transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 4--> Aantal gevonden artikels : 1017

ABET LAMINATI - CARITAS FOR FREE SPACE

26 Grootformaat foto’s werden digitaal gedrukt en gelamineerd door Abet Laminati en vervolgens gemonteerd op houten structuren. Het project is bekroond met de “Zilveren Leeuw” voor veelbelovende jonge deelnemer in de 16de Internationale Architectuurtentoonstelling - La Biennale di Venezia (tot 25/11/18), waarvoor ze werden uitgenodigd voor het Central Pavillion.

Voor hun deelname aan FREESPACE heeft dvvt architects 26 grootformaat foto's op houten structuren gemonteerd met de bedoeling om de bezoekers hun interventie in een half afgebroken gebouw op de campus van Caritas, een oude psychiatrische kliniek in Melle (B), te laten ervaren.

De expositie "Caritas for FREESPACE: Unless Ever People" in het “Central Pavillion” op Biennale Architettura 2018 in Venetië (I), werd gerealiseerd door de Belgische architecten de vylder vinck taillieu in een opmerkelijke samenwerking met commissaris KARUS, die nauw betrokken was bij het proces, en onder begeleiding van BAVO, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat zich focust op de politieke en socio-economische aspecten van kunst, architectuur en speciale planning. De tentoonstelling werd uitgevoerd in opdracht van curatoren Yvonne Farrell en Shelley McNamara als onderdeel van het algemene thema "FREESPACE", waarvoor ze dvvt architects uitnodigden om het project Caritas te presenteren.


[29/11/2018] - » Het persbericht lezen

7-8 DECEMBER ROGIERS OPENDEURDAGEN HERENTALS

Rogiers en Kempa nodigen u op 7 & 8 december vriendelijk uit op de opendeurdagen in Herentals!

Grijp deze unieke kans om een compleet productieproces te doorlopen, van de houtbewerkingsmachines in de Rogiers showroom tot het eindproduct in de 9000 m²-grote productieruimte van Kempa, dit alles met live demo’s.

Bovendien viert Rogiers het 1-jarig bestaan van hun filiaal en servicepunt te Herentals. Nadien word je verwend aan de loungebar met food & drinks.

  • Waar? Dikberd 46-48, 2200 Herentals
  • Wanneer? Vrijdag 07/12/2018 van 12u tot 20u en zaterdag 08/12/2018 van 11u tot 18u.


[29/11/2018] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE LANCEERT BESTELAPP!

Met onze app gaan we graag nog een stap verder om het bestelproces te vereenvoudigen en maken we van de smartphone ons bestelmiddel bij uitstek. U kan eenvoudig beslagproducten bestellen of voorgemonteerde lades herbestellen door de barcode te scannen. U hoeft er vanaf nu enkel maar uw smartphone voor boven te halen!

Eenvoudig bijbestellen
Niets zo gemakkelijk: Blum barcode scannen en bestellen! Producten die u scant via de app, komen automatisch in uw online winkelkar te staan. U kunt dus probleemloos achteraf nog iets toevoegen of aanpassen en de bestelling afronden op een later tijdstip.


[27/11/2018] - » Het persbericht lezen

 BLUM - EÉN GELEIDER, VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Na LEGRABOX krijgen ook de MOVENTO geleiders voor BLUMOTION en TIP-ON BLUMOTION een opvolger waarmee het mogelijk is om de verschillende bewegingstechnologieën toe te passen zonder een andere geleider te moeten voorzien!

Met de nieuwe MOVENTO S is het mogelijk om voor de drie bewegingstechnologieën (BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION en SERVO-DRIVE) dezelfde geleider te gebruiken. U kan zich dus niet meer vergissen bij de bestelling en u hoeft ook geen extra voorraad meer aan te leggen voor het geval u een TIP-ON BLUMOTION geleider nodig heeft.

Deze nieuwe geleider heeft een compleet nieuw BLUMOTION (demping) en BLUMATIC (dichttreksysteem) behuizing. Hierbij past de demping zich automatisch aan de bijhorende bewegingstechnologie aan. Alle boorbeelden en toebehoren blijven onveranderd.

Wij zijn momenteel onze voorraad aan het omschakelen naar het nieuwe type geleider. Van zodra de oudere versie uitverkocht is, wordt het automatisch vervangen door het nieuwe type.


[21/11/2018] - » Het persbericht lezen

HACO - BLACK FRIDAY! 23 NOVEMBER 2018

Op 23 november is het Black Friday. Ook bij HACO Trading! Klik voor meer informatie

Black Friday is al jaren een bekend fenomeen in Amerika, maar is reeds enkele jaren ook bekend in België.

Ook wij bij HACO Trading doen mee aan Black Friday. Kom op 23 november langs in onze showroom te Ardooie en geniet van superkortingen!

De actie is enkel geldig 23 november tussen 08.00u en 20.00u!

Showroom Ardooie
Hogeschuurstraat 2
B-8850 Ardooie


[14/11/2018] - » Het persbericht lezen

 SUCCESVOLLE VITAP-PRESENTATIE OP NOBLESSE PROWOOD-STAND

Graag tonen we jullie hieronder de video van de permanente demonstraties van het VITAP compact CNC bewerkingscenter type Point K2 TOP. Deze merkwaardige machine kon rekenen op heel wat aandacht van het publiek.

Leuk dat Fabrizio Montanelli, Export Area Manager, hiervan een korte video draaide. Fabrizio was, samen met een technicus van Vitap, gedurende de hele Prowood aanwezig. Op die manier kon hij uitgebreid kennismaken met het gemotiveerde Noblesse team.

Meer info: Werner Kennes (Werner.kennes@noblesse.be)


[5/11/2018] - » Het persbericht lezen

ABET LAMINATI PRESENTEERT DIPLOS ITALIAN DESIGN SOLUTION OP DE BIËNNALE INTERIEUR 2018

Diplos is de vrucht van de samenwerking tussen Abet Laminati en Saib, twee toonaangevende Italiaanse fabrikanten van decoratief plaatmateriaal met het “Made in Italy” label. Diplos combineert hogedruklaminaat (HPL), gemelamineerde spaanplaten (MFC) en ABS kantenband. De combinatiemogelijkheden die Diplos biedt, zijn haast eindeloos. Zo wordt elk project uniek en verrijkt met nieuwe, eigentijdse kleuren en decors en getypeerd door innovatieve en gesofisticeerde oppervlaktestructuren. De scenografie die door het Belgische Abet Laminati team werd bedacht voor de installatie op Biënnale Interieur 2018, etaleert het onderscheidende karakter van Diplos in de vorm van monolieten, die een aaneenschakeling van dwarsdoorsnedes blijken te zijn. Deze gekoppelde secties, die volledig in Diplos werden gerealiseerd, symboliseren de verticale vlakken die door een object worden gesneden en ondergaan een transformatie in enkele verrassende diorama’s. Biënnale Interieur Kortrijk : 18-22 oktober 2018 (10-20 uur) Kortrijk XPO


[11/10/2018] - » Het persbericht lezen

ADAM NATHANIEL FURMAN GEBRUIKTE DE ABET LAMINATI DIGITAL PRINT TECHNOLOGIE VOOR DE REALISATIE VAN "LUMALISK"

als onderdeel van de "Landmarks" -serie @ Biennale Interieur Kortrijk / België (18-22 / 10/18)

Op basis van de archetypische indeling van een Italiaans 'piazza' heeft Studio Verter de expohallen, ontworpen als een stad in de stad, getooid met iconische Landmarks zoals een kiosk, een bank, een zuil, enz. Verschillende kunstenaars geven hun visie op één van deze essentiële objecten.

Adam Nathaniel Furman, een in Londen gevestigde kunstenaar en ontwerper, stelt ons de Lumalisk voor. Deze 9,5 meter hoge obelisk geeft traditie een eigentijdse toets, alsof hij door een caleidoscopische blender met versieringen uit de 21ste eeuw was gehaald, waaruit een soort antiek en tegelijk futuristisch voorwerp is ontstaan. Dit kleurrijke en speelse beeld mixt realiteit met illusie, digitaal met analoog en springt ongetwijfeld in het oog. Samen met het Italiaanse bedrijf Abet Laminati brengt hij deze obelisk tot leven. Abet Laminati droeg bij aan de realisatie van het "Lumalisk" -project met de levering van grootformaat Digital Print HPL-panelen met gelamineerde, digitaal afgedrukte grafische patronen ontworpen door Adam Nathaniel Furman.


[11/10/2018] - » Het persbericht lezen

LAMETT EUROPE KOOPT ZAGERIJ IN FRANKRIJK

Lamett, producent en verdeler van parket en ParquetVinyl, heeft deze week de aankoop afgerond van een zagerij in Frankrijk.

Reeds enkele maanden geleden werd het proces opgestart om de Franse zagerij « Challiou » in de buurt van Tours aan te kopen. Na een uitgebreide Due Diligence en een zeer lang administratief proces, kon finaal op maandag 1 oktober de akte verleden worden voor de notaris. Pascale Courtin van Lamett bevestigt: "De inbreng van Deloitte België, in extenso Frankrijk, en een legaal team waren nodig om alles in goede banen te leiden. Het heeft toch heel wat voeten in de aarde gehad om aan de Franse vereisten te voldoen."

Bruno Descamps, Managing Director van Lamett: "De aankoop van deze zagerij past in een duidelijke strategie om meer verticaal te gaan en meer impact te hebben op het proces. Na de aankoop van de grootste productie van massief parket in Europa, Morava Wood, moesten we ons verzekeren van voldoende grondstoffen."


[11/10/2018] - » Het persbericht lezen

DE IDEALE SCHOOLBANK STAAT MET ÉÉN POOT OP DE WERKVLOER

Van Hoecke bekijkt de mogelijkheden om het Zwitserse model van duaal leren ook in hun vestiging in Sint-Niklaas toe te passen. Duaal leren wisselt een theoretische opleiding op school af met een praktische opleiding in een bedrijf.

Van Hoecke kijkt daarbij naar de jarenlange ervaring van hun partnerbedrijf Blum. Het bedrijf uit Sint-Niklaas is exclusief verdeler van de producten van Blum in de Benelux. De Oostenrijkse expert op vlak van meubelbeslag werkt al bijna 50 jaar succesvol samen met studenten.

Drie jonge studenten uit Oostenrijk vertegenwoordigen het Duaal leren-programma op de beursstand van Blum/Van Hoecke tijdens de Prowood beurs (21 – 25 oktober). Ze produceren ter plekke metalen honinglepels op maat voor de bezoekers en tonen zo hun ontwikkelde praktijkervaring.

In België staat het duaal leren nog in kinderschoenen. Maar steeds meer scholen starten hier mee op. Van Hoecke positioneert zich als pionier om dit systeem en de scholen hier in België mee te ondersteunen.


[11/10/2018] - » Het persbericht lezen

VELUX SCHEPT ZEEËN VAN EXTRA WOONRUIMTE MET UITKLAPBAAR PRIVEBALKON

CABRIO® balkonvenster brengt buiten in een handomdraai naar binnen
Ben jij soms ook zo jaloers op vrienden of familie die wél van een grote tuin of een fijn balkon kunnen genieten? Dat gevoel verdwijnt in een handomdraai met het VELUX CABRIO® balkonvenster, waarmee je in luttele seconden zeeën van ruimte aan je kamer toevoegt. Alles wat je nodig hebt om te genieten van je eigen privébalkon is een hellend dak. De winst is niet alleen uitzicht, maar ook natuurlijke ventilatie, extra daglicht en een ruimtelijk gevoel.

Het CABRIO® balkonvenster van VELUX bestaat al sinds 1990. Het nieuwe ontwerp is standaard wit afgelakt en dankzij het bijzondere ontwerp en het drielaagse glas zeer energie-efficiënt. Het balkonvenster is verkrijgbaar in twee verschillende breedtematen (94 cm en 114 cm breed). Ook combinaties met andere VELUX dakramen zijn mogelijk.


[9/10/2018] - » Het persbericht lezen

HI-MACS® @ INTERIEUR KORTRIJK 2018 HALL 4 - STAND 410

Op 26e editie van de Biënnale Interieur te Kortrijk, dé beurs van design en hi-tech, zal Engels Design and Decoration opnieuw samenwerken met een gerenommeerde ontwerper, De Maatwerker, die erin geslaagd is de fantastische creatieve mogelijkheden van HI-MACS® weer te geven.

Lees hier meer...

Ontdek ook hier onze gloed nieuwe marmer reeks in première!!
Stand 410 hal 4 18 tem 22 oktober te Kortrijk


[4/10/2018] - » Het persbericht lezen

NOBLESSE BENELUX - HEBROCK NULVOEG BIJ OSTERMANN

De bekende kantenfabrikant Ostermann organiseert op 8 en 9 november 2018 de "Ostermann Nulvoeg Techniekdagen" in zijn fabriek in Bocholt (Duitsland).

De bezoekers gaan op zoek naar de beste manier om een perfecte optische nulvoeg te realiseren. Zij kunnen de mogelijkheden aan 3 verschillende kantenaanlijmmachines ervaren. Specialisten staan klaar met informatie op het gebied van machines, lijmen, reinigingsmiddel en kantenband.

U raadt het al, Hebrock zal natuurlijk aanwezig zijn met zijn Airtec nulvoegtechnologie. De betaalbare nulvoeg, maar ook de hoogkwalitatieve nulvoeg.
Laat u overtuigen op deze Techniekdagen. Het programma begint om 9:00u 's morgens. 's Middags wordt een lunch aangeboden.

Aanmelden is mogelijk t/m 31 oktober 2018 op verkoop.be@ostermann.eu


[4/10/2018] - » Het persbericht lezen

NOBLESSE BENELUX - PROWOOD 2018 IN FLANDERS EXPO TE GENT

Het doet ons veel genoegen u te mogen uitnodigen op de Prowood beurs. Deze unieke vakbeurs wordt dit jaar gehouden van 21 tot 25 oktober 2018 in Flanders Expo te Gent. Belangrijk om weten: dit is een 3-jaarlijkse beurs, met de volgende editie zitten we dus al in 2021. Reden te meer om deze afspraak niet te missen.

Uiteraard zouden wij u graag op onze stand nr. 1160 willen verwelkomen en u kennis laten maken met ons assortiment machines. U kunt hier een speciale uitgave van Noblesse Info downloaden, die een goed overzicht geeft van wat onze sterke merken u te bieden hebben.


[25/9/2018] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP