woodLAB

Newsdesk woodweblab


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..


NIEUW BIJ STILLEMANS


STILLEMANS produceert hoge kwaliteit kunststof profielen. We ontwikkelen voortdurend nieuwe modellen. Vandaag hebben we meer dan 5000 profielen en accessoires beschikbaar.

STILLEMANS biedt u een totaaloplossing voor uw profielen. Wat we nog niet in huis hebben, kunnen we voor u ontwikkelen.

STILLEMANS maakt o.a. LED profielen, kantenband en handles – beschikbaar in een groot gamma afwerkingen en kleuren.


INTERZUM 2017: DECOSPAN IS GERICHT OP MERKEN EN BELEVING


Decospan, de Belgische leverancier van gefineerde panelen en een marktleider in Europa, is opnieuw van de partij in Keulen in hal 6. Deze editie echter met een aanzienlijk grotere stand en in plaats van links, meer naar rechts in de hal, en dicht bij de Piazza en centrale boulevard (C041). “Ook de look van de beursstand zal helemaal anders zijn dan in voorgaande jaren.” zegt Wouter Polfliet, brand manager van division panels en mede verantwoordelijk voor de marketing en ..


interzum 2017 - PREVIEW


Over precies 118 dagen gaat de vakbeurs Interzum van start in Keulen. De organisatoren zijn terecht koplopers te noemen op vlak van innovatie in de interieurbouw en de meubelindustrie. Elke twee jaar legt Interzum de basis voor toekomstige ontwikkelingen in deze industrie, dankzij de wisselwerking tussen exposanten en designers uit de hele wereld, die in de rij zullen staan voor dit niet te missen evenement. De exposanten (verdeeld over 10 beurshallen) lijken deze wissel..


ALPI STELT VOOR: RADIANT, HET HOUT DAT LEEFT VAN HET LICHT, PRIJS ‘BEST OF THE BEST’ INTERZUM AWARD 2015


Gedurende het International Year of Light and Light-Based Technologies, geïntroduceerd door UNESCO, is licht het sleutelbegrip van het ALPI hout. Als bekroning van de nieuwigheden onder de producten laat het nieuw hout Radiant het licht door, dankzij transparante harslijnen. Het innovatieve bereik van Radiant werd ook erkend door de jury van de Interzum Award 2015, die het product de prestigieuze “Best of the Best” Award toekende.

Een h..

Ligna


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..


LIGNA 2015: 'S WERELDS NUMMER 1


  • Een sterkere innovatieve geest en internationale uitstraling dan ooit
  • Het evenement weerspiegelt snelle vooruitgang geboekt door industrie 4.0 in houtbewerking en houtverwerking
  • Wood Industry Summit een succes vanaf het begin
  • "Verrassende Veelzijdigheid" ontmoet grote belangstelling

Hannover. LIGNA 2015, die in Hannover op vrijdag 15 mei ten einde liep, was een groo..

SORTIMO FOCUST OP OPTIMALE WERKROUTINES EN MAXIMALE PRODUCTIVITEIT
SORTIMO FOCUST OP OPTIMALE WERKROUTINES EN MAXIMALE PRODUCTIVITEIT  

13/12/2018 – Met #workyourway slaat Sortimo een nieuwe weg in als aanbieder van oplossingen voor bedrijfsvoertuiginrichting die de klant een maximale productiviteit opleveren.

PREMIERE: platform www.mySortimo.be
Op www.mySortimo.be is het mogelijk om zelf de gewenste bedrijfswageninrichting samen te stellen alsook een gepaste belettering te ontwerpen. Sortimo biedt een uniek sales- en servicenetwerk dat 24/7 online beschikbaar is via het mySortimo platform, maar dat tegelijkertijd ook beschikbaar is via persoonlijk contact in een Sortimo-vestiging, bij de klant thuis of op de werf.

Op www.mySortimo.be hebben professionals niet alleen de mogelijkheid om de inrichting van hun bedrijfsvoertuig te ontwerpen volgens hun individuele behoeften en deze dan onmiddellijk te bestellen, ze kunnen hun bedrijfsvoertuig ook optimaliseren met meer diensten en een ruim productassortiment conform hun eigen specifieke (branche)vereisten.

Het platform biedt ook de mogelijkheid tot persoonlijk voertuigbeheer. Gebruikers van mySortimo kunnen alle details over hun bedrijfsvoertuig opslaan, zoals de volgende afspraak voor autokeuring en wanneer de leasing afloopt, tot de aan het voertuig gerelateerde orders.

PREMIERE: SR5 voertuiginrichting en mySortimo configuratie
De componenten van de SR5 bedrijfswageninrichting zijn ontworpen voor een optimaal benutte laadruimte. De dunne zijprofielen in aluminium vervangen een groot frame. Daarnaast kunnen de legborden voor- en achteraan variabel worden geplaatst, waardoor het SR5 legbord perfect de contouren van het voertuig volgt. Dit betekent meer ruimte op de vloer en maximale benutting van de voordien vaak onbruikbare plafondruimte. Zelfs grote stukken zoals europallets kunnen zonder probleem in het voertuig getransporteerd worden.

NIEUW: configuratietool voor belettering mySortimo graphics
Met de online configuratietool mySortimo graphics kunnen klanten thuis hun eigen individuele en hoogkwalitatieve voertuigbelettering configureren, deze meteen bestellen en in een Sortimovestiging laten monteren. Een nieuwe snelle functie voor professionele, efficiënte belettering waarmee bedrijfsvoertuigen individuele publiciteitsdragers worden. mySortimo graphics is met onmiddellijke ingang ook verkrijgbaar in België.

NIEUW: geoptimaliseerde organisatie van werkplaatsen
Gedurende lange tijd materiaal moeten zoeken in het voertuig en in de werkplaats neemt waardevolle werktijd in beslag, die veel nuttiger besteed kan worden. Sortimo biedt mogelijkheden voor gestandaardiseerde en systematische werkprocessen die bijdragen aan een efficiënte en professionele werkplaatsorganisatie volgens de 5S-methode. Met de hoogkwalitatieve mySortimo inlegstukken voor gereedschap en de mySortimo labelstickers, perfectioneert Sortimo in het voertuig en de werkplaats een efficiënt georganiseerde werkomgeving, draagt bij aan een hoge mate van tijdbesparing en garandeert een professionele werking op locatie.

 [13/12/2018]


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be