transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 31--> Aantal gevonden artikels : 1017

OPENDEURDAGEN BIJ HACO - 15-16-17 NOVEMBER 2013

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november zet Haco Trading de poorten van zijn meer dan 3.000 m² grote showroom wagenwijd open voor het publiek. Van 10 uur tot 18 uur kunt u er terecht om het brede gamma bewerkingsmachines voor hout, aluminium en pvc te bezichtigen. Blikvangers zijn onder meer de AirForce kantenmachine en de compacte Rover. Bovendien krijgt u, mits voorgaande afspraak, de mogelijkheid om het recent in het VTI van Roeselare geïnstalleerde Uniline ramencenter te gaan bekijken. Zoals u van Haco gewoon bent, is er ook dit jaar opnieuw een pak friet en een Sint-Bernardus voorzien voor wie honger en/of dorst heeft.

BIESSE AIRFORCE SYSTEM
Veel keuken- en interieurbouwers hebben de mond vol van de nieuwe 'laserkanten' die zowel optisch als fysisch één geheel vormen met de meubelplaat. Om de alom gegeerde 'nulvoeg' te verwezenlijken diende men aanvankelijk te investeren in een dure machine uitgerust met een CO2- of diodelaser.


[24/10/2013] - » Het persbericht lezen

PARKETSPECIALIST LAMETT ORGANISEERT SEMINAR “SELLING FLOORS IN 2020”

Op 24 oktober organiseert Lamett in Kinepolis Gent een prestigieus seminarie met de titel “Selling floors in 2020”. Op die manier wil zaakvoerder Bruno Descamps duidelijk maken dat hij en zijn team niet van plan zijn de markt blindelings te volgen. De wereld van de vloerbekleding is in verandering. Hoe ziet de sector, de consument en de parketzaak er uit in 2020? Is er nog een plaats voor de klassieke parkethandel, of stort de klant zich massaal op het internet? Iedereen stelt zich deze vragen. Weinigen formuleren antwoorden. Lamett doet dit wel. Lamett tekende het voorbije jaar een eigen visie en strategie uit, en deelt die tijdens dit seminar in alle openheid met haar klanten en de parketmarkt.

Bruno Descamps : “Eigenlijk is onze vaststelling heel eenvoudig. Vroeger bepaalden we als fabrikant hoe ons product bij de consument terecht kwam. Vandaag, en zeker morgen, is het de consument die beslist hoe, waar en wanneer hij ons product wil.


[11/10/2013] - » Het persbericht lezen

SCM GROUP GROEIT EN VERSTERKT ZIJN MARKTPOSITIE !

Het marktaandeel van de SCM Group, een wereldleider in de productie machines voor hout, kunststof en aanverwante producten, is de laatste jaren sterk gegroeid in België.

Om nog competitieve, efficiënter en prominenter op de Belgische markt aanwezig te zijn heeft SCM GROUP SPA een nieuwe strategie uitgewerkt en de bestaande overeenkomsten voor de verkoop van zijn producten per onmiddellijke ingang herzien.

Met ROGIERS-VANPOUCKE NV en DETA MACHINES BVBA werd overeengekomen dat alle activiteiten van het SCM GROUP Belgium filiaal zullen geïntegreerd worden in beide bodemen en dat de verdeling van, en service voor, de SCM machines op de Belgische markt als volgt verder gezet zal werden.


[10/10/2013] - » Het persbericht lezen

KLOPBOORMACHINES QUADRILL PD

De QUADRILL elektrische boormachine: ongekend veelzijdig

Maak uw werk gemakkelijker! Want waar tot nu toe veel machines nodig waren, bijv. om op nauwe plaatsen te boren, grote of kleine schroeven in te draaien of op een bepaalde diepte te schroeven, volstaat nu één enkele machine – de QUADRILL DR 18/4 E of PD 20/4 E, met slagfunctie. Het unieke design biedt vele voordelen, want de QUADRILL is niet alleen lichter maar ook 10 cm korter dan traditionele boormachines, wat bijvoorbeeld bij seriegebruik goed te merken is.

Meer vermogen per Watt - de EC-TEC motor
Het hart van de nieuwe QUADRILL is de hightech EC-TEC motor. Deze onderscheidt zich met name door zijn zeer hoge efficiency. Dit betekent: Meer vermogen bij minder stroomverbruik. Hiermee is de QUADRILL even sterk als de traditionele machines van 850 watt.


[9/10/2013] - » Het persbericht lezen

FINASPAN - EEN VOLLEDIG HERNIEUWDE WEBSITE !

De fineerwereld is een fascinerende wereld, prachtig maar soms ook mysterieus.

Het team van Finaspan nodigt u uit om het te ontdekken dankzij hun volledig hernieuwde site !
Neem een kijkje op http://finaspan.be/nl

Finaspan, een familiebedrijf dat reeds 5 generaties lang actief is in de fineerwereld, brengt u een heleboel informatie ter beschikking: een aangevulde fineeraanbod (nu meer dan 120 houtsoorten in voorraad), nieuwe producten, nieuwe diensten, enz. Finaspan, dat zijn ook innoverende merkproducten gelakt of geborsteld of beide samen, evenals selecties en het aanzetten van fineer op aanvraag voor alle architecturale projecten, groot of klein.

Maar bovenop ons aanbod, onthoudt u het belangrijkste: ons hele team staat ter uwer beschikking om u te adviseren en te bedienen.

En dit steeds met de glimlach!

Het team van Finaspan


[8/10/2013] - » Het persbericht lezen

DEWAELE LANCEERT NIEUW WANDSYSTEEM OP BISBEURS

Op de Bisbeurs in Gent lanceert Dewaele Bouwbedrijven dit weekend zijn nieuwe lage-energie wand. Met meer dan 60 jaar ervaring in houtskeletbouw, blijft Dewaele investeren in innoverende wandconcepten.

Nieuwe lage-energie wand
Met deze nieuw wand boekt Dewaele meteen spectaculaire resultaten. Twee belangrijke factoren, de isolatiedikte van 36cm en een extreme luchtdichtheid, zorgen voor een drastische beperking van de warmteverliezen.

In detail Dewaele kiest resoluut voor een grotere wanddikte. Het LVL-skelet van 30 cm zorgt niet alleen voor een grotere stabiliteit, het laat ook toe om de wand te isoleren met ingeblazen houtwol. Dit in combinatie met een dampopen houtvezelplaat, zorgt de nieuwe wand voor een scherpe U-waarde van 0,113.


[2/10/2013] - » Het persbericht lezen

NORBORD GENK SLEEPT NORBORD SAFETY STAR IN DE WACHT

Genk, 30 september 2013 – Het ‘Norbord Safety Star’-implementatieteam bij Norbord in Genk heeft alle zeilen bijgezet om het gegeerde veiligheidscertificaat te behalen. Het bedrijf draagt veiligheid op en om de werkvloer hoog in het vaandel. Dat de vlag met het ‘Safety Star’-logo op de site zal wapperen, is voor alle medewerkers een bevestiging dat het veilig werken is bij Norbord Genk, waar dagelijks SterlingOSB-Zero® wordt geproduceerd.

Officiële overhandiging
‘Norbord Safety Star’ is een initiatief van de Norbord Groep die daarmee haar vestigingen wereldwijd op eenzelfde veiligheidsniveau wenst te brengen. Het programma omschrijft naast de vereisten ook aanbevelingen en ‘best practices’.


[30/9/2013] - » Het persbericht lezen

TRIPLACO - EDUBUILD 2013

Triplaco neemt deel aan Edubuild 2013 te Flanders Expo Gent en stelt met trots de nieuwe collectie akoestische panelen Print Acoustics ® aan u voor. Deze vakbeurs voor professionelen gaat door op 17 en 18 oktober 2013.

AKOESTISCHE PANELEN
Kill the noise with Print Acoustics ®

Onze nieuwe collectie akoestische panelen is ontwikkeld om allerhande storende geluiden uit de omgeving te absorberen en bijgevolg te reduceren.

De akoestische panelen bestaan standaard uit een kern van MDF, voorzien van een print HPL (High Pressure Laminate van Abet Laminati, keuze uit meer dan 750 moderne en klassieke prints) aan beide zijden. Op de rugkant wordt er nog een akoestisch dempend glasvlies voorzien.


[26/9/2013] - » Het persbericht lezen

NIEUWE BLIKVANGERS BIJ TA'OR

TA’OR CUBICS verwelkomt enkele nieuwe blikvangers. Het gamma lade-indelingen CubiLux is uitgebreid met een stijlvol rood leder. Leuk om opvallende kleuraccenten te leggen. CubiMax (melamine) en CubiSoft (vilt) kregen er een lage variant bij in de N-hoogte.

CubiLux in rood leder
Organiseer met stijl dankzij deze hoogwaardig afgewerkte cubics uit nappa leder. Zowel leeg als met vakverdelingen geven zij elke lade een gevoel van functionele exclusiviteit. Enkele cubics uit deze collectie werden speciaal vervaardigd voor het opbergen van horloges, ringen en kettingen. CubiLux is nu beschikbaar in zwart en rood leder, en dit in twee hoogtes: 32 mm en 62 mm.


[26/9/2013] - » Het persbericht lezen

FORMICA GROUP VIERT IN 2013 HAAR 100-JARIG BESTAAN MET DE FORMICA® LAMINAAT ANNIVERSARY COLLECTION

July 2013

Formica Group, de oorspronkelijke uitvinder van laminaat, viert haar 100-jarig bestaan met een frisse aanpak van het iconische Formica® laminaat. Gedurende het jaar 2013 wordt overal ter wereld de Anniversary Collection onthuld deze bestaat uit 12 nieuwe patronen die het merk Formica® en zijn geschiedenis perfect weerspiegelen. “Formica Group heeft het laminaat uitgevonden, maar het zijn de ontwerpers die de vele mogelijkheden ervan als een stijlvol en aantrekkelijk oppervlaktemateriaal hebben gerealiseerd,” vertelt Renee Hytry Derrington, vice-president van de afdeling Design van Fletcher Building’s Laminates & Panels Division, waar ook de Formica Group onder valt. De Anniversary Collection is nog maar één voorbeeld van ons streven om de gezamenlijke verkenning met de ontwerpwereld voort te zetten, en daarmee de toekomst van de Formica Group in de volgende 100 jaar te bepalen.”


[25/9/2013] - » Het persbericht lezen

DE ELECTRONIC ROTATION CONTROL VAN BOSCH

Voorkomt onverwachte terugslag bij accumachines: de Electronic Rotation Control (ERC) van Bosch

Volledige controle bij het schroeven en boren

  • ERC nu nieuw in zes krachtige accuschroefboormachines en accuklopboorschroevendraaiers
  • Alle machines met innovatieve extra handgreep om comfortabel te kunnen werken
  • Automatische uitschakeling minimaliseert terugslag van de machine bij blokkering

De Electronic Rotation Control (ERC) van Bosch maakt het krachtig schroeven en boren met accumachines nog comfor tabeler. Met ERC herkent de geïntegreerde sensor het plots blokkeren van de machine – bijv oorbeeld tijdens het vastraken in metaal of een hard voorwerp in hout of metselwerk –de motor wordt onmiddellijk uit geschakeld waardoor het verder draaien van het gereedschap wordt geminimaliseerd. Zo is de machine altijd onder controle –ook bij de zwaarste schro ef-en boortoepassingen.


[25/9/2013] - » Het persbericht lezen

BRANDT EXCLUSIEF BIJ VENS & THIERS

Sinds 1 juli 2013 is Vens & Thiers de officiële en enige dealer in België voor Brandt kantenaanlijmmachines.

Dat zal u geweten hebben want op donderdag 24 oktober 2013 wordt dit gevierd ten huize Vens & Thiers. Dan is er om 19u00 een symposium omtrent Brandt Airtec. Dit is een kantlijmmachine die kanten aanbrengt zonder lijm. Na de demo's op de machine trakteert Vens & Thiers met Belgische frieten en Belgisch bier. U komt toch ook?


[24/9/2013] - » Het persbericht lezen

MOBILITEIT MET EEN SLAG OM DE ARM

Gereedschapskist SYS ToolBox

Om tijd en verplaatsingen te besparen moet men altijd alles bij de hand hebben. Daarom biedt de nieuwe gereedschapskist SYS ToolBox aan elk gereedschap een aangewezen plaats. Dan bent u steeds totaal uitgerust wanneer u bij de klant komt.

SYSTAINER SYS ToolBox - 495024
Eindelijk een gereedschapskist compatibel met het Festool systeem!

Zijn sterke punten:

  • Koppelbaar met een andere SYS ToolBox, een SYSTAINER of op de CLEANTEX mobiele stofzuigers
  • Robuuste constructie van hoogwaardig kunststof voor een laadvermogen tot 7 kg


[24/9/2013] - » Het persbericht lezen

LISMONT HEEFT DE EXCLUSIEVE VERDELING VAN CASADEI - BUSELLATO IN BELGIE

Sinds 2 september 2013 heeft de firma Lismont besloten om de productlijn van CASADEI – BUSELLATO, als exclusieve invoerder, op de Belgische markt te verdelen.

In het recente verleden hadden wij reeds de CNC machines van Busellato verdeeld. Onze service hiervoor is nooit stopgezet. Ook het CASADEI gamma is als dochteronderneming van de SCM Group een vertrouwde en identieke reeks voor onze verkopers en techniekers.

De service en onderhoud naar onze klanten blijft hiermee ook ongewijzigd.

In 2008 ontstond CASADEI-BUSELLATO uit de voormalige Casadei Macchine srl, ontstaan in 1945, en Busellato spa, ontstaan in 1956. Beide hebben hun kunnen en kennis reeds lang op de Noord-Italiaanse kaart gemarkeerd. Door het concept “Teamwork” ambieert deze groep het beste alternatief te worden tegenover de grote Duitse en Italiaanse fabrikanten.


[23/9/2013] - » Het persbericht lezen

LMC - EEN NIEUWE COLLECTIE GREPEN, KNOPPEN EN HAKEN GESELECTEERD UIT DE NIEUWSTE TRENDS.

LMC lanceert zijn nieuwe Collectie Meubelgarnituren met niet minder dan 500 modellen, waarvan 100 noviteiten in diverse materialen, kleuren, afmetingen en afwerkingen. Overzichtelijk gepresenteerd in een stijlvolle en handige catalogus is deze collectie de meest trendy en innovatieve op de markt.

Van eenvoudige en functionele, tot strakke en tijdloze creaties heeft LMC samen met zijn partners bij de samenstelling van de Collectie ernaar gestreefd om de professionele meubelmaker maximaal te laten profiteren van de rijke expertise van gerenommeerde designers, die in opdracht van de fabrikanten nieuwe ontwerpen hebben gerealiseerd (Casini, Busk & Hertzog, Marelli & Molteni…).


[16/9/2013] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP