Mijn bedrijf inschrijven --- Login --- French

PRODUCTEN

 • Biesse Skipper : 
CNC-gestuurde machine voor het afwerken van korpussen. De machine bij uitstek voor middelgrote en grote keukenbedrijven. De machine verwerkt 2 stukken tezelfdertijd en kan automatisch beladen en ontladen worden.
  Biesse Skipper : CNC-gestuurde machine voor het afwerken van korpussen. De machine bij uitstek voor middelgrote en grote keukenbedrijven. De machine verwerkt 2 stukken tezelfdertijd en kan automatisch beladen en ontladen worden.
 • De machine Rover A is een compact bewerkingscenter die prestaties levert om een uitgebreid gamma bewerkingen van hoge kwaliteit te realiseren tegen een beperkte investering. Beschikbaar in meerdere versies.
  De machine Rover A is een compact bewerkingscenter die prestaties levert om een uitgebreid gamma bewerkingen van hoge kwaliteit te realiseren tegen een beperkte investering. Beschikbaar in meerdere versies.
 • CNC bewerkingscenters met werkafmetingen tot 1935 bij 6200 mm en met werkstukdikte tot 275 m. In optie verkrijgbaar met freesmotor met 5 assen gestuurd en 5 assen geïnterpoleerd.
De Rover C is ook verkrijgbaar in TWIN versie met een kantverlijmeenheid.
  CNC bewerkingscenters met werkafmetingen tot 1935 bij 6200 mm en met werkstukdikte tot 275 m. In optie verkrijgbaar met freesmotor met 5 assen gestuurd en 5 assen geïnterpoleerd. De Rover C is ook verkrijgbaar in TWIN versie met een kantverlijmeenheid.
 • Biesse Sektor & Selco EB serie : Opdeelzagen gaande van een instapmodel tot hoge-productiemachine waarvan het TP ( Twin Pusher ) model voorzien is om werkstukken met verschillende lengte tezelfdertijd te gaan opdelen.
  Biesse Sektor & Selco EB serie : Opdeelzagen gaande van een instapmodel tot hoge-productiemachine waarvan het TP ( Twin Pusher ) model voorzien is om werkstukken met verschillende lengte tezelfdertijd te gaan opdelen.
 • Levia/Regal : contactschuurmachines voor allerhande toepassingen zoals schuren van massief hout tot lakken. De mogelijkheid om ze te personaliseren gecombineerd met meerdere configuraties maken deze machines ideaal.
  Levia/Regal : contactschuurmachines voor allerhande toepassingen zoals schuren van massief hout tot lakken. De mogelijkheid om ze te personaliseren gecombineerd met meerdere configuraties maken deze machines ideaal.
 • Artech Akron 400 serie :
Kantenaanlijmers van de Biesse-groep voor het aanlijmen van kantmateriaal van 0,4 tot 10 mm dikte. De Akron 420-425 zijn beschikbaar met relais besturing of CNC touch-screen.
  Artech Akron 400 serie : Kantenaanlijmers van de Biesse-groep voor het aanlijmen van kantmateriaal van 0,4 tot 10 mm dikte. De Akron 420-425 zijn beschikbaar met relais besturing of CNC touch-screen.
 • Biesse Stream :
De enkelzijdige of dubbelzijdige kantenlijmer is het antwoord op de vraag van de meubelindustrie die hogere eisen stelt inzake kwaliteit en prestatie. De Stream kan al dan niet geïntegreerd worden in een productielijn.
  Biesse Stream : De enkelzijdige of dubbelzijdige kantenlijmer is het antwoord op de vraag van de meubelindustrie die hogere eisen stelt inzake kwaliteit en prestatie. De Stream kan al dan niet geïntegreerd worden in een productielijn.
 • Cosmo / Performer : Persen voor het verlijmen van korpussen in manuele en volautomatische uitvoering beschikbaar met werkdiepte 1000 mm. Leverbaar in optie met een nietrobot.
  Cosmo / Performer : Persen voor het verlijmen van korpussen in manuele en volautomatische uitvoering beschikbaar met werkdiepte 1000 mm. Leverbaar in optie met een nietrobot.
 • Sormec T & Orma NPC :
Vlakke persen in koude of warme uitvoering met afmetingen en tonnage op aanvraag.
  Sormec T & Orma NPC : Vlakke persen in koude of warme uitvoering met afmetingen en tonnage op aanvraag.
 • RBO :
Specialist in laad- en ontlaad toestellen. RBO streeft ernaar een oplossing op maat aan te bieden voor het automatische beladen en ontladen van machines.
  RBO : Specialist in laad- en ontlaad toestellen. RBO streeft ernaar een oplossing op maat aan te bieden voor het automatische beladen en ontladen van machines.
 • Multicenter Uniwin : een compacte machine maar met een compleet procédé. In één machine vindt u alle functies van geïntegreerde systemen en bewerkingscenters. De meest complexe bewerkingen die meerdere machines en afstellingen vereisen gebeuren in 1cycl.
  Multicenter Uniwin : een compacte machine maar met een compleet procédé. In één machine vindt u alle functies van geïntegreerde systemen en bewerkingscenters. De meest complexe bewerkingen die meerdere machines en afstellingen vereisen gebeuren in 1cycl.
 • We hebben diverse paneelzagen in het gamma gaande van economische tot zwaar electronisch uitgerust modellen. Zelfs verkrijgbaar met de mogelijkheid tot koppeling met een optimalisatie-software.
  We hebben diverse paneelzagen in het gamma gaande van economische tot zwaar electronisch uitgerust modellen. Zelfs verkrijgbaar met de mogelijkheid tot koppeling met een optimalisatie-software.
 • Verticale freesmachines verkrijgbaar in standaard uitvoering en met talrijke opties zoals : klinkbare as, pennetafel, meerassen-sturing.
  Verticale freesmachines verkrijgbaar in standaard uitvoering en met talrijke opties zoals : klinkbare as, pennetafel, meerassen-sturing.
 • Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
  Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
 • Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
  Ons gamma vlak- en vandikteschaven bevat verschillende modellen verkrijgbaar met diverse werkafmetingen. In optie kan onder andere automatisch openen en sluiten van de tafel verkregen worden. Machines zijn al dan niet voorzien van electronische sturing.
 • Guilliet TDE : 
Pennenbank met numerische sturing en met mogelijkheid tot een tweede freesas en automatische tafel. Alle instellingen gebeuren van buitenaf de machine.
  Guilliet TDE : Pennenbank met numerische sturing en met mogelijkheid tot een tweede freesas en automatische tafel. Alle instellingen gebeuren van buitenaf de machine.
 • Agazzani NRA :
Lintzagen met wieldiameter tot 1050 mm
  Agazzani NRA : Lintzagen met wieldiameter tot 1050 mm
 • De machine Rover K is een compact, precies en zeer bedrijfszeker bewerkingscenter. Zijn componenten zijn van zeer hoge kwaliteit aangezien het dezelfde zijn als voor de grotere Rover modellen. Deze machine is ideaal voor vaklui en kmo’s.
  De machine Rover K is een compact, precies en zeer bedrijfszeker bewerkingscenter. Zijn componenten zijn van zeer hoge kwaliteit aangezien het dezelfde zijn als voor de grotere Rover modellen. Deze machine is ideaal voor vaklui en kmo’s.
 • Het gamma van bio4heating bestaat uit allerhande machines die uw restafval omzetten naar biomassa, aangevuld met kachels voor de verbranding hiervan.
Ontdek al onze nieuwe modellen brekers, brikettenpersen, heteluchtkachels en professionele biobrandstof
  Het gamma van bio4heating bestaat uit allerhande machines die uw restafval omzetten naar biomassa, aangevuld met kachels voor de verbranding hiervan. Ontdek al onze nieuwe modellen brekers, brikettenpersen, heteluchtkachels en professionele biobrandstof

MERKEN

 • BIESSE - Bovenfrees machines met CN bestuur
 • SELCO - Opdeelzaag machines
 • ARTECH - Kantenverlijmingmachines

HACO TRADING

WEBSITE:
http://www.hacotrading.beBESCHRIJVING: Verkoop en fabricatie van traditionele houtbewerkingsmachines tot CNC-gestuurde machines. Verdeling van machines van gerenommeerde topmerken zoals Biesse-groep (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groep (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Eveneens hebben we machines voor ALU en PVC verwerking in ons gamma. Diverse tweedehands machines beschikbaar. Eigen dienst-na verkoopDESCRIPTION: Vendeur et constructeur des machines bois traditionnelles jusqu'a des machines commande numérique. Distributeur des machines suprieures des marques comme Biesse-groupe (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groupe (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Nous avons aussi des machines pour profiles ALU + PVC dan notre gamme. Plusieurs machines d'occasion de stock. Propre Service après-vente

KEYWORDS: CNC HOUTBEWERKING CNC ALUMINIUMBEWERKING NIEUW EN TWEEDEHANDS KANTENVERLIJMERS FREESMACHINES OPDEELZAGEN ZAAGMACHINES SOFTWARE VERPAKKING AUTOMATISATIE SCHUURMACHINES PERSEN COMBINATIEMACHINES MACHINES A BOIS ET POUR ALU NOUVELLES MACHINES ET OCCASIONS E

DESCRIPTION: Sales and manufacturing of traditional woodworking machinery up to CNC-controlled machines. Distribution of machines for top brands as: Biesse-groep (Brema, Artech, Selco, RBO, Comil, CVM, Viet), Haco-groep (Bio4Heating, Hemag, Mubea, Guilliet, Chambon, Kimac, Toolmax), Sormec, Orma, Paoloni, Casolin, Agazzani, Mecal, Dynma. Also in our range we have machinery for processing aluminium and PVC profiles. Many second hand machine available from stock. Own service department.


ADRES: HOGE SCHUURSTRAAT 2

POSTBUS: -8850

STAD: ARDOOIE

BELGIÊ

Telephone: 05174 64 54

Fax: 051 74 69 87

GSM: 0475/385416

WEBSITE: http://www.hacotrading.be


HACO TRADING - Komt eveneens voor in de volgende rubrieken: Afvalverbrandingsinstallaties
 Bandschuurmachines
 CNC-machines
 Gecombineerde machines
 GEREEDSCHAP
 Installaties
 Kantenaanlijmmachines
 Ketels
 Langgatboormachines
 MACHINES
 Paneelzagen
 Persen
 Raammachines
 SOFTWARE LOGICIELS (CAD/CAM, optimisatie, CRM, ERP...)
 Stofafzuiging
 Tafelcirkelzagen
 Tafelfreesmachines
 TWEEDEHAND (Machines- Aank.Verk)
 Vlak-en vandiktebanken
 Vlakschaafbanken


De laatste persberichten:


AANVRAAG VAN INFORMATIE (*)=Verplicht
* Voornaam:

* Naam:

* Adres:

* Postcode:

* Stad:

* Telefoon:

Fax:

* Email:


Ik ben
Schrijnwerker Aannemer Particulier Ander


Ik wens een offerte te krijgen voor (te bepalen)Land :

[9/2/2009]

Technicus CNC-machines
Je wendt je kennis aan om machines bij onze klanten te onderhouden en te herstellen. Je hebt een compleet uitgeruste servicewagen ter beschikking en wordt ondersteund door onze service binnendienst. Profiel: A2, A1 of gelijkwaardig. U kan zelfstandig werken en bent klantvriendelijk. Enige ervaring vereist. Rijbewijs: B. Interesse ? Contacteer Dhr. JP David : Tel 051 74 64 54
Contact info@hacotrading.be

AFWERKINGSPRODUKTEN

Saw AFWERKINGSPRODUKTEN
Bullet Olie, houtbeits
Bullet Onderhoudsproducten
Bullet Vernis

BEGLAZING

Bullet  BEGLAZING

BEVESTINGSTECHNIEK

Bullet  BEVESTINGSTECHNIEK

BOUWBESLAG

Saw BOUWBESLAG
Bullet Beslag
Bullet Constructiebeslag
Bullet Dichtingen

DEUREN (verkoop aan vakmensen)

Saw DEUREN (verkoop aan vakmensen)
Bullet Deuren (Brandwerende & Gepantserde)
Bullet Schuifdeuren

ELEKTRISCHE HUISHOUDTOESTELLEN (Grooth. voor vakmensen)

Bullet  ELEKTRISCHE HUISHOUDTOESTELLEN (Grooth. voor vakmensen)

FEDERATIES - VAKBEURZEN - ORGANISATIES - CONSULTANCY

Bullet  FEDERATIES - VAKBEURSEN - ORGANISATIES - CONSULTANCY

GEREEDSCHAPPEN

Saw GEREEDSCHAP
Bullet Bandzagen
Bullet Bladen
Bullet Cirkelzaagbladen
Bullet Draagbaar elektrisch gereedschap
Bullet Frezen
Bullet Hakmessen
Bullet Meetapparatuur
Bullet Mesblokken
Bullet Nietmachines en nagelmachines
Bullet Pistool
Bullet Schaafmessen

HOUT

Bullet Claustras en decoratie
Bullet Dakvensters
Bullet Fineer
Bullet Gecertificeerd hout
Bullet Gelamelleerde hout
Bullet Geschaafd hout
Saw HOUT
Bullet Hout voor de tuin
Bullet Hout en bijprodukten
Bullet Houten gedraaide stukken
Bullet Houtskeletbouw
Bullet Lambrizering
Bullet Plafonds
Bullet Plinten

HOUTHANDELAARS

Bullet  HOUTHANDELAARS

IMPORT EN EXPORT VAN HOUT

Bullet  IMPORT EN EXPORT VAN HOUT

ISOLATIEMATERIAAL

Bullet  ISOLATIEMATERIAAL

KANTENBANDEN

Saw KANTENBANDEN
Bullet Hout-Kantenbanden
Bullet Melamine kantenbanden
Bullet PVC-ABS-Kantenbanden

LIJMEN, KLEEFMIDDELEN, POLYMEREN, SCHUIMEN, COMPRIBANDEN

Bullet  LIJMEN, KLEEFMIDDELEN, POLYMEREN, SCHUIMEN, COMPRIBANDEN

MAATWERK VOOR SCHRIJN. EN INTERIEURBOUWERS

Saw MAATWERK VOOR SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS
Bullet Corpus (fabricage)
Bullet Elektrische huishoudtoestellen (Grooth. Excl. Voor vakmensen )
Bullet Freeswerk met CNC en/of Solid Material (Corian, LG Max...)
Bullet Houtdraaiwerk en freeswerk
Bullet Lak- en verniswerken
Bullet Meubelfronten
Bullet Op maat zetten en afboorden van panelen
Bullet Systemen voor winkelinrichting
Bullet Trappen op maat
Bullet Verlijming op panelen of op deuren (laminaat, fineer...)

MACHINES

Saw MACHINES
Bullet 4zijdige schaaf- en profileermachines
Bullet Afkortzagen
Bullet Afvalverbrandingsinstallaties
Bullet Bandschuurmachines
Bullet Bandzaagbladen
Bullet Beschermingsinrichtingen
Bullet Boormachines
Bullet Cabines
Bullet CNC-machines
Bullet Compressoren
Bullet Draaibanken
Bullet Droogkamers
Bullet Electrische motoren
Bullet Fineervoegmachines
Bullet Gecombineerde machines
Bullet Installaties
Bullet Kantenaanlijmmachines
Bullet Ketels
Bullet Langgatboormachines
Bullet Lijmaanbrengmachines
Bullet Lintzagen
Bullet Meerbladzagen
Bullet Paneelzagen
Bullet Persen
Bullet Polijstmachines
Bullet Raammachines
Bullet Slijpmachines
Bullet Stofafzuiging
Bullet Tafelcirkelzagen
Bullet Tafelfreesmachines
Bullet Transport en behandeling
Bullet Vlak-en vandiktebanken
Bullet Vlakschaafbanken

MEUBELBESLAG

Saw MEUBELBESLAG
Bullet Bureelaccessoires
Bullet Draadartikelen
Bullet Glijden
Bullet Handvatten
Bullet Keukenaccessoires
Bullet Laden
Bullet Poten en ophangssystemen
Bullet Profielen
Bullet Scharnieren
Bullet Sierbeslag

OPSLAG

Bullet  OPSLAG

PANELEN

Saw PANELEN
Bullet Bekinstingplaten
Bullet Brandvertragend platen
Bullet Decoratieve platen
Bullet Gefineerde platen
Bullet Gelamelleerde platen
Bullet Gevelplaten
Bullet Gipsplaten
Bullet Isolatieplaten
Bullet Keukentabletten
Bullet Kurkplaten
Bullet Laminaatplaten
Bullet Lichtgewichtplaten
Bullet MDF Platen
Bullet Melamineplaten
Bullet Multtiplex
Bullet Onderdakplaten
Bullet OSB platen
Bullet Postformplaten
Bullet Sandwichplaten
Bullet Spaanderplaten
Bullet Waterbendingsplaten

ROLLUIK

Bullet  ROLLUIK

SCHROEVEN EN BOUTEN

Bullet  SCHROEVEN EN BOUTEN

SCHURRMIDDELEN

Bullet  SCHURRMIDDELEN

SLOTEN

Bullet  SLOTEN

SOFTWARE LOGICIELS (CAD/CAM, optimisatie, CRM, ERP...)

Bullet  SOFTWARE LOGICIELS (CAD/CAM, optimisatie, CRM, ERP...)

TIMMERWERK

Bullet  TIMMERWERK

TRAPPEN

Saw TRAPPEN

TWEEDEHAND (Machines- Aank.Verk)

Saw  TWEEDEHAND (Machines- Aank.Verk)

VENSTERS (aan beroepsmensen)

Saw RAMEN (aan beroepsmensen)
Bullet Aluramen (aan beroepsmensen)
Bullet Houtramen (aan beroepsmensen)
Bullet PVC ramen (aan beroepsmensen)
Bullet Venstersprofielen

VENTILATIE - BRANDBEVEILIGING

Bullet  VENTILATIE - BRANDBEVEILIGING

VLOEREN

Saw VLOEREN
Bullet Parket
Bullet Vloeren

ZAGERIJEN

Saw ZAGERIJEN
Bullet Zagerijen van loofhout
Bullet Zagerijen van naaldhout

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be