transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

EGGER - GLOSS FINISH ST30 - HET NIEUWE OPPERVLAK VOOR GLANZENDE IDEEËN
EGGER - GLOSS FINISH ST30 - HET NIEUWE OPPERVLAK VOOR GLANZENDE IDEEËN  

Met de nieuwe hoogglanzende Gloss Finish oppervlaktelaag onderstreept EGGER nog eens te meer zijn positie als aanbieder van totaaloplossingen. De nieuwe oppervlaktestructuur ST30 biedt met het "diepgaande" uiterlijk nieuwe ruimte voor glanzende ideeën. Met glansgraad 103 en een goede krasbestendigheid is Gloss Finish uitstekend geschikt voor toonbanken, bureau´s, voorpanelen, bij winkelinrichting en standbouw of voor scheidingswanden.
Met de nieuwe hoogglansplaten van EGGER kunt u de huidige glans-trend in de meubelbouw volgen en uw inspiratie de vrije loop laten. „Het elegante uiterlijk en het hoogglansoppervlak maken het perfect af. Dit vindt men vooral terug in de moderne meubelbouw. Juiste houtreproducties met glanseffect leveren bijzondere accenten“ legt Klaus Monhoff uit, hoofd productmanagement decoratieve producten bij de EGGER-groep. Unikleuren met het gloss finish oppervlak laten zich harmonieus in een onderling afgestemd interieurconcept inpassen en bekoren, doordat ze met ABS-kanten en alle andere producten uit het EGGER-gamma in kleurkoppeling verkrijgbaar zijn.

VOORDELEN VAN GLOSS FINISH LIGGEN VOOR DE HAND
Tegenwoordig produceert de EGGER fabriek in Brilon (DE) de EURODEKOR platen met het glanzende oppervlak. Het totale assortiment van tien decors en kleuren is altijd op voorraad. In de toekomst zal EGGER ook in Hexham (UK) het glanzende oppervlak fabriceren en daarmee de markt in Groot-Britannië en Ierland bedienen.

Onder de tien voorraaddecors zitten zeven unikleuren en drie houtdecors, waaronder ook het bij de bezoekers aan de beurs BAU 2009 meest geliefde decor: "Cordoba Oliif" donker zal ook in de structuur ST30 tot het favoriete decor gaan behoren. Industriële afnemers kunnen bovendien uit nagenoeg het totale assortiment EGGER-decors kiezen en individueel de voorkeur geven aan een decor met hoogglanseffect. Voor decorpapier binnen het assortiment unikleuren, met een hoog specifiek gewicht en voor houtdecors, kan EGGER bovendien het gloss finish oppervlak aan beide kanten op de platen aanbrengen.

Vanwege het direct persen op de EURODEKOR plaat zijn de hoogglans-platen van EGGER kwalitatief hoogwaardig, en zijn deze vanaf één enkel exemplaar vanuit ons magazijn in Brilon beschikbaar in een formaat van 2.800 x 2.070 mm, met een dikte van 19 mm. Voor platen met een dikte van 18 mm moeten per keer minimaal 24 stuks afgenomen worden, andere diktes kunnen op bestelling geproduceerd worden. Industriële afnemers kunnen bovendien profiteren door het grote formaat van EGGER af te nemen. Deze platen hebben de afmeting 5.610 x 2.070 mm. Alle platen worden vanaf onze fabriek in Brilon met een beschermende folie wereldwijd verstuurd. Glansgraad 103 zorgt voor een natuurlijk glanseffect en garandeert een uiterlijk met diepte-effect. Voor de meest uiteenlopende vormgevingsmogelijkheden kan EGGER voor alle tien decors in voorraad binnen het decor- en kleurenassortiment de ABS-kantenband 23 x 2 mm leveren, alsook het laminaat met de afmeting 3.050 x 1.300 x 0,8 mm.

 [22/4/2009]

  Alle persberichten van deze firma


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be