transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 23--> Aantal gevonden artikels : 1017

ABET LAMINATI TOONT MEG DIGITAL PRINT GEVELPLATEN OP ARCHITECT@WORK IN KORTRIJK EN LUIK

Ter gelegenheid van Architect@Work in Kortrijk (23-24/4/15) en Luik (28-29/5/15) stelt Abet Laminati de MEG Digital Print HPL gevelplaten voor. Dankzij de recente investering van Abet Laminati in nieuwe gesofisticeerde printtechnologie, kunnen de MEG Digital Print HPL platen worden gepersonaliseerd op basis van digitale ontwerpen die het printen van naadloze kleurengradiënten nu ook mogelijk maken. MEG Digital Print HPL hogedruk laminaat wordt als decoratief plaatmateriaal toegepast in o.a. geventileerde voorzetgevels. Het standaard MEG HPL plaatmateriaal wordt vooral toegepast bij een moderne, hedendaagse architectuur. Geventileerde gevels bekleed met deze zelfdragende panelen ogen zeer strak en sober (zeker indien men een neutrale kleur of een sober ontwerp kiest).


[12/6/2015] - » Het persbericht lezen

HARMONIEUZE MATERIALEN EN DESIGNS VOOR EEN TRENDY WINKELCONCEPT

Een totale herinrichting
B-Wear is een kledingboetiek in Zwevegem. De uitbaatster van de familiezaak, Marleen Geldhof, vond dat een herinrichting aan de orde was: “Ons interieur ging al jaren mee. We konden de sporen van slijtage niet langer negeren.”

B-Wear wou een vertrouwde maar moderne look. Bovendien nam B-Wear geen genoegen met half werk. Wanden, kasten, tafels en kledingrekken: alles moest een frisse en harmonieuze update krijgen. Marleen Geldhof: “We zochten naar een eigentijdse, efficiënte en persoonlijke stijl. Het was niet makkelijk om een oplossing te vinden die aan die eisen voldeed.”


[4/6/2015] - » Het persbericht lezen

LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1

 • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
 • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
 • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
 • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groot succes voor alle betrokken partijen, met een indrukwekkende reeks van innovatieve technologieën en productiescenario's, grote machines en de snelle vooruitgang geboekt door de industrie 4.0 in de houtbewerking en de houtverwerkende industrie. "Exposanten presenteerden hier hun nieuwste innovaties aan een wereldwijd publiek en toonden de nieuwe, hoge normen van de communicatie tussen mensen, machines en slimme werkstukken in de meubel

 • en houtindustrie duidelijk aan," verklaarde Dr. Jochen Köckler, een lid van het Deutsche Messe bestuur verantwoordelijk voor LIGNA. "Baanbrekende nieuwe technologieën zijn de sleutel tot succes voor schrijnwerkers en meubelmakers, waardoor geïntegreerde productie binnen hun bereik ligt." Köckler zei ook dat het uitstaande succes van het evenement haar leidende positie in de wereld heeft vastgesteld. Een totaal van 96.000 bezoekers bezochten de beurs, waaronder ongeveer 40.000 van buiten Duitsland.


  [28/5/2015] - » Het persbericht lezen
 • ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015

  Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

  Een hout dat het licht laat doordringen, dat is Radiant de laatste creatie van ALPI, een Italiaans bedrijf dat zich de wereldleider mag noemen in de productie van decoratieve oppervlakken in gereconstrueerd hout voor interieurdecoratie. ALPI bevestigt zijn leiderspositie in de technologische verbetering van het materiaal, om aan de markt de perfectie te bieden wat betreft design en innovatie.


  [28/5/2015] - » Het persbericht lezen

  EGGER - POSITIEVE BEOORDELING EN BELOVENDE VOORUITZICHTEN

  EGGER verstevigt haar positie op de markt en gaat de toekomst tegemoet met innovatieve producten en installaties.

  De EGGER-groep heeft haar boekjaar 2014/15 afgesloten en is tevreden met haar vooruitgang. De stabiele ontwikkeling, vooral op het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign, had een positief effect op het afgelopen jaar. EGGER heeft een goede positie op de markt, wat aantoont dat het bedrijf op het juiste spoor is met haar strategische investeringen en groeibeslissingen. EGGER is vol van vertrouwen voor het nieuwe boekjaar en blijft sterk investeren in zijn bestaande fabrieken.

  • De EGGER-groep is tevreden met haar vooruitgaang in het afgelopen boekjaar.
  • Het gebied van decoratieve producten voor meubel- en interieurdesign heeft in het boekjaar 2014/2015 een positieve ontwikkeling ervaren.
  • EGGER heeft de weg naar een voortdurend stabiele ontwikkeling in het nieuwe boekjaar al vrijgemaakt met behulp van een uitgebreid investeringsprogramma.
  • Er is ook geïnvesteerd in verdere ontwikkeling van het EGGER-merk en producten.


  [26/5/2015] - » Het persbericht lezen

  NIEUWE OSB-PLAAT VAN NORBORD VOOR DE DOE-HET-ZELVER

  Norbord, producent van OSB-platen, stelt Panel2 voor. De nieuwe plaat is oersterk, duurzaam én heeft een gebruiksvriendelijk formaat. Panel2 is vierzijdig voorzien van tand en groef en dus perfect voor de snelle beplating van daken, ondervloeren en wanden. Kortom, de ideale plaat voor doe-het-zelvers en zelfstandige professionals.

  Robuust en gebruiksvriendelijk
  De Panel2 -platen bestaan uit verschillende lagen houtschilfers. Dit type plaat heeft geen zwakke plekken of knoesten en biedt - in tegenstelling tot multiplex - een constante sterkte en stijfheid. Panel2 is robuust, een troef die op geen enkel moment afbreuk doet aan het gebruiksgemak. Integendeel, Panel2 -platen hebben een handig formaat (59 x 170 cm) en een laag gewicht (11 kg).


  [26/5/2015] - » Het persbericht lezen

  WEES WELKOM OP ONZE LIMBURGSE OPENDEURDAGEN 29 & 30 MEI 2015

  Wij presenteren U gedurende deze 2 dagen onze beste condities en prijzen voor :

  FESTOOL - Verscheidene demonstraties mogelijk. Kom en test zelf. Profiteer van de tijdelijke extra fabriekskortingen.
  Kom kennismaken met de nieuwste draagbare kantenlijmer Conturo. Een must voor elke interieurbouwer, ook al werkt U vandaag met de modernste stationaire kantenlijmer.

  De Conturo is de aanvulling op uw productiemogelijkheid.

  ROBLAND Silver Line by BIMAC
  Belgische fabrikant van gecombineerde houtbewerkingsmachines, alsook van industriële standaard machines. Presentatie van compacte en budgetvriendelijke kantenaanlijmers in het gamma KM. De vaste waarde in Limburg. Uw dealer BIMAC staat klaar voor de volledige service van ROBLAND.


  [26/5/2015] - » Het persbericht lezen

  PRODUCTINNOVATIES VAN HETTICH OP DE INTERZUM 2015

  Naast de oppervlaktetrends wordt het meubeldesign momenteel door drie trends beheerst: smalle voegen, greeploze fronten en geruisloze, comfortabele functies. Hettich heeft op de Interzum 2015 beslagen gepresenteerd die deze trends doelgericht en rendabel in alle marktsegmenten kunnen integreren.

  Overtuigende precisie: nieuwe Actro 5D geleiding
  Het nieuwe geleidingssysteem Actro 5D van Hettich is perfectie voor de zintuigen: zichtbaar, hoorbaar, voelbaar. Met Actro 5D kan het voegenbeeld tot op tiende millimeters nauwkeurig worden ingesteld. Doordat de schuiflade buitengewoon vast op de geleiding zit en dankzij de grote verticale en horizontale stabiliteit zijn zeer smalle voegen mogelijk. Schuifladen lopen met Actro 5D voelbaar licht, stil en zonder overgangen, waardoor een zeer hoogwaardige uitstraling wordt overgebracht. Ook het sluiten geschiedt geruisloos dankzij de geïntegreerde demping Silent System.


  [12/5/2015] - » Het persbericht lezen

  TEL DE SPANTEN VAN DE BELGICA

  Op de werf
  Een paar maanden geleden, is de definitieve kielbalk geplaatst op de werf en intussen werden er reeds twaalf spanten gemonteerd. Dit monteren van een spant is een hele onderneming, omdat elke spant zo’n 500 kilo weegt en omdat het plaatsen flink wat precisiewerk vereist. Dank zij de heftruck, die door PSA werd geschonken, kan De Steenschuit de klus echter makkelijk klaren. Tegen eind 2015 zou het overgrote deel van de 62 spanten op zijn plaats moeten staan.

  Vernieuwd opleidingsprogramma
  Niet alleen aan het schip, maar ook aan het sociale luik van De Steenschuit werd de laatste tijd intensief getimmerd. Een van de belangrijkste realisaties is de hertekening van het opleidingsprogramma


  [12/5/2015] - » Het persbericht lezen

  TRENDS EN NIEUWE PRODUCTEN EN IDEEN IN HET DEEL "FUNCTION & COMPONENTS":

  Onderzoek van interzum 2015 exposanten

  Een toonaangevende internationale handelsbeurs zoals interzum toont bezoekers de nieuwste trends in de meubelindustrie en interieurinrichting. Terwijl ze zich voorbereiden op hun optreden op de beurs, besteden de exposanten veel tijd aan de volgende vragen: Welke trends zien zij voor de toekomst? Welke producten zullen deze trends voortbrengen? En welke nieuwe producten en diensten zullen ze eigenlijk tonen op de beurs? Om te peilen naar hun eerste mening, stelde Koelnmesse enkele vragen aan de exposanten van interzum voordat de beurs begon.

  Vele bedrijven namen deel aan het onderzoek, dat zelfs voor dat de beurs begon al zorgde voor de eerste glimp van de nieuwe producten en ideeën die getoond worden op interzum samen met de trends van de toekomst.


  [6/5/2015] - » Het persbericht lezen

  NOBLESSE- LIGNA 2015 - MAKING MORE OUT OF WOOD

  Het Noblesse team verhuist voor een week naar Hannover. Wij zullen u graag verwelkomen op de stands van onze fabrikanten. Er staat immers heel wat te gebeuren en er zijn zoals steeds veel nieuwigheden. Indien u iets specifieks op het oog hebt, dan verzoeken wij u vriendelijk met ons contact op te nemen om een afspraak te maken op de stand van uw keuze.

  Mocht u nog niet over toegangskaarten beschikken, dan kunnen wij misschien nog helpen. Wij hopen binnenkort over een (jammer genoeg) beperkte voorraad te beschikken. In de mate van het mogelijke sturen wij u het gevraagde toe.

  Klik hier om het "Ligna 2015" nummer van Noblesse Info te lezen.


  [25/4/2015] - » Het persbericht lezen

  ABET LAMINATI : PROJECTPARTNER VOOR ZORGSPECIFIEKE OPLOSSINGEN

  Abet Laminati biedt met een uitgebreid leveringsassortiment van innovatief en duurzaam HPL en Solid Surface plaatmateriaal, totaaloplossingen voor het inrichten van ruimtes in de zorgsector, zoals patiëntenkamers, operatiekwartieren, verzorgingsruimtes, laboratoria, clean rooms, sanitaire cellen, leslokalen, enz. Het ervaren team van Abet Laminati productexperts, adviseert en begeleidt architecten, ontwerpers en aannemers zowel tijdens de studie- als de uitvoeringfase van het project. Dankzij de specifieke esthetische en gecertificeerde materiaaleigenschappen, draagt het Abet Laminati plaatmateriaal bij tot het creëren van een aangename omgeving waar het comfort en welzijn van de zorgbehoevende centraal staat.


  [23/4/2015] - » Het persbericht lezen

  HOUTSOORTEN VOOR DE BOUW EN GWW-SECTOR

  Deze database bevat houtsoorten en plaatmaterialen voor toepassingen in de woning- en utiliteitsbouw en grond-, weg- en waterbouw. Per houtsoort wordt informatie getoond over de houteigenschappen, toepassingsmogelijkheden en leveranciers. Daarnaast is aangegeven of een houtsoort leverbaar is met een keurmerk voor duurzaam bosbeheer of een legaliteitsverklaring en welke status deze hebben binnen het Nederlands duurzaam inkoopbeleid. Onder het kopje ‘Infobladen’ staan achtergronden over o.a. duurzaam inkopen, keurmerken en houttoepassingen.

  Deze database is opgezet om inkopers (bij de overheid) én leveranciers van hout te ondersteunen bij het duurzaam inkopen van hout. Architecten en andere gebruikers en beslissers kunnen er ook hun voordeel mee doen.


  [23/4/2015] - » Het persbericht lezen

  KWALITEIT EN INNOVATIVITEIT DECOSPAN BELOOND MET INTERZUM AWARD!

  Menen, 24 maart 2015. Van 05 tot 08 mei 2015 vindt in Keulen de tweejaarlijkse vakbeurs “Interzum” plaats. Tijdens dit evenement komen de meest toonaangevende bedrijven in de sector van interieur, plaatmateriaal en meubelbouw samen om er de nieuwste producten en trends voor te stellen. Ook Decospan zal opnieuw aanwezig zijn, na eerdere succesvolle deelnames.

  Voorafgaand aan dit evenement strijden bedrijven van over de hele wereld tegen elkaar met als mogelijke beloning: het winnen van een internationaal erkende award voor uitmuntend design en onberispelijke kwaliteit. Decospan kon als Europees marktleider op gebied van fineerverwerking niet ontbreken in deze strijd.


  [20/4/2015] - » Het persbericht lezen

  ABET LAMINATI - NIEUWE OPPERVLAKTESTRUCTUUR “PAPIER”

  De tactiliteit van de woon- en werkruimte wordt vandaag nog meer dan vroeger bepaald door een bewuste materiaalkeuze. Het interieurontwerp richt zich dan ook meer en meer op de beleving van het oppervlak waarbij de visuele en decoratieve interpretatie in perfecte harmonie met de tastzin wordt gebracht. Met het voorraadprogramma Touched by Colours HPL biedt Abet Laminati de ontwerper de mogelijkheid om objecten, meubels, volumes met hogedruk laminaat (HPL) te creëren die uitnodigen tot het aanraken, ervaren, beleven,… van de materie. Touched by Colours is gebaseerd op de combinatie van 21 niet trend gebonden Print HPL basiskleuren met 7 uitgesproken oppervlaktestructuren. “


  [15/4/2015] - » Het persbericht lezen
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

  WOOD-IT.BE  

  WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

  PERSBERICHTEN
  ARTIKELS
  TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
  GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
  GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
  TE BEZOEKEN WEBSITES
  TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
  VACATURES
  DISCLAIMER
  SITEMAP