transparenttransparent
Mijn bedrijf inschrijven --- Login --- French

PRODUCTEN

 • Met AVENTOS HL, de liftdeur, wordt het front parallel naar boven bewogen. Dit klapdeursysteem is ideaal voor hoge kasten of bovenkasten met daarbovenliggende fronten.
  Met AVENTOS HL, de liftdeur, wordt het front parallel naar boven bewogen. Dit klapdeursysteem is ideaal voor hoge kasten of bovenkasten met daarbovenliggende fronten.
 • ORGALUX heefft praktische indelingen voor een overzichtelijke besteklade. ORGALUX past bij het karakter van elke keuken. Onze bestekindelingen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal (foto), beuken- en notenhout en hoogwaardige kunststof.
  ORGALUX heefft praktische indelingen voor een overzichtelijke besteklade. ORGALUX past bij het karakter van elke keuken. Onze bestekindelingen zijn verkrijgbaar in roestvrij staal (foto), beuken- en notenhout en hoogwaardige kunststof.
 • AVENTOS is de Blum-productfamilie voor beslagsystemen voor vouwklap-, zwenk- , klap- en liftdeuren. Het front opent moeiteloos en kan in elke gewenste positie open blijven staan. Fronten sluiten bovendien zacht en geruisloos door geïntegreerde BLUMOTION.
  AVENTOS is de Blum-productfamilie voor beslagsystemen voor vouwklap-, zwenk- , klap- en liftdeuren. Het front opent moeiteloos en kan in elke gewenste positie open blijven staan. Fronten sluiten bovendien zacht en geruisloos door geïntegreerde BLUMOTION.
 • Bij AVENTOS HK, de klapdeur, klapt het ééndelige front naar boven. Het is de ideale oplossing voor kleinere bovenkasten. Kroonlijsten en wangen zijn mogelijk. Alle klapdeursystemen zijn éénvoudig te monteren en te verstellen.
  Bij AVENTOS HK, de klapdeur, klapt het ééndelige front naar boven. Het is de ideale oplossing voor kleinere bovenkasten. Kroonlijsten en wangen zijn mogelijk. Alle klapdeursystemen zijn éénvoudig te monteren en te verstellen.
 • De scharnier CLIP top BLUMOTION bundelt innovatieve techniek, internationaal bekroond desgin en bewegingscomfort op heel weinig plaats. BLUMOTION is in de scharniertop geïntegreerd. Met het scharnierdraaipunt zijn nieuwe planningsvarianten mogelijk.
  De scharnier CLIP top BLUMOTION bundelt innovatieve techniek, internationaal bekroond desgin en bewegingscomfort op heel weinig plaats. BLUMOTION is in de scharniertop geïntegreerd. Met het scharnierdraaipunt zijn nieuwe planningsvarianten mogelijk.
 • SPACE CORNER, de hoekkast met volledig uittrekbare laden van Blum, is een ergonomisch alternatief voor de draaicarrousel. De hoekkast biedt een maximale opbergcapaciteit én een volledig overzicht.
  SPACE CORNER, de hoekkast met volledig uittrekbare laden van Blum, is een ergonomisch alternatief voor de draaicarrousel. De hoekkast biedt een maximale opbergcapaciteit én een volledig overzicht.
 • TIP-ON, de mechanische openingsondersteuning voor greeploze laden, deuren en klapdeuren is universeel inzetbaar. De TIP-ON techniek is zowel geschikt voor de keuken en badkamer als elke andere leefruimte.
  TIP-ON, de mechanische openingsondersteuning voor greeploze laden, deuren en klapdeuren is universeel inzetbaar. De TIP-ON techniek is zowel geschikt voor de keuken en badkamer als elke andere leefruimte.
 • SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning van Blum voor lades, klapdeuren maakt het openen van meubels verrassend eenvoudig: een zacht duwtje volstaat om klapdeuren en lades te openen.
  SERVO-DRIVE, de elektrische openingsondersteuning van Blum voor lades, klapdeuren maakt het openen van meubels verrassend eenvoudig: een zacht duwtje volstaat om klapdeuren en lades te openen.
 • MOVENTO is de allernieuwst geleider van Blum. De geleider biedt een gesynchroniseerde vederlichte loop vierdimensionale frontverstelling en dynamische belastbaarheid van 40 en 65 kg. Voor greeploze fronten bestaat MOVENTO met TIP-ON.
  MOVENTO is de allernieuwst geleider van Blum. De geleider biedt een gesynchroniseerde vederlichte loop vierdimensionale frontverstelling en dynamische belastbaarheid van 40 en 65 kg. Voor greeploze fronten bestaat MOVENTO met TIP-ON.
 • AVENTOS HS, de zwenkdeur, zwenkt het front over het corpus en is hierdoor ideaal voor grote ééndelige fronten. Het klapdeursysteem is ook voor kasten met een kroonlijst of wangen de juiste keuze.
  AVENTOS HS, de zwenkdeur, zwenkt het front over het corpus en is hierdoor ideaal voor grote ééndelige fronten. Het klapdeursysteem is ook voor kasten met een kroonlijst of wangen de juiste keuze.
 • Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. LEGRABOX kan door zijn slanke, strakke ontwerp en maximaal bewegingscomfort in alle woonruimtes en toepassingen gebruikt worden.
  Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. LEGRABOX kan door zijn slanke, strakke ontwerp en maximaal bewegingscomfort in alle woonruimtes en toepassingen gebruikt worden.
 • ORGALUX is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte.
  ORGALUX is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte.
 • TA’OR BOX biedt verschillende mogelijkheden om de lade helemaal aan te passen aan het interieur. De kleuren van de binnen- en buitenzijde van de lade kunnen bovendien onafhankelijk van elkaar gekozen worden.
  TA’OR BOX biedt verschillende mogelijkheden om de lade helemaal aan te passen aan het interieur. De kleuren van de binnen- en buitenzijde van de lade kunnen bovendien onafhankelijk van elkaar gekozen worden.
 • TA’OR BOX is onze houten gemonteerde lade die uitblinkt door haar fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum.
  TA’OR BOX is onze houten gemonteerde lade die uitblinkt door haar fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum.
 • In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen.
  In moderne interieurs en keukens wordt er steeds meer met dunne fronten en nieuwe materialen gewerkt. Blum ontwikkelde een nieuw bevestigingssysteem voor dunne fronten voor hun scharnieren, lade- en klepdeursystemen.
 • Donkere meubels brengen leven met sobere elegantie - zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart wordt mooi in het meubel geïntegreerd en creëert accenten.
  Donkere meubels brengen leven met sobere elegantie - zowel aan de buiten- als aan de binnenkant. CLIP top BLUMOTION in Onyx zwart wordt mooi in het meubel geïntegreerd en creëert accenten.
 • De Blum spoelbaklade past perfect in de nieuwe evolutie naar meer opbergruimte en comfort in de keuken. Hiermee wordt de meestal “verloren” ruimte onder de spoelbak optimaal benut. Ideaal om uw afwasmiddel, sponsjes en vaatdoek op te bergen.
  De Blum spoelbaklade past perfect in de nieuwe evolutie naar meer opbergruimte en comfort in de keuken. Hiermee wordt de meestal “verloren” ruimte onder de spoelbak optimaal benut. Ideaal om uw afwasmiddel, sponsjes en vaatdoek op te bergen.
 • De TANDEMBOX antaro lade van Blum is een metalen boxsysteem dat staat voor duidelijke, hoekige vormen. De voorraadlade is beschikbaar met reling of als gesloten geheel met een inschuifelement in glas of metaal.
  De TANDEMBOX antaro lade van Blum is een metalen boxsysteem dat staat voor duidelijke, hoekige vormen. De voorraadlade is beschikbaar met reling of als gesloten geheel met een inschuifelement in glas of metaal.
 • SPACE TOWER maakt dankzij het gebruik van lades optimaal gebruik van de opbergruimte en biedt een ongekende bereikbaarheid van uw voorraad.
  SPACE TOWER maakt dankzij het gebruik van lades optimaal gebruik van de opbergruimte en biedt een ongekende bereikbaarheid van uw voorraad.
 • De EASY ASSEMBLY app biedt ondersteuning tijdens de montage. Zo krijgt u steeds antwoord op al uw vragen rond montage, ook al heeft u geen montagehandleiding bij de hand.
  De EASY ASSEMBLY app biedt ondersteuning tijdens de montage. Zo krijgt u steeds antwoord op al uw vragen rond montage, ook al heeft u geen montagehandleiding bij de hand.

MERKEN

VAN HOECKE NV

WEBSITE:
http://www.vanhoecke.comBESCHRIJVING: Expert in functioneel meubelbeslag. Exclusief distributeur van Blum producten in de Benelux. Monteur van laden op maat.DESCRIPTION: Expert en quincaillerie fonctionelle. Importateur Benelux des produits de Blum & préfabrication des tiroirs sur mesure

KEYWORDS: Meubelbeslag Blum Maatwerk en Montage Ladesystemen Klapdeuren Voorgemonteerde lades Houten lades Scharnieren Geleiders Klepdeursystemen Keukenaccessoires Verbinders Cylindersloten Aluminium componenten Schroeven Kaderdeuren Opbergsystemen Bureelinrichting Interieurinrichting Afdekkappen en toebehoren Opleiding Lade-indeling Services Montageplaten TA'OR BOX LEGRABOX TANDEMBOX ORGALUX EXPANDO T Easy Assembly App Keukenzones Bewegingstechnologie Organiseren. E-servic

DESCRIPTION: Expert in functional furniture hardware. Distributor of Blum products in the Benelux. Assembly of custom drawers.


ADRES: EUROPARK NOORD 9

POSTBUS: -9100

STAD: SINT NIKLAAS

BELGIÊ

Telephone: +32 3 760 19 00

Fax: +32 3 760 19 19

GSM:

WEBSITE: http://www.vanhoecke.com


VAN HOECKE NV - Komt eveneens voor in de volgende rubrieken: Bureelaccessoires
 Glijden
 Keukenaccessoires
 Laden
 MEUBELBESLAG
 Profielen
 Scharnieren
 SLOTEN


De laatste persberichten:


AANVRAAG VAN INFORMATIE (*)=Verplicht
* Voornaam:

* Naam:

* Adres:

* Postcode:

* Stad:

* Telefoon:

Fax:

* Email:


Ik ben
Schrijnwerker Aannemer Particulier Ander


Ik wens een offerte te krijgen voor (te bepalen)AFWERKINGSPRODUKTEN

Saw AFWERKINGSPRODUKTEN
Bullet Olie, houtbeits
Bullet Onderhoudsproducten
Bullet Vernis

BEGLAZING

Bullet  BEGLAZING

BEVESTINGSTECHNIEK

Bullet  BEVESTINGSTECHNIEK

BOUWBESLAG

Saw BOUWBESLAG
Bullet Beslag
Bullet Constructiebeslag
Bullet Dichtingen

DEUREN (verkoop aan vakmensen)

Saw DEUREN (verkoop aan vakmensen)
Bullet Deuren (Brandwerende & Gepantserde)
Bullet Schuifdeuren

ELEKTRISCHE HUISHOUDTOESTELLEN (Grooth. voor vakmensen)

Bullet  ELEKTRISCHE HUISHOUDTOESTELLEN (Grooth. voor vakmensen)

FEDERATIES - VAKBEURZEN - ORGANISATIES - CONSULTANCY

Bullet  FEDERATIES - VAKBEURSEN - ORGANISATIES - CONSULTANCY

GEREEDSCHAPPEN

Saw GEREEDSCHAP
Bullet Bandzagen
Bullet Bladen
Bullet Cirkelzaagbladen
Bullet Draagbaar elektrisch gereedschap
Bullet Frezen
Bullet Hakmessen
Bullet Meetapparatuur
Bullet Mesblokken
Bullet Nietmachines en nagelmachines
Bullet Pistool
Bullet Schaafmessen

HOUT

Bullet Claustras en decoratie
Bullet Dakvensters
Bullet Fineer
Bullet Gecertificeerd hout
Bullet Gelamelleerde hout
Bullet Geschaafd hout
Saw HOUT
Bullet Hout voor de tuin
Bullet Hout en bijprodukten
Bullet Houten gedraaide stukken
Bullet Houtskeletbouw
Bullet Lambrizering
Bullet Plafonds
Bullet Plinten

HOUTHANDELAARS

Bullet  HOUTHANDELAARS

IMPORT EN EXPORT VAN HOUT

Bullet  IMPORT EN EXPORT VAN HOUT

ISOLATIEMATERIAAL

Bullet  ISOLATIEMATERIAAL

KANTENBANDEN

Saw KANTENBANDEN
Bullet Hout-Kantenbanden
Bullet Melamine kantenbanden
Bullet PVC-ABS-Kantenbanden

LIJMEN, KLEEFMIDDELEN, POLYMEREN, SCHUIMEN, COMPRIBANDEN

Bullet  LIJMEN, KLEEFMIDDELEN, POLYMEREN, SCHUIMEN, COMPRIBANDEN

MAATWERK VOOR SCHRIJN. EN INTERIEURBOUWERS

Saw MAATWERK VOOR SCHRIJNWERKERS EN INTERIEURBOUWERS
Bullet Corpus (fabricage)
Bullet Elektrische huishoudtoestellen (Grooth. Excl. Voor vakmensen )
Bullet Freeswerk met CNC en/of Solid Material (Corian, LG Max...)
Bullet Houtdraaiwerk en freeswerk
Bullet Lak- en verniswerken
Bullet Meubelfronten
Bullet Op maat zetten en afboorden van panelen
Bullet Systemen voor winkelinrichting
Bullet Trappen op maat
Bullet Verlijming op panelen of op deuren (laminaat, fineer...)

MACHINES

Saw MACHINES
Bullet 4zijdige schaaf- en profileermachines
Bullet Afkortzagen
Bullet Afvalverbrandingsinstallaties
Bullet Bandschuurmachines
Bullet Bandzaagbladen
Bullet Beschermingsinrichtingen
Bullet Boormachines
Bullet Cabines
Bullet CNC-machines
Bullet Compressoren
Bullet Draaibanken
Bullet Droogkamers
Bullet Electrische motoren
Bullet Fineervoegmachines
Bullet Gecombineerde machines
Bullet Installaties
Bullet Kantenaanlijmmachines
Bullet Ketels
Bullet Langgatboormachines
Bullet Lijmaanbrengmachines
Bullet Lintzagen
Bullet Meerbladzagen
Bullet Paneelzagen
Bullet Persen
Bullet Polijstmachines
Bullet Raammachines
Bullet Slijpmachines
Bullet Stofafzuiging
Bullet Tafelcirkelzagen
Bullet Tafelfreesmachines
Bullet Transport en behandeling
Bullet Vlak-en vandiktebanken
Bullet Vlakschaafbanken

MEUBELBESLAG

Saw MEUBELBESLAG
Bullet Bureelaccessoires
Bullet Draadartikelen
Bullet Glijden
Bullet Handvatten
Bullet Keukenaccessoires
Bullet Laden
Bullet Poten en ophangssystemen
Bullet Profielen
Bullet Scharnieren
Bullet Sierbeslag

OPSLAG

Bullet  OPSLAG

PANELEN

Saw PANELEN
Bullet Bekinstingplaten
Bullet Brandvertragend platen
Bullet Decoratieve platen
Bullet Gefineerde platen
Bullet Gelamelleerde platen
Bullet Gevelplaten
Bullet Gipsplaten
Bullet Isolatieplaten
Bullet Keukentabletten
Bullet Kurkplaten
Bullet Laminaatplaten
Bullet Lichtgewichtplaten
Bullet MDF Platen
Bullet Melamineplaten
Bullet Multtiplex
Bullet Onderdakplaten
Bullet OSB platen
Bullet Postformplaten
Bullet Sandwichplaten
Bullet Spaanderplaten
Bullet Waterbendingsplaten

ROLLUIK

Bullet  ROLLUIK

SCHROEVEN EN BOUTEN

Bullet  SCHROEVEN EN BOUTEN

SCHURRMIDDELEN

Bullet  SCHURRMIDDELEN

SLOTEN

Bullet  SLOTEN

SOFTWARE LOGICIELS (CAD/CAM, optimisatie, CRM, ERP...)

Bullet  SOFTWARE LOGICIELS (CAD/CAM, optimisatie, CRM, ERP...)

TIMMERWERK

Bullet  TIMMERWERK

TRAPPEN

Saw TRAPPEN

TWEEDEHAND (Machines- Aank.Verk)

Saw  TWEEDEHAND (Machines- Aank.Verk)

VENSTERS (aan beroepsmensen)

Saw RAMEN (aan beroepsmensen)
Bullet Aluramen (aan beroepsmensen)
Bullet Houtramen (aan beroepsmensen)
Bullet PVC ramen (aan beroepsmensen)
Bullet Venstersprofielen

VENTILATIE - BRANDBEVEILIGING

Bullet  VENTILATIE - BRANDBEVEILIGING

VLOEREN

Saw VLOEREN
Bullet Parket
Bullet Vloeren

ZAGERIJEN

Saw ZAGERIJEN
Bullet Zagerijen van loofhout
Bullet Zagerijen van naaldhout

WOOD-IT.BE  

WOOD-IT.BE BVBA G. KEYENLAAN 22 1160 BRUSSEL - Sitemap - Disclaimer - Contact: info@wood-it.be