transparenttransparent

woodLABMOVING IDEAS VAN BLUM OP INTERZUM


Klapdeursysteem wordt kleiner

Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front ..


BLUM POCKETDOOR & SPACE STEP


De stap naar nog meer opbergruimte

De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Woonruimtes worden kleiner en dat zullen we in de toekomst meer en meer merken. Efficiënt omgaan met de beschikbaar (opberg)ruimte wordt één van de grote uitdagingen in de meubelbouw en daar weet Blum goed op in te spelen.

Op Interzum stelde Blum de SPACE STEP voor. Deze lade..


DECOSPAN SCOORT METEEN OP INTERZUM EN WINT TWEE AWARDS!


Keulen, 21/05/2019. Interzum is steeds 's werelds toonaangevende vakbeurs voor toeleveraniers naar de meubelindustrie en interieurontwerp. Op de grootste vakbeurs ter wereld in die branche zetten de exposanten nieuwe normen en bieden zij bezoekers uit de industrie en handel een overzicht van de meest baanbrekende innovaties in de sector. Decospan heeft dit volgens de jury uitmuntend gedaan en werd bekroond met twee prijzen: zowel het nieuwe Querkus Vintage I..


interzum AWARD 2019: DUBBELE WINST VOOR HETTICH


De prijswinnaars zijn ComfortSpin en ViZard by ambigence

Hettich won gisteravond maar liefst twee onderscheidingen voor productinnovaties. Het nieuwe klepbeslag ViZard by ambigence kreeg zelfs de onderscheiding 'Best of the Best'.

De uitreiking van de interzum awards 2019 vond plaats op 20 mei tijdens de legendarische interzum beursparty in het theater 'am Tanzbrunnen'. De jury van de in..


BLUM STELT NIEUWE INNOVATIES VOOR OP INTERZUM 2017


Interzum is dé plaats om de nieuwigheden uit de meubelindustrie te ontdekken. Ook beslagfabrikant Blum stelde er de nieuwste innovaties op het gebied van klapdeuren, scharnieren en ladesystemen voor aan het grote publiek. Deze nieuwigheden zullen pas volgend jaar beschikbaar zijn maar Blum licht op Interzum graag al een tipje van de sluier op.

Bewegingstechnologieën vereenvoudigd
Onder het centrale thema ‘Vier voor meer’ to..

Ligna


ALLEEN EN NOG HYPER PRODUCTIEF


Op de Ligna 2019 zien we dat veel gereedschappen zijn ontworpen om dode tijd te elimineren, de beweging van onderdelen te vergemakkelijken, repetitieve taken te elimineren zodat een schrijnwerker een dirigent wordt, wat leidt tot de robots en machines.

Stel je voor dat terwijl de CNC-machine met nesttafel al het werk doet van boren, frezen en snijden, de schrijnwerker andere taken kan uitvoeren, zoals het lijmen van de afkantbanden , of het same..


DE BIESSE DIGITALE FABRIEK OP LIGNA 2019: EEN WINNENDE ALLIANTIE TUSSEN MENS EN ROBOT


Pesaro, 15 mei 2019 - Bij LIGNA presenteert Biesse de toekomst van Industry 4.0: 6000 vierkante meter, waar automatisering en interconnectie een nog effectievere stimulans worden en het Automaction-concept tot leven brengen - de constante innovatieve geest van Biesse.

Ligna, een tweejaarlijks evenement, wordt gehouden in Hannover van 27 tot 31 mei 2019. Het is de toonaangevende vakbeurs als het gaat om machines, voorzieningen en..


EEN NIEUW HEFINRICHTING IS TOEGETREDEN TOT DE EUROTECH-PRODUCTPORTFOLIO


Het eT -Hover- univac- assortiment vacuümheftoestellen breidt zich uit: het omvat nu ook de nieuwe eT -Hover- univac-lijn . Het nieuw ontwikkelde hefinrichting is een compactere, lichtgewicht versie van de eT -Hover- univac . Net als zijn voorganger is het speciaal ontworpen voor het bouwen van gebieden.

De eT -Hover- univac is ontworpen als een hulpstuk voor kraan- en hefwerktuigen. Het is geschikt voor het heffen en verplaatsen van grote ladin..


WEINIG GROEP OP HET SALON LIGNA 2017 : DIGITALE PRODUCTIE TEN DIENSTE VAN DE KLANT


In 2017 begint het LIGNA salon met een nieuw oppervlakteconcept. Daarom zal de Weinig groep zijn complete gamma voor de bewerking van massief hout en afgeleide materialen voor de eerste keer voorstellen in gebouw 27. Onder het motto « THINK WEINIG » worden de klanten verwacht op een stand van 4000 m², voor een uniek aanbod voor ambachten en industrie. In de sector van het bewerken van massief hout, omvat het programma de segmenten schaven en vormgeven, debiet en optimali..


LIGNA PREVIEW


De grote lijnen zijn opgezet om van de editie 2017 van LIGNA een onmisbaar evenement te maken voor de sector van de houtindustrie, met alle veranderingen door elkaar.

Zoals dr. Andreas GRUCHOW, lid van het voorzittend comité van de Deutsche Messe AG, het al terecht zei tijdens de persconferentie op 14 februari, is de conjunctuur heel gunstig ondanks de daling van export naar Rusland, als gevolg van de sancties die de Europese overheden hebben o..

ZONDER TWIJFEL MARKTLEIDER IN EUROPA
ZONDER TWIJFEL MARKTLEIDER IN EUROPA  

Behrens Group schrijft al meer dan 100 jaar lang geschiedenis

  • Sinds 35 jaar actief in België
  • In 2017 een eigen vestiging opgericht
  • Competentie voor machines en bevestigingssystemen

Dag na dag worden wereldwijd meerdere miljoenen nieten, nagels en schroeven van onze merken BeA en KMR verwerkt. In de hele wereld is er geen enkele fabrikant die méér zelf ladende nagel- en nietmachines voor de geautomatiseerde industriële productie levert. In Europa, Australië, Zuid-Amerika en de VS is de Behrens Group marktleider in de door perslucht aangedreven bevestigingstechniek voor meubelproductie. Met 14 dochtermaatschappijen, drie vestigingen en vijf joint ventures is de groep op de belangrijkste markten vertegenwoordigd. In België is het merk BeA reeds 35 jaar lang actief vertegenwoordigd. Om de klanten nog beter te kunnen bedienen werd in 2017 een eigen vestiging van de Joh. Friedrich Behrens AG opgericht in België.

De Joh. Friedrich Behrens AG is al meer dan 100 jaar een succesverhaal in de bevestigingstechnologie. De familie Fischer-Zernin staat als meerderheidsaandeelhouder sinds 2006 garant voor de voortzetting van het succesverhaal van de merken BeA en KMR met een duurzame bedrijfsstrategie. „Wij zijn een concern dat wereldwijd actief is, maar denken en handelen als een familiebedrijf. Een horizontale hiërarchie en korte beslissingslijnen zijn kenmerkend voor onze werkwijze“, benadrukt Tobias Fischer-Zernin, sinds 1996 CEO van Joh. Friedrich Behrens AG.

Het merk BeA is met handmatige, door gas- en perslucht aangedreven niet- en nagelapparaten de Europese marktleider in de industriële houtbouw, in de meubelproductie, bij de productie en herstelling van paletten en bij houten transportverpakkingen.

BeA Autotec staat voor geautomatiseerde bevestigingsoplossingen voor productie-installaties en robotsystemen in de hele houtverwerkende industrie en inmiddels ook in de autosector.

Beter, sneller en kostenefficiënter: Voor de vakman en industrie is het doel om processen permanent te verbeteren om zo een concurrentievoordeel te creëren. De medewerkers van de Behrens Group zetten zich in om het werk efficiënter, gemakkelijker en veiliger te organiseren.

„Enkel wie voortdurend verandert, blijft. Wij bepalen de verandering actief mee, investeren in innovatieve producten en diensten, de modernste productie- en logistieke systemen en vooral in goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers“, verklaart Tobias Fischer-Zernin, CEO van Joh. Friedrich Behrens AG.

Kwaliteitsverbintenis „Made in Germany“

„Made in Germany“. Voor de merken BeA en KMR is dit geen label, maar een kwaliteitsverbintenis. Een zeer flexibel productieproces maakt enerzijds een ongewoon hoge afwerkingsgraad mogelijk, anderzijds ook een zeer ruim assortiment. In Ahrensburg worden in grote series gas- en perslucht handapparaten voor de merken BeA en KMR geproduceerd, maar evenzeer worden de BeA Autotec machines per stuk en op maat van de klant geproduceerd.

Het voor de sector ongewoon hoge productieniveau maakt een zeer hoge kwaliteitsstandaard mogelijk. Optimalisaties komen snel in productie en niet onbelangrijk is dat de Behrens Group veel sneller dan andere aanbieders de capaciteiten kan aanpassen voor producten waarvoor de vraag bijzonder groot is.

Op de hoofdzetel in Ahrensburg zijn op een oppervlakte van 6.000 m2 apparatuur en bevestigingsmiddelen op 8.845 palletplaatsen opgeslagen en binnen de 48 uur geleverd in Centraal-Europa. De nieuwe, volautomatische uit- en invoer verhoogt de overslagsnelheid en verbetert de leveringskwaliteit. Dagelijks worden ongeveer 140 ton artikelen in 500 verpakkingseenheden vanuit Ahrensburg verstuurd met logistieke partners.

Kerncijfers van de Behrens Group

ca. 120 miljoen euro omzet (2017)
30 % marktaandeel in Europa
450 medewerkers
14 dochtermaatschappijen
3 vestigingen
5 joint ventures
Verkooppartners in meer dan 40 landen
20.000 klanten


 [17/12/2018]


WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be