transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 52

HACO - DEMODAGEN 4 ZIJDIG SCHAAF & PROFILEER MACHINES

20 & 21 JUNI 2019 / SHOWROOM ARDOOIE

KUPER biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor het schaven en profileren van allerlei houtproducten. De Kuper schaafmachines voldoen aan de hoogste eisen op de markt en dit voor productie van:

 • 4 zijdig schaven
 • allerhande profileringen
 • lambriseringen
 • parket
 • raamprofielen
 • ...

Dit reeds vanaf een eenvoudige 4-assige tot een 10-assige gestuurde machine.


[18/6/2019] - » Het persbericht lezen

HACO OPENDEURDAGEN SHOWROOM LOMMEL

Vanuit de showroom te Lommel verdeelt HACO Trading machines van o.a. volgende constructeurs: Black Label, Chambon-Guilliet, Fimal, Bio4Heating en Casolin.

Maak tijdens de opendeurdagen kennis met het uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines.
Volg daarnaast een uiteenzetting van BSuite (software voor CNC).
Onderaan meer info omtrent inschrijvingen.

Naast het ontdekken van nieuwe- en tweedehandsmachines kunt u tijdens de opendeurdagen genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer.

Tot binnenkort in Balendijk 156 te Lommel, België.

UITEENZETTING BSUITE
Op donderdag 13 juni (14u00) en op vrijdag 14 juni (09u30) is er een uiteenzetting van BSuite. Indien u wenst deel te nemen vragen wij om volgende informatie te mailen naar info@hacotrading.be:

 • Naam + voornaam
 • E-mail
 • Bedrijf
 • Aantal personen
 • Op welke dag u de uiteenzetting wenst bij te wonen


[14/6/2019] - » Het persbericht lezen

LIGNA 2019: AUTOMACTION VAN BIESSE

Met trots delen we je mee dat Biesse grootschalig aanwezig is op Ligna 2019 in Hannover. Dit naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan.

Als exclusieve Belgische dealer van Biesse zijn we met ons salesteam van de partij.
Graag begeleiden we je in de ontdekking van de toekomstige houtbewerkingstechnologiën.
We verwelkomen jullie graag van 27 tot en met 31 mei in Hall 11

INSCHRIJVEN?
Ik registreer me gratis voor Ligna 2019


[17/5/2019] - » Het persbericht lezen

NIEUW RAMENCENTRUM VAN BIESSE

Naast de moeizame zoektocht naar gekwalificeerd personeel ondervond Bourdeaud'hui ook dat de huidige machines voor de ramenproductie stilaan verouderd raken. De zaakvoerders besloten stevig te investeren in automatisering en haalden als eersten in België het imposante ramencentrum Winline 16 van Biesse in huis. Het is een grote stap van traditionele houtbewerkingsmachines naar de dergelijke hoogtechnologische machine. Zaakvoerder Jo Bourdeaud'hui licht alles toe: "Alles wordt nu vooraf geprogrammeerd. We kunnen de stukken gewoon bruut geschaafd op de transportband leggen, de machine grijpt ze, voert de nodige bewerkingen uit en legt ze dan weer terug op de transportband. Er is nog één medewerker nodig om de stukken te manipuleren terwijl we voor dezelfde bewerkingen vroeger 4 à 5 mensen nodig hadden.


[3/4/2019] - » Het persbericht lezen

HACO - BLACK FRIDAY! 23 NOVEMBER 2018

Op 23 november is het Black Friday. Ook bij HACO Trading! Klik voor meer informatie

Black Friday is al jaren een bekend fenomeen in Amerika, maar is reeds enkele jaren ook bekend in België.

Ook wij bij HACO Trading doen mee aan Black Friday. Kom op 23 november langs in onze showroom te Ardooie en geniet van superkortingen!

De actie is enkel geldig 23 november tussen 08.00u en 20.00u!

Showroom Ardooie
Hogeschuurstraat 2
B-8850 Ardooie


[14/11/2018] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING NODIGT U EN UW FAMILIE UIT OP ONZE OPENDEURDAGEN TE ARDOOIE

Maak kennis met de allerlaatste innovaties op het gebied van houtaluminiumbewerking of vraag een persoonlijke demo op één va onze tentoongestelde bewerkingsmachines.

Ons professioneel sales team begeleidt u en zorgt ervoor dat u in contact komt met de juiste machine voor uw specifieke applicatie.

We kijken er alvast naar uit u te verwelkomen te Hogeschuurstraat 2 Ardooie (België)!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Openingsuren:
Donderdag 17 Mei: van 10u tot 18u
Vrijdag 18 Mei: van 10u tot 21u
Zaterdag 19 Mei: van 10u tot 18uv

Locatie:
HACO Trading,
Hogeschuurstraat 2,
8850 Ardooie

Contactgegevens:
Showroom Ardooie +32 51 74 64 54


[9/5/2018] - » Het persbericht lezen

OPENDEURDAGEN HACO TRADING 19,20 EN 21 ARIL 2018 SHOWROOM LOMMEL

Vanuit de showroom te Lommel verdeelt HACO Trading machines van o.a. volgende constructeurs: Biesse, Black Label, Chambon, Guilliet, Fimal, Bio4Heating en Casolin.

Maak tijdens de opendeurdagen kennis met het uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines. Volg daarnaast een demonstratie op onze conventionele- en CNC-gestuurde machines.

Naast het ontdekken van nieuwe- en tweedehandsmachines kunt u tijdens de opendeurdagen genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer.

Tot binnenkort in Balendijk 156 te Lommel, België.


[5/4/2018] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING OP HOLZ-HANDWERK

Met veel genoegen nodigen wij u uit op Holz-Handwerk (Nuremberg). Ontdek HACO Trading en de nieuwste Biesse innovatieve technologieën tijdens deze beurs voor houtbewerking

U kunt ons van 21 t.e.m. 23 maart vinden in hal 11, stand 206.

Kom en maak een live demo mee op de meest geavanceerde machines die op de markt beschikbaar zijn! Onze Biesse-specialisten demonstreren het revolutionaire B-suite pakket en leggen de belangrijkste kenmerken van Sophia, het innovatieve IOT-platform, uit.


[12/3/2018] - » Het persbericht lezen

HACO OP BATIBOUW 2018 LEVERANCIER VAN HOOGWAARDIGE MACHINES IN BELGIE EN NEDERLAND

HACO Trading is dit jaar opnieuw aanwezig op Batibouw.
Volg een demo op onze innovatieve bewerkingscenters als de Biesse Rover K Smart en de nieuwste Black Label machines!

U kunt bij ons salesteam terecht voor een antwoord op al uw vragen en een persoonlijke demo.

BIESSE ROVER K SMART Compact CNC bewerkingscenter voor vaklui en kleine en middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar eenvoudige oplossingen tegen betaalbare prijzen.

BEZOEK ONS OP BATIBOUW, HAL 9 STAND 136


[8/2/2018] - » Het persbericht lezen

HACO - BIESSE ROVER K FT CNC BEWERKINGSCENTER VOOR NESTING

BATIBOUW HAL 9 STAND 136

De Biesse Rover K FT is het meest compacte houtbewerkingscenter op de markt: ideaal voor nesting operaties op een beperkte productie-oppervlakte.

Technische specificaties:

 • De Rover K FT is uitgerust met 3 of 4 onafhankelijke en interpolerende assen die kunnen voorzien worden met aggregaten capabel om elke type bewerking uit te voeren.
 • De Gantry structuur werd ontworpen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van machinebewerkingen te verhogen.
 • Voorzien van een 16 positie gereedschapswisselaar.
 • De dubbele X-as motorische biedt garandeert een hoge-kwaliteit afwerking en nauwkeurigheid.
 • De Rover K is rondom rond bereikbaar langs de 4 zijden.
 • Maximum operator veiligheid door het nieuwe systeem met bumpers en fotocellen.


[30/1/2018] - » Het persbericht lezen

HACO GROUP UPDATE: HACO TRADING OPENT NIEUWE SHOWROOM IN LOMMEL

Bezoek ons vanaf 3 januari 2018 in onze nieuwe showroom voor de regio Noord-België en Nederland en maak kennis met ons uitgebreid gamma hout- en aluminiumbewerkingsmachines.

Wij verzorgen demonstraties op ons volledig gamma machines, zowel conventionele – als CNC gestuurde machines en productielijnen.

Kom langs en ontdek de allerlaatste innovaties op het gebied van hout- en aluminiumbewerking.

Wij vertegenwoordigen o.a. volgende constructeurs: Biesse, Black Label, Mecal, Chambon, Guilliet, Paolini, Fimal, Bio4Heating en Casolin.

Meer gedetailleerde informatie over ons gamma, de tentoongestelde machines en onze nieuwe showroom kunt u vinden op: www.hacotrading.be

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Locatie: HACO Trading Showroom, Balendijk 156, 3920 Lommel

Contact:
Jacques Vanhasselt
jacques.vanhasselt@hacotrading.be +32 475 47 36 76


[29/11/2017] - » Het persbericht lezen

HACO - WE OPENEN ONZE DEUREN!

Eind dit jaar nodigen we je graag terug uit op onze opendeurdagen te Ardooie. We openen onze showroomdeuren van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 november. Kom langs met het ganse gezin en beleef een gezellig dag waarin je kennis maakt met de allerlaatste innovaties in de hout-, aluminium-, en advanced materials-bewerking. Afspraak in de HACO Trading showroom: Hogeschuurstraat 2, 8850 Ardooie. Op vrijdag van 10u tot 22u (speciale nocturne) en zaterdag en zondag van 10u tot 18u. Tot dan!

Houtbewerkingsinnovaties voor elke klus
In onze ruime showroom kom je in contact met houtbewerkingsmachines voor elke klus, hoe groot of hoe klein dan ook: van onze intelligente CNC-bewerkingscenters tot ons assortiment compacte Black Label machines.


[6/11/2017] - » Het persbericht lezen

HACO TRADING OPENDEUR

Kantenlijmers en meer

Op 22, 23 en 24 juni ontvangen we je graag in onze showroom te Ardooie. Kom langs en maak kennis met de allerlaatste kantenlijmer-innovaties en ons uitgebreid aanbod hout-, aluminium-, en kunststofbewerkingsmachines.

Op donderdag ontvangen we je graag van 10u tot 19u.
Vrijdag is er een speciale nocturne tot 22u en komen er interessante sprekers langs.
Zaterdag openen we onze deuren van 10u tot 17u.
De locatie voor onze opendeurdagen: Hogeschuurstraat 2, Ardooie. Tot dan!

SPREKER: OSTERMANN, DER KANTENSPEZIALIST
De Ostermann-Groep met hoofdkantoor en centraal magazijn in Bocholt Duitsland is een zeer klantgerichte en in Europa groeiende vakhandel voor keuken-, meubel- en interieurbouw. Met ongeveer 400 medewerkers en dagelijks zo’n 3.000 bestellingen is Ostermann marketleider in Europa als het gaat om kantenband, meubelbeslag, inbouwartikelen en werkplaatsbenodigdheden.


[6/6/2017] - » Het persbericht lezen

FORUM VAN HET HOUT 2017

Een avond vol houtbewerkingsinnovaties

De bestuurskern van Schrijnwerkers en Interieurbouwers binnen BOUWUNIE West-Vlaanderen en het VTI Roeselare organiseren op 16 maart 2017 het FORUM VAN HET HOUT ‘17. In het VTI van Roeselare ontdek je tijdens een nocturne met toonaangevende leveranciers allerlei houtinnovaties met best practices: van constructiehout, bijzondere houtsoorten, raambeslag, cnc, lijmen en lijmprocessen tot gereedschap en systemen voor het professioneel bewerken van massief hout. Ook HACO Trading is aanwezig.

Houtbewerkingsinnovaties
Vanaf 19.15u demonstreert Ivan Demeyer, pedagogisch begeleider en studieverantwoordelijke Bouw-Hout Katholiek Onderwijs enkele houtbewerkingsmachines. Ook enkele machines - geplaatst en onderhouden door HACO Trading - tonen zich van hun meest technologische kant.


[7/3/2017] - » Het persbericht lezen
1 2 3 -> 4

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP