woodLAB

Newsdesk woodweblab


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..


NIEUW BIJ STILLEMANS


STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.


INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING


Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en ..


interzum 2017 - PREVIEW


Over precies 118 dagen gaat de vakbeurs Interzum van start in Keulen. De organisatoren zijn terecht koplopers te noemen op vlak van innovatie in de interieurbouw en de meubelindustrie. Elke twee jaar legt Interzum de basis voor toekomstige ontwikkelingen in deze industrie, dankzij de wisselwerking tussen exposanten en designers uit de hele wereld, die in de rij zullen staan voor dit niet te missen evenement. De exposanten (verdeeld over 10 beurshallen) lijken deze wissel..


ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015


Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

Een h..

Ligna


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..


LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1


  • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
  • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
  • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
  • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groo..

IRONCAD KONDIGT NIEUWE MECHANISCHE ADD-ON AAN
IRONCAD KONDIGT NIEUWE MECHANISCHE ADD-ON AAN  

IronCAD Mechanical – Mechanische Toepassingen om Designefficiëntie te verbeteren

ATLANTA GA, 17 februari, 2016 - IronCAD, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor designproductiviteit, kondigde vandaag hun krachtige nieuwe IronCAD Mechanische add-on aan die een volledige bibliotheek aan intelligente hulpmiddelen biedt zoals standaard bevestigingsmiddelen, staalprofielen, buizen, flensen en een uitgebreide set toepassingen die er allemaal op gericht zijn om de productiviteit in het designproces te verhogen. Omdat kennis en regels direct ingebouwd zijn in de hulpmiddelen zijn dagelijkse taken zoals stuklijstgeneratie, componentplaatsing en dimensionering veel eenvoudiger waardoor de designtijd en moeite significant afneemt.

IronCAD Mechanical levert snel plaatsbare designverbeteringen maar het bevat ook een gespecialiseerde mechanische dialoog om alle details die nodig zijn om aangepaste of standaard componenten en assemblages uit te lichten. Gebruikers hebben nieuwe dialoogformulieren voor alle standaard componenten (zoals schroeven, lagers, tandwielen etc.) die fabrikanten grafisch begeleiden in het creëren van assemblages met alle toepasselijke instellingen zoals plaatgaten en marges. Fastener Assemblies maakt het creëren van bevestigingsmiddelen en gaten mogelijk, die kunnen worden toegepast op meerdere onderdelen met precieze instellingen voor dieptes die standaard bouwkundematen volgen. Daarbovenop biedt IronCad Mechanical assemblage-associativiteit dus als bevestigingsmiddelen en platen worden verplaatst of gedimensioneerd worden alle gaten en marges automatisch geüpdatet.

IronCAD Mechanical biedt significante productiviteitswinst bij het creëren, bijvoorbeeld buislayouts en staalprofielen. Gebruikers selecteren een mechanische buis uit de catalogus, verifiëren de industriële informatie in de dialoog en zetten de buis dan neer op de goede plaats. Deze componenten hanteren Smart eBehaviorsTM die intelligent gedrag zoals positionering, oriëntatie, begrenzingen, afmeting, of aangepaste acties. Bijvoorbeeld, wanneer andere componenten op de buis worden gezet, worden ze automatisch verbonden en gedimensioneerd volgens de vorige buismaat waardoor het sneller wordt om buislayouts te configureren. Fabrikanten hebben ook toegang tot gespecialiseerde hulpmiddelen voor het trimmen, lassen en scheiden van componenten.

IronCAD heeft aangekondigd dat de functies die op basisniveau getoetst zijn gratis aan alle klanten bijgeleverd word buiten de proefperiode van 30 dagen (inclusief Bevestigingsmiddelen, Aangepaste Gaten, Lagers, Staalsoorten, O-ringen, en schroefdraadzekeringen).

Cary O'Connor, Vicepresident van Marketing bij IronCAD, zegt dat: "IronCAD Mechanical een nieuwe kracht naar onze Design Collaboration Suite klanten brengt. Door Smart eBehavior direct bij de vingertopjes van onze klanten te brengen maken wij het gemakkelijk om mechanische assemblages, lassamenstellingen en nog veel meer te creëren.”

IronCAD Mechanical is direct beschikbaar voor alle actief steunende klanten op http://www.ironcad.com/icmechanical.

Over IronCAD
IronCAD is gevestigd in Atlanta, GA en is een toonaangevende leverancier van 3D-Design Productiviteitsoplossingen die de hoogste niveaus van klanttevredenheid en productiviteit afleveren. Individuele componenten uit deze oplossingen kunnen op zichzelf staand gebruikt worden, als aanvulling binnen een bestaande designomgeving, of kunnen samen gebruikt worden om effectief samen te werken door de gehele onderneming om productiviteit te vergroten. Haar stokpaardproduct IRONCAD heeft vele industriële prijzen gewonnen voor zijn innovatieve technologie en leidt de industrie in zijn gebruiksgemak en designproductiviteit. IronCAD producten worden met succes gebruikt door duizenden klanten wereldwijd. Bel 1-800-339-7304 voor meer informatie over IronCAD, of breng een bezoek aan www.ironcad.com.

 [18/2/2016]

 wood-it.be


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be