transparenttransparent

woodLAB

Newsdesk woodweblab


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..


NIEUW BIJ STILLEMANS


STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.


INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING


Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en ..


interzum 2017 - PREVIEW


Over precies 118 dagen gaat de vakbeurs Interzum van start in Keulen. De organisatoren zijn terecht koplopers te noemen op vlak van innovatie in de interieurbouw en de meubelindustrie. Elke twee jaar legt Interzum de basis voor toekomstige ontwikkelingen in deze industrie, dankzij de wisselwerking tussen exposanten en designers uit de hele wereld, die in de rij zullen staan voor dit niet te missen evenement. De exposanten (verdeeld over 10 beurshallen) lijken deze wissel..


ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015


Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

Een h..

Ligna


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..


LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1


 • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
 • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
 • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
 • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groo..

U bent op pagina : 4--> Aantal gevonden artikels : 980

NOG VEELZIJDIGER: NIEUWE FLEXICLICK-SCHROEVENDRAAIER VAN BOSCH VOOR DE VAKMAN

Hoge gebruikersbescherming en meerwaarde door Connectivity-functie

 • Precisiekoppeling voor meer comfort en minder slijtage
 • KickBack Control voor een nog hogere gebruikersbescherming
 • Boorhouder- en haaks opzetstuk voor een nog breder toepassingsspectrum
 • Connectivity-functies voor geïndividualiseerde machine-instellingen
 • Een krachtige accuschroefboormachine die met verschillende opzetstukken bijna elke klus aankan: dat is de FlexiClick van Bosch. Het beproefde systeem met 18 volt biedt professionals nu nog meer comfort en flexibiliteit bij het gebruik op moeilijk toegankelijke plaatsen: de GSR 18V-60 FC Professional is met een lengte van 140 millimeter zeven millimeter korter dan zijn voorganger en heeft een precisiekoppeling. Deze verhindert door een elektronische regeling dat de machine bij het indraaien van schroeven doordraait.


  [15/5/2018] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING NODIGT U EN UW FAMILIE UIT OP ONZE OPENDEURDAGEN TE ARDOOIE

Maak kennis met de allerlaatste innovaties op het gebied van houtaluminiumbewerking of vraag een persoonlijke demo op één va onze tentoongestelde bewerkingsmachines.

Ons professioneel sales team begeleidt u en zorgt ervoor dat u in contact komt met de juiste machine voor uw specifieke applicatie.

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen te Hogeschuurstraat 2 Ardooie (België)!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Openingsuren:
Donderdag 17 Mei: van 10u tot 18u
Vrijdag 18 Mei: van 10u tot 21u
Zaterdag 19 Mei: van 10u tot 18uv

Locatie:
HACO Trading,
Hogeschuurstraat 2,
8850 Ardooie

Contactgegevens:
Showroom Ardooie +32 51 74 64 54


[9/5/2018] - » Het persbericht lezen

MEER DAN 3300 STUDENTENTEAMS SCHRIJVEN ZICH IN VOOR DE INTERNATIONAL VELUX AWARD 2018

Maandag 7 mei 2018 — Een recordaantal van 3318 teams hebben zich ingeschreven voor de grootste wedstrijd voor architectuurstudenten. Ze strijden voor een prijs die kan oplopen tot wel 30000 euro en een kans om hun projecten rond het thema daglicht voor te stellen aan een jury tijdens het World Architecture Festival in Amsterdam.

De International VELUX Award is een tweejaarlijkse wedstrijd die architectuurstudenten van over de hele wereld uitnodigt om daglicht te beschouwen als een bron van energie en welzijn. Het doel is samen te werken met de architecten van morgen, én de rol van daglicht bij het ontwerp van gebouwen meer onder de aandacht te brengen tijdens de opleiding van de architectuurstudenten.


[8/5/2018] - » Het persbericht lezen

HET WOW-PROGRAMMA VOOR DE VAATWASSER

ComfortSwing van Hettich
ComfortSwing is het eerste liftsysteem op de markt, dat de onderste mand van de vaatwasser naar dezelfde hoogte tilt als de bovenmand. Dat is bijzonder aangenaam voor de gebruiker en dankzij het geïntegreerde dempingssysteem Silent System beter voor servies en glazen.

Hettich heeft ComfortSwing ontwikkeld, om het in- en uitruimen van de vaatwasser ergonomischer te maken. Het resultaat is een liftsysteem dat de rug ontziet en op iedere keukenparty de show steelt. Want ComfortSwing maakt het werk in de keuken aangenamer en de bediening leuker.


[29/4/2018] - » Het persbericht lezen

NIEUW DESIGNVLOER-PLATFORMCONCEPT MEISTERDESIGN

De vinylvloer zonder vinyl

Rüthen-Meiste, april 2018 – Achttien decors, vier typen productopbouw. Zo verkrijgt u een vloer voor ieder gebruiksdoel. Met het nieuwe designvloer-platformconcept MeisterDesign breidt MEISTER zijn assortiment van gezonde, gemakkelijk te onderhouden en moderne designvloeren uit met vier aanvullingen.

De designvloer MeisterDesign is de nieuwe 'vinylvloer zonder vinyl' en daarmee het gezonde antwoord op traditionele vinylvloeren. MeisterDesign biedt alle voordelen van een vinylvloer (robuustheid, onderhoudsgemak en elasticiteit), maar zonder de, vooral ecologische en technische nadelen, met zich mee te brengen. Zo is MeisterDesign – in tegenstelling tot de meeste vinylvloeren – geurloos, vrij van weekmakers en hittebestendig. Hij beschikt over het Blaue Engel-keurmerk en is 100% Made in Germany. MeisterDesign is verkrijgbaar in vier verschillende producttypes, en steeds als korte plank (ca. 1,30m lang) en als modern groot tegelformaat (MeisterDesign. pro uitsluitend als korte plank).


[26/4/2018] - » Het persbericht lezen

SORTIMO INTRODUCEERT NIEUWE ZIJLIFT VOOR LADDERS

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, brengt een zijlift voor ladders op de markt

 • De lift maakt een ergonomisch en veilig transport van ladders mogelijk
 • De haken, geïntegreerd in de lift, komen bij het laden automatisch tussen de treden van de ladder en zorgen voor beveiliging van de lading
 • Deze methode impliceert niet alleen tijdwinst, maar maakt ook tussentijdse checks makkelijker.

  De zijlift voor ladders werd ontwikkeld voor voertuigen met een hoogte van 2 meter

 • Sortimo heeft echter een verlengstuk voorzien zodat de lift ook gemonteerd kan worden op hogere bedrijfsvoertuigen
 • De zijlift is compatibel met de basisuitvoering en de ProSafe-varianten van TopSystem, de dakdrager van Sortimo.

  Dit zijladdersysteem bestaat uit twee voorgefabriceerde modules, een verbindingsstang en de nodige installatiematerialen.


  [23/4/2018] - » Het persbericht lezen
 • HEBROCK'S KANTENAANLIJMER F4 KRIJGT CONCURRENTIE VAN DE F5

  De best verkochte kantenaanlijmer van Hebrock wordt nu mogelijk geklopt door het nieuwe model F5. 'Best value for money' kan je dit wel noemen.
  Deze nieuwe F5 werd vorige maand voor het eerst gepresenteerd op de Holz-Handwerk vakbeurs Nürenberg.

  De geïnteresseerde bezoeker wou meteen de verschilpunten kennen met de F4. Belangrijk is sowieso dat deze kantenaanlijmer optioneel kan worden uitgerust voor een maximum werkhoogte van 50 mm (standaard: 40 mm).
  De standaardversie van de F5 biedt, naast het voorfrezen, hoekfrezen en vlakschrapen, ook een radiusschraapeenheid met pneumatische ophefinrichting, en voor een perfecte afwerking is zelfs een polijsteenheid met twee moltonschijven inclusief. De verplaatsing van de aggregaten is pneumatisch.


  [19/4/2018] - » Het persbericht lezen

  #BUILTWITHBOSCH – ZO TESTEN PROFESSIONALS!

  Dinsdag 10 april 2018 — Productinnovaties testen, beoordelen en ervaringen uitwisselen om nog efficiënter te werken: daarvoor staat #builtwithBosch. In de afgelopen twee jaar hebben meer dan 5000 professionals uit Europa nieuwe productinnovaties zoals het FlexiClick-systeem met 12 volt of de accu reciprozaag GSA 18V-32 Professional getest. Hun ervaringen hebben ze met foto's en video’s via Facebook gedeeld met andere professionals. Vandaag begint een nieuwe ronde in de testactie en professionals uit alle branches kunnen deelnemen.

  Met #builtwithBosch maakt Bosch het mogelijk voor professionals om gratis de nieuwste professionele elektrische gereedschappen te testen alleen of in teams. De enige voorwaarden voor eventuele deelname: de testgereedschappen dienen uitsluitend voor professioneel gebruik en de potentiële tester dient een actief Facebook-profiel te hebben voor de verspreiding van de testervaringen.


  [11/4/2018] - » Het persbericht lezen

  NIEUWE MEDEWERKERS BIJ DB&S

  Met veel plezier en trots kondigen we de uitbreiding aan van onze commerciële DB&S familie.

  Door de sterke groei van DB&S was deze uitbreiding meer dan noodzakelijk.

  We verwelkomen dan ook graag onze nieuwe accountmanagers voor Antwerpen en Brabant :

  • Jens Van Uytven is de nieuwe accountmanager voor Antwerpen. Je kan hem bereiken via jens@dbs-machines.be
  • Peter Heroes is onze nieuwe accountmanager voor gans Brabant. Hem contacteer je via peter@dbs-machines.be

  Ook interesse om voor ons te komen werken? We zoeken nog een paar goeie profielen.

  Meer info vind je terug op onze vacature-pagina.


  [9/4/2018] - » Het persbericht lezen

  SCM OP HOLZ HANDWERK 2018

  Van 21 tot 24 maart vond in Nürnberg de 19de editie van Holz-Handwerk plaats, de belangrijkste internationale handelsbeurs voor professionals uit de raam- en deurensector. Ook dit jaar werd Holz-Handwerk overspoeld door meer dan 111.000 bezoekers, die niet omheen de 1300m²-grote blauwwitte stand konden van SCM. Hier kon men terecht om een blik te werpen op de allerbeste houtbewerkingsmachines, inclusief de meest recente innovaties voor deur- en raamfabrikanten, alsook de digital services van SCM die ervoor zorgen dat houtbewerking eenvoudiger wordt voor de kleine schrijnwerker en grote industriële bedrijven.

  Zoals reeds vermeld ging de meeste aandacht naar de bewerkingscenters voor deur- en raam fabrikanten. Het absolute hoogtepunt hierbij was de avant-première van de nieuwe SCM Accord 42 FX, met 2 krachtige en compleet onafhankelijke freeseenheden (3- en 5-assig) in Y-richting.


  [9/4/2018] - » Het persbericht lezen

  ROGIERS DEMODAGEN IN HERENTALS

  Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 april 2018 houdt Rogiers de demodagen in hun filiaal te Herentals, telkens van 14u tot 20u! Kom dus gerust langs voor een hapje en een drankje en geniet van één van de vele demo’s. Bovendien geniet u van uitzonderlijke voorwaarden op alle stock- en toonzaalmodellen!


  [9/4/2018] - » Het persbericht lezen

  ACCOYA -BRUGGEN BOUWEN

  Accoya is ook gebruikt om een unieke "zwevende" brug in de Nederlandse stad Bergen op Zoom te maken.

  Ro Koster en Ad Kil, Bergen op Zoom - RO & AD architecten, die ook de beroemde en bekroonde Moses Bridge in Halsteren hebben ontworpen, ontwierp de 80m drijvende voetgangersbrug die toegang geeft tot het 18e eeuwse fort​. Het slang-achtige pad bootst de reis en de beweging na van de boten die daar oorspronkelijk reisde


  [5/4/2018] - » Het persbericht lezen

  OPENDEURDAGEN HACO TRADING 19,20 EN 21 ARIL 2018 SHOWROOM LOMMEL

  Vanuit de showroom te Lommel verdeelt HACO Trading machines van o.a. volgende constructeurs: Biesse, Black Label, Chambon, Guilliet, Fimal, Bio4Heating en Casolin.

  Maak tijdens de opendeurdagen kennis met het uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines. Volg daarnaast een demonstratie op onze conventionele- en CNC-gestuurde machines.

  Naast het ontdekken van nieuwe- en tweedehandsmachines kunt u tijdens de opendeurdagen genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer.

  Tot binnenkort in Balendijk 156 te Lommel, België.


  [5/4/2018] - » Het persbericht lezen

  DE PARKETBEURS SCOORT… ZONDER PARKETFEDERATIE

  DE ÈCHTE PARKETMEESTERS WAREN PRESENT OP EFWEX ‘18 Quid met de Parketfederatie? De Parketfederatie was de grote afwezige. En dat hebben niet alleen de fabrikanten/leveranciers maar ook de vakmensen gemerkt. Vreemd wanneer je op het enige moment dat ‘jouw’ branche goed vertegenwoordigd was, als exposant afwezig bleef op de enige echt gefocuste parketbeurs in België. De Parketfederatie werd niet gemist door de aanwezigen. Het was veeleer andersom: de Parketfederatie heeft de aanwezigen gemist. En wie waren dat dan alweer? Ach ja, in de eerste plaats de leden en sponsors van de Parketfederatie, zonder dewelke zij eigenlijk geen reden van bestaan heeft. Dat geeft de indruk dat je medespelers als concurrenten ziet. Ten onrechte! Want de voorstellen om samen iets op te zetten kwamen allemaal uit de hoek van de organisatie van EFWEX 2018. Was de Parketfederatie dan de grote afwezige en werd ze gemist ?


  [4/4/2018] - » Het persbericht lezen

  STILLEMANS NV NIEUWE LOCATIE, NIEUWE UITDAGINGEN

  De firma STILLEMANS PROFIELEN, gevestigd in België, is sinds meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van thermoplastische kunststoffen. Wij zijn één van de Europese leiders in de productie van kunststofprofielen en benodigdheden bestemd voor de meubelindustrie en haar verdelers. Wij vervaardigen kantenbanden, grepen in PVC en andere kunststofprofielen.

  Enthousiast verkennen we onze nieuwe werkomgeving.
  Stillemans nv - Allée de la Recherche 32 - 1070 Anderlecht Belgique


  [27/3/2018] - » Het persbericht lezen
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 -> 66

  WOOD-IT.BE  

  WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

  PERSBERICHTEN
  ARTIKELS
  TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
  GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
  GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
  TE BEZOEKEN WEBSITES
  TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
  VACATURES
  DISCLAIMER
  SITEMAP