transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 28--> Aantal gevonden artikels : 1017

DE ACCUVERSIE VAN DE CARVEX - VERMOGEN ZOALS UIT HET STOPCONTACT.

 • uitstekend bochtgedrag door torsiebestendige pendelstang en drievoudige zaagbladgeleiding
 • Grote doortrekkracht voor een snelle zaagvoortgang
 • eenvoudige bediening door softgrip en ergonomische uitvoering
 • in- en uitschakelaar aan weerskanten, vanuit elke greeppositie te bereiken
 • Snel en gereedschaploos wisselen van zolen, loopzolen en zaagbladen
 • Goed zichtbare aftekenlijn door LED-verlichting en sterke afzuiging
 • Krachtbesparend laag gewicht: 2,4 kg


[22/5/2014] - » Het persbericht lezen

BOSCH "WIRELESS CHARGING SYSTEM" VOOR PROFESSIONALS

Accugereedschap vanaf nu altijd gebruiksklaar

 • Verhoogde productiviteit en comfort: gereedschap is altijd gebruiksklaar
 • Technologie spaart kosten, een tweede accu is niet meer nodig
 • Laadeenheden zonder contactpunten zijn tegen water en stof beschermd
 • Volledige compatibiliteit met het volledige 18 volt professionele systeem van Bosch

Bosch past als eerste ter wereld de voordelen van inductieve energieoverdracht toe op accugereedschappen. Met de introductie van het "Wireless Charging System" presenteert Bosch de nieuwste ontwikkeling in laadtechnologie en nieuwe manieren voor het efficiënt, kosten- en tijdbesparend werken met accugereedschappen. "We zijn ervan overtuigd dat we met deze pioniersrol even succesvol kunnen zijn als met de eerste integratie van Lithium-Ion-cellen in een accuschroevendraaier meer dan tien jaar geleden – een technologie die men voor 2003 alleen van de gsm's kende en waarmee ondertussen 83 procent van alle handbediende elektrische accugereedschappen in Europa uitgerust is", verklaart Henk Becker, lid van de divisiedirectie in de afdeling Power Tools van de Robert Bosch GmbH.


[19/5/2014] - » Het persbericht lezen

ROGIERS: THE HOME EVENT

Uitnodiging 22

 • 25 mei 2014
  • Tal van nieuwigheden
  • Uitzonderlijke voorwaarden en promoties
  • Opruiming stock en toonzaalmachines

  Donderdag en vrijdag live demo van

  • Maestro ProView: Simulatiesoftware CNC-machines 5-assen
  • Spazio 3D: Software voor interieur
  • Maestro WD & Kosmosoft: Software voor ramen & deuren


  [14/5/2014] - » Het persbericht lezen
 • WURTH INSPIREERT

  Met 50 jaar ervaring op de Belgische markt, blijft Würth Belux nv investeren in service en kwaliteit.

  Laat u daarom inspireren tijdens de grote uitbreiding van onze shop aan de Everdongenlaan. Ons Turnhoutse filiaal verdubbelde namelijk niet alleen qua oppervlakte, voortaan hebben we er ook alles in huis om onze klanten actief kennis te laten maken met ons verviervoudigde gamma en innovatieve voorraadsystemen.

  Snuif op 20 mei 2014 de vernieuwde sfeer op ter ere van ons 50-jarige jubileum en wees bovendien getuige van een uitzonderlijke sportieve prestatie. Würth laat zich namelijk op sportief vlak inspireren door Marathonman Stefaan Engels, de duursporter die drie jaar geleden maar liefst 365 marathons in evenveel dagen afwerkte. Op 20 mei kan u meegenieten van zijn nieuwe recordpoging: 2272 kilometer door België lopen in één maand tijd. Aanschouw met eigen ogen of het hem die dag lukt om de eindmeet te halen..


  [13/5/2014] - » Het persbericht lezen

  H.B. FULLER INVESTEERT IN DE TOEKOMST

  Onze lijmleverancier H.B. Fuller investeert 70 miljoen € in nieuwe productie-sites en een state-of-the-art technology Center in Lüneburg, Duitsland voor innovaties. Ook na de Forbo-acquisitie blijft het dus hard gaan met Fuller's 3-jarig transformatie project. Bedoeling is de organisatie efficiënter & klantgerichter te maken. Zij hebben momenteel de capaciteit om nog meer proactief te reageren op de productie uitdagingen van de klanten.

  Ook de tests die in het technology center uitgevoerd worden, helpen de klant bij het stroomlijnen van hun productieprocessen en dragen bij tot lijnefficiëntie. Het volledig artikel kan nagelezen worden op de linkedin pagina van Robaco

  www.linkedin.com/company/robaco-nv


  [6/5/2014] - » Het persbericht lezen

  HACO TRADING WENST U UIT TE NODIGEN OP XYLEXPO 2014: DE INTERNATIONALE VAKBEURS VOOR HOUTTECHNOLOGIE.

  Xylexpo vindt plaats in Milaan van 13 tot 17 mei.

  U zal onze mensen vinden op de stand van Biesse in Hall 1, Stand C10-B11.

  Met sterke focus op onderzoek & ontwikkeling, introduceert Biesse geavanceerde technologische oplossingen met speciale focus op de productie van hogekwaliteitcomponenten.

  Deze nieuwste technologieën en machines staan op de stand:

  • Het AirForce System: systeem voor de applicatie van laserkanten door middel van warme gecomprimeerde lucht
  • bSolid software: ontwerp en creëer zonder beperkingen, beheer uw productie!
  • De werkcel met hoge-productiviteit opdeelzaag en het Winstore automatisch magazijn
  • Het nieuwe cnc-bewerkingscenter Rover B FT
  • De nieuwe Winline One: een oplossing voor hoge kwaliteit productie van deuren en ramen
  • De nieuwe kantenlijmer Akron 1400
  • de nieuwe versie van de Opera 7 voor schuurbewerkingen


  [29/4/2014] - » Het persbericht lezen

  EMAC PVC SYSTEM - NIEUW S150 SCHUIFRAAM

  • Economische en rationele vervaardiging dankzij omlopend gelaste buitenkader uit PVC
  • Grotere dichtheid dankzij twee omlopende borsteldichtingen ter hoogte van de vleugelopdek
  • Vleugelgewicht tot 250 kg mogelijk
  • Eenvoudige bediening ook bij verhoogde vleugelgewichten
  • Glasdikte tot 40 mm
  • Centraal verhakingsprofiel uit aluminum voor inbraakwering
  Verkrijgbaar in 10 kleuren
  Meer info: http://www.emacbelgium.be/


  [23/4/2014] - » Het persbericht lezen

  HOUTPRO+

  Na de standverdelingsvergadering van de nieuwe vakbeurs HoutPro+ van 3 en 4 april jl. tikt de teller nu op 83 exposanten en 6.041 m² netto oppervlakte (12.000 m² bruto) verspreidt over 3 hallen.

  De Brabanthal is volledig voorbehouden voor de houtbewerkingsmachines en aanverwante producten of diensten en voor de pers. In de aanpalende Kempenhal en Langstraathal stellen dan weer de exposanten uit de aanverwante sectoren tentoon: toelevering, Hout, beslag, veredelingsproducten enz. In totaal zijn 70% van de uitgenodigde bedrijven persoonlijk langsgekomen om hn standplaats te kiezen, wat voor deze eerste keer een succes genoemd kan worden. Menig langsgekomen exposanten wisten te zegen dat zij deze, voor Nederland ongewone, wijze i.v.m. stand toewijzing, echt wisten te waarderen !


  [10/4/2014] - » Het persbericht lezen

  SAMENWERKING TUSSEN LAMETT EN EUROPLAC.

  Lamett, de parketspecialist en de Franse fabrikant Europlac hebben een overeenkomst afgesloten om samen producten te ontwikkelen voor de Europese markt en ook voor de rest van de wereld. Deze samenwerking zal ervoor zorgen dat beide partijen beter kunnen inspelen op de vraag van zeer grote klanten uit de vloersector en daarnaast ook in staat zijn om te voldoen aan de specifieke vragen vanuit de projectwereld.

  Deze samenwerking werd bevestigd door de zaakvoerder van Lamett, Mr Bruno Descamps, en de zaakvoerder van Europlac, Mr Cabannes.

  Samen nieuwe producten creëren
  Een aantal producten zal geproduceerd worden door Europlac, Lamett zal deze producten op de markt brengen onder eigen merk of onder het huismerk van grote distributeurs.


  [7/4/2014] - » Het persbericht lezen

  EEN NIEUWE WENDING VOOR NOBLESSE BENELUX

  Noblesse Benelux, reeds meer dan 60 jaar invoerder van kwaliteitsmachines voor de houtindustrie, deelt mede dat, na een "management buy out"" en met ingang van 31 maart 2014, een team, bestaande uit 4 werknemers van het bedrijf, het roer heeft overgenomen. De ""continuïteit van het beleid"" is verzekerd, doordat de voormalige zaakvoerders, Jan en Paul Noblesse, nog jarenlang actief blijven, als bestuurder en ook operationeel.

  De vier nieuwe bestuurders zijn Davy Raes, handelsingenieur, Bert Wittevrongel, ingenieur MSc, Werner Kennes, sales manager en Koen De Donder"", office manager. Gedelegeerd bestuurder wordt Davy Raes en Voorzitter van de Raad van Bestuur blijft Jan Noblesse.


  [3/4/2014] - » Het persbericht lezen

  INNOVATIEVE OPENINGSFUNCTIE PUSH TO OPEN SILENT VOOR ARCITECH SCHUIFLADEN

  Hettich biedt met ArciTech en de nieuwe Push to open Silent functie een systeemschuiflade die het mechanische Push to open mechanisme combineert met het comfort van de demping Silent System. Dit systeem overtuigt in het bijzonder door de geringe frontplaatspleet en een uniek ruime openingswijdte. Het resultaat: een chique greeploos design en groot bedieningscomfort bij een economische productie dankzij de toepassing van de standaard ArciTech schuifladeelementen.

  Push to open Silent – comfortabele openingsfunctie
  Push to open Silent kan puur mechanisch wat tot nu toe alleen elektromechanische systemen konden: het brengt een greeploos design harmonieus samen met een groot openings- en sluitcomfort van de schuifladen.


  [26/3/2014] - » Het persbericht lezen

  SUCCESVOLLE EERSTE EDITIE VOOR EUROPEAN FLOOR & WALL EXHIBITION IN GENT

  3509 bezoekers en ruim 110 exposanten voor een vakbeurs van houten vloeren, terrassen en gevelbekleding, vinyl, laminaat en pvc.

  Van zondag 16 tot dinsdag 18 maart was Flanders Expo in Gent (B) de verzamelplaats van de internationale sector voor houten vloeren en gevelbekledingen, terrassen, vinyl, laminaat en pvc-vloeren. In totaal bezochten 3509 bezoekers de vakbeurs.

  Gent – 19 maart 2014

  Hoogwaardig aanbod, gezellige en comfortabele beurs
  De afgelopen European Floor & Wall Exhibition presenteerde zich als een mooie en gezellige vakbeurs die een divers, nationaal en internationaal publiek gedurende drie dagen de gelegenheid bood tal van nieuwe producten en leveranciers uit alle landen van Europa en daarbuiten te leren kennen.


  [21/3/2014] - » Het persbericht lezen

  NULVOEGDEMONSTRATIES

  Optimale nulvoeg én beste waarden qua vocht- & warmteweerstand op de Hebrock Airtronic met Döllken Fusion-edge PP-kanten (polypropyleen met polymeerlaag), te zien op de demo's bij Noblesse Benelux.

  In de maand maart organiseert Noblesse Benelux individuele "nulvoegdemonstraties op afspraak" in het bedrijf te Londerzeel. Door gewoon te bellen naar Sales Manager Werner Kennes op nr. 0490 56 62 60 kan je zo'n afspraak vastleggen.


  [21/3/2014] - » Het persbericht lezen

  EENZELFDE KANT VOOR ALLE VERWERKINGEN RAUKANTEX LASER EDGE: BRUIKBAAR MET ZOWEL LASER-, HOT AIR ALS PLASMATECHNOLOGIE

  Het verlangen in termen van design en uiterlijk van meubelen neemt de laatste jaren almaar toe met een steeds sterkere vraag naar de nulvoeg. Er zijn 3 procedures op de markt die het toelaten om een onzichtbare voeg tussen paneel en kantenband te verwezenlijken : het aanbrengen met een laser, de hot air procedure en de plasmatechniek. Allen creëren ze een duurzame verbinding tussen kant en plaat, zonder lijmvoeg, allen in een optimaal productieproces.

  DE POLYMERE FUNCTIELAAG VAN REHAU
  REHAU voorziet RAUKANTEX laser edge van een speciale functielaag, perfect passend bij de basiskleur van de kant, die gesmolten kan worden met al de beschikbare technieken op de markt. Dit resulteert in een duurzame afwerking van het paneel. De aanpak eigen aan elke kant kan individueel ingesteld worden op de machine en dit is de sleutel voor een optimale afwerking.


  [17/3/2014] - » Het persbericht lezen

  EEN NIEUW AANBOD DESIGN EN TECHNIEK RONDOM DE DEUR

  Exact 5 maanden na de lancering van de catalogus ‘Meubelgarnituren’ brengt LMC als specialist in functioneel beslag voor meubel, interieur en winkel opnieuw een collectie op de markt, ditmaal met als thema ‘Rondom de deur’. Deze collectie bundelt zowel technische als designoplossingen voor het binnenschrijn-werk, geschikt voor interieur- en utiliteitsbouw.

  De nieuwe collectie is opgebouwd rond 2 grote thema’s. Het eerste deel legt de nadruk op de nieuwste designtrends in deur- en raamkrukken en schuifdeurgrepen.

  De grepen werden geselecteerd uit de assortimenten van de grootste merken, waaronder: OLIVARI, GRÖEL, ENRICO CASSINA, HOPPE en FSB, die samenwerken met gerenommeerde designers zoals Patricia Urquiola, Alessandro Mendini, Jesper Morisson en Marelli & Molteni. Het is een zeer gevarieerde en eigentijdse collectie geworden: gestileerde grepen met bijhorend rozet, opbouw of ingewerkt voor een strak lijnenspel, rond of vierkant en in diverse materialen (zoals de zijdezacht aanvoelende greep LOFT in inox en teflon) en kleuren: metaal, zwart en wit…


  [14/3/2014] - » Het persbericht lezen
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

  WOOD-IT.BE  

  WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

  PERSBERICHTEN
  ARTIKELS
  TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
  GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
  GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
  TE BEZOEKEN WEBSITES
  TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
  VACATURES
  DISCLAIMER
  SITEMAP