transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

ABET LAMINATI - EXTERNA
ABET LAMINATI - EXTERNA  

ABET LAMINATI breidt zijn assortiment voor buitentoepassingen uit met EXTERNA. De toepassingsmogelijkheden van dit nieuwe zelfdragende volkunststofplaatmateriaal zijn groot. De platen zijn voorzien van een antislipstructuur en bieden een functionele oplossing voor het bekleden van buitenvloeren, loopbruggen, traptreden, (dak)terrassen, podia, balkonvloeren, etc. van appartementsgebouwen, kantoren, industriële panden, ziekenhuizen, scholen, openbare gebouwen, musea, privéwoningen… De hoge kwaliteit, de lange levensduur en het feit dat EXTERNA 100% recycleerbaar is, maakt het plaatmateriaal extra aantrekkelijk.

De EXTERNA-platen zijn beschikbaar in 2 afmetingen (305 x 130 cm en 420 x 160 cm) en hebben een vaste dikte van 16 mm. Het assortiment telt 6 effen kleuren: grijs, beige, ivoor, oker, zand en zacht groen.

Zoals van plaatmateriaal dat in aanmerking komt voor specifieke buitentoepassingen mag worden verwacht, is EXTERNA stabiel, sterk en bestand tegen grote temperatuurschommelingen en gure weersomstandigheden. Bovendien vragen de platen geen verdere afwerking zoals verven of vernissen, zijn ze gemakkelijk te reinigen en bestand tegen algen en ongedierte.

Kenmerkend voor EXTERNAzijn het geringe eigen gewicht - niet meer dan 23 kg/m² - en het hoge draagvermogen van de platen. Het plaatmateriaal kan een belasting van 1200 kg/m² aan bij bevestiging en ondersteuning elke 50 cm. De uitzettings- en krimpcoëfficiënt bedraagt maximaal 2 mm per lopende meter. ABET LAMINATI beveelt een voegbreedte tussen de panelen van minimaal 8 mm aan.

Het plaatmateriaal laat zich gemakkelijk verwerken. De plaatsing gebeurt onder een hellingsgraad van 2%, op een houten of een metalen onderstructuur, kader of lattenwerk. Bevestigen kan met behulp van schroeven of via verlijming. Om de stabiliteit te verzekeren is een degelijke ventilatie aan beide zijden van de platen noodzakelijk.

De EXTERNA-volkunststofplaten zijn verkrijgbaar bij de gespecialiseerde hout- en plaatmateriaalhandel. Zowel de architect als de plaatser kunnen bij de realisatie van een project een beroep doen op ABET LAMINATI voor technische ondersteuning, plaatsingsadvies en gedetailleerde plaatsingvoorschriften.

Architecten en vaklui die meer (technische) informatie wensen over EXTERNA kunnen contact opnemen met ABET LAMINATI (tel. 02 460 19 10, promotion-office@abet.be, www.abet.be) of een afspraak maken voor een bezoek aan de showroom, Streekbaan 244, 1800 Vilvoorde.

 [1/10/2009]

  Alle persberichten van deze firma


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be