transparenttransparent
Référencer mon entreprise --- Login --- Dutch

PRODUITS

 • Met AVENTOS HL, de liftdeur, wordt het front parallel naar boven bewogen. Dit klapdeursysteem is ideaal voor hoge kasten of bovenkasten met daarbovenliggende fronten.
  Met AVENTOS HL, de liftdeur, wordt het front parallel naar boven bewogen. Dit klapdeursysteem is ideaal voor hoge kasten of bovenkasten met daarbovenliggende fronten.
 • ORGALUX heefft praktische indelingen voor een overzichtelijke besteklade. ORGALUX past bij het karakter van elke keuken. Onze bestekindelingen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal (foto), beuken- en notenhout en hoogwaardige kunststof.
  ORGALUX heefft praktische indelingen voor een overzichtelijke besteklade. ORGALUX past bij het karakter van elke keuken. Onze bestekindelingen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal (foto), beuken- en notenhout en hoogwaardige kunststof.
 • AVENTOS is de Blum-productfamilie voor beslagsystemen voor vouwklap-, zwenk- , klap- en liftdeuren. Het front opent moeiteloos en kan in elke gewenste positie open blijven staan. Fronten sluiten bovendien zacht en geruisloos door geïntegreerde BLUMOTION.
  AVENTOS is de Blum-productfamilie voor beslagsystemen voor vouwklap-, zwenk- , klap- en liftdeuren. Het front opent moeiteloos en kan in elke gewenste positie open blijven staan. Fronten sluiten bovendien zacht en geruisloos door geïntegreerde BLUMOTION.
 • Bij AVENTOS HK, de klapdeur, klapt het ééndelige front naar boven. Het is de ideale oplossing voor kleinere bovenkasten. Kroonlijsten en wangen zijn mogelijk. Alle klapdeursystemen zijn éénvoudig te monteren en te verstellen.
  Bij AVENTOS HK, de klapdeur, klapt het ééndelige front naar boven. Het is de ideale oplossing voor kleinere bovenkasten. Kroonlijsten en wangen zijn mogelijk. Alle klapdeursystemen zijn éénvoudig te monteren en te verstellen.
 • De scharnier CLIP top BLUMOTION bundelt innovatieve techniek, internationaal bekroond desgin en bewegingscomfort op heel weinig plaats. BLUMOTION is in de scharniertop geïntegreerd. Met het scharnierdraaipunt zijn nieuwe planningsvarianten mogelijk.
  De scharnier CLIP top BLUMOTION bundelt innovatieve techniek, internationaal bekroond desgin en bewegingscomfort op heel weinig plaats. BLUMOTION is in de scharniertop geïntegreerd. Met het scharnierdraaipunt zijn nieuwe planningsvarianten mogelijk.
 • SPACE CORNER, de hoekkast met volledig uittrekbare laden van Blum, is een ergonomisch alternatief voor de draaicarrousel. De hoekkast biedt een maximale opbergcapaciteit én een volledig overzicht.
  SPACE CORNER, de hoekkast met volledig uittrekbare laden van Blum, is een ergonomisch alternatief voor de draaicarrousel. De hoekkast biedt een maximale opbergcapaciteit én een volledig overzicht.
 • TIP-ON, de mechanische openingsondersteuning voor greeploze laden, deuren en klapdeuren is universeel inzetbaar. De TIP-ON techniek is zowel geschikt voor de keuken en badkamer als elke andere leefruimte.
  TIP-ON, de mechanische openingsondersteuning voor greeploze laden, deuren en klapdeuren is universeel inzetbaar. De TIP-ON techniek is zowel geschikt voor de keuken en badkamer als elke andere leefruimte.
 • SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning van Blum voor lades, klapdeuren maakt het openen van meubels verrassend eenvoudig: een zacht duwtje volstaat om klapdeuren en lades te openen.
  SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning van Blum voor lades, klapdeuren maakt het openen van meubels verrassend eenvoudig: een zacht duwtje volstaat om klapdeuren en lades te openen.
 • MOVENTO is de allernieuwst geleider van Blum. De geleider biedt een gesynchroniseerde vederlichte loop vierdimensionale frontverstelling en dynamische belastbaarheid van 40 en 65 kg. Voor greeploze fronten bestaat MOVENTO met TIP-ON.
  MOVENTO is de allernieuwst geleider van Blum. De geleider biedt een gesynchroniseerde vederlichte loop vierdimensionale frontverstelling en dynamische belastbaarheid van 40 en 65 kg. Voor greeploze fronten bestaat MOVENTO met TIP-ON.
 • AVENTOS HS, de zwenkdeur, zwenkt het front over het corpus en is hierdoor ideaal voor grote ééndelige fronten. Het klapdeursysteem is ook voor kasten met een kroonlijst of wangen de juiste keuze.
  AVENTOS HS, de zwenkdeur, zwenkt het front over het corpus en is hierdoor ideaal voor grote ééndelige fronten. Het klapdeursysteem is ook voor kasten met een kroonlijst of wangen de juiste keuze.
 • Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. LEGRABOX kan door zijn slanke, strakke ontwerp en maximaal bewegingscomfort in alle woonruimtes en toepassingen gebruikt worden.
  Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. LEGRABOX kan door zijn slanke, strakke ontwerp en maximaal bewegingscomfort in alle woonruimtes en toepassingen gebruikt worden.
 • ORGALUX is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte.
  ORGALUX is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte.
 • TA’OR BOX biedt verschillende mogelijkheden om de lade helemaal aan te passen aan het interieur. De kleuren van de binnen- en buitenzijde van de lade kunnen bovendien onafhankelijk van elkaar gekozen worden.
  TA’OR BOX biedt verschillende mogelijkheden om de lade helemaal aan te passen aan het interieur. De kleuren van de binnen- en buitenzijde van de lade kunnen bovendien onafhankelijk van elkaar gekozen worden.
 • TA’OR BOX is onze houten gemonteerde lade die uitblinkt door haar fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum.
  TA’OR BOX is onze houten gemonteerde lade die uitblinkt door haar fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum.
 • In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen.
  In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen.
 • Donkere meubels brengen leven met sobere elegantie - zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart wordt mooi in het meubel geïntegreerd en creëert accenten.
  Donkere meubels brengen leven met sobere elegantie - zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart wordt mooi in het meubel geïntegreerd en creëert accenten.
 • De Blum spoelbaklade past perfect in de nieuwe evolutie naar meer opbergruimte en comfort in de keuken. Hiermee wordt de meestal “verloren” ruimte onder de spoelbak optimaal benut. Ideaal om uw afwasmiddel, sponsjes en vaatdoek op te bergen.
  De Blum spoelbaklade past perfect in de nieuwe evolutie naar meer opbergruimte en comfort in de keuken. Hiermee wordt de meestal “verloren” ruimte onder de spoelbak optimaal benut. Ideaal om uw afwasmiddel, sponsjes en vaatdoek op te bergen.
 • De TANDEMBOX antaro lade van Blum is een metalen boxsysteem dat staat voor duidelijke, hoekige vormen. De voorraadlade is beschikbaar met reling of als gesloten geheel met een inschuifelement in glas of metaal.
  De TANDEMBOX antaro lade van Blum is een metalen boxsysteem dat staat voor duidelijke, hoekige vormen. De voorraadlade is beschikbaar met reling of als gesloten geheel met een inschuifelement in glas of metaal.
 • SPACE TOWER maakt dankzij het gebruik van lades optimaal gebruik van de opbergruimte en biedt een ongekende bereikbaarheid van uw voorraad.
  SPACE TOWER maakt dankzij het gebruik van lades optimaal gebruik van de opbergruimte en biedt een ongekende bereikbaarheid van uw voorraad.
 • De EASY ASSEMBLY app biedt ondersteuning tijdens de montage. Zo krijgt u steeds antwoord op al uw vragen rond montage, ook al heeft u geen montagehandleiding bij de hand.
  De EASY ASSEMBLY app biedt ondersteuning tijdens de montage. Zo krijgt u steeds antwoord op al uw vragen rond montage, ook al heeft u geen montagehandleiding bij de hand.

MARQUES

VAN HOECKE NV

WEBSITE:
http://www.vanhoecke.comDESCRIPTION: Expert en quincaillerie fonctionelle. Importateur Benelux des produits de Blum & préfabrication des tiroirs sur mesureBESCHRIJVING: Expert in functioneel meubelbeslag. Exclusief distributeur van Blum producten in de Benelux. Monteur van laden op maat.

KEYWORDS: Meubelbeslag Blum Maatwerk en Montage Ladesystemen Klapdeuren Voorgemonteerde lades Houten lades Scharnieren Geleiders Klepdeursystemen Keukenaccessoires Verbinders Cylindersloten Aluminium componenten Schroeven Kaderdeuren Opbergsystemen Bureelinrichting Interieurinrichting Afdekkappen en toebehoren Opleiding Lade-indeling Services Montageplaten TA'OR BOX LEGRABOX TANDEMBOX ORGALUX EXPANDO T Easy Assembly App Keukenzones Bewegingstechnologie Organiseren. E-servic

DESCRIPTION: Expert in functional furniture hardware. Distributor of Blum products in the Benelux. Assembly of custom drawers.


ADRESSE: EUROPARK NOORD 9

CODE POSTAL: -9100

VILLE: SINT NIKLAAS

BELGIQUE

Telephone: +32 3 760 19 00

Fax: +32 3 760 19 19

GSM:

WEBSITE: http://www.vanhoecke.com


VAN HOECKE NV - Figure également dans les rubriques suivantes: Accessoires de bureau
 Accessoires de cuisine
 Charnières
 Coulisses
 Profilés
 QUINCAILLERIE AMEUBLEMENT
 SERRURES
 Tiroirs


Les derniers communiqués de presses:


DEMANDE DE RENSEIGNEMENTS (*)=Obligatoire
* Prénom:

* Nom:

* Adresse:

* Code postal:

* Ville:

* Téléphone:

Fax:

* Email:


Je suis
Menuisier Entrepreneur Particulier Autre


Je souhaite recevoir une offre pour (veuillez préciser)ABRASIFS

Bullet  ABRASIFS

BOIS

Saw BOIS
Bullet Bois et dérivés
Bullet Bois lamellés-collés
Bullet Bois rabotés
Bullet Claustras et décoration
Bullet Lambris
Bullet Ossature bois
Bullet Pièces tournées en bois
Bullet Placages
Bullet Plafonds
Bullet Plinthes
Bullet Bois certifié
Bullet Bois pour le jardin
Bullet Fenêtres de toit

CHARPENTE

Bullet  CHARPENTE

CHASSIS (vente aux professionnels)

Saw CHASSIS (vente aux professionnels)
Bullet Châssis Alu (vente aux professionnels)
Bullet Châssis bois (vente aux professionnels)
Bullet Châssis PVC (vente aux professionnels)
Bullet Profilés châssis

COLLES, ADHESIFS, POLYMERES, MOUSSES, COMPRIBANDES

Bullet  COLLES, ADHESIFS, POLYMERES, MOUSSES, COMPRIBANDES

COUVRE-CHANTS

Saw COUVRE-CHANTS
Bullet Couvre-chants PVC-ABS
Bullet Couvre-chants en bois
Bullet Couvre-chants en mélaminés

ELECTROMENAGER (Grossiste pour professionnels)

Bullet  ELECTROMENAGER (Grossiste pour professionnels)

ESCALIERS

Saw ESCALIERS

FAB. /MESURE POUR MENUISIERS / AGENCEURS

Saw FABRICATION SUR MESURE POUR MENUISIERS ET AGENCEURS
Bullet Collage sur panneaux ou portes (stratifié, placage...)
Bullet Corpus (fabrication)
Bullet Débitage panneaux et encollage de chants
Bullet Electroménager (Grossite pour professionnel uniquement)
Bullet Escaliers sur mesure
Bullet Façades de meuble
Bullet Fraisage CNC et/ou Solid Material (Corian, LG Max...)
Bullet Laquage et vernissage
Bullet Systèmes pour aménagement de magasins
Bullet Tournage et fraisage

FEDERATIONS - SALONS - ORGANISATIONS - CONSULTANCY

Bullet  FEDERATIONS - SALONS - ORGANISATIONS - CONSULTANCY

IMPORT. ET EXPORT.DE BOIS

Bullet  IMPORT. ET EXPORT.DE BOIS

LOGICIELS LOGICIELS (CAD/CAM, optimisation, CRM, ERP...)

Bullet  LOGICIELS LOGICIELS (CAD/CAM, optimisation, CRM, ERP...)

MACHINES

Saw MACHINES
Bullet Aspirations
Bullet Cabines
Bullet Chaudières
Bullet Chaudières avec combustible pour chutes de bois
Bullet Combinées à bois
Bullet Compresseurs
Bullet Dégauchisseuse
Bullet Encolleuses
Bullet Encolleuses de chants
Bullet Installations
Bullet Jointeuses
Bullet Machines à affûter
Bullet Machines CNC
Bullet Machines pour châssis
Bullet Mortaiseuses
Bullet Moteurs électriques
Bullet Multilames
Bullet Panneauteuses
Bullet Perceuses
Bullet Polisseuses
Bullet Ponceuses à bande
Bullet Presses
Bullet Protecteurs
Bullet Rabotage profilage 4 faces
Bullet Raboteuse-Dégauchisseuses
Bullet Recoupeuses
Bullet Scie à ruban
Bullet Scies à refendre à ruban
Bullet Scies circulaires
Bullet Séchoirs
Bullet Toupies
Bullet Tours
Bullet Transport et manutention

MATERIAUX ISOLANTS

Bullet  MATERIAUX ISOLANTS

NEGOCIANTS BOIS

  NEGOCIANTS BOIS

OCCASIONS (Machines - Achat Vente)

Bullet  OCCASIONS (Machines - Achat Vente)

OUTILLAGE

Saw OUTILLAGE
bullet Appareils de mesure
bullet Cloueuse et agrafeuses
bullet Couteaux
bullet Couteaux pour raboteuse
bullet Fraises
bullet Lames
bullet Lames de scie à ruban
bullet Lames de scie circulaire
bullet Machines électroportatives
bullet Pistolets
bullet Porte-couteaux

PANNEAUX

Saw PANNEAUX
Bullet Panneaux pour bardage
Bullet Panneaux agglomérés
Bullet Panneaux contreplaqués
Bullet Panneaux de coffrage
Bullet Panneaux de liège
Bullet Panneaux décoratifs
Bullet Panneaux hydrofuges
Bullet Panneaux ignifuges
Bullet Panneaux isolation
Bullet Panneaux lamellé collés
Bullet Panneaux légers
Bullet Panneaux MDF
Bullet Panneaux mélaminés
Bullet Panneaux OSB
Bullet Panneaux plâtre
Bullet Panneaux postformés
Bullet Panneaux sandwich
Bullet Panneaux sous toiture
Bullet Panneaux stratifiés
Bullet Panneaux surfacés bois
Bullet Plans de travail

PORTES (vente aux professionnels)

Saw PORTES (vente aux professionnels)
Bullet Portes coupe-Feu & Blindées
Bullet Portes coulissantes

PRODUITS DE FINITION

Saw PRODUITS DE FINITION
Bullet Huiles, lasures
Bullet Produits d'entretien
Bullet Vernis

QUINCAILLERIE AMEUBLEMENT

Saw QUINCAILLERIE AMEUBLEMENT
Bullet Accessoires de bureau
Bullet Accessoires de cuisine
Bullet Articles en fil
Bullet Charnières
Bullet Coulisses
Bullet Pieds et support
Bullet Poignées
Bullet Profilés
Bullet Quincaillerie décorative
Bullet Tiroirs

QUINCAILLERIE DE BATIMENT

Saw QUINCAILLERIE DE BATIMENT
bullet Fermetures
bullet Ferrures
bullet Ferrures de construction

SCIERIES

Saw SCIERIES
bulet Scieries feuillus
bulet Scieries résineux

SERRURES

Bullet  SERRURES

SOLS

Saw SOLS
bullet Parquets
bullet Planchers

STOCKAGE

Bullet  STOCKAGE

TECHNIQUES DE FIXATION

Bullet  TECHNIQUES DE FIXATION

VENTILATION - PROTECTION INCENDIE

  VENTILATION - PROTECTION INCENDIE

VISSERIE ET BOULONNERIE

Bullet  VISSERIE ET BOULONNERIE

VITRAGES

Bullet  VITRAGES

VOLETS

Bullet  VOLETS

WOOD-IT.BE   WOOD-IT.BE SPRL AV. G. KEYEN 22 1160 BRUXELLES - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be