transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

LIGNA PREVIEW
LIGNA PREVIEW  

De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben opgelegd. Paradoxaal genoeg is het de Amerikaanse markt (+11%) die de vermindering van de Russische markt gedeeltelijk heeft gecompenseerd.

Wat betreft de cijfers, is de markt voor productie van machines voor de betreffende sector in opkomst en Duitsland bezet nog altijd een comfortabele eerste plaats (29%), ver boven Italië (17%) en China (17%). Voor 2017 zou de omzet kunnen oplopen tot 3,4 miljard euro.

Een nieuwe benadering
Het meest opvallende element is de totale reorganisatie van de beurs, omdat hij nu georganiseerd is rond een nieuw thema: “Gereedschap en Machines voor een productie op maat en in het groot” in de hallen 11 t/m 15 en 27. Dit thema omvat de machines voor bewerken van massief hout, industriële productielijnen maar ook draagbare machines en gereedschap voor het ambachtelijke werk, zowel voor massief hout als voor planken. Het toont een geheel van oplossingen voor bedrijven van allerlei grootte op een enkele plek die bovendien heel snel en gemakkelijk te bereiken is voor alle soorten bezoekers.

In het verleden was er namelijk een tendens om ambacht en industrie gescheiden te houden, waar het ging om een ambachtsman of een industrieel. Deze nieuwe benadering heeft waarschijnlijk als doel om de eerstgenoemden kennis te laten maken met nieuwe mogelijkheden en nieuwe ideeën voor de ontwikkeling van hun eigen bedrijf. We hebben het dus over een ontzuiling, met het risico sommigen af te schrikken, omdat de kloof tussen de realiteit zoals die beleefd wordt door kleine en de grotere bedrijven, met name door de industrie.

Digitalisering, interconnectie 4.0
Onmogelijk om eraan te ontkomen, deze termen liggen op ieders tong en de trein is op stoom. Steeds meer digitale technologie, steeds meer robots, steeds meer interconnectie, steeds meer afhankelijkheid. Het gaat hier om de wereld van de Industrie 4.0, waar machines steeds meer in onderling verbonden zijn met natuurlijk de intrede van robots. De automatisering garandeert een groei in productiviteit, ongeacht de omvang van de onderneming. Het helpt ook de nichemarkten. En de vraag blijft stijgen. Voor onderlinge communicatie gebruiken de machines RFID (Radio-Frequency Identifcation), een technologie die kleine radiozenders en -ontvangers gebruikt objecten zonder enig contact. Hal 11 is gewijd aan deze technologie.

De geïntegreerde productie
Dit jaar zal een schijnwerper gericht worden op de omzetting en productie van plastic materiaal en composieten met behulp van machines die normaal gesproken voor hout en daarvan afgeleide producten gebruikt worden.

Zoals Dr. Andreas GRUCHOW, aankondigde, moedig LIGNA een progressieve benadering aan naar nieuwe online oplossingen. Nieuwe technologische oplossingen leiden naar winst in termen van efficiëntie.

Ligna 2017 in Hannover van 22 tot 26 mei 2017 - http://www.ligna.de

 [21/2/2017]

  Alle persberichten van deze firma


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be