transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1046

COMBINEER DESIGN MET HYGIËNISCHE VEILIGHEID

Met TA’OR BOX creëerde Van Hoecke uit Sint-Niklaas een eigentijdse houten lade die zich thuis voelt in ieder interieur. Om hun klanten de mogelijkheid te geven perfect in te spelen op de laatste nieuwe designtrends, houden ze de vinger aan de pols van de interieurmarkt. Daarbij gaan ze op zoek naar nieuwe kleuren en houtsoorten die het mogelijk maken op droomprojecten te realiseren. Maar ze kijken ook naar de huidige hygiënenormen en spelen er handig op in met materialen die bacteriën en ziektekiemen binnen 24 uur met maar liefst 99 reduceren!


[5/10/2020] - » Het persbericht lezen

POGGENPOHL MAAKT DOORSTART MET AVORITECH

Nieuwe 8 mm dikke ladezijwand toont schuifladeperfectie in elk detail

De firma Poggenpohl Möbelwerke GmbH (Herford) presenteerde bij de Küchenmeile 2020 een première: 'AvoriTech' is de naam van het gloednieuwe schuifladesysteem van Poggenpohl met een 8 mm dunne ladezijwand. Deze innovatieve nieuwe ontwikkeling is het resultaat van de succesvolle samenwerking met beslagspecialist Hettich. AvoriTech is de opvolger van het huidige schuifladesysteem van Poggenpohl. Met het slanke, hoogwaardige design in uitstekende, ambachtelijke kwaliteit wil de keukenproducent op de markt als vanouds krachtige impulsen afgeven.


[25/9/2020] - » Het persbericht lezen

MEER RUIMTE. HÄFELE FREE SPACE.

Het nieuwe Free Space klepbeslag is sterker, compacter, sneller te monteren en voordeliger dan eender welk klepbeslag op de markt.

Kleppen zorgen voor een mooier en functioneler design van bovenkasten. Free Space klepbeslag past in elke categorie van meubels en biedt volledige vrijheid in creativiteit, materiaalkeuze en design. Het product is beschikbaar in het wit, lichtgrijs of antraciet (binnenkort ook als black edition).

Free Space is bovendien uiterst krachtig en heeft een hefvermogen tot maar liefst 10,7 kg bij een corpushoogte van 400 mm.

Dankzij het compacte ontwerp biedt de Häfele Free Space meer opbergruimte in het meubilair dan alle andere modellen in zijn klasse.


[18/8/2020] - » Het persbericht lezen

HETTICH: HANDIGE ETOOLS VOOR MEUBELMAKERS GEWOON DOEN!

Hettich wil het werk van interieurbouwers en meubelmakers meubelmakers in elke projectfase aangenamer maken en biedt hiervoor handige online ondersteuning aan, van het eerste idee en de productkeuze, via de bestelling, planning, materiaalinkoop, uitvoering en montage tot aan de verkoop. Het makkelijkste gaat dat via de website van Hettich www.hettich.com: hier heeft men direct toegang tot het complete eService-aanbod. En mochten zich nog vragen voordoen, helpt het serviceteam van Hettich u ook graag persoonlijk verder.


[18/8/2020] - » Het persbericht lezen

FLEXIBELE LED VERLICHTING TYPE FLEXYLED AT6

    276 leds per meter in een siliconen omhulsel als opbouw met 3M dubbelzijdige kleefband of met 4 bevestigingsklemmetjes (meegeleverd) of om in te frezen in een groef van 6 x 6 mm inkortbaar per 21,7 mm met aansluitsnoer van 200 cm + Micro24 fiche aan beide uiteinden de melkachtige silicone coating technologie heft het typische puntjes effect van de leds op waardoor men een zacht strooilicht bekomt

Bij Van Opstal


[18/8/2020] - » Het persbericht lezen

VELUX BINNENGORDIJNEN: VOOR IEDER WAT WILS

In de lente schieten mensen vaak in actie met het renoveren van hun huis en het opvrolijken van hun interieur. Of het nu nieuwe meubels of een vers laagje verf is, je huis opfrissen is soms al wat je nodig hebt om er terug verliefd op te worden. Maar voor sommigen duurt zelfs het drogen van de verf al te lang! Gelukkig is er een snelle en makkelijke manier om je huis te herontdekken die een grote impact nalaat zonder dat dit te veel moet kosten. Een nieuw gordijn doet vaak al wonderen en daar kan VELUX perfect bij helpen!


[19/5/2020] - » Het persbericht lezen

WERK UW KEUKENS HELEMAAL AF IN ENKELE MUISKLIKKEN

Wist je dat mensen gemiddeld drie jaar van hun leven in de keuken doorbrengen? De laatste maanden hebben dat cijfer allicht nog wat verhoogd. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte zo praktisch mogelijk is. De lade-indelingen en praktische keukenhulpjes van Orgalux helpen daar graag bij. Van Hoecke, de verdeler van Orgalux-indelingen, zorgt er dan weer voor dat hun klanten snel en eenvoudig de juiste indelingen vinden voor hun projecten.

“Dankzij ons uitgebreid gamma hebben we voor nagenoeg iedere situatie de gepaste indeling”, vertelt Gilles Bontinck, Productmanager Orgalux bij Van Hoecke.


[19/5/2020] - » Het persbericht lezen

HETTICH: NIEUWE CATALOGUS TECHNIEK EN TOEPASSING 2020

Catalogus en website – samen onverslaanbaar!

Passend bij de lancering van de nieuwe catalogus dit voorjaar heeft beslagspecialist Hettich ook de eServices duidelijk uitgebreid: de geprinte versie van catalogus Techniek en Toepassing 2020 is per direct gekoppeld aan handige online features op de website van de fabrikant. Samen met de klassieke, geprinte 'Techniek en Toepassing'-catalogus bieden de online tools voor mobiele toepassingen een meerwaarde voor handel en ambacht.


[6/5/2020] - » Het persbericht lezen

NAUWKEURIG, SNEL EN BETROUWBAAR

BeA Autotec ontwikkelt automatische schroevendraaiers

  • Voor de automatische bevestiging van vloer-, plafond- en gevelbekleding.
  • Ideaal voor integratie in productiesystemen
  • Positioneersnelheid verdubbelt
  • Mechanische stop garandeert precieze inschroefdiepte

Gentbrugge – Met de introductie van de nieuwe BeA Autotec-schroevendraaier benadrukt BeA Autotec het innovatieve leiderschap van het bedrijf op het gebied van geautomatiseerde bevestigingsoplossingen in de prefab sector. De Europese marktleider is de eerste die een tool ontwikkelt die de bevestiging van vloer-, plafond- en gevelbekleding met schroeven (35-60 mm lang) kan automatiseren. BeA heeft hiermee zijn bekwaamheid in het ontwerpen van geautomatiseerde gereedschappen gebundeld met zijn kennis van het laden van schroeven in magazijnen.


[6/5/2020] - » Het persbericht lezen

STABILITEIT EN LOOPCOMFORT VOOR GROTE HOUTEN SCHUIFLADEN

De nieuwe generatie Actro 5D ladegeleiders

Grote schuifladen en smalle voegen zijn vandaag de dag kenmerkend voor het design van hoogwaardige meubelprogramma's. Daarvoor zijn krachtige ladegeleiders nodig, die ook bij grote belasting hun betrouwbaarheid demonstreren: de nieuwe Actro 5D ladegeleider van Hettich voor houten schuifladen zorgt met een nauwkeurige afstelling voor een perfect voegenbeeld. Hierdoor versmelten grote, greeploze fronten tot een homogeen vlak, waarop het doorlopende houtdecor zijn werking optimaal kan ontplooien.

Duurzaamheid, grote stabiliteit en een uitstekend loopcomfort zijn karakteristiek voor de nieuwe Actro 5D-generatie van Hettich. Dit sterke geleidingssysteem kan met tot wel 70 kg worden belast, en uitgetrokken houten schuifladen laten een bijzonder horizontale positie zien. Gebruikers ervaren duidelijk meer comfort door de aangenaam lage uittrekkrachten en de rustige, soepele loop van Actro 5D. Dit is mogelijk dankzij een geoptimaliseerde synchrone sturing: beschermd door het geleidingsprofiel zorgt die voor een overgangsvrij bewegingsproces tussen de loopprofielen en minimale loopgeluiden.


[21/4/2020] - » Het persbericht lezen

TA’OR BOX EXPERIMENTEERT OP BRITSE BEURS KBB

De TA’OR BOX van Van Hoecke staat al langer bekend als een houten ladesysteem met ontelbare mogelijkheden. Op KBB in Birmingham, de grootste beurs voor keuken-, slaapkamer- en badkamer -merken in het Verenigd Koninkrijk, lieten de collega’s van Van Hoecke bezoekers graag kennismaken met de nieuwste mogelijkheden en productinnovaties van TA’OR BOX.

Baanbrekend op het vlak van design en verwerking creëert TA’OR BOX volledig nieuwe vormgevingsmogelijkheden. In samenwerking met eersteklas fabrikanten van houtmaterialen selecteerde Van Hoecke hedendaagse uitvoeringen: echt fineer, de klassiekers in zwart en wit en ook houtdecors in verschillende kleuren. Dankzij de speciale zijwandconstructie kan het ladesysteem exact gemaakt worden naar wens.


[14/3/2020] - » Het persbericht lezen

XL-LADES VAN SORTIMO NU BESCHIKBAAR IN NIEUWE AFMETINGEN

21/02/2020 – Sortimo, marktleider in bedrijfsvoertuiginrichting en slimme mobiliteitsoplossingen, breidde onlangs zijn aanbod van XL-schuiflades, de Jumbo-Unitlades, uit. De nieuwe afmetingen van de lades laten toe dat de beschikbare ruimte in bedrijfsvoertuigen gemaximaliseerd wordt, een enorme meerwaarde voor de dagelijkse praktijk van vakmannen. Dankzij hun robuuste design en vlaklast tot 100 kg, maken de ‘Jumbo-Unit’-lades het bovendien mogelijk om eenvoudig, snel en veilig, grote en zware ladingen in het voertuig op te bergen.

Nieuwe afmetingen
De grootvolumelades met nieuwe diepte-afmetingen, 14 (1409,4 mm) en 16 (1617,4 mm), en hoogte-afmeting, 21-raster (357 mm), zijn nu beschikbaar. De nieuwe breedte 2,5 (612,4 mm) houdt in dat de laadruimte nog efficiënter kan gebruikt worden, en dat in verschillende types bedrijfsvoertuigen.


[21/2/2020] - » Het persbericht lezen

HOE BEWERKT 1 PERSOON PLATEN TOT 3100 X 2150 MM?

In systeem… met Festool.

Ontdek de nieuwe, unieke en mobiele zaag- en werktafel STM 1800. Het steunvlak is met houten steunen uitgerust dat zowel plaatmateriaal alsook werkstukken veilig ondersteunt. Zo kunnen zelfs platen van 3100 x 2150 mm door slechts één persoon zonder verdere hulp opgenomen en nauwkeurig bewerkt worden. De werkhoogte is tot 90 centimeter in hoogte verstelbaar. Met een handcirkelzaag zoals de TSC 55 en geleiderail FSK vorm je deze tafel in een handomdraai om tot een mobiele plaatzaag-systeem.


[7/2/2020] - » Het persbericht lezen

RENOVATIETIPS DOOR ARCHITECTE EN INFLUENCER ANOUK TAEYMANS

De beste tips voor de renovatie van jouw traditioneel huis volgens trendwatcher Anouk Taeymans

Batibouw is het ideale moment om stil te staan bij mogelijke renovaties die je dit voorjaar hebt gepland. Elke aanpassing van een ouder, traditioneel huis vraagt een grondige afweging. Zo is het belangrijk het karakter van het pand te respecteren en veranderingen af te stemmen op zijn leeftijd en unieke bouwstijl. Daarbij komt het er bovendien op aan om goed na te denken over de indeling van de ruimtes: idealiter hebben verbeteringen in jouw huis een positieve invloed op jouw dagelijkse routine, maar vooral op jouw welzijn. Een eerste advies hiertoe is om meer daglicht en frisse lucht in de woning te brengen.


[7/2/2020] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 -> 70

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP