transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

OPENDEURDAGEN BIJ HACO - 15-16-17 NOVEMBER 2013
OPENDEURDAGEN BIJ HACO - 15-16-17 NOVEMBER 2013  

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november zet Haco Trading de poorten van zijn meer dan 3.000 m² grote showroom wagenwijd open voor het publiek. Van 10 uur tot 18 uur kunt u er terecht om het brede gamma bewerkingsmachines voor hout, aluminium en pvc te bezichtigen. Blikvangers zijn onder meer de AirForce kantenmachine en de compacte Rover. Bovendien krijgt u, mits voorgaande afspraak, de mogelijkheid om het recent in het VTI van Roeselare geïnstalleerde Uniline ramencenter te gaan bekijken. Zoals u van Haco gewoon bent, is er ook dit jaar opnieuw een pak friet en een Sint-Bernardus voorzien voor wie honger en/of dorst heeft.

BIESSE AIRFORCE SYSTEM
Veel keuken- en interieurbouwers hebben de mond vol van de nieuwe 'laserkanten' die zowel optisch als fysisch één geheel vormen met de meubelplaat. Om de alom gegeerde 'nulvoeg' te verwezenlijken diende men aanvankelijk te investeren in een dure machine uitgerust met een CO2- of diodelaser. Vandaag biedt Biesse met het AirForce System een betaalbaar alternatief aan dat werkt op hete perslucht (600 °C) en een doorvoersnelheid van 25 m/min toelaat. Een primeur die live te zien zal zijn tijdens de opendeurdagen!

ROVER A16
De Rover A16 is de nieuwste compacte CNC-gestuurde bovenfrees van Biesse. De machine kan werkstukken aan tot 2.070 mm breed en is beschikbaar in verschillende lengtes. Dankzij de krachtige vijfassige elektrospindel is de machine geschikt voor zowel het bewerken van plaatmateriaal als het profileren van raamkepers.

UNILINE
De Uniline is het ramencenter van Biesse dat in staat is om manloos raamkepers met verschillende secties zeszijdig te profileren. Dankzij het uitgekiende machineconcept, de profiel- en gereedschapsbuffers met hoge capaciteit en de intelligente software is het mogelijk om ongeveer 160 afgewerkte onderdelen per shift te produceren! De Uniline werd onlangs geleverd en geïnstalleerd in het VTI van Roeselare. Bezoekers aan de opendeurdagen krijgen dan ook de mogelijkheid om deze machine ter plekke te bezichtigen.

VIET SCHUURMACHINES
Haco Trading is ondertussen al meer dan een jaar verdeler van Viet schuurmachines in België. Deze topmachines leveren schuurkwaliteit op industrieel niveau af en zijn uitermate geschikt voor het lakschuren

BSOLID
Dit CAD/CAM-programma laat toe om het finale product te ontwerpen, zijn machinebewerkingen te definiëren, de werktafelset-up te definiëren, de bewerkingen op het 3D-machinemodel te simuleren en de nodige codes te genereren.

 [24/10/2013]

  Alle persberichten van deze firma


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be