transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 17--> Aantal gevonden artikels : 1017

FACTORY OF THE FUTURE PRODUCEERT 5 MILJOEN LADES

Van Hoecke combineert jaren ervaring met een hoogtechnologische productieomgeving

Al sinds 1967 is het familiebedrijf Van Hoecke actief in de meubelindustrie. Als verdeler van het Oostenrijks merk Blum zijn we dé partner voor functioneel meubelbeslag. Sinds 2003 evolueerden we van pure distributie naar producent. Op vraag van onze klanten begonnen we aan de productie van gemonteerde lades. Sindsdien rolden er al 5.000.000 lades van de productielijnen in Sint-Niklaas.

13 jaar geleden ontstond vanuit de vraag ‘Hoe kunnen we problemen bij onze klanten wegnemen?’ het idee om voorgemonteerde lades te maken om zo onze klanten een voor hen weinig rendabel werkje uit handen te nemen. Het bespaart hen tijd en geld en geeft hen de kans om zich volledig te concentreren op het échte maatwerk.

Make & Buy
In de professionele verkoop is Make or Buy een strategische vraag die bij iedere onderneming terugkomt: kopen we een product in of maken we het zelf? Wij willen onze klanten de keuze bieden: leveren wij identieke gemonteerde lades in grote aantallen aan en doen zij de “specials”, of bezorgen we enkel de speciale uitvoeringen en produceert de klant de standaardafmetingen. De klant bepaalt: hij maakt zelf én hij kan aankopen.


[6/9/2016] - » Het persbericht lezen

WERELDPRIMEUR OP DE HOLZMA TREFF VAN 20 TEM 24 SEPTEMBER

Op de Holzmatreff toont Holzma haar nieuwe Modele 45. Hiermee zal men op elk opdeelzaagmodel van Holzma in verstek kunnen zagen. Oudere types kunnen omgebouwd worden met deze module

NEW BÜTFERING SWT 225 SCHUURMACHINE

 • Paneeldiktes tot 200mm
 • Automatische diktemeter in doorloop
 • Easy to remove borstel systeem
  • Werken met meerdere borstel
  • Vintage look op uw panelen
 • 35% minder energieverbruik
 • Nu ook met hoogglansaggregaat verkrijgbaar

WEEKE VENTURE 115 5-ASSIGE CNC

 • Bijzonder compact : 15% minder ruimte
 • Bedienbaar aan 4 zijden
 • Comfortpakket
  • Start –en standbyknop op de bumper bevestigd
 • Verzetbaar bedienpult op wielen


[6/9/2016] - » Het persbericht lezen

ZWALUW ELAST-O-FOAM SLUIT BEWEGENDE VOEGEN LUCHTDICHT AF

De nieuwe PU-schuim Zwaluw Elast-O-Foam van Den Braven is luchtdicht, sterk isolerend en geluiddempend. Men maakt er in een handomdraai duurzame naadloze afdichtingen mee, zelfs bij bewegende voegen rond ramen en deuren. Door de combinatie van een uitstekende hechting, hoge luchtdichtheid en een hoge isolatiewaarde, is Zwaluw Elast-O-Foam een logische keuze bij het realiseren van energiezuinige, energieneutrale of energieopwekkende gebouwen.

Zwaluw Elast-O-Foam is speciaal ontwikkeld voor het thermisch isoleren en naadloos afdichten van bewegende voegen rondom raam- en deurkozijnen


[2/9/2016] - » Het persbericht lezen

SORTIMO PRESENTEERT BOSCH “WIRELESS CHARGING L-BOXX OPLAADSTATION”

24/08/2016 – Sortimo en Bosch hebben een mobiel oplaadstation ontwikkeld voor de blauwe L-BOXX en van het elektrisch gereedschap, die perfect integreerbaar is in het Sortimo-rekkensysteem. Het oplaadstation bestaat uit een houder voor de L-BOXX die het mogelijk maakt om tijdens het transport zonder problemen het gereedschap op te laden doorheen de wand van de L-BOXX. Zo zijn elektrisch gereedschap en reservebatterijen altijd klaar voor gebruik bij aankomst op de werf en wordt de reistijd nuttig ingevuld. Het Bosch Wireless Charging L-BOXX oplaadstation is compatibel met elke conventionele LBOXX 136. Deze kan eenvoudig in de houder geplaatst worden en beide batterijen erin beginnen van daar meteen op te laden, zonder kabel. Het enige wat nodig is, is een speciale inleg voor de L-BOXX 136, zodat opladen doorheen de wand mogelijk is zonder open contactpunten


[25/8/2016] - » Het persbericht lezen

PARTNERS IN EXCELLENCE – ABET LAMINATI VOORRAAD PROGRAMMA

Het Abet Laminati “Partners in Excellence” netwerk biedt :

VOORRAADPROGRAMMA PRINT HPL :
539 Print HPL kleuren zijn onmiddellijk uit voorraad en per plaat leverbaar.

DOORSPRINT
Voorraadprogramma deurformaten, onmiddellijk leverbaar uit voorraad en per plaat.

STRATIFICATO HPL & FULL-COLOUR
Voorraadprogramma massief volkunststof laminaat, onmiddellijk uit voorraad leverbaar, per plaat.

pRaL® SOLID SURFACE MATERIAL MEETS PRINT HPL
Voorraadprogramma op basis van 11 pRaL® ssm kleuren in kleurharmonie met 11 Print HPL Colours. pRaL® solid surface is een massief, in de massa gekleurd composietmateriaal dat is samengesteld uit acrylaat en natuurlijke mineralen.


[23/8/2016] - » Het persbericht lezen

POLLMEIER – FRANKFURT AM MAIN, EEN “TOEKOMSTPAVILJOEN” IN BAUBUCHE

Sinds eind 2015 pronkt het Goetheplatz in Frankfurt am Main met een paviljoen gemaakt uit beuken balken dat 8 meter hoog is en 30 meter breed. Deze tijdelijke constructie werd “Toekomstpaviljoen” genoemd en wordt uitgebaat door de organisators van de “Architektursommer” (de zomer van de architectuur in de regio Rhein-Main) in samenwerking met “Frankfurter Garten”, een initiatief voor stedelijke tuinbouw. Een jaar lang zullen er tentoonstellingen, conferenties en ateliers plaatsvinden.

Dit houten Toekomstpaviljoen is centraal gelegen in de stad en is een mooie toevoeging aan het plein. De constructie wordt omringd door de historische gevels in zandsteen en de hedendaagse gebouwen die deze “gigantische ruimte”


[20/8/2016] - » Het persbericht lezen

ONZICHTBAAR INGEWERKT IN UW HI-MACS® WERKBLAD.

Engels Design and Decoration biedt nu ook draadloze smartphone- en tabletladers aan die onzichtbaar ingewerkt kunnen worden in uw HI-MACS® werkblad!

Laad al uw smartphones en tablets op zonder draden of snoeren. Het is handig en is een extra troef om toe te voegen aan het HI-MACS® oppervlak van eigenaars, bedrijfsleiders en ontwerpers.

Mooi en functioneel design gaan zeker samen met innovaties van deze tijd. Mensen willen verbonden blijven, bedrijven gaan steeds meer slimme functies koppelen, waardoor de smartphone de komende jaren alleen maar intensiever gebruikt zal worden. Hierbij is een volle batterij een minimum vereiste, waarbij gemakkelijk toegang tot energie zonder kabels gewaardeerd wordt.


[17/8/2016] - » Het persbericht lezen

TRIPLACO STELT NIEUWE COLLECTIE POSTFORM WERKBLADEN VOOR

25 trendy, maar ook functionele decoren – 9 nieuwe

Triplaco stelt een nieuwe collectie postform werkbladen op basis van de Print HPL laminate van Abet Laminati voor. Deze bestaat uit 25 trendy, maar vooral ook functionele decoren: lichte en donkere tinten, unikleuren, houtstructuren, stone-, beton- of granietlook. Triplaco levert de postform werkbladen in al deze decoren uit voorraad in een uitvoering van 600 mm breed.

Wie plannen heeft om zijn of haar keuken te renoveren, staat zeker stil bij de keuze van een gepast werkblad. Triplaco inspireert de klant met een nieuwe collectie. “De buitendienstmedewerkers van Triplaco en Abet Laminati komen dagelijks bij architecten, interieurbouwers, keukenbouwers, schrijnwerkers en andere verwerkers,” zegt Johan Debaere, marketing manager bij Triplaco


[2/7/2016] - » Het persbericht lezen

ABET LAMINATI - POLARIS

Polaris is een revolutionair product. Het is glad, extra mat, fluweelzacht, zeer kras- en hittebestendig en bovendien vingerafdrukbestendig. De bijzondere combinatie van duurzaamheid en fluweelzachte, matte gladheid geeft Polaris een futuristische look. Dit maakt Polaris tot de ideale keuze voor ultramoderne ontwerpen, met een unieke en aangename zintuiglijke ervaring.

Polaris is verkrijgbaar in tien kleuren: vijf koele tinten, van intens zwart tot ijswit, en vijf warme tinten met zandkleurige, parelkleurige en zachtgrijze schakeringen die geleidelijk in elkaar overvloeien en donkerder worden.


[24/6/2016] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE SLEEPT ALLEREERSTE BELGIAN MAKER AWARD IN DE WACHT

23 juni 2016- Sint-Niklaas- Van Hoecke nv, verdeler van Blum meubelbeslag en fabrikant van o.a. de innovatieve en bekroonde TA’OR-lade, ontving gisteravond (/donderdagavond 23 juni) de allereerste Belgian Maker Award. Met deze gloednieuwe award eren de zelfstandigenorganisatie Unizo (De Makers), DHL Express en partners de beste Belgische maak-KMO die bewust produceert in België, hoge toegevoegde waarde geeft aan haar producten en een sterke focus heeft op innovatie en duurzaamheid. Peter Van Hoecke, CEO van Van Hoecke is opgetogen om deze award te mogen ontvangen: “We zetten sterk in op de maakindustrie en geloven dat daar de opportuniteiten liggen voor de Belgische bedrijven. Door ons te specialiseren, te blijven innoveren en de kaart te trekken van hightechproductie en mass customisation, hebben we belangrijke troeven in handen tegenover landen die produceren tegen lagere (loon)kosten. Bovendien nemen we zo een grote voorsprong op de rest van de markt”.


[24/6/2016] - » Het persbericht lezen

VENS & THIERS - WEEKE VENTURE 115

Dit nieuwe CNC-machineconcept baseert zich op een compacte technologie en 360° vrijheidsgraden. De Venture 115 van Weeke is door de nieuwe veiligheidstechnologie toegankelijk vanuit alle kanten. Er zijn 3-, 4- en 5-assige oplossingen te vinden in de horizontale CNC-bewerking te vinden. De 5-assige kop biedt, naast zijn compacte bouw, een directe krachtoverbrenging en door zijn brede lagers een erg hoge stijfheid.

De machine kan binnen de dag in bedrijf gesteld worden. Ze biedt de juiste prestaties voor elke eis. Optioneel is er het comfortpakket, waar bepaalde machinefuncties direct bestuurd kunnen worden, zonder bedieningspaneel.


[22/6/2016] - » Het persbericht lezen

HET DIGITALE HULPMIDDEL VOOR MONTEURS

Op de Holzmatreff toont Holzma haar nieuwe Modele 45. Hiermee zal men op elk opdeelzaagmodel van Holzma in verstek kunnen zagen. Oudere types kunnen omgebouwd worden met deze module

NEW BÜTFERING SWT 225 SCHUURMACHINE

 • Paneeldiktes tot 200mm
 • Automatische diktemeter in doorloop
 • Easy to remove borstel systeem
  • Werken met meerdere borstel
  • Vintage look op uw panelen
 • 35% minder energieverbruik
 • Nu ook met hoogglansaggregaat verkrijgbaar

WEEKE VENTURE 115 5-ASSIGE CNC

 • Bijzonder compact : 15% minder ruimte
 • Bedienbaar aan 4 zijden
 • Comfortpakket
  • Start –en standbyknop op de bumper bevestigd
 • Verzetbaar bedienpult op wielen


[20/6/2016] - » Het persbericht lezen

OPTIMALISATIE TANDEMBOX

Sinds een aantal maanden is TIP-ON BLUMOTION ook voor TANDEMBOX beschikbaar. Hiervoor werden de ladezijkanten al aangepast. In navolging hiervan heeft Blum beslist om ook aan de frontbevestigingen en de BLUMOTION geleiders een aantal optimalisaties door te voeren. Deze zorgen voor een betere loop, meer openingscomfort en een verhoogde stabiliteit van de ladezijkanten.

Vederlichte loop
Aanpassingen aan de ladezijkant en de geleiders hebben ervoor gezorgd dat de vederlichte loop van de geleider naar een hoger niveau kon gebracht worden.

Openingscomfort
De kracht die nodig is om de lade te openen, is verder naar beneden gebracht. Samen met de verbeterde loopeigenschappen zorgt dit voor een comfortabeler gevoel bij het openen van de lade.


[20/6/2016] - » Het persbericht lezen

QA\LABEL - GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR ETIKETTERING EN ORGANISEREN DE PRODUCTIE

Gepresenteerd in avant-première op de show Xylexpo 2016 in Milaan, laat het QA\Label-systeem toe om het zagen van panelen te optimaliseren door de zaagschema’s rechtstreeks te verzenden naar een tablet gemonteerd op de zaag (verticaal of horizontaal). De verbinding is draadloos. De operator kiest op het touchscreen het stuk of de band die hij gaat zagen. De printer, ook gemonteerd op de zaag, drukt meteen het bijbehorende label!

De QA\Label oplossing wordt geïntegreerd op de systemen en/of nabij de machine om:

 • Tijd en materiaal te besparen: een optimalisatiemethode die gemakkelijk te leren is en die een nauwkeurige controle geeft over de productie voor een snelle return on investment (snelle ROI)
 • Accurate en snelle schattingen: houdt rekening met het materiaal, de snit en covers
 • Beheer van voorraad panelen en afval: handmatig of automatisch zowel voor het laden als voor het lossen
 • In samenwerking met de buitenwereld: krachtige en flexibel assistent voor het importeren/exporteren van bestanden in Excel, CSV, TXT, en nog veel meer formaten
 • Eenvoudig beheer van afval


[2/6/2016] - » Het persbericht lezen

VELUX - HET RENOVACTIVE HUIS VERLEIDT HET GROTE PUBLIEK

Ze waren met veel, de geïnteresseerden die afgelopen weekend een bezoekje aan RenovActive brachten. Ter gelegenheid van de Dag van de Buren op vrijdag 27 mei en ‘la Journée de la Rénovation’ op zondag 29 mei opende het huis haar deuren voor het grote publiek.

Gezelligheid troef tijdens de Dag van de Buren: een bezoek aan het pas gerenoveerde huis werd er gekoppeld aan een barbecue, terwijl de kleinsten zich amuseerden in het springkasteel of met kindergrime.

Ook tijdens De Vlaamse Renovatiedag verwelkomde het inspirerende project RenovActive vele bezoekers. Het was de gelegenheid om ideeën op te doen, te praten met de architect en zelf advies te krijgen over de eigen renovatie.

Video van de Vlaamse Renovatiedag & de Dag van de Buren


[2/6/2016] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP