transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

IRONCAD KONDIGT NIEUWE MECHANISCHE ADD-ON AAN
IRONCAD KONDIGT NIEUWE MECHANISCHE ADD-ON AAN  

IronCAD Mechanical – Mechanische Toepassingen om Designefficiëntie te verbeteren

ATLANTA GA, 17 februari, 2016 - IronCAD, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor designproductiviteit, kondigde vandaag hun krachtige nieuwe IronCAD Mechanische add-on aan die een volledige bibliotheek aan intelligente hulpmiddelen biedt zoals standaard bevestigingsmiddelen, staalprofielen, buizen, flensen en een uitgebreide set toepassingen die er allemaal op gericht zijn om de productiviteit in het designproces te verhogen. Omdat kennis en regels direct ingebouwd zijn in de hulpmiddelen zijn dagelijkse taken zoals stuklijstgeneratie, componentplaatsing en dimensionering veel eenvoudiger waardoor de designtijd en moeite significant afneemt.

IronCAD Mechanical levert snel plaatsbare designverbeteringen maar het bevat ook een gespecialiseerde mechanische dialoog om alle details die nodig zijn om aangepaste of standaard componenten en assemblages uit te lichten. Gebruikers hebben nieuwe dialoogformulieren voor alle standaard componenten (zoals schroeven, lagers, tandwielen etc.) die fabrikanten grafisch begeleiden in het creëren van assemblages met alle toepasselijke instellingen zoals plaatgaten en marges. Fastener Assemblies maakt het creëren van bevestigingsmiddelen en gaten mogelijk, die kunnen worden toegepast op meerdere onderdelen met precieze instellingen voor dieptes die standaard bouwkundematen volgen. Daarbovenop biedt IronCad Mechanical assemblage-associativiteit dus als bevestigingsmiddelen en platen worden verplaatst of gedimensioneerd worden alle gaten en marges automatisch geüpdatet.

IronCAD Mechanical biedt significante productiviteitswinst bij het creëren, bijvoorbeeld buislayouts en staalprofielen. Gebruikers selecteren een mechanische buis uit de catalogus, verifiëren de industriële informatie in de dialoog en zetten de buis dan neer op de goede plaats. Deze componenten hanteren Smart eBehaviorsTM die intelligent gedrag zoals positionering, oriëntatie, begrenzingen, afmeting, of aangepaste acties. Bijvoorbeeld, wanneer andere componenten op de buis worden gezet, worden ze automatisch verbonden en gedimensioneerd volgens de vorige buismaat waardoor het sneller wordt om buislayouts te configureren. Fabrikanten hebben ook toegang tot gespecialiseerde hulpmiddelen voor het trimmen, lassen en scheiden van componenten.

IronCAD heeft aangekondigd dat de functies die op basisniveau getoetst zijn gratis aan alle klanten bijgeleverd word buiten de proefperiode van 30 dagen (inclusief Bevestigingsmiddelen, Aangepaste Gaten, Lagers, Staalsoorten, O-ringen, en schroefdraadzekeringen).

Cary O'Connor, Vicepresident van Marketing bij IronCAD, zegt dat: "IronCAD Mechanical een nieuwe kracht naar onze Design Collaboration Suite klanten brengt. Door Smart eBehavior direct bij de vingertopjes van onze klanten te brengen maken wij het gemakkelijk om mechanische assemblages, lassamenstellingen en nog veel meer te creëren.”

IronCAD Mechanical is direct beschikbaar voor alle actief steunende klanten op http://www.ironcad.com/icmechanical.

Over IronCAD
IronCAD is gevestigd in Atlanta, GA en is een toonaangevende leverancier van 3D-Design Productiviteitsoplossingen die de hoogste niveaus van klanttevredenheid en productiviteit afleveren. Individuele componenten uit deze oplossingen kunnen op zichzelf staand gebruikt worden, als aanvulling binnen een bestaande designomgeving, of kunnen samen gebruikt worden om effectief samen te werken door de gehele onderneming om productiviteit te vergroten. Haar stokpaardproduct IRONCAD heeft vele industriële prijzen gewonnen voor zijn innovatieve technologie en leidt de industrie in zijn gebruiksgemak en designproductiviteit. IronCAD producten worden met succes gebruikt door duizenden klanten wereldwijd. Bel 1-800-339-7304 voor meer informatie over IronCAD, of breng een bezoek aan www.ironcad.com.

 [18/2/2016]

 wood-it.be


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be