Référencer mon entreprise --- Login --- Dutch

PRODUITS

 • Biesse Skipper : 
CNC-gestuurde machine voor het afwerken van korpussen. De machine bij uitstek voor middelgrote en grote keukenbedrijven. De machine verwerkt 2 stukken tezelfdertijd en kan automatisch beladen en ontladen worden.
  Biesse Skipper : CNC-gestuurde machine voor het afwerken van korpussen. De machine bij uitstek voor middelgrote en grote keukenbedrijven. De machine verwerkt 2 stukken tezelfdertijd en kan automatisch beladen en ontladen worden.
 • De machine Rover A is een compact bewerkingscenter die prestaties levert om een uitgebreid gamma bewerkingen van hoge kwaliteit te realiseren tegen een beperkte investering. Beschikbaar in meerdere versies.
  De machine Rover A is een compact bewerkingscenter die prestaties levert om een uitgebreid gamma bewerkingen van hoge kwaliteit te realiseren tegen een beperkte investering. Beschikbaar in meerdere versies.
 • CNC bewerkingscenters met werkafmetingen tot 1935 bij 6200 mm en met werkstukdikte tot 275 m. In optie verkrijgbaar met freesmotor met 5 assen gestuurd en 5 assen geïnterpoleerd.
De Rover C is ook verkrijgbaar in TWIN versie met een kantverlijmeenheid.
  CNC bewerkingscenters met werkafmetingen tot 1935 bij 6200 mm en met werkstukdikte tot 275 m. In optie verkrijgbaar met freesmotor met 5 assen gestuurd en 5 assen geïnterpoleerd. De Rover C is ook verkrijgbaar in TWIN versie met een kantverlijmeenheid.
 • Biesse Sektor & Selco EB serie : Opdeelzagen gaande van een instapmodel tot hoge-productiemachine waarvan het TP ( Twin Pusher ) model voorzien is om werkstukken met verschillende lengte tezelfdertijd te gaan opdelen.
  Biesse Sektor & Selco EB serie : Opdeelzagen gaande van een instapmodel tot hoge-productiemachine waarvan het TP ( Twin Pusher ) model voorzien is om werkstukken met verschillende lengte tezelfdertijd te gaan opdelen.
 • Levia/Regal : contactschuurmachines voor allerhande toepassingen zoals schuren van massief hout tot lakken. De mogelijkheid om ze te personaliseren gecombineerd met meerdere configuraties maken deze machines ideaal.
  Levia/Regal : contactschuurmachines voor allerhande toepassingen zoals schuren van massief hout tot lakken. De mogelijkheid om ze te personaliseren gecombineerd met meerdere configuraties maken deze machines ideaal.
 • Artech Akron 400 serie :
Kantenaanlijmers van de Biesse-groep voor het aanlijmen van kantmateriaal van 0,4 tot 10 mm dikte. De Akron 420-425 zijn beschikbaar met relais besturing of CNC touch-screen.
  Artech Akron 400 serie : Kantenaanlijmers van de Biesse-groep voor het aanlijmen van kantmateriaal van 0,4 tot 10 mm dikte. De Akron 420-425 zijn beschikbaar met relais besturing of CNC touch-screen.
 • Biesse Stream :
De enkelzijdige of dubbelzijdige kantenlijmer is het antwoord op de vraag van de meubelindustrie die hogere eisen stelt inzake kwaliteit en prestatie. De Stream kan al dan niet geïntegreerd worden in een productielijn.
  Biesse Stream : De enkelzijdige of dubbelzijdige kantenlijmer is het antwoord op de vraag van de meubelindustrie die hogere eisen stelt inzake kwaliteit en prestatie. De Stream kan al dan niet geïntegreerd worden in een productielijn.
 • Cosmo / Performer : Persen voor het verlijmen van korpussen in manuele en volautomatische uitvoering beschikbaar met werkdiepte 1000 mm. Leverbaar in optie met een nietrobot.
  Cosmo / Performer : Persen voor het verlijmen van korpussen in manuele en volautomatische uitvoering beschikbaar met werkdiepte 1000 mm. Leverbaar in optie met een nietrobot.
 • Sormec T & Orma NPC :
Vlakke persen in koude of warme uitvoering met afmetingen en tonnage op aanvraag.
  Sormec T & Orma NPC : Vlakke persen in koude of warme uitvoering met afmetingen en tonnage op aanvraag.
 • RBO :
Specialist in laad- en ontlaad toestellen. RBO streeft ernaar een oplossing op maat aan te bieden voor het automatische beladen en ontladen van machines.
  RBO : Specialist in laad- en ontlaad toestellen. RBO streeft ernaar een oplossing op maat aan te bieden voor het automatische beladen en ontladen van machines.
 • Multicenter Uniwin : een compacte machine maar met een compleet procédé. In één machine vindt u alle functies van geïntegreerde systemen en bewerkingscenters. De meest complexe bewerkingen die meerdere machines en afstellingen vereisen gebeuren in 1cycl.
  Multicenter Uniwin : een compacte machine maar met een compleet procédé. In één machine vindt u alle functies van geïntegreerde systemen en bewerkingscenters. De meest complexe bewerkingen die meerdere machines en afstellingen vereisen gebeuren in 1cycl.
 • We hebben diverse paneelzagen in het gamma gaande van economische tot zwaar electronisch uitgerust modellen. Zelfs verkrijgbaar met de mogelijkheid tot koppeling met een optimalisatie-software.
  We hebben diverse paneelzagen in het gamma gaande van economische tot zwaar electronisch uitgerust modellen. Zelfs verkrijgbaar met de mogelijkheid tot koppeling met een optimalisatie-software.
 • Verticale freesmachines verkrijgbaar in standaard uitvoering en met talrijke opties zoals : klinkbare as, pennetafel, meerassen-sturing.
  Verticale freesmachines verkrijgbaar in standaard uitvoering en met talrijke opties zoals : klinkbare as, pennetafel, meerassen-sturing.
 • Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
  Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
 • Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
  Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
 • Guilliet TDE : 
Pennenbank met numerische sturing en met mogelijkheid tot een tweede freesas en automatische tafel. Alle instellingen gebeuren van buitenaf de machine.
  Guilliet TDE : Pennenbank met numerische sturing en met mogelijkheid tot een tweede freesas en automatische tafel. Alle instellingen gebeuren van buitenaf de machine.
 • Agazzani NRA :
Lintzagen met wieldiameter tot 1050 mm
  Agazzani NRA : Lintzagen met wieldiameter tot 1050 mm
 • De machine Rover K is een compact, precies en zeer bedrijfszeker bewerkingscenter. Zijn componenten zijn van zeer hoge kwaliteit aangezien het dezelfde zijn als voor de grotere Rover modellen. Deze machine is ideaal voor vaklui en kmo’s.
  De machine Rover K is een compact, precies en zeer bedrijfszeker bewerkingscenter. Zijn componenten zijn van zeer hoge kwaliteit aangezien het dezelfde zijn als voor de grotere Rover modellen. Deze machine is ideaal voor vaklui en kmo’s.
 • Biesse Skipper V : CNC paneelbewerkingscenter - 'X' werkveld 2500 mm, 'Y' werkveld 900 mm. De machine is uitgerust met 10 verticale onafhankelijke spindels, 6 horizontale onafhankelijke spindels en een eenheid uitgerust met groefzaag - dia
  Biesse Skipper V : CNC paneelbewerkingscenter - 'X' werkveld 2500 mm, 'Y' werkveld 900 mm. De machine is uitgerust met 10 verticale onafhankelijke spindels, 6 horizontale onafhankelijke spindels en een eenheid uitgerust met groefzaag - dia
 • Het gamma van bio4heating bestaat uit allerhande machines die uw restafval omzetten naar biomassa, aangevuld met kachels voor de verbranding hiervan.
Ontdek al onze nieuwe modellen brekers, brikettenpersen, heteluchtkachels en professionele biobrandstof
  Het gamma van bio4heating bestaat uit allerhande machines die uw restafval omzetten naar biomassa, aangevuld met kachels voor de verbranding hiervan. Ontdek al onze nieuwe modellen brekers, brikettenpersen, heteluchtkachels en professionele biobrandstof

MARQUES

 • BIESSE - Machines à commandes numériques
 • SELCO - Déligneuses
 • ARTECH - Encolleuses de chants

HACO TRADING

WEBSITE:
http://www.hacotrading.beDESCRIPTION: Vendeur et constructeur des machines bois traditionnelles jusqu'a des machines commande numérique. Distributeur des machines suprieures des marques comme Biesse-groupe (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groupe (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Nous avons aussi des machines pour profiles ALU + PVC dan notre gamme. Plusieurs machines d'occasion de stock. Propre Service après-venteBESCHRIJVING: Verkoop en fabricatie van traditionele houtbewerkingsmachines tot CNC-gestuurde machines. Verdeling van machines van gerenommeerde topmerken zoals Biesse-groep (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groep (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Eveneens hebben we machines voor ALU en PVC verwerking in ons gamma. Diverse tweedehands machines beschikbaar. Eigen dienst-na verkoop

KEYWORDS: CNC HOUTBEWERKING CNC ALUMINIUMBEWERKING NIEUW EN TWEEDEHANDS KANTENVERLIJMERS FREESMACHINES OPDEELZAGEN ZAAGMACHINES SOFTWARE VERPAKKING AUTOMATISATIE SCHUURMACHINES PERSEN COMBINATIEMACHINES MACHINES A BOIS ET POUR ALU NOUVELLES MACHINES ET OCCASIONS E

DESCRIPTION: Sales and manufacturing of traditional woodworking machinery up to CNC-controlled machines. Distribution of machines for top brands as: Biesse-groep (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groep (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Also in our range we have machinery for processing aluminium and PVC profiles. Many second hand machine available from stock. Own service department.


ADRESSE: HOGE SCHUURSTRAAT 2

CODE POSTAL: -8850

VILLE: ARDOOIE

BELGIQUE

Telephone: 05174 64 54

Fax: 051 74 69 87

GSM: 0475/385416

WEBSITE: http://www.hacotrading.be


HACO TRADING - Figure également dans les rubriques suivantes: Aspirations
 Chaudières
 Chaudières avec combustible pour chutes de bois
 Combinées à bois
 Dégauchisseuse
 Encolleuses de chants
 Installations
 LOGICIELS LOGICIELS (CAD/CAM, optimisation, CRM, ERP...)
 MACHINES
 Machines CNC
 Machines pour châssis
 Mortaiseuses
 OCCASIONS (Machines - Achat Vente)
 OUTILLAGE
 Panneauteuses
 Ponceuses à bande
 Presses
 Raboteuse-Dégauchisseuses
 Scies circulaires
 Toupies


Les derniers communiqués de presses:


DEMANDE DE RENSEIGNEMENTS (*)=Obligatoire
* Prénom:

* Nom:

* Adresse:

* Code postal:

* Ville:

* Téléphone:

Fax:

* Email:


Je suis
Menuisier Entrepreneur Particulier Autre


Je souhaite recevoir une offre pour (veuillez préciser)Pays :

[9/2/2009]Contact info@hacotrading.be

ABRASIFS

Bullet  ABRASIFS

BOIS

Saw BOIS
Bullet Bois et dérivés
Bullet Bois lamellés-collés
Bullet Bois rabotés
Bullet Claustras et décoration
Bullet Lambris
Bullet Ossature bois
Bullet Pièces tournées en bois
Bullet Placages
Bullet Plafonds
Bullet Plinthes
Bullet Bois certifié
Bullet Bois pour le jardin
Bullet Fenêtres de toit

CHARPENTE

Bullet  CHARPENTE

CHASSIS (vente aux professionnels)

Saw CHASSIS (vente aux professionnels)
Bullet Châssis Alu (vente aux professionnels)
Bullet Châssis bois (vente aux professionnels)
Bullet Châssis PVC (vente aux professionnels)
Bullet Profilés châssis

COLLES, ADHESIFS, POLYMERES, MOUSSES, COMPRIBANDES

Bullet  COLLES, ADHESIFS, POLYMERES, MOUSSES, COMPRIBANDES

COUVRE-CHANTS

Saw COUVRE-CHANTS
Bullet Couvre-chants PVC-ABS
Bullet Couvre-chants en bois
Bullet Couvre-chants en mélaminés

ELECTROMENAGER (Grossiste pour professionnels)

Bullet  ELECTROMENAGER (Grossiste pour professionnels)

ESCALIERS

Saw ESCALIERS

FAB. /MESURE POUR MENUISIERS / AGENCEURS

Saw FABRICATION SUR MESURE POUR MENUISIERS ET AGENCEURS
Bullet Collage sur panneaux ou portes (stratifié, placage...)
Bullet Corpus (fabrication)
Bullet Débitage panneaux et encollage de chants
Bullet Electroménager (Grossite pour professionnel uniquement)
Bullet Escaliers sur mesure
Bullet Façades de meuble
Bullet Fraisage CNC et/ou Solid Material (Corian, LG Max...)
Bullet Laquage et vernissage
Bullet Systèmes pour aménagement de magasins
Bullet Tournage et fraisage

FEDERATIONS - SALONS - ORGANISATIONS - CONSULTANCY

Bullet  FEDERATIONS - SALONS - ORGANISATIONS - CONSULTANCY

IMPORT. ET EXPORT.DE BOIS

Bullet  IMPORT. ET EXPORT.DE BOIS

LOGICIELS LOGICIELS (CAD/CAM, optimisation, CRM, ERP...)

Bullet  LOGICIELS LOGICIELS (CAD/CAM, optimisation, CRM, ERP...)

MACHINES

Saw MACHINES
Bullet Aspirations
Bullet Cabines
Bullet Chaudières
Bullet Chaudières avec combustible pour chutes de bois
Bullet Combinées à bois
Bullet Compresseurs
Bullet Dégauchisseuse
Bullet Encolleuses
Bullet Encolleuses de chants
Bullet Installations
Bullet Jointeuses
Bullet Machines à affûter
Bullet Machines CNC
Bullet Machines pour châssis
Bullet Mortaiseuses
Bullet Moteurs électriques
Bullet Multilames
Bullet Panneauteuses
Bullet Perceuses
Bullet Polisseuses
Bullet Ponceuses à bande
Bullet Presses
Bullet Protecteurs
Bullet Rabotage profilage 4 faces
Bullet Raboteuse-Dégauchisseuses
Bullet Recoupeuses
Bullet Scie à ruban
Bullet Scies à refendre à ruban
Bullet Scies circulaires
Bullet Séchoirs
Bullet Toupies
Bullet Tours
Bullet Transport et manutention

MATERIAUX ISOLANTS

Bullet  MATERIAUX ISOLANTS

NEGOCIANTS BOIS

  NEGOCIANTS BOIS

OCCASIONS (Machines - Achat Vente)

Bullet  OCCASIONS (Machines - Achat Vente)

OUTILLAGE

Saw OUTILLAGE
bullet Appareils de mesure
bullet Cloueuse et agrafeuses
bullet Couteaux
bullet Couteaux pour raboteuse
bullet Fraises
bullet Lames
bullet Lames de scie à ruban
bullet Lames de scie circulaire
bullet Machines électroportatives
bullet Pistolets
bullet Porte-couteaux

PANNEAUX

Saw PANNEAUX
Bullet Panneaux pour bardage
Bullet Panneaux agglomérés
Bullet Panneaux contreplaqués
Bullet Panneaux de coffrage
Bullet Panneaux de liège
Bullet Panneaux décoratifs
Bullet Panneaux hydrofuges
Bullet Panneaux ignifuges
Bullet Panneaux isolation
Bullet Panneaux lamellé collés
Bullet Panneaux légers
Bullet Panneaux MDF
Bullet Panneaux mélaminés
Bullet Panneaux OSB
Bullet Panneaux plâtre
Bullet Panneaux postformés
Bullet Panneaux sandwich
Bullet Panneaux sous toiture
Bullet Panneaux stratifiés
Bullet Panneaux surfacés bois
Bullet Plans de travail

PORTES (vente aux professionnels)

Saw PORTES (vente aux professionnels)
Bullet Portes coupe-Feu & Blindées
Bullet Portes coulissantes

PRODUITS DE FINITION

Saw PRODUITS DE FINITION
Bullet Huiles, lasures
Bullet Produits d'entretien
Bullet Vernis

QUINCAILLERIE AMEUBLEMENT

Saw QUINCAILLERIE AMEUBLEMENT
Bullet Accessoires de bureau
Bullet Accessoires de cuisine
Bullet Articles en fil
Bullet Charnières
Bullet Coulisses
Bullet Pieds et support
Bullet Poignées
Bullet Profilés
Bullet Quincaillerie décorative
Bullet Tiroirs

QUINCAILLERIE DE BATIMENT

Saw QUINCAILLERIE DE BATIMENT
bullet Fermetures
bullet Ferrures
bullet Ferrures de construction

SCIERIES

Saw SCIERIES
bulet Scieries feuillus
bulet Scieries résineux

SERRURES

Bullet  SERRURES

SOLS

Saw SOLS
bullet Parquets
bullet Planchers

STOCKAGE

Bullet  STOCKAGE

TECHNIQUES DE FIXATION

Bullet  TECHNIQUES DE FIXATION

VENTILATION - PROTECTION INCENDIE

  VENTILATION - PROTECTION INCENDIE

VISSERIE ET BOULONNERIE

Bullet  VISSERIE ET BOULONNERIE

VITRAGES

Bullet  VITRAGES

VOLETS

Bullet  VOLETS

WOOD-IT.BE   WOOD-IT.BE SPRL AV. G. KEYEN 22 1160 BRUXELLES - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be