transparenttransparent

woodLAB

Newsdesk woodweblab


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..


NIEUW BIJ STILLEMANS


STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.


INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING


Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en ..


interzum 2017 - PREVIEW


Over precies 118 dagen gaat de vakbeurs Interzum van start in Keulen. De organisatoren zijn terecht koplopers te noemen op vlak van innovatie in de interieurbouw en de meubelindustrie. Elke twee jaar legt Interzum de basis voor toekomstige ontwikkelingen in deze industrie, dankzij de wisselwerking tussen exposanten en designers uit de hele wereld, die in de rij zullen staan voor dit niet te missen evenement. De exposanten (verdeeld over 10 beurshallen) lijken deze wissel..


ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015


Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

Een h..

Ligna


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..


LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1


  • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
  • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
  • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
  • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groo..

U bent op pagina : 9--> Aantal gevonden artikels : 980

NIEUWE DAKVENSTERS BLAZEN STUDIO NIEUW LEVEN IN

Zorgen voor extra natuurlijke lichtinval kan een kamer volledig nieuw leven inblazen. Met dit idee als vertrekpunt besloten Valérie en haar man om hun aangebouwde studio onder handen te nemen. De bestaande VELUX-dakvensters werden door grotere versies vervangen, zodat er veel meer daglicht binnenkomt.

Meer natuurlijk licht voor meer leefcomfort

Zoon Simon wou graag volop van zijn studentenleven kunnen genieten. Daarom woont hij in de studio die aan het huis van zijn ouders is aangebouwd. Hij kan er van meer onafhankelijkheid genieten, maar er was eigenlijk te weinig licht in deze ruimte om op een comfortabele manier te kunnen studeren. Zijn ouders besloten dan ook om de twee VELUX-dakvensters door grotere versies te vervangen. Want in ideale omstandigheden zou de oppervlakte die in een kamer onder het dak door natuurlijk licht wordt belicht minstens 12% van de bewoonbare vloeroppervlakte* moeten bedragen.


[1/9/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUWE MAN TGE BESTELWAGEN OP STAND TOONT VELE INRICHTINGSMOGELIJKHEDEN

20/08/2017 – Van 6 tot en met 10 september 2017 exposeert Sortimo Belux een ruime selectie uit haar aanbod voor de inrichting van bedrijfswagens, op de 37ste editie van Matexpo in Kortrijk Xpo. Publiekstrekker op de Sortimo-stand wordt deze keer een goednieuwe MAN TGE L3H3 bestelwagen, compleet uitgerust voor het dagelijkse, robuuste werk in de wereld van de zware bouwmaterialen. Welkom op stand R52!

Klaar voor de job!
De MAN TGE L3H3 op de stand wordt een representatief staaltje van de talrijke mogelijkheden die Sortimo te bieden heeft voor de realisatie van een bedrijfswagen ingericht op maat van elke onderneming en de typische branche waarin ze actief is. Dit zijn de oplossingen die bezoekers van Matexpo in de bestelwagen op de Sortimo-stand ontdekken:


[21/8/2017] - » Het persbericht lezen

HET HOUTBAD

Is een zesdaagse opleiding gericht naar zowel bedrijfsleiders, inkopers, verkopers… alsook nieuwe medewerkers in de houtbranche die zich willen verdiepen in de materie hout en plaatmaterialen. Opleiding in samenwerking met University College Ghent (B), faculteit Natuur en Techniek en Träteknik AB (SE)
Periode oktober 2017 – locatie Gent (B)

Dag 1: Basiskennis hout en Houtsoorten – 3/10
Deze basisopleiding bestaat uit houttechnologie en behandelen van specifieke houtsoorten. Houttechnologie geeft een overzicht en kennis in de:

  • eigenschappen van hout- chemisch, fysisch en mechanisch
  • duurzaamheid en mogelijke aantastingen
  • aandachtspunten en gebreken van de stam en het hout
  • oorsprong, herkomst en groeigebieden met hun zaagwijzen en klasseringssystemen


[21/8/2017] - » Het persbericht lezen

DB&S GROEIT VERDER

DB&S gaat gestaag vooruit en investeert daarom ook verder in mensen.

De DB&S familie verwelkomt dan ook met plezier volgende twee mensen :

Paul Syx (accountmanager Oost-Vlaanderen) en Steven Buelens (accountmanager Vlaams-Brabant).

Beide heren hebben een flink aantal jaren ervaring opgedaan in de sector van gereedschappen en beslag en gaan nu hun opgedane ervaring verder inzetten voor DB&S houtbewerkingsmachines. Na een intense opleiding van enkele weken gaan ze de mensen met raad en daad kunnen bijstaan.
Paul is bereikbaar via paul@dbs-machines.be Steven via steven@dbs-machines.be

Alle info vind je ook op www.dbs-machines.be


[8/8/2017] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE LANCEERT VOLLEDIG NIEUWE ONLINE OMGEVING!

Van Hoecke is al 50 jaar een trouwe partner voor de meubelindustrie. Vorig jaar hielden ze al hun merken onder de loep. Zodat ze met een vernieuwde merkessentie en huisstijl klaar zijn om de volgende 50 jaar in te gaan. Het vernieuwde Van Hoecke wordt zichtbaar gemaakt bij alle contacten en communicatie. Hun website kon dan ook niet achterblijven en kreeg een totale make-over mét een volledig vernieuwde webshop.

Een eerste bedoeling van de nieuwe website is uiteraard om de bezoekers op een makkelijke en uitgebreide manier te informeren over het gamma, de oplossingen en diensten die Van Hoecke kan aanbieden. De website kreeg een volledige make-over en de content werd enorm uitgebreid. Als experten in het vak wil Van Hoecke hun klanten en consumenten inspiratie laten opdoen en zorgen ze ervoor dat ze snel een passende oplossing vinden voor hun situatie. Via een geavanceerde zoekfunctie vinden klanten en bezoekers snel alle beschikbare informatie, brochures, montagehandleidingen,… van een product terug.


[7/8/2017] - » Het persbericht lezen

EEN OPGERUIMD BUREAU IN EEN-TWEE-DRIE

  • Back to work: tips voor een ordelijke bureau
  • Cubics van ORGALUX zorgen voor overzicht en rust

We zijn allemaal wel eens afgeleid op het werk. Dan dwalen we af en gaan we prutsen met spullen die op het bureau liggen. Je productiviteit daalt niet alleen door afleiding, maar ook door wanorde aan je werkplaats. Als je bureau vol ligt met kleine prullen, boeken, kladpapier of ander bureaumateriaal, is de kans groot dat je je kostbare tijd én je concentratie verliest. Kies daarom voor Cubics van ORGALUX, die je spullen helpen organiseren, zowel in je lade als op het bureau.

Kleine bureauspullen liggen al snel overal. Dat is allesbehalve overzichtelijk en komt rommelig over. Bovendien vind je op die manier amper terug wat je nodig hebt en verlies je kostbare tijd. Door met Cubics te werken, creëer je zelf een persoonlijk overzicht en weet je precies waar alles zich bevindt.


[1/8/2017] - » Het persbericht lezen

UITBREIDING VAN DE SERVICE VAN TIMBER TRAINING CENTER

NIEUW ......KMO Portefeuille : uitbreiding van de service van Timber training Center.

TTC draagt de service naar zijn klanten hoog in het vaandel. Het is dan ook met trots dat we u op de hoogte brengen dat TTC met glans geslaagd is voor de audit van de KMO Portefeuille voor de diensten van TTC. Deze service zal u, als KMO bedrijf, toelaten om subsidies te krijgen voor zowel onze gespecialiseerde houtopleidingen als ons professioneel advies omtrent personeelsorganisatie. Registratienummer advies werd reeds toegekend: DV.A221333

Inschrijvingsformulier: hier klikken


[19/6/2017] - » Het persbericht lezen

STOP CONTROL PLUS VOOR SCHUIFLADEN

Sluitsysteem voor meubelen van Hettich
Met het Hettich sluitsysteem Stop Control Plus worden laden een veilige plek voor vertrouwelijke documenten en waardevolle spullen. Behalve de bescherming tegen ongewenste toegankelijkheid speelt ook de beveiliging tegen kantelen van het meubel een belangrijke rol, aangezien meubelen steeds vaker vrijstaand worden gepland.

Beschermt waardevolle dingen en privéspullen
Op kantoor en in winkels behoren sloten en sluitsystemen voor meubelen tot het leven van alledag. Maar ook in particuliere omgevingen is een vergrendeling van laden zinvol, wanneer hierin waardevolle dingen of privéspullen worden opgeborgen. Bij toepassing van Stop Control Plus met centrale vergrendeling wordt het gehele meubel met slechts één sleutelomwenteling vergrendeld.


[12/6/2017] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING OPENDEUR

Kantenlijmers en meer

Op 22, 23 en 24 juni ontvangen we je graag in onze showroom te Ardooie. Kom langs en maak kennis met de allerlaatste kantenlijmer-innovaties en ons uitgebreid aanbod hout-, aluminium-, en kunststofbewerkingsmachines.

Op donderdag ontvangen we je graag van 10u tot 19u.
Vrijdag is er een speciale nocturne tot 22u en komen er interessante sprekers langs.
Zaterdag openen we onze deuren van 10u tot 17u.
De locatie voor onze opendeurdagen: Hogeschuurstraat 2, Ardooie. Tot dan!

SPREKER: OSTERMANN, DER KANTENSPEZIALIST
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 400 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marketleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.


[6/6/2017] - » Het persbericht lezen

DB&S STELT NIEUWE VERTEGENWOORDIGER WVL VOOR.

DB&S Machines uit Hooglede/Gits is blij om de nieuwe vertegenwoordiger binnen de DB&S familie te mogen voorstellen.
Guy Lagast is de nieuwe commerciële man voor de thuisprovincie West-Vlaanderen.

Met zijn reeds opgedane sales-ervaring en zijn interesse in de houtwereld wordt dit zeker een goeie samenwerking.

Na een intensieve opleiding zal Guy u dan ook helpen bij de juiste keuze van machine.

U kan Guy contacteren via guy@dbs-machines.be .


[5/6/2017] - » Het persbericht lezen

BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017

Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ toonde Blum er zijn gekende bewegingstechnologieën. Ideaal om individuele oplossingen te creëren. Nieuw is hun geleider waarmee het mogelijk is om drie van die bewegingstechnologieën (BLUMOTION , Tip-On BLUMOTION en Servo Drive) toe te passen met dezelfde geleider. Hierdoor zal het in de toekomst niet meer nodig zijn om een verschillende geleider te gebruiken bij een andere toepassing. Zo kan de meubelbouwer zijn assortiment eenvoudig stroomlijnen en tegelijkertijd uitbreiden.


[30/5/2017] - » Het persbericht lezen

NIEUW BIJ STILLEMANS

STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.

TOUCH ME
Onze “touch” technologie verandert een profiel in een schakelaar – met een enkele aanraking van het oppervlak.

Download (hier klikken) ons brochure.


[29/5/2017] - » Het persbericht lezen

PRINT ACOUSTICS STELT VERNIEUWDE COLLECTIE VOOR

Akoestisch dempende panelen van verhogen akoestisch comfort, ook in ruimtes met veel achtergrondlawaai

De mens heeft last van het lawaai. Onderzoeken hebben al vaker aangetoond, dat teveel omgevingslawaai een negatieve invloed heeft op de prestaties van de mens en ook inspeelt op het humeur. Architecten, studiebureaus en interieurdesigners doen er alles aan om de akoestiek in een gebouw optimaal te maken. Print Acoustics®, een divisie van Triplaco, ontwikkelt en produceert akoestisch dempende panelen voor wanden, kast- en schuifdeuren en losse elementen. Die panelen absorberen en reduceren de storende geluiden in een ruimte, waardoor een groter akoestisch comfort ontstaat, zelfs in druk bezochte ruimtes met veel achtergrondlawaai. Op Interzum stelt Print Acoustics® een vernieuwde, uitgebreide collectie voor.


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

VAN BELLE - WEIMA

WEIMA stelt op de LIGNA 2017 zijn nieuwe instapmodel WL600 voor. Wie geïnteresseerd is in een betaalbare solide één-assige breker met betrouwbare techniek, zal op de stand van WEIMA Maschinenbau GmbH Ilsfeld op de LIGNA in Hannover hoogstwaarschijnlijk zijn gading vinden.

Daar maakt de nieuw ontwikkelde WL 600 met 600 mm werkbreedte, probleemloos inzetbaar voor houtafval aller aard, zijn debuut. Met de WL 600 breidt Weima opnieuw zijn productpallet uit, om in de toekomst nog individueler op de wensen van de gebruiker kunnen in te spelen.

Hall 12, Stand A22


[18/5/2017] - » Het persbericht lezen

TA’OR BOX ONTVANGT PRESTIGIEUS TÜV-CERTIFICAAT

Familiebedrijf Van Hoecke, verdeler van meubelbeslag van het Oostenrijkse merk Blum, valt opnieuw in de prijzen met de TA’OR BOX. De industrieel gefabriceerde houten lade ontving, na uitvoerige testen en controles, het prestigieuze TÜV-certificaat. De TA’OR BOX is het enige houten ladesysteem met die keuring. De gerenommeerde TA’OR BOX heeft, na uitgebreide testen en controles, het TÜV-certificaat in de wacht gesleept. De onafhankelijke keuringsorganisatie TÜV erkent hiermee de continue kwaliteit waarmee TA’OR BOX wordt geproduceerd. Om die keuring te behalen, onderzoekt TÜV eerst de kwaliteit van het product uitvoerig in zijn laboratorium. Nadien volgt een factory audit die controleert of diezelfde kwaliteit ook op de werkvloer behaald wordt voor élke lade.


[17/5/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 -> 66

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP