerkte binnendeuren waarbij technieken onzichtbaar geïntegreerd zijn. Bovendien maken ze het u ook een heel stuk gemakkelijker om binnendeuren te plaatsen en af te regelen. Maar nog op basis van concrete vragen en input uit de markt, zijn de argenta invisible neo scharnieren verkrijgbaar in een veelvoud aan kleuren.

Qua kleur was er wat de invisible neo scharnieren betreft al langer keuze tussen standaard en mat chroom, inox-look, zwart, maar ook een bronzen en donker bronzen afwerking. Daarmee was het aanbod al afgestemd op de meest uiteenlopende interieurs. Maar recent werden nog 2 nieuwe tinten ontwikkeld om het hedendaagse aanbod te kunnen vervolledigen. Met ‘koper’ en ‘klassiek brons’ brengt dat het aantal kleurmogelijkheden op 10 verschillende afwerkingen in totaal, goed om in te spelen op elk type interieur.


[4/4/2017] - » Het persbericht lezen

SORTIMO PRESENTEERT NIEUWE WORKMO VLOERSCHALEN

29/03/2017 – In een bedrijfsvoertuig ingericht door Sortimo heeft alles zijn plek. Dat heeft alleen maar voordelen: alle materialen en gereedschappen zijn makkelijk terug te vinden, het levert extra ruimte op en verplaatsingen kunnen in alle veiligheid gebeuren.

Sortimo breidt zijn assortiment nu uit met vloerschalen, speciaal voor elke WorkMo mobiele werkplaats die veilig van en naar de werf getransporteerd moet worden.

De nieuwe vloerschalen zijn vervaardigd uit hoogwaardig PA6 kunststof en zijn geschikt voor WorkMo-modules in alle breedtes. Doordat ze verzonken in de vloerplaat worden aangebracht, blijft de ruimte vrij wanneer geen WorkMo getransporteerd moet worden.


[30/3/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP