transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

ABET LAMINATI TOONT MEG DIGITAL PRINT GEVELPLATEN OP ARCHITECT@WORK IN KORTRIJK EN LUIK
ABET LAMINATI TOONT MEG DIGITAL PRINT GEVELPLATEN OP ARCHITECT@WORK IN KORTRIJK EN LUIK  

Ter gelegenheid van Architect@Work in Kortrijk (23-24/4/15) en Luik (28-29/5/15) stelt Abet Laminati de MEG Digital Print HPL gevelplaten voor. Dankzij de recente investering van Abet Laminati in nieuwe gesofisticeerde printtechnologie, kunnen de MEG Digital Print HPL platen worden gepersonaliseerd op basis van digitale ontwerpen die het printen van naadloze kleurengradiënten nu ook mogelijk maken. MEG Digital Print HPL hogedruk laminaat wordt als decoratief plaatmateriaal toegepast in o.a. geventileerde voorzetgevels. Het standaard MEG HPL plaatmateriaal wordt vooral toegepast bij een moderne, hedendaagse architectuur. Geventileerde gevels bekleed met deze zelfdragende panelen ogen zeer strak en sober (zeker indien men een neutrale kleur of een sober ontwerp kiest). Maar het kan ook net andersom, heel decoratief en aandachttrekkend, met MEG Digital Print HPL platen: dankzij de toepassing van de grensverleggende digitale printtechnologie kan de architect-ontwerper het geveloppervlak volledig personaliseren op basis van een eigen digitale foto, ontwerp of tekening en dit zonder minimum afnameverplichting. MEG Digital Print HPL laminaat is ook het ideale plaatmateriaal voor de productie van signalisatie borden en wegwijzers voor openbare parken en gebouwen, bedrijven, etc. MEG Digital Print HPL gevelpanelen zijn extreem weerbestendig: Zon, (zure) regen en vocht hebben geen invloed op het oppervlak. Een geventileerde gevel met MEG Digital Print HPL platen is ook bijzonder UV- resistent overeenkomstig de bepalingen van EN 438, waardoor het verouderingseffect na vele jaren zeer beperkt tot nihil is. MEG Digital Print HPL gevelplaten zijn voorzien van het CE keurmerk overeenkomstig Europese Norm EN 438 en hebben eveneens een Belgische Butgb goedkeuring. De platen hebben een zeer goede brandresistentie en kunnen op aanvraag in brandvertragende kwaliteit verkregen worden. De MEG Digital Print HPL platen zijn bovendien mechanisch robuust en bestand tegen ongedierte. De MEG Digital Print HPL gevelplaten rotten niet en zijn bestand tegen sterke temperatuurschommelingen en gure weersomstandigheden. Dit type gevelbekleding is stabiel en vormvast en heeft slechts een minimale uitzettingsvoeg nodig waardoor het esthetisch uitzicht op lange termijn verzekerd blijft. Het onderhoud kan met water al dan niet met een hoge drukreiniger (op lage druk). Voor graffiti bestaan er specifieke producten om deze te verwijderen zonder de plaat aan te tasten.

 [12/6/2015]

  Alle persberichten van deze firma


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be