transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

U bent op pagina : 1--> Aantal gevonden artikels : 1014

HACO - DEMODAGEN 4 ZIJDIG SCHAAF & PROFILEER MACHINES

20 & 21 JUNI 2019 / SHOWROOM ARDOOIE

KUPER biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor het schaven en profileren van allerlei houtproducten. De Kuper schaafmachines voldoen aan de hoogste eisen op de markt en dit voor productie van:

 • 4 zijdig schaven
 • allerhande profileringen
 • lambriseringen
 • parket
 • raamprofielen
 • ...

Dit reeds vanaf een eenvoudige 4-assige tot een 10-assige gestuurde machine.


[18/6/2019] - » Het persbericht lezen

 QA\LABEL - GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR ETIKETTERING EN ORGANISEREN DE PRODUCTIE

Gepresenteerd in avant-première op de show Xylexpo 2016 in Milaan, laat het QA\Label-systeem toe om het zagen van panelen te optimaliseren door de zaagschema’s rechtstreeks te verzenden naar een tablet gemonteerd op de zaag (verticaal of horizontaal). De verbinding is draadloos. De operator kiest op het touchscreen het stuk of de band die hij gaat zagen. De printer, ook gemonteerd op de zaag, drukt meteen het bijbehorende label!


[16/6/2019] - » Het persbericht lezen

HACO OPENDEURDAGEN SHOWROOM LOMMEL

Vanuit de showroom te Lommel verdeelt HACO Trading machines van o.a. volgende constructeurs: Black Label, Chambon-Guilliet, Fimal, Bio4Heating en Casolin.

Maak tijdens de opendeurdagen kennis met het uitgebreid gamma houtbewerkingsmachines.
Volg daarnaast een uiteenzetting van BSuite (software voor CNC).
Onderaan meer info omtrent inschrijvingen.

Naast het ontdekken van nieuwe- en tweedehandsmachines kunt u tijdens de opendeurdagen genieten van een hapje en een drankje in een gemoedelijke sfeer.

Tot binnenkort in Balendijk 156 te Lommel, België.

UITEENZETTING BSUITE
Op donderdag 13 juni (14u00) en op vrijdag 14 juni (09u30) is er een uiteenzetting van BSuite. Indien u wenst deel te nemen vragen wij om volgende informatie te mailen naar info@hacotrading.be:

 • Naam + voornaam
 • E-mail
 • Bedrijf
 • Aantal personen
 • Op welke dag u de uiteenzetting wenst bij te wonen


[14/6/2019] - » Het persbericht lezen

HET STUDIO DAKVENSTER: DE VELUX OPLOSSING VOOR NÓG MEER LICHTINVAL ONDER HELLENDE DAKEN VANAF JUNI BESCHIKBAAR

Installateur en architect vol lof over ‘makkelijke installatie, prijs-kwaliteitsverhouding en panoramisch resultaat’

VELUX, het merk dat dakramen produceert, brengt met het STUDIO dakvenster in juni een venster op de markt dat meerdere dakramen combineert in één handig venster. Mihai Drub, installateur bij DMD Construct kon de oplossing al uittesten en is enthousiast: ‘Het STUDIO dakvenster is een all-in-one venster dat makkelijk te installeren is.’ Ook Julian Luctkens, een architect van TIPI Architectes prijst de VELUX innovatie: ‘Een budgetvriendelijke en flexibele oplossing met dunne profielen die bovendien makkelijk voor te schrijven is’.

Met het STUDIO dakvenster krijgen klanten van installateurs en architecten meer intens daglicht in hun huis, een panoramisch zicht naar hun tuin toe en een stuk ruimer ogende kamer. De esthetische oplossing garandeert een natuurlijke ventilatie dankzij de opengaande ramen aan weerszijden van het vaste middelste raam.


[7/6/2019] - » Het persbericht lezen

ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF

Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het samenstellen van een korpus. Het is niet nodig dat hij naast zijn CNC blijft staan, de machine produceert alleen de onderdelen. Nog belangrijker is dat sommige machines, zoals de
[31/5/2019] - » Het persbericht lezen

BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP

De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade in de plint van de kast creëert extra opbergruimte op een plaats die je anders ongebruikt laat. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte extra ruimte bereikbaar wordt.

Daarnaast speelden ze nog op een andere manier in op de noden van een kleine woning. Met hun nieuwe pocketdoor systeem, hebben ze een ideale manier gevonden om bepaalde ruimtes volledig te kunnen afsluiten. Het systeem verbergt niet alleen de ruimte, maar zorgt ook voor een uitstekende bereikbaarheid dankzij de deuren die volledig kunnen inschuiven. Dit product zal nog verder ontwikkeld worden zodat het helemaal aangepast wordt aan de behoeftes van de klant.


[31/5/2019] - » Het persbericht lezen

MOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM

Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front mag openen. Deze nieuwe AVENTOS zal ook beschikbaar zijn met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Daarmee opent de kast met een lichte tik tegen het front en sluit het even gemakkelijk dankzij de geïntegreerde schakelaar. Dit nieuwe klapdeursysteem zal na de zomer beschikbaar zijn.


[31/5/2019] - » Het persbericht lezen

interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH

De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de interzum award 'intelligent material & design' onderscheidde dit jaar maar liefst twee innovatieve producten van Hettich, waaronder het integreerbare klepbeslag ViZard by ambigence dat de eerste prijs 'Best of the Best' won. Met ViZard by ambigence verdwijnen techniek en comfort onzichtbaar in de zijwand van het meubel. Dit maakt de weg vrij voor een nieuwe generatie puristische meubels.


[22/5/2019] - » Het persbericht lezen

 OUTSIDE-IN VAN VELUX

Benieuwd naar de VELUX "Outside-in"principes? Bekijk dan de video om te bekijken hoe Kate Watson-Smyth, journaliste en interieurconsultant, deze principes heeft toegepast in haar woning.


[22/5/2019] - » Het persbericht lezen

DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!

Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage Intense als Woodcoustics sleepten de prijs “high product quality” in de wacht.

Woodcoustics, een programma akoestische fineerplaten, ontwikkeld in samenwerking met Triplaco NV. Interzum betekent de première van Woodcoustics, waarmee Decospan een oplossing in huis heeft voor akoestische uitdagingen in interieur. De panelen spelen in op het auditief comfort en het corrigeren van de nagalm van de menselijke stem, naast de esthetische meerwaarde van fineerhout uiteraard.


[22/5/2019] - » Het persbericht lezen

DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT

Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en gereedschappen voor de verwerking van hout en is voor Biesse de ultieme plek om de kansen te delen geleverd door robotisering en de voordelen van nieuwe technologie.


[17/5/2019] - » Het persbericht lezen

LIGNA 2019: AUTOMACTION VAN BIESSE

Met trots delen we je mee dat Biesse grootschalig aanwezig is op Ligna 2019 in Hannover. Dit naar aanleiding van hun 50-jarig bestaan.

Als exclusieve Belgische dealer van Biesse zijn we met ons salesteam van de partij.
Graag begeleiden we je in de ontdekking van de toekomstige houtbewerkingstechnologiën.
We verwelkomen jullie graag van 27 tot en met 31 mei in Hall 11

INSCHRIJVEN?
Ik registreer me gratis voor Ligna 2019


[17/5/2019] - » Het persbericht lezen

EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO

Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladingen gemaakt van glas, hout, metaal, steen of kunststof. De nieuwe vacuüm-hefinrichting eT -Hover- univac -line is ook een bevestiging voor kraan- en hijsapparatuur en compatibel met dezelfde materialen. Het is compacter en lichter dan zijn voorganger, waardoor het nog gemakkelijker is om gebouwen te bouwen.

"De eT -Hover- univac- lijn is geschikt voor alle toepassingen waarbij kleine lasten worden opgehesen en verplaatst", legt productmanager Andreas Beuter uit. "Neem de assemblage van een serre, bijvoorbeeld: hoge, smalle ramen moeten worden verplaatst en geïnstalleerd. Met de nieuwe hefinrichtingen kunt u moeiteloos zeer smalle ladingen hanteren. "


[16/5/2019] - » Het persbericht lezen

TOTAALOPLOSSINGEN MET HOUT VOOR INTERIEURTOEPASSINGEN

Dat hout een veelzijdig product is, weten ze bij decospan al langer. de europese marktleider op gebied van fineerverwerking viert immers dit jaar z’n 40ste verjaardag. het komt dan ook heel goed uit dat dit jaar de vakbeurs interzum doorgaat. “op onze stand c041 in hal 6 zetten we de vele producten uit ons assortiment nog eens extra in de kijker,” zegt wouter polfliet, brand manager division panels. “speciaal voor de vakbeurs werden ook heel wat bijzondere innovaties ontwikkeld, waardoor we de professional nog meer mogelijkheden kunnen bieden. we kunnen intussen voor zowat elke uitdaging een gepaste oplossing voorstellen.”

Wood solutions
Dit statement wordt kracht bijgezet met een nieuw logo en een aangepaste baseline: “wood solutions”. Wie dacht dat Decospan enkel fineerplaten maakt, heeft het dus mis, want je kan er ook terecht voor houten vloeren, lambriseringssystemen, akoestische producten, wand- en plafondpanelen, afgekante meubelonderdelen, houten balkjes, en nog veel meer oplossingen. De basisgrondstof is steeds weer fineer: dun gesneden hout van 0,6mm.


[14/5/2019] - » Het persbericht lezen

VAN HOECKE - DE NIEUWSTE TRENDS ONTDEKT U OP INTERZUM!

Het tweejaarlijkse hoogtepunt voor de meubelindustrie wereldwijd kondigt zich weer aan! Ook dit jaar is de Blum-stand op Interzum de place-to-be om de nieuwste innovaties te komen ontdekken. We stellen er met veel trots en plezier de nieuwigheden op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen aan u voor!

Onder het centrale thema ‘Moving ideas’ toont Blum op de beurs zijn innovatief karakter. Zoals steeds staat daarbij de klant en de gebruiker centraal. Samen met hen willen ze inzetten op en nadenken over ideeën die leiden tot producten die een meerwaarde kunnen betekenen.


[14/5/2019] - » Het persbericht lezen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 -> 68

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be

PERSBERICHTEN
ARTIKELS
TWEEDEHANDSE HOUTBEWERKINGSMACHINES
GIDS VAN SCHRIJNWERKERS & INTERIEURBOUWERS
GIDS VAN PRODUCTEN & LEVERANCIERS
TE BEZOEKEN WEBSITES
TECHNISCH WOORDENBOEK NL/FR
VACATURES
DISCLAIMER
SITEMAP