transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 22--> Aantal gevonden artikels : 1017

PROWOOD 2015: BEZOEK HACO TRADING! (HAL 1, STAND 1220)

Het is weer zo ver, één keer om de drie jaar opent Flanders Expo te Gent haar deuren om Pro-Wood te ontvangen. Dé technologiebeurs voor iedereen die beroepshalve met hout in aanraking komt. De volgende editie gaat door van 18 tot en met 22 oktober.

Haco Trading zal als trouwe partner van Pro-Wood ook op deze vijfde editie aanwezig zijn met een aantal innovatie oplossingen uit ons gamma!

Onze machines op PROWOOD


[17/10/2015] - » Het persbericht lezen

EEN KLASSE APART: PFLEIDERER PRESENTEERT DECORNIEUWTJES 2015 VOOR HOOGWAARDIGE INTERIEURAFWERKING

Onafhankelijk van zijn decor-collectie, die tot 2016 loopt, vult Pfleiderer de bestaande collectie jaarlijks aan met superactuele decortrends. Naast de uitbreiding van zijn collectie, die al op de Bau 2015 in München werd gepresenteerd en twintig decoratieve nieuwtjes ter uitbreiding van de vele bestaande decors en structuren laat zien, worden in Keulen verder ook de decortrends 2015 gepresenteerd. Met zijn volledig nieuwe interpretaties van hout en steen uit het jaar 2015 maakt de fabrikant van houtproducten zich nog meer actuele trends eigen, zodat deze worden opgenomen in de hoogwaardige meubel- en interieurafwerking. Pfleiderer presenteert zijn decornieuwtjes 2015 aan het grote publiek op 5 t/m 8 mei 2015 op de beurs „Interzum“ in Keulen (hal 06.1, stand D010 E019). „Ieder afzonderlijk decor is op zich een hoogtepunt“, stelt Ulrich Hartmann vast, die het decormanagement bij Pfleiderer leidt en zich erop verheugt de klanten te inspireren met „Glamour Wood“, „Birdie Beech“ of „Oriental Stone“ voor designs die tot nu toe niet bestonden. „Maar hoe uniek onze nieuwtjes ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze hebben allemaal het potentieel om moderne klassiekers te worden.“


[5/10/2015] - » Het persbericht lezen

DÉ CATALOGUS VOOR KEUKEN-, MEUBEL- EN INTERIEURBOUW!

Het hele Ostermann programma in één catalogus, dat maakt de Ostermann catalogus tot dé catalogus voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Naast het grootste assortiment kantenband van Europa vindt u in de nieuwe catalogus talrijke, voor een deel exclusieve, producten voor de moderne keuken-, meubel- en interieurbouw. Het voorraadprogramma van Ostermann blijft maar groeien onder het motto ‘Alles van één leverancier’ en dat laat de nieuwe Ostermann catalogus zien. Van kantenband naar meubelbeslag en van inbouwartikelen naar werkplaats- benodigdheden, de interieurbouwer heeft zo niet alleen een overzicht van het assortiment maar ook met vele foto’s inspiratie in keuken, meubel en interieur.


[5/10/2015] - » Het persbericht lezen

FSC BELGIË REIKT OP 20 OKTOBER 2015 VOOR HET EERST DE ‘FSC PROJECT AWARDS’ UIT.

Niet minder dan 44 projecten hebben zich de laatste maanden ingeschreven in één van de 4 categorieën. Tijdens het event voor de 10de verjaardag van FSC België zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Via de ‘FSC project awards’ wil FSC België projecten gerealiseerd met FSC gecertificeerde houtproducten in de kijker zetten en aantonen dat bouwen met FSC hout meer en meer ‘dagelijkse realiteit’ kan zijn.

Zowel de beschikbaarheid en diversiteit aan FSC gecertificeerde houtproducten, als het aantal FSC gecertificeerde bedrijven in de hout- en bouwsector blijven in stijgende lijn zitten. Recent lanceerde FSC België ook een nieuwe handleiding ‘Bouwen met FSC hout’, boordevol met praktische informatie en tips rond het werken met FSC gecertificeerd hout.


[2/10/2015] - » Het persbericht lezen

PROWOOD 2015: BEZOEK HACO TRADING! (HAL 1, STAND 1220)

Het is weer zo ver, één keer om de drie jaar opent Flanders Expo te Gent haar deuren om Pro-Wood te ontvangen. De technologiebeurs voor iedereen die beroepshalve met hout in aanraking komt. De volgende editie gaat door van 18 tot en met 22 oktober. Haco Trading zal als trouwe partner van Pro-Wood ook op deze vijfde editie aanwezig zijn met een aantal innovatie oplossingen uit ons gamma. Machines wegdenken uit het atelier is vandaag niet meer mogelijk, alleen is de zoektocht naar de, voor u, juiste machine er door de jaren heen niet gemakkelijker op geworden. Daarom maken wij er een punt van om samen met u in gesprek te gaan en samen tot een oplossing op maat te komen. Een persoonlijk contact met u als klant centraal ongeacht de grootte van uw bedrijf.

ROVER A EDGE
Deze bewerkingsmachine kan alle traditionle bewerkingen van een CNC machine aan en ook nog eens rechte en gebogen kanten afplakken. Met deze machine hebt u een streepje voor op uw concurrenten.


[21/9/2015] - » Het persbericht lezen

NIEUWE 18 V SCHROEFBOORMACHINE VAN BOSCH VOOR PROFESSIONALS

Nu met 13 millimeter Auto-Lock-boorhouder

  • Krachtig dankzij hoog draaimoment tot wel 63 Nm
  • Betere bediening dankzij nieuwe ergonomische handgreep
  • Sterkere motor met Electronic Motor Protection (EMP) voor lange levensduur
Met de nieuwe accuschroefboormachine GSR 18-2-LI Plus Professional biedt Bosch vakmensen nu nog meer vermogen, een betere ergonomie en meer flexibiliteit. De machine is uitgerust met een 13 millimeter Auto-Lock-boorhouder. Daardoor heeft ze nog meer toepassingsmogelijkheden. Bovendien zorgt de sterkere motor voor een hoger draaimoment. Met 63 Nm bij schroeven in hard materiaal en 24 Nm bij schroeven in zacht materiaal is de GSR 18-2-LI Plus Professional beduidend krachtiger dan haar voorganger. Ook de maximale boordiameters zijn verhoogd: in hout tot 38 millimeter en in staal tot 13 millimeter. De maximale schroefdiameter in hout is nu circa 8 millimeter.


[15/9/2015] - » Het persbericht lezen

OPSTART VAN NIEUWE 'FLAKER' INSTALLATIE BIJ NORBORD GENK

09/09/2015 - Norbord Genk, producent van OSB-platen, werkt dagelijks en op verschillende vlakken aan duurzaam ondernemen. Eén van de recentste initiatieven die daartoe moet bijdragen, is de overschakeling naar het zogenaamde 3 meter-hout. Vandaag is de investering van 3,6 miljoen euro voor de ‘flaker’ die het gebruik van 3 meter-hout mogelijk maakt, een feit. Deze investering is de meest recente van een € 16.000.000 plan om de site te Genk voor te bereiden op toekomstige behoeften. De nieuwe installatie werd, in het bijzijn van het Senior Management van Norbord, ingehuldigd en officieel opgestart.

Op 24 augustus werd de productie bij Norbord Genk stilgelegd voor het jaarlijkse onderhoud én voor wat men in het bedrijf was gaan bestempelen als ‘Project 3 meter’. De aanvoerinstallatie (‘flaker’) die het hout binnenbrengt, werd deels aangepast en deels vernieuwd. Dat was het geval voor de oplegtafelinvoer voor de uitlijntafel (‘step feeder’), de uitlijntafel en de ‘batch feeder’. Enkel de messenring en ontschorser konden behouden blijven.


[9/9/2015] - » Het persbericht lezen

SORTIMO LANCEERT GAMMA VAN HANDIGE ACCESSOIRES VOOR SOWAAPP, HET MODULAIRE SYSTEEM VOOR WERKPLEKINRICHTING

Sortimo, specialist in bedrijfswageninrichting en mobiele werkplaatsen, lanceert een nieuwe reeks accessoires die kunnen bevestigd worden aan het ‘SowaApp’ aluminium bekledingspaneel. Deze nieuwe reeks omvat o.a. beugels, haken en houders voor gereedschap en materiaal. De combinatie van paneel en accessoires zorgt voor een perfect ingerichte en handige werkplek.

Uitgebreid gamma
Het nieuwe gamma van SowaApp-accessoires is zeer uitgebreid en bevat voor elke toepassing de ideale oplossing. Zo zijn er universele houders voor bv. borstels of schoppen en gereedschapshouders. Voor het opbergen van allerhande klein en los materiaal voorziet het gamma een reeks houders voor Sortimo’s open of gesloten opbergbakjes.


[3/9/2015] - » Het persbericht lezen

LICHTTUNNELS VAN VELUX

Breng licht in de donkere hoekjes van uw woning
Elke woning heeft zijn donkere ruimtes, waar er geen raam is om licht binnen te laten. Inkomhallen, dressings en gangen kunnen bijvoorbeeld meestal niet van daglicht genieten, hetgeen nochtans belangijk is voor ons welzijn. VELUX wil deze “blinde” ruimtes uit de obscuriteit halen, en stelt daarom haar nieuwe generatie lichttunnels voor.

Veel daglicht in de leefruimtes verhoogt het comfort van de bewoners. De lichttunnels van VELUX brengen dit natuurlijk licht waar men dit meestal niet verwacht. Het systeem verbindt het dak met het plafond van de te verlichten oppervlakte: via een reflecterende buis wordt het daglicht verdeeld in de lager gelegen woonruimtes.


[25/8/2015] - » Het persbericht lezen

NIEUWE ONDERNEMINGSPRIJS BIJ DE INTERNATIONAL DESIGN AWARD

Katarzyna Sroka overtuigt met haar ontwerp 'Wall-Office'
Zeer goed vertegenwoordigd bij de 10e International Design Award was de Academy of Fine Arts uit Krakau. Niet alleen kwamen de meeste inzendingen daar vandaan, waarvoor de hogeschool de universiteitsprijs ontving, maar ook nog eens zeer goede. Zoals het ontwerp van Katarzyna Sroka. Zij won met haar ontwerp 'Wall-Office' de nieuwe ondernemingsprijs die medewerkers van Hettich en Rehau mochten uitreiken. Ook het voor het eerst uitgevoerde 'public voting' op de website van de International Design Award leverde een winnaar op: een team van drie studenten uit Colombia overtuigde met 'click and sit. Dlight'.


[11/8/2015] - » Het persbericht lezen

PERSCONFERENTIE PROWOOD 2015

Het is inmiddels een driejaarlijkse gewoonte geworden op 12 juni 2015 nodigde de organisator van het PROWOOD salon de vakpers uit op een persconferentie, waarbij de volledige sector de revue passeerde.

Dit is in feite een mooie aangelegenheid om luidop de indrukken en analyses van de voornaamste spelers op de Belgische markt te aanhoren.

Bij de opening van de conferentie kon Mr. Olivier Claesens, organisator van het salon PROWOOD, zijn tevredenheid tegenover de cijfers en statistieken waarover hij beschikt niet verbergen. PROWOOD 2015 kondigt zich aan onder uiterst gunstige omstandigheden , aangezien tot nog toe 181 exposanten zich inschreven tegenover een oppervlakte van 14.000 m².


[17/6/2015] - » Het persbericht lezen

WORKSHOP WOODLAB

Vrijdag 5 juni 2015 werd in Waver een workshop georganiseerd voor de gebruikers van woodLAB. Dit was de gelegenheid voor diezelfde gebruikers om elkaar te ontmoeten, respectievelijke ervaringen uit te wisselen en getuige te zijn van een upgrade voor de goede werking van het programma.

Een heel aantal punten werden bestudeerd, waarvan het grootste deel ongetwijfeld bestond uit het invoeren van A tot Z van het BLUM meubelbeslag, met zijn integratie in woodLAB. Een ander belangrijk punt was de creatie van een catalogus van schuiflades.


[17/6/2015] - » Het persbericht lezen

WÜRTH.BE STEEKT IN EEN NIEUW JASJE

Op vrijdag 12 juni lanceerde Würth Belux nv zijn nieuwe website. Door de continue uitbreiding en verbetering van de digitale services, drong een nieuwe site zich op. Een nieuw platform met een modernere vormgeving, verbeterde navigatie en een compleet vernieuwde online shop. Een site met meer ambitie.

Bent u een professional en wenst u snel een online bestelling te plaatsen of eenvoudig technische productinformatie te raadplegen? U vindt het antwoord op deze en andere vragen voortaan terug op de website www.wurth.be. De site is overzichtelijk, vlot navigeerbaar en mooi geïllustreerd.


[15/6/2015] - » Het persbericht lezen

5-IN-1 ACCUSCHROEFBOORMACHINESYSTEEM

Bosch FlexiClick biedt de vakman maximale flexibiliteit Voor het eerst op de markt: uniek boorhameropzetstuk

  • Systeem bestaande uit 14,4 of 18 volt accuschroefboormachine met elk vier opzetstukken
  • Maximale flexibiliteit en nauwkeurig werken, ook op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Comfortabel gebruik: opzetstukken kunnen gewoon tijdens het afstellen op de machine blijven zitten
Een krachtig accuschroefboormachinesysteem voor de vakman dat door vier verschillende opzetstukken bijna elke klus aankan ‒ dat is FlexiClick van Bosch. Het systeem bevat de accuschroefboormachine GSR 14,4 V-EC FC2 Professional of GSR 18 V-EC FC2 Professional evenals het passende boorhouder-, excenter- en haaks opzetstuk. Bovendien biedt Bosch als eerste fabrikant een boorhameropzetstuk. Dat maakt FlexiClick het meest veelzijdige accuschroefboormachinesysteem op de markt. De toepassingsmogelijkheden gaan van klassieke schroefklussen tot en met het boren in hout, metaal en zelfs beton. Daarnaast hebben de machine en het opzetstuk zeer compacte afmetingen.


[12/6/2015] - » Het persbericht lezen

VEILIGSTELLEN VAN DE CONCURRENTIEPOSITIE DOOR INNOVATIEBESCHERMING

Hettich komt op de Interzum 2015 in actie tegen plagiatoren
Hettich heeft op de Interzum 2015 opnieuw bij veel bedrijven gecontroleerd of deze auteursrechten schonden. Met een internationaal georiënteerde octrooirechtstrategie wil Hettich zijn eigen concurrentievermogen en dat van klanten beschermen.

Om het concurrentievermogen veilig te stellen is een omvangrijk patentportfolio nodig. De Hettich Groep heeft meer dan 2400 technische octrooirechten en zet die met succes in tegen octrooischenders. Hettich neemt al jarenlang maatregelen tegen plagiatoren, om hen te hinderen aan het verkopen van productkopieën. Een van deze maatregelen is het aflopen van belangrijke beurzen zoals de Interzum 2015 in Keulen. Samen met juridisch ochtrooigemachtigden werden hier circa 70 bedrijven gericht gecontroleerd op het schenden van octrooirechten. Centraal stonden scharnieren, ladegeleidingen en beslag voor schuifdeuren en meubelen.


[12/6/2015] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP